- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.941
benide şimdi hemşirem aradı bu akşam 11 de iğneni vur dedi çarşambada 10 da burda ol dedi :) evet beraber alırız o mutlu haberi inşallah..
rabbim sanada banada ve tüm olmayanlara sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin..
bende çok heyecanlıyım bu sefer 2 tane embriyo koyacaklar o yüzdende ayrıca heyecanlıyım ..umarım embriyolarımız sağlıkla büyür..
Yaa evet öyleymiş bende ne alaka yaw diyordum hatta hemşire yrdiklerinize dikkat ederseniz kilo verdirir pko da buda bizim için iyi olur dedi..Bende protein ağırlıklı yapayım ozaman genelde debgeli beslenmeye dikkat ederim zaten şimdi ekstra bir özenle olacak tabiituhaftır o ılac seker hastalarının kullandığı bır ılac ama ınsulın dırencını kırdığı ıcınde yumurtaları kalıtelestırıyor.benım annem senelerdır seker hastası bı donem bırlıkte ıctık o ılacıben proteine ağırlık verdım canım et yumurta yoğurt peynır v.s ve bol bol su.aman haa kabız olmayasın hayatımda kabız olmayan ben oldum o kadar su içmeye ilaçlar maalesef kabız yapıyor doktorumdan ılac ıstıcem ben yoksa yandım
hehe saatler aynı, aynı anda heyecan dorukta olacak desenebenım ılk deneme canım bırde yas yüzünden 1 embrıyo koyulacak ınsallah sağlıklı olur dedıgın gıbı yumoslar senın ıkız olma sansın var ne güzel rabbım tattırsın o mutluluğu.Sen nerde tedavı goruyorsun canım İstanbulda mısın?
Yaa evet öyleymiş bende ne alaka yaw diyordum hatta hemşire yrdiklerinize dikkat ederseniz kilo verdirir pko da buda bizim için iyi olur dedi..Bende protein ağırlıklı yapayım ozaman genelde debgeli beslenmeye dikkat ederim zaten şimdi ekstra bir özenle olacak tabii)Ayy gelsin bebişlerr )
evet canım ben istanbuldayım benimde yaşım 32 ama benim 3.cü denemem olacağı 2 tane koyacaklar..ilki tutmuştu düşük oldu 2. dondurulmuştu tutmadı şimdide 3. kez yola çıktık bu anlattıklarımın hepsi 8 ayda gerçekleşti biliyomusun :) 4 yıl korunduk sonrada çocukta çocuk diye yollara düştük ..
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. sen hangi şehirdeydin?
evet canım pkoda onemlı bır ılac bende ılk başladığım donemde ılaca spoır ve dıyetle 5 kılo kadar vermıstım sonra aldım tabı:)))tüpe başlamadan da doktorum dıyet verdı 5 kıloda oyle gıttı ama sımdı yedıklerıme dıkkat etmek yerıne dengelı duzenlı sağlıklı beslenmeye dıkkat edıyorum.Ama canımın ıstedıgı seyı de azcık ta olsa yıyorum hamiş kalalımda kıloyu hıc takıntı yapmıyorum ben yeter kı gelsın bebısler:)))
Canımm buarada senin doktor kimdii??Bende de erken başlayacak çatlama önleyici pko dan ötürü ağrı falan yaptı mı hiç?
minişimiz bizi başta üzsede sanırım artık kıyamayacak sabah verdiğim kan sonucu süper çıktı sanırım perşembe günü 1048 di bugün 2960 olmuş rabbime şükürler olsun..akşama da doktor amcaya gidicez bakalım neler söyleyecek..
Geldim kızlar,
İnanması o kadar zor ki gördüm küçücük bir kese :)))))
Mercimek kadar bişey :))) İki hafta sonra kalp atışı duymaya gideceğim kısmetse.
Şimdi 4 haftalık dedi.
Ohhh sen ne güzel kilo vermişsin canım ben bayrsm öncesi vermiştim 5 kilo ama tatilde geri geldi şimdi de pek önemsemiyorum ama dikkat etmek lazım hamile kalana kadar sonrasını bende hiiiiç takmıyorum valla yeterki gelsin minnaklarımızSenin doktor kimdi canım söylemiştin ama unuttum sanki ben mustecep beye gidiyorum aynı merkeze gidiyorduk senle
ben de ıstanbuldayım canım.bızde 2,5 sene korunduk sonra bır gun durup dururken esıme çocuk yapalım bu gece dedımolmadı maalesef 1 seneyı beklemeden doktora gıdınce beklemeyın tup bebek yapın zaman kaybı dedı yazı bekledik bismillah dedık başladık bakalım hayırlısı rabbimden .Ilk hamişliğinde düşük yapmanın nedenı arstırdınız mı canım cok soru soruyorum ama sorun neydı sizde
gözün aydın canımtransferin hangi tarihteydi
cnm sn ne yaptin gordunmu keselerini bn carsamba gidicm bakalim ne dick doktor:) mide bulantilarn varmi
araştırmadık çünkü 2 veya 3 düşük olmadan hastane araştırmıyo.. nasip kısmet değilmiş dedik birde ben o günlerde yolculuk yaptım belkide nedeni oydu zaten çok minikti 5 haftalıktı..inşallah sen ilk denemende olumlu sonuç alırsın ve sonuna kadarda hayırlısıyla gider..hangi merkezdesin ben altunizade eurofertile gidiyorum aslında bahçelievlerde oturuyorum gidip gelmek zor oluyo ama nasipte orası varmış..
saol canım :) 7 ağustostu.
saol canım :) 7 ağustostu.[/Q
sabah hemşire ile görüştüm kan olmadığı sürece problem yok dedi normalde test günüm perşembe hemşire bana test yaptırma demişti ama burradan okuduklarıma göre bugün çıkar diye düşünmüşütüm
Yok ben daha gitmedim... bana 3 hafta sonra gel dediler.. keseyle kalp atislarini bir duyacaz...
Evet cnm benm mide bulantim cok var... bide kendimi hep yorgun hissediyoruum... ayrica benim kasiklarim hala sancilaniyo... sanki adet olacakmisim gibi... sen ne durumdasin? Belirtiler? Keseyi gordun mu?
gözün aydın darısı başıma diyeceğim ama 9. gün hcg 0.1 2 gündür kahverengi lekelenme var diye umutlanmıştım gerçi geç tutunmadır diye düşünüp moral bozmamaya çalışıyorum sen ne dersin
saol canım :) 7 ağustostu.[/Q
sabah hemşire ile görüştüm kan olmadığı sürece problem yok dedi normalde test günüm perşembe hemşire bana test yaptırma demişti ama burradan okuduklarıma göre bugün çıkar diye düşünmüşütüm
Perşembe ise enden erken yaptın diyeceğim ama insan dayanamıyorum biliyorum geç tutunmuş olabilir bir günde bile değer değişiyor biliyorsun bence sabır et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?