- Konu Sahibi karauslu34
-
canım ben 8 gün Gonal F 150 ml vurdum Cuma itibariyle 3 gün orgavutran (yanlış yazmış olabilirim) igne vurundum bugünde sadece yine bu iğneyi vurundum toplam 4 oldu ve bitti. bugün E2 sonucum 2104 çıktı. folüküller 18-20-21 mm gibi hemşireye sordum 4 folükül varmış ama ultrasonda görülen ile opu da çıkacak sayı aynı olmazmış. daha fazla olabilir dedi. bu gece 23.00 de 2 adet çatlatma iğnesi olacağım perşembe günü saat 9 da toplanacaklar inşallaah. benimde korkum yumurta kalitesi :18: inşallah kaliteli yumoşlarım vardır.
bundan sonra iğne olmayacak dedi hemşire upudan sonra başka ilaçlara transferden sonra başka ilaçlara başlayacamışım jel ve tablet şeklinde.
bizim en çok sperm perhizinde kafamız karıştı ayarlamak zor oldu yani yinede isteğimiz güne denk getiremedik. hayırlısı bakalım. Rabbim alnımıza yazmışsa her şekilde olur zaten. İnşaah yazmıştır.
Kızlar selam.. Okuyorum ama yazamadım. 1 Temmuzda başlamıştım tedavime. Halen iğnelere devam ediyorum. En büyük yumurta 16 mm sanırım. Yarın ya da öbür gün çatlatma yaparım. Cumartesi opu olur diye düşünüyorum. Gonal f dozajım 150'den 137 'e indirildi. Bu arada pgt ne diye soranlar olmuş. PGT embiryolara genetik test yapılması işlemi. Benim embiryolarıma da genetik test yapılacak. Benim genetik bir hastalığım var. O nedenle tüp bebek yaptırıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Allah hepımızın yuzunu guldursun ınsallah canım mübarek ramazan ayının hürmetine
Sen nerde yaptırıyorsun canım kaçıncı denemen
canım ben 8 gün Gonal F 150 ml vurdum Cuma itibariyle 3 gün orgavutran (yanlış yazmış olabilirim) igne vurundum bugünde sadece yine bu iğneyi vurundum toplam 4 oldu ve bitti. bugün E2 sonucum 2104 çıktı. folüküller 18-20-21 mm gibi hemşireye sordum 4 folükül varmış ama ultrasonda görülen ile opu da çıkacak sayı aynı olmazmış. daha fazla olabilir dedi. bu gece 23.00 de 2 adet çatlatma iğnesi olacağım perşembe günü saat 9 da toplanacaklar inşallaah. benimde korkum yumurta kalitesi :18: inşallah kaliteli yumoşlarım vardır.
bundan sonra iğne olmayacak dedi hemşire upudan sonra başka ilaçlara transferden sonra başka ilaçlara başlayacamışım jel ve tablet şeklinde.
bizim en çok sperm perhizinde kafamız karıştı ayarlamak zor oldu yani yinede isteğimiz güne denk getiremedik. hayırlısı bakalım. Rabbim alnımıza yazmışsa her şekilde olur zaten. İnşaah yazmıştır.
Şişli Memorial'da yaptırıyorum canım. İkinci denemem. İlkinde de hamile kaldım ancak maalesef bebeğimi kaybettim
arkadaşlar transfer gününü mü 1. gün olarak sayıyoruz?
arkadaşlar transfer gününü mü 1. gün olarak sayıyoruz?
Kızlar selam.. Okuyorum ama yazamadım. 1 Temmuzda başlamıştım tedavime. Halen iğnelere devam ediyorum. En büyük yumurta 16 mm sanırım. Yarın ya da öbür gün çatlatma yaparım. Cumartesi opu olur diye düşünüyorum. Gonal f dozajım 150'den 137 'e indirildi. Bu arada pgt ne diye soranlar olmuş. PGT embiryolara genetik test yapılması işlemi. Benim embiryolarıma da genetik test yapılacak. Benim genetik bir hastalığım var. O nedenle tüp bebek yaptırıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
canım bu sefer ınsallah allah sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasıp eder.Çok zor ama ne güzel bak toparlanmışsın ıkıncı için kolları sıvamışsın.Böylesıne güçlü olmasak o ialçalara can mı dayanır.Çok duyuyorum etraftan yok tüp bebekten sonra şöyle hasta oldum böyle hasta oldum ne kolay elde edılıryor ki şu hayatta hepımızın sınavı bu rabbım sınavımızı alnımızın akıyla geçmek nasıp etsın
ben de gonalf 150 vuruluyorum, çatlatma önleyici iğnelere yarından itibaren başlayacağım sanırım. arayacak bugün hemşire...
benim foliküller birbirine bu kadar yakın değiller ne yazık ki, biri önden gidiyor, inşallah diğerleri de yetişir.
bence kaliteli olduktan sonra 4 yumurta çok iyihayırlısı ile sonuna doğru geliyorsun, inşşah herşey yolunda gider hep
spermler için de sıkıntı olacağını düşünmüyorum, nasılsa bu sefer yumurtayla dipdibe olacaklar
hadi hayırlısı olsun hakkınızdainşallah yumurtalar güzelce döllenir ve sağlıklı embriyolar olur
Merhaba kızlar nasılsınız
Ya bısey sorcam sıze kızlar dktor benden tup bebek oncesı bazı tahlıller ıstedı ya prolaktın tsh felan adetın 3.gunumu yapmam lazım hıcbısey denmedı bana cunku
Bırde hanı adetın 2.gunu gıdecegım ya ıgnelere başlamak ıcın o gun alttan muayene edıyorlar mı yoksa sadece karından mı
canım transferden once 4 günlük cınsel perhız dıye bılıyorum ben onun oncesınde yıne mı spermıyogram ıstendı sızden
canım E2 değerin gayet güzel, bu değer yumurtanın kalitesini gösteriyor.Yani bence gayet kalitelidir, sen takma kafana.
Bu arada transfer sonrasında da iğneler devam ediyor, yani en azından bana verdi. 2 tane göbekten iğnem var, 5 tane de kalçadan
kızlar bugün refl oldum, perşembe günü başlıyoruz tedaviye :)
yok biz ilk etapta sanki transfer günü sperm vereceğiz diye hesap yaptık meğer toplama günü verecekmişiz bize 2 den az olmasın 6 günden fazla olmasın demişlerdi. bizde rutin yapalım spermde kütleleşme olmasın dedik ama perşembe günü opu olunca işler hesapladığımız gibi olmadı. şimdi bu akşam yine eşim çalışacak.. opuya 2. günümüzde olcağız tam da 2 olmuyor ama dr. sorun olmaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?