- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.961
İnşallah olur canım panikleme.
iğne kullanıyormusun proges. en iyisi doktorunu arayıp sorman ne desek yanlış yönlendirme olur
Perşembe ise enden erken yaptın diyeceğim ama insan dayanamıyorum biliyorum geç tutunmuş olabilir bir günde bile değer değişiyor biliyorsun bence sabır et.
ben jel ve hap olarak kulllanıyorum progestronu yani kan testi 0 çıkıp 3 gün sonra hamile olanları okumuştum ona güveniyorum inşallah aolur yaa biraz moralim bozuldu tabi bir daha ancak yaza yaptırırım tüp bebek öğretmenim çünkü
iğne kullanıyormusun proges. en iyisi doktorunu arayıp sorman ne desek yanlış yönlendirme olur
ben jel ve hap olarak kulllanıyorum progestronu yani kan testi 0 çıkıp 3 gün sonra hamile olanları okumuştum ona güveniyorum inşallah aolur yaa biraz moralim bozuldu tabi bir daha ancak yaza yaptırırım tüp bebek öğretmenim çünkü[/QUOe
erken yaptım çünkü bu topikte 5.gün transferlerinin 9.günde kanda çıktığını çok okudum ondan dolayı yaptırdım
selam bende ilk kez abone oldum siteye nasıl yazılır pek bilemiyorum ama bu ay başlıyorum tedaviye sizlerle bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum biestoron ilaca başladım yumurta rezervim az diye bir dahaki adet tarihim muhtemelen 23 eylül iğnelere başlıycaz o tarihte.
ben jel ve hap olarak kulllanıyorum progestronu yani kan testi 0 çıkıp 3 gün sonra hamile olanları okumuştum ona güveniyorum inşallah aolur yaa biraz moralim bozuldu tabi bir daha ancak yaza yaptırırım tüp bebek öğretmenim çünkü
Moralini bozma zamanını bekle.
Bu süreçte üzülmemen grekiyor etkiler o yzüden düşünmemeye çalış başka şeyler düşün
Doktorlar o yzüden diyor
ya zamanınd ayapıne rken yapmayın sonuç alamayınca doğal olarak insan üzülüyor
Allah hayırlsıını nasip etsin öyle diyelim.
Canını sıkma
saol canım :) 7 ağustostu.[/Q
sabah hemşire ile görüştüm kan olmadığı sürece problem yok dedi normalde test günüm perşembe hemşire bana test yaptırma demişti ama burradan okuduklarıma göre bugün çıkar diye düşünmüşütüm
Benimde test günüm cuma moralini bozma perşembe güzel sonuç alırsın inşallah, ben de öğretmenim tutmassa şubat tatilinde yapcam , transfer tarihin ne zamandır hangi merkezde yaptirdin
ben de bahcecı fulyadayım canım.evet benım de evıme uzak baya ılk zamanlar memleketten babam gelmıstı getırdı goturdu saolsun onu yolladık sımdı sabah esıme ıse gıderken bırakıyo sonra mecbur ben kendım dönüyorum bugun Allahım bı ara buharlaşacam zannettim otobüste.Elımde de iğneler durumum içler acısıydı anlayacağın.Demekki göreceği gunu yokmuş canım bebısının rabbım bu sefer can kan verırde ınsallah hayırlı haberler alırız.Rabbım ısteyen herkesın kucaklarını doldursun ınsallah hayırlı evlatlarla
Benimde test günüm cuma moralini bozma perşembe güzel sonuç alırsın inşallah, ben de öğretmenim tutmassa şubat tatilinde yapcam , transfer tarihin ne zamandır hangi merkezde yaptirdin
ben Trabzon özel karadeniz hastanesinde yaptırdım transfer tarihim 17 ağustos 5.gün transferi şubat tatili bana uymuyor çünkü 27 si gibi adet oluyorum tatili tam kullanamıyorum o zaman inşallah senin de tutmuştur
sabah hemşire ile görüştüm kan olmadığı sürece problem yok dedi normalde test günüm perşembe hemşire bana test yaptırma demişti ama burradan okuduklarıma göre bugün çıkar diye düşünmüşütüm
ben Trabzon özel karadeniz hastanesinde yaptırdım transfer tarihim 17 ağustos 5.gün transferi şubat tatili bana uymuyor çünkü 27 si gibi adet oluyorum tatili tam kullanamıyorum o zaman inşallah senin de tutmuştur
Ben yirmisinde transfer oldum kan tahlili otuzu sanki erken gibi ,beninkide beşinci gün embriyosu tam oniki gün dolmsmis oluyor
Ben yirmisinde transfer oldum kan tahlili otuzu sanki erken gibi ,beninkide beşinci gün embriyosu tam oniki gün dolmsmis oluyor
sen 20 sinde transfer oldun 30 unda mı test yaptıracaksın bana 12 gün sonra gel dediler
Canım hiç moralini bozma bhcg çok çabuk katlanabilen bir değer 10. Gün negatif olup sonra pozitif olanlar okudum sitede, inşallah seninde öğle olur güzel haberlerini alırız hep pozitif düşün bebişin sana güzelece tutunsun
Canım hiç moralini bozma bhcg çok çabuk katlanabilen bir değer 10. Gün negatif olup sonra pozitif olanlar okudum sitede, inşallah seninde öğle olur güzel haberlerini alırız hep pozitif düşün bebişin sana güzelece tutunsun
çok teşekkür ederim bunu duymaya ihtiyacım vardı 3 saattir forumdayım biri bana bir şey yazsın diye bekliyorum inşallah öyle olur çok teşekkür ederim
Canım bende hep aynı şeyi düşündüm neden beşinci güne bıraktılar sordumda daha kaliteli kalsın diye.bizim bir tanıdık başka bir
merkezde ünlü bir emriyologunasistanı onu aradım normalde ben ihistereskopiden sonra oraya gececektim eşim kabul etmedi neyse bana dediği yumurta çok çıkınca tüm merkezler beşinci güne birakirmis üçüncü gunde konsa rahimde hücre bölünmesi fazla yapamazmis bizede gelseniz aynı şey olurdu gene sanlisin iki tane kalmış resimlerini yolladım en iyisi değilmiş ortaymis zaten hiç ümidim yokzmirin en iyisine gittik güya fatura bile vermediler hemsireleri beceriksiz kollarım mosmor transferden sonra odaya gelmediler bile sırf gıcık hasta tablosu cizmyim herşeyi iyi yapsınlar diye sustum biraz ekonomiyi toparlayıp bende dinlneyim şubat tatilinde yaptircam
bugun ıgnede 11.gunum ama bugun yumurta gelıstırcı yok sadece çatlatma oleyıcı vuruldum.iğnelerın 6.gunu çatlatmayı onleyıcıyı de ek olarak vurulmaya başladım.Herkesın bunyesı farklı canım ben de pko olduğu ıcın cok temkınlı davrandı doktorum ohss rıskı acısından yanı tedaviye başlayalı 13.gun opu olmuş oluyo benım
Cnm embryo kalitesine cok takma kafayi... benim iki embryom da 2. Kaliteydi... simdi 6 haftalik hamileyim... =)
oooo maşallah değerin çok yüksek canım iki embriyo yerleştirildiyse ikizdir büyük ihtimalle çok sevindim gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?