2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım bahçecidesın galıba sen sorumlu hemsırenle gorustuysen bır sorun yok dedıyse bışey olmaz moral bozma canım ferah tut içinı moral cok onemlı surda kac gunun kaldı ki

canım bahçecidesın galıba sen sorumlu hemsırenle gorustuysen bır sorun yok dedıyse bışey olmaz moral bozma canım ferah tut içinı moral cok onemlı surda kac gunun kaldı ki

bahçecidyim evet..tam 12 gündür 4 katı fazla alıyomuşum..bu sabah tesaduf farkettim..aradım hemşireyi bişey olmaz dedi sadece dozu fazla almışsın dedi..ama benim 2 gündür jelimde geri geliyo onada normal demişti ama imdi diyorum acaba prednoldan dolayımı...allahım deliricem
kadını bir daha aricam...çekiniyorum arayamıyoru ya

canım tebrikler çok sevindim..rabbim kucağınada aldırsın sağlıcakla.. bizede dua et olurmu...
2 embriyomuydu kalteleri nasıldı..

canım nasılsın vurdun mu çatlatma nasıl ağrı sızı var mı ?ben de hıcbısey yok Allaha şükür arkadaşlarım gelecek bugun oturmaya kafam dağılır yarın sabahta ınsallah güzel geçecek dualarım hep bu yonde

canım benım lütfen böyle yapma ınan hemsıre soylerdı bı sıkıntı olsa onlar bızı bızden daha cok düşünüyorlar merak etme sen .Sen de bahcecıden mı alıyordun ılacları genelde dozlar hakkında bılgı verılıyo hemsıreler tarafından ama heyecandan sende sormayı unutmuşsundur belkı.kım doktorun canım hemşirenı ara ya ben cok takıldım bu konuya içim hıc rahat etmıyo dersın merak etme anlayacaktır canım senı

merhaba ;
gunlerdir okuyorum yazdıklarınızı Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun,gerçekten zor bir süreç bende ilk tüp bebek denememi yaptırıyorum şu an Ankara da bir kilinkte pazar günüyumurtalarım toplandı,9 adet toplandı 4 ü olgun çıktı 3 ü döllendi,şimdi pgt için sonuç bekliyoruz.sonrasında transfer olacak inşallah,Sizlere yumurta toplamadan sonra hangı ılaçları verdiler merak ettim ?bana kortızon ve tetra verdiler progestan ve estroferm ile birlikte ama bnım mıde kaldırmadı tetra ve kortızon ılacını dün kestiler mecburen,doktor birşey olmaz önemlı olan estroferm ve progestan dedi rahatladım biraz tabi..

evet canım vurduk çatlatma iğnesini dün gece 11 de çok şükür herangibir sorun yok yarın sabahı bekliyorum sabırsızlıkla:) sen nasılsın .. bende bugün arkadaiıma gidicem zaman geçsin diye :)

mustafa bey doktorum...yumurta toplandıktan sonra kullanmaya başladı bu ilacı ama yumurtalığım büyüyünce 1 ay sonraya ertelendi...1 ay sonra tekrar prednol verilince evde var dedim..hemşire 4 mg 2 tane yazmış ben hiç dikkat etmedim ki...evdekide aynıdır diye düşündüm..meğer evdeki 16 mg mış ve ben 2 16 içiyoru 12 günden beri...emel hemşire benim hemşirem..bebeğe bişey olmaz dedi sadece fazla doz almışsın dedi..ama yinede elim ayağım titriyo..birde heryerde bişey okuyorum çok moralim bozuldu...

evet canım vurduk çatlatma iğnesini dün gece 11 de çok şükür herangibir sorun yok yarın sabahı bekliyorum sabırsızlıkla:) sen nasılsın .. bende bugün arkadaiıma gidicem zaman geçsin diye :)

ıyı yapıyorsun canım ınsallah yarın bomba gıbı geçer kuzucuklarımız annelerine bır adım daha yaklaşır rabbım ısteyen herkesın kucağını doldursun ben gıdeyım de bıraz bısıler hazırlayayım.gorusmek uzere eger görüşemezsen sen ben dahıl olmak uzere yumosları toplanacakların rabbım yar ve yardımcısı olsun inşallah amin

Kizlarr cok tesekkur ederim allahim hepimize yasatsin sorunsuz dertsiz saglikla insallah

Iki embrio koyulmustu canim 4.gun embriyosuydu cok bolunmustu

Guldusum mesaj kutun dolmus:)

yan etkileri varmı adet tarihimiz aynı hangi doktora gidiyorsun amh değerine bakıldımı

Amh degerim 0,08 çıktı rezervlerin durumu kötü anlayacağın bitti bitecek Kadıkoy Acıbadem Tayfun Bağış gidiyorum ilacın bende hiçbir yan etkisi olmadı adetliykende kullanıyorum hatta bir önceki denemede opu olana kadar kullandım opudan sonra bırakmıştım negatif sonucu alınca yeniden başladım

kızlar tedavinin 6. gunune geldim. pco varmış bende doz azaltıldı yarın kontrol var umarım herşey yolunda gider. uzun bi süreç pgt yapılacak. dualarınızı eksik etmeyin benden de.... hmiş arkadaşlar gözünüz aydın Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah. benim gibi tedavide olanlar Allah bize de pozitif sonucu gösterir tez zamanda inşallah hayırlısıyla....

Saol cnm Allah razı olsun ama ikiz deil tek ve gördük kesemizi şükürler olsun :) mercimek kadar hakikaten :)

cnm hayırlı olsun. ben iki gündür ağrılardan hastanede yatıyodum . bugun cıktım. dun gece agrım olunca polıklınıkten asagıya acıle ındırdıler doktor ultrasyonla baktı. benım ıkız heralde. ıkı mınık kese gozukmeye baslamıs dedı. yarın kendı doktoruma gıtcem bakalım.orda gorcez artık

hadi gözün aydın cnm ağrılar evet can yakıcı ama kolay bi süreçten ve tedaviden geçmedik elbette bunlara da katlanıcazz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…