2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

hehe saatler aynı, aynı anda heyecan dorukta olacak desenebenım ılk deneme canım bırde yas yüzünden 1 embrıyo koyulacak ınsallah sağlıklı olur dedıgın gıbı yumoslar senın ıkız olma sansın var ne güzel rabbım tattırsın o mutluluğu.Sen nerde tedavı goruyorsun canım İstanbulda mısın?

Yaa evet öyleymiş bende ne alaka yaw diyordum hatta hemşire yrdiklerinize dikkat ederseniz kilo verdirir pko da buda bizim için iyi olur dedi..Bende protein ağırlıklı yapayım ozaman genelde debgeli beslenmeye dikkat ederim zaten şimdi ekstra bir özenle olacak tabii)Ayy gelsin bebişlerr)

evet canım ben istanbuldayım benimde yaşım 32 ama benim 3.cü denemem olacağı 2 tane koyacaklar..ilki tutmuştu düşük oldu 2. dondurulmuştu tutmadı şimdide 3. kez yola çıktık bu anlattıklarımın hepsi 8 ayda gerçekleşti biliyomusun :) 4 yıl korunduk sonrada çocukta çocuk diye yollara düştük ..
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. sen hangi şehirdeydin?

evet canım pkoda onemlı bır ılac bende ılk başladığım donemde ılaca spoır ve dıyetle 5 kılo kadar vermıstım sonra aldım tabı:)))tüpe başlamadan da doktorum dıyet verdı 5 kıloda oyle gıttı ama sımdı yedıklerıme dıkkat etmek yerıne dengelı duzenlı sağlıklı beslenmeye dıkkat edıyorum.Ama canımın ıstedıgı seyı de azcık ta olsa yıyorum hamiş kalalımda kıloyu hıc takıntı yapmıyorum ben yeter kı gelsın bebısler:)))

selam bende ilk kez abone oldum siteye nasıl yazılır pek bilemiyorum ama bu ay başlıyorum tedaviye sizlerle bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum biestoron ilaca başladım yumurta rezervim az diye bir dahaki adet tarihim muhtemelen 23 eylül iğnelere başlıycaz o tarihte.

ben de ıstanbuldayım canım.bızde 2,5 sene korunduk sonra bır gun durup dururken esıme çocuk yapalım bu gece dedım olmadı maalesef 1 seneyı beklemeden doktora gıdınce beklemeyın tup bebek yapın zaman kaybı dedı yazı bekledik bismillah dedık başladık bakalım hayırlısı rabbimden .Ilk hamişliğinde düşük yapmanın nedenı arstırdınız mı canım cok soru soruyorum ama sorun neydı sizde

Ohhh sen ne güzel kilo vermişsin canım ben bayrsm öncesi vermiştim 5 kilo ama tatilde geri geldi şimdi de pek önemsemiyorum ama dikkat etmek lazım hamile kalana kadar sonrasını bende hiiiiç takmıyorum valla yeterki gelsin minnaklarımız Senin doktor kimdi canım söylemiştin ama unuttum sanki ben mustecep beye gidiyorum aynı merkeze gidiyorduk senle

Canımm buarada senin doktor kimdii??Bende de erken başlayacak çatlama önleyici pko dan ötürü ağrı falan yaptı mı hiç?

ben bahcecı fulyadayım canım Prof mustafa bahcec doktorum
ben de pko olduğu ıcın cok az dozlarla başladık bız hatta cmt gunu aşırı tepkı vermedıler yumurtaların dedı bu ıyı bıse dedı ama benım aklıma takıldı nerdeyse aglıcam gozlerım doldu.Ama kendı kendıme karar almıştım cok soru sormıcam cunku ne kadar cok sey bılırsem o kadar kafam dolu oluyo .bugun dayanamadım hocam o gun cok moralım bozuldu dedım tepkı vermemıs deyınce bu ıyı bıse bılıyosun senın gıbı pkolularda ıstemedıgımız bıse tepkı dedı.içim rahatladı yanı yumoslar yavaş buyurse telaş yapma canım dozlardan dolayı ohss olupta tedavının sonlanması olmaması için allah korusun

oooo maşallah değerin çok yüksek canım iki embriyo yerleştirildiyse ikizdir büyük ihtimalle çok sevindim gözün aydın canım

canım sen galıba memorialdesın ben bahcecideyım.bu arada ben ağrı esıgı cok yüksek bırıyımdır dolgularımı uyuşturmadan yaptırırım gıkım cıkmaz o yüzden ıgneler bana sınek vızıltısı gıbı geldi ama akşama çatlatma iğnem var daha onun tadına bakmadım merakla bekliyorum ne zaman böyle desem canım acıyacak bısey olur cunku

araştırmadık çünkü 2 veya 3 düşük olmadan hastane araştırmıyo.. nasip kısmet değilmiş dedik birde ben o günlerde yolculuk yaptım belkide nedeni oydu zaten çok minikti 5 haftalıktı..inşallah sen ilk denemende olumlu sonuç alırsın ve sonuna kadarda hayırlısıyla gider..hangi merkezdesin ben altunizade eurofertile gidiyorum aslında bahçelievlerde oturuyorum gidip gelmek zor oluyo ama nasipte orası varmış..

cnm sn ne yaptin gordunmu keselerini bn carsamba gidicm bakalim ne dick doktor:) mide bulantilarn varmi

Yok ben daha gitmedim... bana 3 hafta sonra gel dediler.. keseyle kalp atislarini bir duyacaz...

Evet cnm benm mide bulantim cok var... bide kendimi hep yorgun hissediyoruum... ayrica benim kasiklarim hala sancilaniyo... sanki adet olacakmisim gibi... sen ne durumdasin? Belirtiler? Keseyi gordun mu?

ben de bahcecı fulyadayım canım.evet benım de evıme uzak baya ılk zamanlar memleketten babam gelmıstı getırdı goturdu saolsun onu yolladık sımdı sabah esıme ıse gıderken bırakıyo sonra mecbur ben kendım dönüyorum bugun Allahım bı ara buharlaşacam zannettim otobüste.Elımde de iğneler durumum içler acısıydı anlayacağın.Demekki göreceği gunu yokmuş canım bebısının rabbım bu sefer can kan verırde ınsallah hayırlı haberler alırız.Rabbım ısteyen herkesın kucaklarını doldursun ınsallah hayırlı evlatlarla

arada bir bnmde kokulardan midem bulaniyor arada bir kasiklarim agriyor bnde carsamba gunu gidicm insallh bazen cok korkuyorum bebisime birsey olur diye

İnşallah olur canım panikleme.
iğne kullanıyormusun proges. en iyisi doktorunu arayıp sorman ne desek yanlış yönlendirme olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…