- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.101
canım ben geçen sene kısa protokolde 200 puregon la 2 gün sonra 3 gün150 ve 4 gün 75 üniteyle 29 yumurta oldu şimdide 200 puregonla 3 gün ve 7 günde 150 ünite ile 15 yumurta uzun protokol yapıldı ama bi sonuç bulamıyolar yaşımda 29 ileri de değil ama 2 denemede böyle oldu daha 1 gün olmadan hepsi kendini yitiriyor
evet çok şükür gördük iki hafta sonrada kalp atışını duyucaz inşallah
ben heralde ikisini bi arada görcem Allah nasip ederse.
ben heralde ikisini bi arada görcem Allah nasip ederse.
inşallah canım hayırlısıyla mutlu haberlerini bekliyoruz
Canım yumurta rezervin çok iyi hatta harika bak o yüzden az ilaç uygulamislar o zaman bitkisel karışımlar kullan kaliteyi arttırıyor ben iki ay sridutupolrn bak corekotu incir yedim kalitesi arttı bende fsh yüksekliği var dusun yani en umutsuz benim yaşım 31 ama 43 yaşındaki kadının yumurtsri gibiymis moralini bozma sağlam dur surekli sorgula çünkü artık bu işi ticarete çevirdiler bizim acimizi anlamiyolar biri gitsin yeni hasta gelsin mantığı var.ben kadınlar kulübünde bir yerde senin duruma benzer şey okudum.kadında sorun yok ama altı kere deniyolar dna inceleniyor falan meğer kadının yumurtaları eşinin spermine alerji oluyormuş dollenmiyornus dollnse bile tutunmuyormud bunun dr u araştırıyor buna özel eşinin dortmund tepki vermesine engel olan serum yapıp vermişler emdiği gelişmiş ve tutunmuş birde bunu sor drunoan.adla üzülme biz sağlam duracagixki bebeklerimiz hemen gelsin
Transfer oldukdam sonra kac gun sonra ucak'la seyahat etmeli? Transferden sonra iki hafta sirt ustu yatanlari da biliyorum ama. En kritik embriyonun yapismasi icin hangi gunler acaba.
Canım seni cok iyi anlıyorum ben hayatta sırt üstü uyuyamam merkeze ilk bunu sordum ilk günden sonra yan yatıp uyuyabilirdin bir de kalkarken sırt üstü yatrken önce yan dönüp ellerden destek slip kalkavsksin dedi hemsire.oturmak serbest ben sirtustu bacakları dizden kirip yattım .ilk üç gün
Ilk üç ay yorgunluk halsizlik eklemo ağrısı olur annesi, tek benimde bebeğim tutsun sirtim ağrısın .şimdi bizler çok dikkat edip pek hareket etmiyoruz hetyerimiz agriyocanım benim yatmaktan değil neden oldu bilmiyorum. ben zaten 6 haftalık da hamileyim. ama çok acı çekiyorum
En kritik üç gün drum öyle dedi bana verilen kağıtta üç gün yatak istihareti sonra ise başlayabilir ayakta düş alabilir seyehat ve uçak yolculuğu yapabilirsiniz diye yazıyorcanım benim doktorum transferden 2 saat sonra bi hastasını uçakla kanadaya gönderdiğini ve pozitif sonuç aldığını söylemişti. yatma işine gelince ben bundan önceki 2 denememde de 12 gün boyunca sırt üstü yattım yatmaktan her yanım tutuldu ama yine tutmadı bu seferki doktorum farklıydı. bana yatarak bu işin olmayacağını sadece 2 günün önemli olduğunu söyledi o iki günü de yatalak hasta gibi değil de genel anlamda dinlenerek geçirmemi söyledi
inşallah canım hayırlısıyla mutlu haberlerini bekliyoruz
inşallah...sizin tek mi ikiz mi?
canım korkma yani doktorun tabiki daha iyi bilir ama bence normal bende de oldu ben de çok korkmuştum ama buradaki arkadaşlar sağolsun çok rahatlattılar beni. zaten doktorum sancın olur ama hemen başlamayabilir.birkaç gün sonra da başlayabilir korkma demişti.benim bebişlerim 6 haftalık oldu benim o bahsettiğin sancılarım yeni geçti öyle ki uykudan uyanıyordum sancıdan.
hoşgeldiin canım.hangi doktora yaptırıyosun orda.ben de omu ve medical park arasında kalmıştım.
samsun medical parkta başladım.
ben de çok heyecanlıyım ilk iğnemi vuruncam bu akşam
Gunaydinnnnnn
Keselerimizi gorduk ikiz annesi oluyorum kizlarrrrrrrr darisi hepinizin basinaaa cok dua ettim bugun muayne masasinda da allahim isteyen herkese gostersin insallahhhhhhhhh
Himmm tahmin ettim kitapcigi cem bey hazirlamis alinmasi gereken ogun cesitleri ve porsiyonlari var esin yakin mi yeditepeye bi ugrasa hemsireler verir faydali bilgiler var haftaya sali yine gidiyoruz kontrole o zamana kadar alamazsaniz ben alir kargoya veririm istersen hapta igne kadar etkiliymis istersen dr una onu da sor sabah jel gece yatarken hap
Benim gibi test günü sayanlar gunlerinixi nasıl geçiriyorsunuz cuma benim büyük günüm ama zaman geçmiyor dolaşıyorum tv izliyorum kitap okuyorum üç tane sal beş tane lif ordum.hele dün gece ruyamda okuldayim tenefuste tuvalete gidiyorum iki tane kırmızı nokta nasıl çığlık attım uyandim.eşim korktu deli gibi tuvalete kostüm korkarak baktım allaha şükür birşey yok yatağa baktım yok ağladım eşime sarildim hormonların etkisinden ilk kez transferden sonra ağladım benim rüyalarım gerçek çıkar allahım çıkmasın keşke bu süreçte psikolojik destek alsaydım tüp bebek merkezlerde psikolojik destek verilmeli uzman.kişi tarafından ama nerde amca rahat ol takma deniyo
Merhaba cnm ben bugün kan verdim 4 sonucu alicam. 8. Gunumdeyim.
Senin korkularinin aynisini bende yaşıyorum. En azindan bir tanesi birinci kalite olsaydi biraz umudum olurdu. Ikimiz icinde hayirlisi olsun artik
Benim gibi test günü sayanlar gunlerinixi nasıl geçiriyorsunuz cuma benim büyük günüm ama zaman geçmiyor dolaşıyorum tv izliyorum kitap okuyorum üç tane sal beş tane lif ordum.hele dün gece ruyamda okuldayim tenefuste tuvalete gidiyorum iki tane kırmızı nokta nasıl çığlık attım uyandim.eşim korktu deli gibi tuvalete kostüm korkarak baktım allaha şükür birşey yok yatağa baktım yok ağladım eşime sarildim hormonların etkisinden ilk kez transferden sonra ağladım benim rüyalarım gerçek çıkar allahım çıkmasın keşke bu süreçte psikolojik destek alsaydım tüp bebek merkezlerde psikolojik destek verilmeli uzman.kişi tarafından ama nerde amca rahat ol takma deniyo
Ben de 20 ağustosta transfer oldum. Benimkiletide birinci kalite değil. Umudum yok idrar tahlili yapmaya cesaretimi yok az önce isimden de oldum ek iş yaptığım yer canım sen bebek çok istiyorsun tedaviler uzun sürer dönem arasında çocuklar öğretmensiz kalmasın hiçbirşey diyemedim işten oldum bebek icin kredi çektik bebeğim sen tek geld e borçlar bizim olsun
bugün benimde 8. günüm..do durulmuş 1. kalite 5. gün embiryosu ama kan testi için erken değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?