2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

ikiz anne adayları tebrik ederim .Allah tamamına erdirsin inşallah.bana da dua edin gelsin cuma da ben de göreyim inşallah 2 tane keseee.hayırlısıysa tabii

hamilelik yoksa kanda hcg 0 çıkıyor dimi..benim bugün 8. günüm..donduurlmuş 5. gün embiryosu...acaba çıkarmı? yada bugün negatif çıkıp gününde yaptırınca pozitif çıkmaz dimi?

Cnm gerçekten cok üzüldüm bu isler maddi olarak çok zor. Neyse canını sıkma bulursun inşallah iş.
Bence yarın yaptir testini büyük ihtimal çıkar. Ben bugün yaptirdim bakalim bekliyorum sonucu 4 de alicam. 8 günüm bugün

hamilelik yoksa kanda hcg 0 çıkıyor dimi..benim bugün 8. günüm..donduurlmuş 5. gün embiryosu...acaba çıkarmı? yada bugün negatif çıkıp gününde yaptırınca pozitif çıkmaz dimi?

Bugün benimde 8 günüm. Sabah kan verdim sonucunu bekliyorum
Kanda 0 cikarsa tahlil gunune yükselmesi bence çok nadir oluyor. Benim diger denemelerde 1 cikmisti ama yukselmedi. Bugün en az 20 yada 30 larda bisey cikmasi lazim
Bence bugün yada yarin yaptir. 12. Gune cok az kişi sabredebiliyor

Çok saol arkadaşım biraz daha iyiyim benim de sekizinci günüm zaten cuma sonuç alacagim cesaret edemiyorum eşim idrar testi alayimmi die tutturdu.her ay aldığımix icin ve negatif gördüğümüz icin cesaretimi yok .inşallah seninki olumlu çıkar ve bana umut olursun .kaç saatte çıkıyor sağlık ocağında mi YAPTIRDIN nerde YAPTIRDIN cnm

a.NergisGiriş tarihiMar 2012Mesajlar254Arkadaslar merhaba bugun ignemin 7.gunu idi.kontrole gittim bugunki ignenle beraber.doktor.orlagutron ignenide vur dedi.yumurtalarim 3-4 tane guzel kalite varmis ..ama rahim duvarimda kalinlik gordu.belki yumrtalarini dondurur daha sonra transfer ederuz ddi.ben cekmecede oturuyorum suan transferimi sislide istanbul cerrahide yapacaklar.oradaki ekip bi baksin dedi.yumurta toplamasni yaparlar transferin baska zamana kalabilir dedi.moralim bozuldu.rahim kalinlasmasi nedniyle transferi wrtelenen varmi acaba?

Hamiyet çok saol şimdi daha iyiyim.iside takmiyorum zaten mebdeyim.çalışmak istedikten sonra gene iş bulurum.hem biraz dinleneyim.bugün rüyanın etkisinde kaldım evde yalnız olunca iyice daraldim .eşim de üzerime titriyor birşey olcak diye ..sen ne zaman yapcam idrar veya kan.birde transfer günü sayiliyomu bizim sekizmi sıkışmış oluyo

benim bildiğim transfer günü 0 kabul ediliyo...yani bugün 8. gün...valla herkes 8 de belli olur diyo...acaba bugün iş çıkışı gidip kan versem mi diye düşünüyorum..birde bugün negatif çıkarsa zaten olmamış demek..12. gün bir daha artmaz heralde diye düşünüyorum ama..bilmiyorum...yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım

Senin tahlil günün ayın dördü bence yaptırır ayın dördünde çok var.yaptifirsan sonucu mutlaka yaz inşallah mutlu haberi alırız

sanırım ben bugün kan testi yaptırıcam ya..bugün 8. günüm..dondurulmuş 5. gün embiryosu ve iyi kalitedeydiler...tahlil günümü eylül 4 de vermişlerdi...bana fikir verin kızlar

aynı durumdayız ben de 3 gun 150 2 gun 112 kullandım pcoluyum. bugun kontrol var. Allah yardımcımız olsun

kizlar kesemizi girdk ama bebisi gormedik norml mi 2 hafta sonra gel dedi kalp atisini dinleyelm dedi

hadı cnm hayrlı olsun kalp atısı duymak ıcın erken dıyecektım ama gonlun kırılmasın dıye demedım
tabi ki normal ılk once kese gorulur sonra kalp atısı benımde aynısı oldu
kac haftalık hamıle oldugunu soyledımı doktor 6 hafta degıl 4 haftalık olması lazım

kuzlar cok canım sıkılıyor. kimseyle konusamamak dertleşememk cok zor. zaten tedavi süreci başlı başına zor. cok korkuyorum 5. gune embriyo kalacak mı yeterli kalitede yumurta topmanacak mı? pgt sonucu ne olacak? bu olmazsa seneye yaza kalacak cunku Allaha sukur si varsınız birbirimizi anlıyoruz. dualarınızı eksik etmeyin ne olur. özellikle hamişler:) Allah hamilelerin dualarını kabul edermiş

allah yardımcın olsun canım..aslında kelin ilacı olsa başına sürer ama sakin ol ve olumlu düşün...benimde transferin 8. günü..inan bunu beklemek daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…