2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canım yumurta rezervin çok iyi hatta harika bak o yüzden az ilaç uygulamislar o zaman bitkisel karışımlar kullan kaliteyi arttırıyor ben iki ay sridutupolrn bak corekotu incir yedim kalitesi arttı bende fsh yüksekliği var dusun yani en umutsuz benim yaşım 31 ama 43 yaşındaki kadının yumurtsri gibiymis moralini bozma sağlam dur surekli sorgula çünkü artık bu işi ticarete çevirdiler bizim acimizi anlamiyolar biri gitsin yeni hasta gelsin mantığı var.ben kadınlar kulübünde bir yerde senin duruma benzer şey okudum.kadında sorun yok ama altı kere deniyolar dna inceleniyor falan meğer kadının yumurtaları eşinin spermine alerji oluyormuş dollenmiyornus dollnse bile tutunmuyormud bunun dr u araştırıyor buna özel eşinin dortmund tepki vermesine engel olan serum yapıp vermişler emdiği gelişmiş ve tutunmuş birde bunu sor drunoan.adla üzülme biz sağlam duracagixki bebeklerimiz hemen gelsin

bakalım yarın embriyolog ne dicek nasıl olacak duruma göre kalite için ne yapmam gerektiğini neleri nasıl kullanmam gerektiğini sana danışırım canım inşallah 2 embriyom 3üncü 4üncü güne kadar ilerler ve transferim gerçekleşip bende anne olurum... İNANIN ARKADAŞLAR 2 YUMURTAM 5 YUMURTAM OLDU DİYE ÜZÜLMEYİN benim geçensene 29 yumurta ve geriye tek 1 adet transfere yumurtam kaldı dünde 15 yumurta ve bugün 1. günü tek 2 adet kaldı .RABBİM OL DERSE OLUR İNŞALLAH..

Transfer oldukdam sonra kac gun sonra ucak'la seyahat etmeli? Transferden sonra iki hafta sirt ustu yatanlari da biliyorum ama. En kritik embriyonun yapismasi icin hangi gunler acaba.

canım benim doktorum transferden 2 saat sonra bi hastasını uçakla kanadaya gönderdiğini ve pozitif sonuç aldığını söylemişti. yatma işine gelince ben bundan önceki 2 denememde de 12 gün boyunca sırt üstü yattım yatmaktan her yanım tutuldu ama yine tutmadı bu seferki doktorum farklıydı. bana yatarak bu işin olmayacağını sadece 2 günün önemli olduğunu söyledi o iki günü de yatalak hasta gibi değil de genel anlamda dinlenerek geçirmemi söyledi

canım benim yatmaktan değil neden oldu bilmiyorum. ben zaten 6 haftalık da hamileyim. ama çok acı çekiyorum

canım benim yatmaktan değil neden oldu bilmiyorum. ben zaten 6 haftalık da hamileyim. ama çok acı çekiyorum
Ilk üç ay yorgunluk halsizlik eklemo ağrısı olur annesi, tek benimde bebeğim tutsun sirtim ağrısın .şimdi bizler çok dikkat edip pek hareket etmiyoruz hetyerimiz agriyo

En kritik üç gün drum öyle dedi bana verilen kağıtta üç gün yatak istihareti sonra ise başlayabilir ayakta düş alabilir seyehat ve uçak yolculuğu yapabilirsiniz diye yazıyor

saol canım yorumun için... bu gün dr a gittim ilaçların yan etkisi dedi 2 tane normal serum bi de parol serum verdiler... biraz iyi oldum şimdi yine sancım var ... ama onun haricinde ne kan değerlerinde ne de muayene de kötü bi şey çıkmadı şükür :)

hoşgeldiin canım.hangi doktora yaptırıyosun orda.ben de omu ve medical park arasında kalmıştım.
samsun medical parkta başladım.
ben de çok heyecanlıyım ilk iğnemi vuruncam bu akşam

ben omü de dr idris koçak'a gidiyorum doktoru internetten araştırdım hakkında güzel şeyler yazılmış ayrıca samsunda tanınan sevilen kadın doğumculardan hastaya yaklaşımı da çok güzel çok güveniyorum doktoruma medikalde senin doktorun kim?

Oncelikle gozun aydin darisi bize olsun insallah bende hastalanmayi beklioyorum uzun protocol uygulanıyor.bisey sorcam jel nasil kullanilio ne ise yario ? Forumda surekli okuyorum jel die anlayamdim da

Benim gibi test günü sayanlar gunlerinixi nasıl geçiriyorsunuz cuma benim büyük günüm ama zaman geçmiyor dolaşıyorum tv izliyorum kitap okuyorum üç tane sal beş tane lif ordum.hele dün gece ruyamda okuldayim tenefuste tuvalete gidiyorum iki tane kırmızı nokta nasıl çığlık attım uyandim.eşim korktu deli gibi tuvalete kostüm korkarak baktım allaha şükür birşey yok yatağa baktım yok ağladım eşime sarildim hormonların etkisinden ilk kez transferden sonra ağladım benim rüyalarım gerçek çıkar allahım çıkmasın keşke bu süreçte psikolojik destek alsaydım tüp bebek merkezlerde psikolojik destek verilmeli uzman.kişi tarafından ama nerde amca rahat ol takma deniyo

Merhaba cnm ben bugün kan verdim 4 sonucu alicam. 8. Gunumdeyim.
Senin korkularinin aynisini bende yaşıyorum. En azindan bir tanesi birinci kalite olsaydi biraz umudum olurdu. Ikimiz icinde hayirlisi olsun artik

Merhaba cnm ben bugün kan verdim 4 sonucu alicam. 8. Gunumdeyim.
Senin korkularinin aynisini bende yaşıyorum. En azindan bir tanesi birinci kalite olsaydi biraz umudum olurdu. Ikimiz icinde hayirlisi olsun artik

Ben de 20 ağustosta transfer oldum. Benimkiletide birinci kalite değil. Umudum yok idrar tahlili yapmaya cesaretimi yok az önce isimden de oldum ek iş yaptığım yer canım sen bebek çok istiyorsun tedaviler uzun sürer dönem arasında çocuklar öğretmensiz kalmasın hiçbirşey diyemedim işten oldum bebek icin kredi çektik bebeğim sen tek geld e borçlar bizim olsun

Arkadaslar merhaba bugun ignemin 7.gunu idi.kontrole gittim bugunki ignenle beraber doktor orlagutron ignenide vur dedi.yumurtalarim 3-4 tane guzel kalite varmis ..ama rahim duvarimda kalinlik gordu.belki yumrtalarini dondurur daha sonra transfer ederuz ddi.ben cekmecede oturuyorum suan transferimi sislide istanbul cerrahide yapacaklar.oradaki ekip bi baksin dedi.yumurta toplamasni yaparlar transferin baska zamana kalabilir dedi.moralim bozuldu.rahim kalinlasmasi nedniyle transferi wrtelenen varmi acaba?

günaydın cnm.okuldayım çiçek böcek kesiyorum..kendimi avutabiliyorum en azından...dün idrar testi yaptım negatif çıktı...sence bnu umursasammı?

bugün benimde 8. günüm..do durulmuş 1. kalite 5. gün embiryosu ama kan testi için erken değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…