- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.981
Arkadaslar merhaba bugun kontrolum vardi gittom doktora yine alttan muayene;(( guzel bi yumrtan var dedi ama 2gun daha ignene 300dozda devam et carsamba kontrole gel dedi.yumurtan guzel dedi ama devam et dedigine gore istedigi gibi degil..catlatma ignesi, yumrta toplama , transfer hangi gunler oluyor acaba bugun 5.ignemii vuruldum simdi ne olacak ???
guldusum çok sevindim :) artık inanmışsındır herhalde
benim kontrolüm vardı bugün, iğnelerin dozunu birazcık arttırdı doktor. yumurtaların boyutları birbirinden çok farklıymış. pek istenilen bir durum değilmiş. ve perşembe yeniden çağırdı. artık bir an evvel sonuçlansın istiyorum. gerim gerim gerilmekten bir hal oldum yahu. bir de bu şekilde söyleyince bi nebze umut yitirme oluyo sanki. gerçi takdir Allah tan doktor vesile ama, kendimi çok gergin ve çok yorgun hissediyorum.
Saol cnm Allah razı olsun ama ikiz deil tek ve gördük kesemizi şükürler olsun :) mercimek kadar hakikaten :)
Yok canım inanmadım hala:))))
Hadi senin içinde umarım hayırlısı olur.Zaman geçmek bilmiyor zor bir süreç allah yardımcın olsun
canımmm çok sevindim gözün aydın:)))
İnşallah olur canım panikleme.
iğne kullanıyormusun proges. en iyisi doktorunu arayıp sorman ne desek yanlış yönlendirme olur
ben jel ve hap olarak kulllanıyorum progestronu yani kan testi 0 çıkıp 3 gün sonra hamile olanları okumuştum ona güveniyorum inşallah aolur yaa biraz moralim bozuldu tabi bir daha ancak yaza yaptırırım tüp bebek öğretmenim çünkü[/QUOe
erken yaptım çünkü bu topikte 5.gün transferlerinin 9.günde kanda çıktığını çok okudum ondan dolayı yaptırdım
Moralini bozma canım çok erken yaptırmışsın bikere. Herkese göre değişiyor. Perşembeye kadar bekle. Ben de burda okudukça çok niyetlendim ama sabrettim yaptırmadım. 9. Gün çıkacak olsa doktorlar 9. Gün test yaptırın derlerdi.
Moralini bozma canım çok erken yaptırmışsın bikere. Herkese göre değişiyor. Perşembeye kadar bekle. Ben de burda okudukça çok niyetlendim ama sabrettim yaptırmadım. 9. Gün çıkacak olsa doktorlar 9. Gün test yaptırın derlerdi.
inşallah bakalım iyiym şimdi çok sağol
Selam arkadaşlar bu topiğe ilk kez yazıyorum. İki yıllık evliyim aşılama yapılmak üzere tedavi gördüm haziran ayında ama yumurtam erken çatladı, aşılama olamadım. ikincide araya bayram tatili girdi geçen perşembe yine doktora gittim adetimin ikinci günü yine iğnelere başladım ama bana bir kağıt verdi ANTAGONİST PROTOKOL uygulanacaktır diye bana bi dahaki geldiğinde hatırlat dedi internetten bakıyorum da biz tüp bebeğe geçmişiz sanırım doktor beni bu konuda hiç bilgilendirmedi yardım edin bilginiz varsa bu arada benim yumurtalar erken çatlıyor eşimde de hareket sorunu var
Antagonist protokolde yumurtan daha kontrollü bir şekilde buyutuluyor,sana göbekten verilen ilk ilaçlar yumurtayı geliştirici (puregon) sonrasında gelişmeyi daha kontrollü hale getirecek puregona ters etkili başa bir iğnede veriliyor, o nedenle antogonist tedavi deniyor bildiğim kadarıyla bu şekilde, bana da aynısı uygulandı aslında kısa protokol uygulanan birçok kişide bu yöntem uygulanıyor
Kizlaar benim de çarşamba inşallah opumay ne güzel o güzel haberı ınsallah bırlıkte alıcaz oyleyse canım.sende de heyecan var mı bende su ana kadar hıc yoktu ama opu gelıp çatınca başladı.ben bu gece 11 de vurucam çatlatmayı crs sabah 10da opu canım allah ızın verırse.senın ki ne zaman?
Canim hayırlı olsun tedavin. Maşallah yumurta sayın gayet iyi fsh'a bir kaç kere bakıldi değil mi ? Amh testi istediler mi ? 14 çok çok yüksek değil ama 10 yumurtan olduğuna göre rezervinin pek de az oldugunu sanmiyorum inşallah kalitesi de iyidirBiz dört yıllık evliyiz ben üç yıl istemedim.eşim çocuk delisi on çocuğu olsa hayır demez ev alıp tasininca bir yıl olmadı ben hala uzun zamandır korunuyorum ya insandır dedim dr a bile gitmedim bir gittik fsh 14cikti ve çocuklarla arası iyi olmayan ben bebek görünce ağlar oldum dr ilk sonucu açıklayınca ben bayıldım rezervler azalma sinyali veriyor acil gebe kalmalisin ama ultradonda on yumurta görünce şaşırdı neyse kaldı üç gün salı crs petsmbe ve cuma herşey netleşecek canım kocam olmasa üzülmek yok arabayı satar altı kere deneme şansımız olur diyo
Canim kahveyi hic icmemeye calismak çayi da acık içip azaltmak gerekiyormus. Bende çikolata kisti olduğu için sebze meyve ağirlikli yiyorum et tavuk vs hayvansal gıdalardan uzak durmaya çalısiyorum. Ben bide arı sütlü bal ve polen yiyorum yumurta kalitesini artırıyormuş. Bugün böğürtlenin de kaliteli yumoşa çok çok iyi geldiğini duydum. Aklıma ilk gelenlerSorma canım ya bende öyle oldum şok oldum noluyor bana diyeAynen onlar için herşeye değer )
Kızlar buarada bu süreçte nasıl beslenmek gerekiyor ?Ptotein ağırlıklı mı?dengeli mi?Ya da aaammmaannn canın ne isterse mi
canım sen galıba memorialdesın ben bahcecideyım.bu arada ben ağrı esıgı cok yüksek bırıyımdır dolgularımı uyuşturmadan yaptırırım gıkım cıkmazo yüzden ıgneler bana sınek vızıltısı gıbı geldi ama akşama çatlatma iğnem var daha onun tadına bakmadım merakla bekliyorum ne zaman böyle desem canım acıyacak bısey olur cunku
transferim perşembe günü oldu 2 gündür de adet sancısı gibi sancı çekiyorum bu gün dr a tel ile sordum normal mi diye normal değil hemen yarın gel bakalım dedi kötü bi şey mi diye sordum bakmadan bi şey diyemem dedi... çok kötü olduk basımızdan aşağı kaynar sular döküldü... yarına kadar nasıl beklicez bakalım...[/QUOTE
yok canım ya korkma bendede olmuştu hatta test yaptırcağım gün o kadar çok karnım ağrıdıki kesin hasta olucam dedim ama onlar normalmiş bebek yerleştiği için ve adet dönemi olduğu için olurmuş ben şimdi 6 haftalık hamileiyim o yüzden üzülme bir şey olmaz
transferim perşembe günü oldu 2 gündür de adet sancısı gibi sancı çekiyorum bu gün dr a tel ile sordum normal mi diye normal değil hemen yarın gel bakalım dedi kötü bi şey mi diye sordum bakmadan bi şey diyemem dedi... çok kötü olduk basımızdan aşağı kaynar sular döküldü... yarına kadar nasıl beklicez bakalım...[/QUOTE
yok canım ya korkma bendede olmuştu hatta test yaptırcağım gün o kadar çok karnım ağrıdıki kesin hasta olucam dedim ama onlar normalmiş bebek yerleştiği için ve adet dönemi olduğu için olurmuş ben şimdi 6 haftalık hamileiyim o yüzden üzülme bir şey olmaz
merhabalar doğum tarihlerimiz aynı:)
merhabalar doğum tarihlerimiz aynı:)
:)))harika allah bizim ve herkesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
AMİNNN.KESEYİ GÖRDÜNÜZ MÜ:)))harika allah bizim ve herkesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
AMİNNN.KESEYİ GÖRDÜNÜZ MÜ
evet çok şükür gördük iki hafta sonrada kalp atışını duyucaz inşallah
Kizlaar benim de çarşamba inşallah opumay ne güzel o güzel haberı ınsallah bırlıkte alıcaz oyleyse canım.sende de heyecan var mı bende su ana kadar hıc yoktu ama opu gelıp çatınca başladı.ben bu gece 11 de vurucam çatlatmayı crs sabah 10da opu canım allah ızın verırse.senın ki ne zaman?
Canim hayırlı olsun tedavin. Maşallah yumurta sayın gayet iyi fsh'a bir kaç kere bakıldi değil mi ? Amh testi istediler mi ? 14 çok çok yüksek değil ama 10 yumurtan olduğuna göre rezervinin pek de az oldugunu sanmiyorum inşallah kalitesi de iyidirBiz dört yıllık evliyiz ben üç yıl istemedim.eşim çocuk delisi on çocuğu olsa hayır demez ev alıp tasininca bir yıl olmadı ben hala uzun zamandır korunuyorum ya insandır dedim dr a bile gitmedim bir gittik fsh 14cikti ve çocuklarla arası iyi olmayan ben bebek görünce ağlar oldum dr ilk sonucu açıklayınca ben bayıldım rezervler azalma sinyali veriyor acil gebe kalmalisin ama ultradonda on yumurta görünce şaşırdı neyse kaldı üç gün salı crs petsmbe ve cuma herşey netleşecek canım kocam olmasa üzülmek yok arabayı satar altı kere deneme şansımız olur diyo
Canim kahveyi hic icmemeye calismak çayi da acık içip azaltmak gerekiyormus. Bende çikolata kisti olduğu için sebze meyve ağirlikli yiyorum et tavuk vs hayvansal gıdalardan uzak durmaya çalısiyorum. Ben bide arı sütlü bal ve polen yiyorum yumurta kalitesini artırıyormuş. Bugün böğürtlenin de kaliteli yumoşa çok çok iyi geldiğini duydum. Aklıma ilk gelenlerSorma canım ya bende öyle oldum şok oldum noluyor bana diyeAynen onlar için herşeye değer )
Kızlar buarada bu süreçte nasıl beslenmek gerekiyor ?Ptotein ağırlıklı mı?dengeli mi?Ya da aaammmaannn canın ne isterse mi
Hoş geldin canım benim 6 denemem eylül 20-22 arası bir tarihte adet olunca başlayacağım benimde yumurta rezerv azlığı var ilk denemelerde yumurtam oluşmuyordu sonra dr değiştirdim biosteronu vermişti onu kullanınca artık yumurtalarım boş çıkmıyor kalite artırmada iyi bir ilaç ben çok mutlu olmuştum ilk denemede bu ilacı vermeleri iyi olmuş hiç ihmal etme kaliteli olacaklar hala kullanmaya devam ediyorum daha kaliteli olurlar inşallah hayırlısı ile aynı donemlerde başlıyoruz tedaviye sormak istediklerini sor yanıtlarız burada
Hoş geldin canım benim 6 denemem eylül 20-22 arası bir tarihte adet olunca başlayacağım benimde yumurta rezerv azlığı var ilk denemelerde yumurtam oluşmuyordu sonra dr değiştirdim biosteronu vermişti onu kullanınca artık yumurtalarım boş çıkmıyor kalite artırmada iyi bir ilaç ben çok mutlu olmuştum ilk denemede bu ilacı vermeleri iyi olmuş hiç ihmal etme kaliteli olacaklar hala kullanmaya devam ediyorum daha kaliteli olurlar inşallah hayırlısı ile aynı donemlerde başlıyoruz tedaviye sormak istediklerini sor yanıtlarız burada
hoşbulduk canım ben burda mesajları bulamıyorum soracağım çok şey var kafamda soru işaretleri korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?