- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.061
ya çok sinirim bozuldu...bişey olur mu bilmiyorum tam 4 katı fazla kortizon kullanıyomuşum düşünsene hemde 12 gündür...ya benim hatam...bi nceki tedavimden kalan prednol 16 mgmış..bende ondan devam ettim...hemşirenin yazdığı kagıda mg hiç bakmadım...ne olacak şimdi...kafayı yicem ya...ablan hemşireydi dimi...sorsan işey olurmuymuş
Canım yeni girdim nete düş aldım o ilaç immune sisteme etki eden bur ilacmis stereoid icerirmis yan etkileri olan bir ilaç uzun süre kullanımlarda mide koruyucu gerekirmiş merkezini arasın dedi ben de kendi prednola baktım 16 mg ama sadece dört gün ilacın üstüne bile yazmış panik yapma sakin ol birşey olmaz ben de dört gün Bemiks c içmeyi unuttum birşey olmaz bu tedavide önemli olan progesteron ve esrofem
korkmayın büyük ihtimalle bişey olmaz ben 5 ağustosta transfer oldum dün bıraktım doktorumun tavsiyesiyle prednolu sakıncası olsa bize de vermezlerdi 16 mg lık benimkise gerçi 1 haftadır yarım içiyodum günde bi kere
ya normal kullansam olmaz elbet ama 4 katı kullanınca telaş yaptım...tek derdim..bebeğin tutunup tutunmamasına etkisi olur mu..hemşirem olmaz dedi ama yinede elimde değil...birde şu jel iki gündür geri geliyo...bu sabahta hafif pempemsi geldi..bunun sebebi ne acaba...ben dayanamadım az önce idrar testi yaptım...7. gün belki çıkar diye ama negatif çıktı
Sakin ol benim de kapsül parçaları geliyor normalmis bende sormuştum merkez birşey olmaz demiş sorun yok zaten senin kullanım süren azmis birde damardan iğneyle yapılanı etkiliymis ablam korkmasın diyo rahat ol ya ben de Bemiks c almayı unuttum o kadar çok ilaç veriyolarki bizimde kafamız karışıyor birde herkese uygulanan tedavi ve ilaç farklı oluyor herkesin kan değerine göre mg ilaç veriyoar ben de süt hormonu yüksek dostinex kullanırken arkadaştan tiroid var o başka kullanıyorbahçecidyim evet..tam 12 gündür 4 katı fazla alıyomuşum..bu sabah tesaduf farkettim..aradım hemşireyi bişey olmaz dedi sadece dozu fazla almışsın dedi..ama benim 2 gündür jelimde geri geliyo onada normal demişti ama imdi diyorum acaba prednoldan dolayımı...allahım deliricem
kadını bir daha aricam...çekiniyorum arayamıyoru ya
Sakin ol benim de kapsül parçaları geliyor normalmis bende sormuştum merkez birşey olmaz demiş sorun yok zaten senin kullanım süren azmis birde damardan iğneyle yapılanı etkiliymis ablam korkmasın diyo rahat ol ya ben de Bemiks c almayı unuttum o kadar çok ilaç veriyolarki bizimde kafamız karışıyor birde herkese uygulanan tedavi ve ilaç farklı oluyor herkesin kan değerine göre mg ilaç veriyoar ben de süt hormonu yüksek dostinex kullanırken arkadaştan tiroid var o başka kullanıyor
hemşiren bişey olmaz dediyse sorun yoktur onlarda doktorlar kadar bilgililer telaş yapma tedirgin olma jel gereken içerde kalır gerisi ister istemez gelir bişey olmaz Allahın izniyle acele etme testi yapmaya
Gunaydinnnnnn
Keselerimizi gorduk ikiz annesi oluyorum kizlarrrrrrrr darisi hepinizin basinaaa cok dua ettim bugun muayne masasinda da allahim isteyen herkese gostersin insallahhhhhhhhh
tatlım sakin ol, eğer hemşiren şüpheye bile düşse en azından doktora danışmak ister yada seni kontrole çağırırlardı diye düşünüyorum. sorun yok dediyse, yoktur inşallah. bol bol dua et ve mümkün olduğunca sakin olmaya çalış lütfen.soğukkanlı olmayı başarabilsem zaten çok şey yapıcam daolamıyorum...neyse yapacak bişey yok...inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz...
haklısın artık yapacak bişey yok dua etmekten başka...çok sagol canımallah yardımcımız olsun
tatlım sakin ol, eğer hemşiren şüpheye bile düşse en azından doktora danışmak ister yada seni kontrole çağırırlardı diye düşünüyorum. sorun yok dediyse, yoktur inşallah. bol bol dua et ve mümkün olduğunca sakin olmaya çalış lütfen.
Canım ben kendimi çok kötü hissettim ilaclarrla ilgili konuşurken bak neler oldu bende Bemiks c icmedim . Ablam jinekolog dr arkadaşını aradı iki üç aylık kullanımda ve damardan kullanımlarda mideye zararı olurmuş on günsel birşey olmaz rahat oldun bebegede birşey olmaz dedi
çok teşekkür ederim...çok sagol cnm...ablanada çok teşekkür ettiğimi söyle...allahım gönlümüze göre versin inşallah...ben bu bebeği çok istiyorum
Ne demek en azından bir yanlıştan dönüldü inşallah isteyen herkes kıza zamanda kavussun bebeğine. Benim öğretmen arkadsim geldi ziyarete ben çıkıyorum netten. Kafaya takma rahat ol tutacak olduktan sonra allah ol derse tutar merkezde denixliden koyden gelen bir kadınla tanıştım kadın transferden dört gün sonra köyde bahçe işi yapmış ev temixledim diyo ilk denemede tutmuş kızı iki yaşında şimdi ikinci icin dondurulmusu koydurmsya gelmiş ben kendimi olumsuxkugada alistiriyorum insanız herşey bize
Gunaydinnnnnn
Keselerimizi gorduk ikiz annesi oluyorum kizlarrrrrrrr darisi hepinizin basinaaa cok dua ettim bugun muayne masasinda da allahim isteyen herkese gostersin insallahhhhhhhhh
canım bu protokol tüp bebek protokolü farklı bişey değil, yumurta geliştirilirken bu yöntem uygulanıyor, sonra yumurta toplanıyor ve aynı işlemler, daha öncede yazdığım gibi kısa tüp bebek prokolü zaten antogonist tedavi ile yapılıyor. farklı bişey yada zor bişey değil, kafanı takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?