2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

yok canım ya korkma bendede olmuştu hatta test yaptırcağım gün o kadar çok karnım ağrıdıki kesin hasta olucam dedim ama onlar normalmiş bebek yerleştiği için ve adet dönemi olduğu için olurmuş ben şimdi 6 haftalık hamileiyim o yüzden üzülme bir şey olmaz[/QUOTE]

teşekkürler canım umarım öyledir bakalım yarın dr ne dicek ...

teşekkürler canım umarım öyledir bakalım yarın dr ne dicek ...[/QUOTE]

umuyorum ki kotü birşey çıkmıycak canım bende sormuştum ama normal demişti benim hatta hala oluyor içini ferah tut

canım hayırlı olsun heyacanlı bir sürece hazır o zaman ebebğinin haberini alınca inan bana dünyalara bedel o duygu

iki senedir bir bebeğim olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam iğneden korkan ben bebeğim için geçen ay ameliyat oldum doktor önce aşılama yapalım dedi sonrasında garanti olsun tüp bebek yapalım dedi daha tedaviye başlamadık ama ben bebeğimin kalp atışlarını duymayı sabırsızlıkla bekliyorum

umut edelim iyi düşünelim ki sonuç iyi olsun dualarım sneinle inşallah hayırlı haberlerini alırız çekiceğin her sıkıntıda streste bebeğini düşün onu hayal et inan bana çok iyi geliyor zaten bir ay göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor bir bakmışsın transferin olmuş ve bebeğin içinde ....

Canım bir kere olcturdum ertesi ayda tüp bebek ysptik dr ultrasonda görülen.nle fsh14 birbirini tutmuyor dedi yumurta var aşılama yapalım dedi biz tüp istedik birde başka yerlere gidince ve çok araştırıp soru sorunca insanın iyice güveni azalıyor cuma kan tahlili var dualarinizi esirgemeyin

Ben evde test yapmayacağım cumaya kadar o umudu taşımak bile güzel.bence iğneni bırakma kan tahlilini bekle bazen değerler gec yükselebiliyor.b en progesteron kapsul kullanıyorum.sabahin köründe uyanıyorum gün bitmek bilmiyor

peki bu tüp bebekten farklı mı yani aşılamamı anlamadım

canım bu protokol tüp bebek protokolü farklı bişey değil, yumurta geliştirilirken bu yöntem uygulanıyor, sonra yumurta toplanıyor ve aynı işlemler, daha öncede yazdığım gibi kısa tüp bebek prokolü zaten antogonist tedavi ile yapılıyor. farklı bişey yada zor bişey değil, kafanı takma

kızlar bgn ilk iğnemi vurunucam.gonal-f 150 ile başladık.3gün iğne sonra kontrol dedi doktorum
bana ve isteyen herkese Rabbim sağlıklı,hayırlı evlatlar tez zamanda nasip etsin

bugün benim 7. günüm...ve karnımda damar atmaları var 2 3 gündür...ve ben 1 hafta daha nasıl beklicem bilmiyorum....hemşireme sordum...jelin geri gelmesi normalmiş...bunu yaşayanlar varsa telaşlanmasın...

kızlar bgn ilk iğnemi vurunucam.gonal-f 150 ile başladık.3gün iğne sonra kontrol dedi doktorum
bana ve isteyen herkese Rabbim sağlıklı,hayırlı evlatlar tez zamanda nasip etsin

Tedavinin hayrli uğurlu olsun canım zaman bir bakacaksın şu gibi geçmiş. Iğneleri mutlaka zamanında yap canım ve protein ağırlık beslen canım umarım herkez o güzel haberi alir

beni de alın aranıza bende adet olmayı bekliyorum sonrasında doktora gidicem ve tüp bebek tedavisine başlıcaz ben samsun ondokuz mayıs üni.de yaptırıcam çok heyecanlıyım

hoşgeldiin canım.hangi doktora yaptırıyosun orda.ben de omu ve medical park arasında kalmıştım.
samsun medical parkta başladım.
ben de çok heyecanlıyım ilk iğnemi vuruncam bu akşam

bugün benim 7. günüm...ve karnımda damar atmaları var 2 3 gündür...ve ben 1 hafta daha nasıl beklicem bilmiyorum....hemşireme sordum...jelin geri gelmesi normalmiş...bunu yaşayanlar varsa telaşlanmasın...
canım günaydın ben erkenden uyanıyorum progesteron kapsül yapıyorum ve estrofem içiyorum .bence cuma günü kan tahlili yaptırır
senle transfer günümüz aynı beşinci gün embriyosu aynı boşuna bekleme

Tedavinin hayrli uğurlu olsun canım zaman bir bakacaksın şu gibi geçmiş. Iğneleri mutlaka zamanında yap canım ve protein ağırlık beslen canım umarım herkez o güzel haberi alir

teşekkürler canım.
hiçbirimizin emeği boşa çıkmaz inş.
bana doktorum tek iğne verdi.başka bi ilaç vermedi.diğer arkadaşlar bi çok ilaç ismi yazmıştı
sen hangi aşamadasın canım

günaydın cnm...benimkiler dondurulmuştu bunun bi farkı var mı acaba?..bide sen başka hangi ilaçları kullanıyosun..ben bir sürü ilaç içiyorum..

günaydın cnm...benimkiler dondurulmuştu bunun bi farkı var mı acaba?..bide sen başka hangi ilaçları kullanıyosun..ben bir sürü ilaç içiyorum..

Ben günde üç kez estrofem üç kez progesteron l kapsül bir kez bebe aspirini bir tane folibol folikadit üç günde bir dostinex benim süt hormonu yüksek ciktigi icin iki aydır dodtinex kullanıyorum

Ben günde üç kez estrofem üç kez progesteron l kapsül bir kez bebe aspirini bir tane folibol folikadit üç günde bir dostinex benim süt hormonu yüksek ciktigi icin iki aydır dodtinex kullanıyorum

bende sabah 2 akşam 2 estrofem...
sabah 1 akşam 1 progesteron jel
günde 1 coraspin
sabah 2 prednol
ve günde 1 elevit omega 3 ve b vitamini kullanıyorum

prednol ne için bilmiyorum ama reçetede romatizma felan yazıyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…