2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Hoş geldin canım benim 6 denemem eylül 20-22 arası bir tarihte adet olunca başlayacağım benimde yumurta rezerv azlığı var ilk denemelerde yumurtam oluşmuyordu sonra dr değiştirdim biosteronu vermişti onu kullanınca artık yumurtalarım boş çıkmıyor kalite artırmada iyi bir ilaç ben çok mutlu olmuştum ilk denemede bu ilacı vermeleri iyi olmuş hiç ihmal etme kaliteli olacaklar hala kullanmaya devam ediyorum daha kaliteli olurlar inşallah hayırlısı ile aynı donemlerde başlıyoruz tedaviye sormak istediklerini sor yanıtlarız burada

amin canım inşallah ..güzel günler görcez inşallah :)

merhaba, bende ilk tüp bebek tedavime başladım. daha önce mayıs ayında olumsuz bir aşılamam oldu. bugün doktor ya perşembe veya cumartesi yumurta toplama işlemi yaparız dedi.

Cnm hakkımızda hayırlısı olsun artık. Ben merkezimden çok memnundum ama bak sen araştırmişsın demekki bu işler böyle oluyor. Emriyo fazla olunca bekletiliyor
Önce bir sonucu al bakalım hemen umutsuzluğa düşme belki bebişlerin azmedip seni bırakmıycak.
Sonucunu merakla bekliyorum
Senin bugün 7. günündü yanlış hatırlamıyorsam ne zaman test yapıcaksın
Ben çarşamba yada perşembe yapıcam. Yoksa boşu boşuna iğne bari olmam

anladım cnm,Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah

guldusum çok sevindim :) artık inanmışsındır herhalde

benim kontrolüm vardı bugün, iğnelerin dozunu birazcık arttırdı doktor. yumurtaların boyutları birbirinden çok farklıymış. pek istenilen bir durum değilmiş. ve perşembe yeniden çağırdı. artık bir an evvel sonuçlansın istiyorum. gerim gerim gerilmekten bir hal oldum yahu. bir de bu şekilde söyleyince bi nebze umut yitirme oluyo sanki. gerçi takdir Allah tan doktor vesile ama, kendimi çok gergin ve çok yorgun hissediyorum.

Arkadaslar merhaba bugun kontrolum vardi gittom doktora yine alttan muayene;(( guzel bi yumrtan var dedi ama 2gun daha ignene 300dozda devam et carsamba kontrole gel dedi.yumurtan guzel dedi ama devam et dedigine gore istedigi gibi degil..catlatma ignesi, yumrta toplama , transfer hangi gunler oluyor acaba bugun 5.ignemii vuruldum simdi ne olacak ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…