- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.001
beni de alın aranıza bende adet olmayı bekliyorum sonrasında doktora gidicem ve tüp bebek tedavisine başlıcaz ben samsun ondokuz mayıs üni.de yaptırıcam çok heyecanlıyım
yok canım ya korkma bendede olmuştu hatta test yaptırcağım gün o kadar çok karnım ağrıdıki kesin hasta olucam dedim ama onlar normalmiş bebek yerleştiği için ve adet dönemi olduğu için olurmuş ben şimdi 6 haftalık hamileiyim o yüzden üzülme bir şey olmaz
canım hayırlı olsun heyacanlı bir sürece hazır o zaman ebebğinin haberini alınca inan bana dünyalara bedel o duygu
iki senedir bir bebeğim olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam iğneden korkan ben bebeğim için geçen ay ameliyat oldum doktor önce aşılama yapalım dedi sonrasında garanti olsun tüp bebek yapalım dedi daha tedaviye başlamadık ama ben bebeğimin kalp atışlarını duymayı sabırsızlıkla bekliyorum
Kizlaar benim de çarşamba inşallah opumbu gece 1.30 da iğnemi vurup çarşamba 1 de merkezde olucam. Peşpeşe güzel haberler alırız inşallaahh
Canim hayırlı olsun tedavin. Maşallah yumurta sayın gayet iyi fsh'a bir kaç kere bakıldi değil mi ? Amh testi istediler mi ? 14 çok çok yüksek değil ama 10 yumurtan olduğuna göre rezervinin pek de az oldugunu sanmiyorum inşallah kalitesi de iyidir
Canim kahveyi hic icmemeye calismak çayi da acık içip azaltmak gerekiyormus. Bende çikolata kisti olduğu için sebze meyve ağirlikli yiyorum et tavuk vs hayvansal gıdalardan uzak durmaya çalısiyorum. Ben bide arı sütlü bal ve polen yiyorum yumurta kalitesini artırıyormuş. Bugün böğürtlenin de kaliteli yumoşa çok çok iyi geldiğini duydum. Aklıma ilk gelenlerAllah yardimcimiz olsun...
Cnm hakkımızda hayırlısı olsun artık. Ben merkezimden çok memnundum ama bak sen araştırmişsın demekki bu işler böyle oluyor. Emriyo fazla olunca bekletiliyor
Önce bir sonucu al bakalım hemen umutsuzluğa düşme belki bebişlerin azmedip seni bırakmıycak.
Sonucunu merakla bekliyorum
Senin bugün 7. günündü yanlış hatırlamıyorsam ne zaman test yapıcaksın
Ben çarşamba yada perşembe yapıcam. Yoksa boşu boşuna iğne bari olmam
peki bu tüp bebekten farklı mı yani aşılamamı anlamadım
kızlar bgn ilk iğnemi vurunucam.gonal-f 150 ile başladık.3gün iğne sonra kontrol dedi doktorum
bana ve isteyen herkese Rabbim sağlıklı,hayırlı evlatlar tez zamanda nasip etsin
beni de alın aranıza bende adet olmayı bekliyorum sonrasında doktora gidicem ve tüp bebek tedavisine başlıcaz ben samsun ondokuz mayıs üni.de yaptırıcam çok heyecanlıyım
canım günaydın ben erkenden uyanıyorum progesteron kapsül yapıyorum ve estrofem içiyorum .bence cuma günü kan tahlili yaptırırbugün benim 7. günüm...ve karnımda damar atmaları var 2 3 gündür...ve ben 1 hafta daha nasıl beklicem bilmiyorum....hemşireme sordum...jelin geri gelmesi normalmiş...bunu yaşayanlar varsa telaşlanmasın...
Tedavinin hayrli uğurlu olsun canım zaman bir bakacaksın şu gibi geçmiş. Iğneleri mutlaka zamanında yap canım ve protein ağırlık beslen canım umarım herkez o güzel haberi alir
günaydın cnm...benimkiler dondurulmuştu bunun bi farkı var mı acaba?..bide sen başka hangi ilaçları kullanıyosun..ben bir sürü ilaç içiyorum..canım günaydın ben erkenden uyanıyorum progesteron kapsül yapıyorum ve estrofem içiyorum .bence cuma günü kan tahlili yaptırır
senle transfer günümüz aynı beşinci gün embriyosu aynı boşuna bekleme
Ben 20 ağustosta transfer oldum cumasonucu öğreneceğiz dualarını eksik etmeteşekkürler canım.
hiçbirimizin emeği boşa çıkmaz inş.
bana doktorum tek iğne verdi.başka bi ilaç vermedi.diğer arkadaşlar bi çok ilaç ismi yazmıştı
sen hangi aşamadasın canım
günaydın cnm...benimkiler dondurulmuştu bunun bi farkı var mı acaba?..bide sen başka hangi ilaçları kullanıyosun..ben bir sürü ilaç içiyorum..
Kapsuller vajinadan sabah iki tane öğle iki akşam iki tsneBen günde üç kez estrofem üç kez progesteron l kapsül bir kez bebe aspirini bir tane folibol folikadit üç günde bir dostinex benim süt hormonu yüksek ciktigi icin iki aydır dodtinex kullanıyorum
Ben günde üç kez estrofem üç kez progesteron l kapsül bir kez bebe aspirini bir tane folibol folikadit üç günde bir dostinex benim süt hormonu yüksek ciktigi icin iki aydır dodtinex kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?