2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

bende sabah 2 akşam 2 estrofem...
sabah 1 akşam 1 progesteron jel
günde 1 coraspin
sabah 2 prednol
ve günde 1 elevit omega 3 ve b vitamini kullanıyorum

prednol ne için bilmiyorum ama reçetede romatizma felan yazıyodu..

Prednolu transferden sonra dört gün kullandımdortten sonra bırak eediler

ben hiçbirini yazdırmadım ki...hepsini paayla aldım..bahçecide yüzde 25 indirim oluyodu..

Bizde yumurta geliştirici ignelei merkezin anlaşmalı eczanesinden aldık çok indirimli dışardaki eczanede yediyuxluk ilacı dirtyuzden veriyorlar ama devletin karşıladığı tüm ilaçları aile hekimine yazdirdim folikadit prednol dodtinrx tetradok hepsi sadece devletin rapor istediği ilaçları parayla aldik

bu arada bişey farkettim..prednolu hemşire bana 4 mg yazmış ve sabah 2 tane idi...ama ben günde 2 tane 16 mg lık alıyormusu ayın 15 inden beri...düşünsene tam 4 katı...ve seninle konuşurken kağıda tekrar bakayım dedim bi baktım 4 mg yazıyordu..şimdi hemşireyi aradım...bişey olmaz dedi...fazla dozda almış oldun sadece dedi..sadece sabah çeyrek iç dedi...allahım elim ayağım birbirine dolaştı ya...umarı bebeğe bişey olmaz...

Gunaydinnnnnn

Keselerimizi gorduk ikiz annesi oluyorum kizlarrrrrrrr darisi hepinizin basinaaa cok dua ettim bugun muayne masasinda da allahim isteyen herkese gostersin insallahhhhhhhhh

Aaaaa canım çok sevindim ya ikisinin kesesinide gördünmü süper haber bu ya :))))))
İnan ki çok mutlu oldum. Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin :)

Aaaaa canım çok sevindim ya ikisinin kesesinide gördünmü süper haber bu ya :))))))
İnan ki çok mutlu oldum. Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin :)

Evet gordumm ilk fotolarinida aldim igneyi kesti dr hap olarak al dedi sikayetim yok dedim gerek yok igneye daha sonra acir yerleri dedi beslenme kitapcigi verdi sen dun cem beye gitmedin mi kendi dr unami gittin

Evet gordumm ilk fotolarinida aldim igneyi kesti dr hap olarak al dedi sikayetim yok dedim gerek yok igneye daha sonra acir yerleri dedi beslenme kitapcigi verdi sen dun cem beye gitmedin mi kendi dr unami gittin

Yok canım kendi doktoruma gittim cem beye gitmedim.
Benim doktor ben kalp atışı duyana kadar vurul derim dedi ama çok acıyor dersen jeli sabah akşam yaparız dedi.
Bende iğne daha yararlı ise onu yapalım çekerim acıyı ne zamandır çekiyorum zaten dedim.
Kalp atış için ne zaman gideceksin. Beslenme kitapçığında neler var canım peki

Himmm tahmin ettim kitapcigi cem bey hazirlamis alinmasi gereken ogun cesitleri ve porsiyonlari var esin yakin mi yeditepeye bi ugrasa hemsireler verir faydali bilgiler var haftaya sali yine gidiyoruz kontrole o zamana kadar alamazsaniz ben alir kargoya veririm istersen hapta igne kadar etkiliymis istersen dr una onu da sor sabah jel gece yatarken hap

Canım sakin ol hep eczanede çalışanin hatası bana100 mg aspirin yazdı eczanedeki 500. Luk Verdi ablam farketti meğer bebe aspirinin kan sulandirici etkisi varmış ama diğer yetdkin icin olanın ağrı kesici öz varmış o yüzden ilaçları alırken mg dikkat ediyorum

Acaba ben su v.s topladım onun içinmi bana devam dedi.
Kontrolüde erken vermiş süper.
Sevinirim canım adreesi veririm sana bana kargo yaparsan sevinirim.
Sordum özellikle ben iğneyi tavsiye ediyorum dedi.
Canım sana özelden bişeyler yazacağım şimdi

ya çok sinirim bozuldu...bişey olur mu bilmiyorum tam 4 katı fazla kortizon kullanıyomuşum düşünsene hemde 12 gündür...ya benim hatam...bi nceki tedavimden kalan prednol 16 mgmış..bende ondan devam ettim...hemşirenin yazdığı kagıda mg hiç bakmadım...ne olacak şimdi...kafayı yicem ya...ablan hemşireydi dimi...sorsan işey olurmuymuş

Gunaydinnnnnn

Keselerimizi gorduk ikiz annesi oluyorum kizlarrrrrrrr darisi hepinizin basinaaa cok dua ettim bugun muayne masasinda da allahim isteyen herkese gostersin insallahhhhhhhhh

canım tebrikler çok sevindim..rabbim kucağınada aldırsın sağlıcakla.. bizede dua et olurmu...
2 embriyomuydu kalteleri nasıldı..

arkadaşlar prednolu 4 kattı fazlası kullanıyormuşu yanlışlıkla tam 12 gündür..bi problem olur mu bileniniz var mı...transferimin 7. günü bugün...bebege bir zararı olurmuymuş bileniniz var mı ya..kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…