- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.041
arkadaşlar prednolu 4 kattı fazlası kullanıyormuşu yanlışlıkla tam 12 gündür..bi problem olur mu bileniniz var mı...transferimin 7. günü bugün...bebege bir zararı olurmuymuş bileniniz var mı ya..kafayı yicem
canım tebrikler çok sevindim..rabbim kucağınada aldırsın sağlıcakla.. bizede dua et olurmu...
2 embriyomuydu kalteleri nasıldı..
canım bahçecidesın galıba sen sorumlu hemsırenle gorustuysen bır sorun yok dedıyse bışey olmaz moral bozma canım ferah tut içinı moral cok onemlı surda kac gunun kaldı ki
canım tebrikler çok sevindim..rabbim kucağınada aldırsın sağlıcakla.. bizede dua et olurmu...
2 embriyomuydu kalteleri nasıldı..
teyzesi faceni aç bak sana ne yollucam :)
bahçecidyim evet..tam 12 gündür 4 katı fazla alıyomuşum..bu sabah tesaduf farkettim..aradım hemşireyi bişey olmaz dedi sadece dozu fazla almışsın dedi..ama benim 2 gündür jelimde geri geliyo onada normal demişti ama imdi diyorum acaba prednoldan dolayımı...allahım deliricem
kadını bir daha aricam...çekiniyorum arayamıyoru ya
canım nasılsın vurdun mu çatlatma nasıl ağrı sızı var mı ?ben de hıcbısey yok Allaha şükür arkadaşlarım gelecek bugun oturmaya kafam dağılır yarın sabahta ınsallah güzel geçecek dualarım hep bu yonde
canım benım lütfen böyle yapma ınan hemsıre soylerdı bı sıkıntı olsa onlar bızı bızden daha cok düşünüyorlar merak etme sen .Sen de bahcecıden mı alıyordun ılacları genelde dozlar hakkında bılgı verılıyo hemsıreler tarafından ama heyecandan sende sormayı unutmuşsundur belkı.kım doktorun canım hemşirenı ara ya ben cok takıldım bu konuya içim hıc rahat etmıyo dersın merak etme anlayacaktır canım senı
evet canım vurduk çatlatma iğnesini dün gece 11 de çok şükür herangibir sorun yok yarın sabahı bekliyorum sabırsızlıkla:) sen nasılsın .. bende bugün arkadaiıma gidicem zaman geçsin diye :)
yan etkileri varmı adet tarihimiz aynı hangi doktora gidiyorsun amh değerine bakıldımı
Kizlarr cok tesekkur ederim allahim hepimize yasatsin sorunsuz dertsiz saglikla insallah
Iki embrio koyulmustu canim 4.gun embriyosuydu cok bolunmustu
Guldusum mesaj kutun dolmus:)
Evet gordumm ilk fotolarinida aldim igneyi kesti dr hap olarak al dedi sikayetim yok dedim gerek yok igneye daha sonra acir yerleri dedi beslenme kitapcigi verdi sen dun cem beye gitmedin mi kendi dr unami gittin
simdiden hayirlisi olsun bol sans allahim once gobegimizi sonra kucaklarimizi doldursun
Saol cnm Allah razı olsun ama ikiz deil tek ve gördük kesemizi şükürler olsun :) mercimek kadar hakikaten :)
Gunaydinnnnnn
Keselerimizi gorduk ikiz annesi oluyorum kizlarrrrrrrr darisi hepinizin basinaaa cok dua ettim bugun muayne masasinda da allahim isteyen herkese gostersin insallahhhhhhhhh
cnm hayırlı olsun. ben iki gündür ağrılardan hastanede yatıyodum . bugun cıktım. dun gece agrım olunca polıklınıkten asagıya acıle ındırdıler doktor ultrasyonla baktı. benım ıkız heralde. ıkı mınık kese gozukmeye baslamıs dedı. yarın kendı doktoruma gıtcem bakalım.orda gorcez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?