2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım transferden once 4 günlük cınsel perhız dıye bılıyorum ben onun oncesınde yıne mı spermıyogram ıstendı sızden

Allah hepımızın yuzunu guldursun ınsallah canım mübarek ramazan ayının hürmetine
Sen nerde yaptırıyorsun canım kaçıncı denemen

canım E2 değerin gayet güzel, bu değer yumurtanın kalitesini gösteriyor.Yani bence gayet kalitelidir, sen takma kafana.
Bu arada transfer sonrasında da iğneler devam ediyor, yani en azından bana verdi. 2 tane göbekten iğnem var, 5 tane de kalçadan

Şişli Memorial'da yaptırıyorum canım. İkinci denemem. İlkinde de hamile kaldım ancak maalesef bebeğimi kaybettim

canım bu sefer ınsallah allah sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasıp eder.Çok zor ama ne güzel bak toparlanmışsın ıkıncı için kolları sıvamışsın.Böylesıne güçlü olmasak o ialçalara can mı dayanır.Çok duyuyorum etraftan yok tüp bebekten sonra şöyle hasta oldum böyle hasta oldum ne kolay elde edılıryor ki şu hayatta hepımızın sınavı bu rabbım sınavımızı alnımızın akıyla geçmek nasıp etsın

Canım çok güzel gidiyor değerler maşallah hadi hayılısı ile kucagına almayıda nasip etsin yüce rabbim hiç tedirgin olma bence herşey güzel gidiyor

ben de gonalf 150 vuruluyorum, çatlatma önleyici iğnelere yarından itibaren başlayacağım sanırım. arayacak bugün hemşire...
benim foliküller birbirine bu kadar yakın değiller ne yazık ki, biri önden gidiyor, inşallah diğerleri de yetişir.
bence kaliteli olduktan sonra 4 yumurta çok iyi hayırlısı ile sonuna doğru geliyorsun, inşşah herşey yolunda gider hep

spermler için de sıkıntı olacağını düşünmüyorum, nasılsa bu sefer yumurtayla dipdibe olacaklar

hadi hayırlısı olsun hakkınızda inşallah yumurtalar güzelce döllenir ve sağlıklı embriyolar olur

Amin canım.. Rabbim bu uğurda mücadele eden kimseyi üzmesin. Herkes mis kokulu yavrularına kavuşsun inşallah

Kızlar beni de listeye ekler misiniz ?

Deneme : 2. Deneme
Tedavi Başlangıç : 1 Temmuz
Sebep : Genetik
Yer : Şişli Memorial

Çok sağolun.. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun. Ben de Gonal F 150 vuruyordum. Dün 137.5 'a düşürdüler.

üzgünüm ama evet adet de olsan alttan muayene oluyorsun.

canım transferden once 4 günlük cınsel perhız dıye bılıyorum ben onun oncesınde yıne mı spermıyogram ıstendı sızden

yok biz ilk etapta sanki transfer günü sperm vereceğiz diye hesap yaptık meğer toplama günü verecekmişiz bize 2 den az olmasın 6 günden fazla olmasın demişlerdi. bizde rutin yapalım spermde kütleleşme olmasın dedik ama perşembe günü opu olunca işler hesapladığımız gibi olmadı. şimdi bu akşam yine eşim çalışacak .. opuya 2. günümüzde olcağız tam da 2 olmuyor ama dr. sorun olmaz dedi.

ayyy canım inşallah öyledir. valla yeterki olsun ben bir ömür iğneye razıyım.
Allah tez zamanda dindirir bu hasretimizi inşallah.

hemşire aradı, çatlatma önleyici iğneye bu akşam başlıyorum... gonalf de 225 oldu.. hadi hayırlısı olsun

ay ben transfer yazmışım opu olacak o
opudan oncekı 4 gun yeterlı dıye bılıyordum bende demek ki ığnelere baslr başlamaz hesaplamaya başlamak lazım canım spermı hıc kafana takma onemlı olan yumosların bır kalıtelı sperm bıle yeter hamiş olmana eşi azosperm olanlar nasıl kalıyo hamiş sende vereceksın ınsallah bıze müjdeli haberı çifte bayram yapcaksınız inşallah eşinle bu sene
Herseyı pozıtıf düşünüyoruz pozıtıf olacak inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…