2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

iğnelerin yumuşlarını büyütecek olgunlaşacak seviyeye yani 17 ml ve yukarısı olduğunda doktor çatlatma iğneni vurmanı önerecek 36 saat içerisinde de yumurtaların toplanacak sonrasında hangi gün uygunsa transferin gerçekleşecek hayırlısı ile :)

Yok canım inanmadım hala:))))
Hadi senin içinde umarım hayırlısı olur.Zaman geçmek bilmiyor zor bir süreç allah yardımcın olsun

Saol cnm Allah razı olsun ama ikiz deil tek ve gördük kesemizi şükürler olsun :) mercimek kadar hakikaten :)

canımmm çok sevindim gözün aydın:)))

Selam arkadaşlar bu topiğe ilk kez yazıyorum. İki yıllık evliyim aşılama yapılmak üzere tedavi gördüm haziran ayında ama yumurtam erken çatladı, aşılama olamadım. ikincide araya bayram tatili girdi geçen perşembe yine doktora gittim adetimin ikinci günü yine iğnelere başladım ama bana bir kağıt verdi ANTAGONİST PROTOKOL uygulanacaktır diye bana bi dahaki geldiğinde hatırlat dedi internetten bakıyorum da biz tüp bebeğe geçmişiz sanırım doktor beni bu konuda hiç bilgilendirmedi yardım edin bilginiz varsa bu arada benim yumurtalar erken çatlıyor eşimde de hareket sorunu var

Son düzenleme:

Antagonist protokolde yumurtan daha kontrollü bir şekilde buyutuluyor,sana göbekten verilen ilk ilaçlar yumurtayı geliştirici (puregon) sonrasında gelişmeyi daha kontrollü hale getirecek puregona ters etkili başa bir iğnede veriliyor, o nedenle antogonist tedavi deniyor bildiğim kadarıyla bu şekilde, bana da aynısı uygulandı aslında kısa protokol uygulanan birçok kişide bu yöntem uygulanıyor

peki bu tüp bebekten farklı mı yani aşılamamı anlamadım

transferim perşembe günü oldu 2 gündür de adet sancısı gibi sancı çekiyorum bu gün dr a tel ile sordum normal mi diye normal değil hemen yarın gel bakalım dedi kötü bi şey mi diye sordum bakmadan bi şey diyemem dedi... çok kötü olduk basımızdan aşağı kaynar sular döküldü... yarına kadar nasıl beklicez bakalım...

Kizlaar benim de çarşamba inşallah opum bu gece 1.30 da iğnemi vurup çarşamba 1 de merkezde olucam. Peşpeşe güzel haberler alırız inşallaahh
Canim hayırlı olsun tedavin. Maşallah yumurta sayın gayet iyi fsh'a bir kaç kere bakıldi değil mi ? Amh testi istediler mi ? 14 çok çok yüksek değil ama 10 yumurtan olduğuna göre rezervinin pek de az oldugunu sanmiyorum inşallah kalitesi de iyidir
Canim kahveyi hic icmemeye calismak çayi da acık içip azaltmak gerekiyormus. Bende çikolata kisti olduğu için sebze meyve ağirlikli yiyorum et tavuk vs hayvansal gıdalardan uzak durmaya çalısiyorum. Ben bide arı sütlü bal ve polen yiyorum yumurta kalitesini artırıyormuş. Bugün böğürtlenin de kaliteli yumoşa çok çok iyi geldiğini duydum. Aklıma ilk gelenler Allah yardimcimiz olsun...

Ayy sende memorialdaydın gibi kalmış aklımda canım...Çatlatmada ağrı olmuyor canım 5 ay klomenle kullanmıstımama çok fazla yumurta gelişiyor belki bunda farklı olur..Çarşambaydı dimi canım haydi hayırlısı)

Kizlaar benim de çarşamba inşallah opum bu gece 1.30 da iğnemi vurup çarşamba 1 de merkezde olucam. Peşpeşe güzel haberler alırız inşallaahh
Canim hayırlı olsun tedavin. Maşallah yumurta sayın gayet iyi fsh'a bir kaç kere bakıldi değil mi ? Amh testi istediler mi ? 14 çok çok yüksek değil ama 10 yumurtan olduğuna göre rezervinin pek de az oldugunu sanmiyorum inşallah kalitesi de iyidir
Canim kahveyi hic icmemeye calismak çayi da acık içip azaltmak gerekiyormus. Bende çikolata kisti olduğu için sebze meyve ağirlikli yiyorum et tavuk vs hayvansal gıdalardan uzak durmaya çalısiyorum. Ben bide arı sütlü bal ve polen yiyorum yumurta kalitesini artırıyormuş. Bugün böğürtlenin de kaliteli yumoşa çok çok iyi geldiğini duydum. Aklıma ilk gelenler Allah yardimcimiz olsun...

hoşbulduk canım ben burda mesajları bulamıyorum soracağım çok şey var kafamda soru işaretleri korkuyorum.

hoşbulduk canım ben burda mesajları bulamıyorum soracağım çok şey var kafamda soru işaretleri korkuyorum.

yan etkileri varmı adet tarihimiz aynı hangi doktora gidiyorsun amh değerine bakıldımı

beni de alın aranıza bende adet olmayı bekliyorum sonrasında doktora gidicem ve tüp bebek tedavisine başlıcaz ben samsun ondokuz mayıs üni.de yaptırıcam çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…