- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.121
Erken degil canim ben 7.gun ogrendim..
Idrar testi e takilma orada cok gec cikiyo.
Insallah bebegin seninledir canim
Gebelik kan tahlilini sağlık ocağı yapiyormu ya acaba gidip yapsammiHamiyet sen ne cesursun idrar testi yapmışsın cuma yap kanı .benim cuma günü. Beni neden onuncu günde çağırdılar. Ben bugün çok kotuyum ablam gitti izni bitti eşim ışte gece çok kötü rüya gördüm isimden oldum hep ağlamak istiyorum salak gibi magazin programı izliyorum kırk yaşındaki ebru gündeş hamile.off a bebeğim ne olur tut
çoğul gebelikmiydi seninki? sanki genelde çoğullarda çıkıyo diye öğrendim...eğer negatif çıkarsa zaten çok üzülürüm..acaba günümü beklesem mi...şşimdi kararsız kaldım...birde baş dönmesi yaşayan var mı ben baş dönmesi yaşıyorum
Yok canim tek bebek.
5.gun embriyolari erken belli ediyo kendini. Dondurulmuslar daha da csbuk belli ediyo.
Hem 5.gun embriyosu imis hemde dondurulmus bence tutma ihtimali cok yuksek canim
Belirtim yokdiye sakn uzulme gercektende oyle bir belirti olmuyo..
Cift transfer mi oldu.
keselerimizi gördük çok şükürrrrrrrrrrrrr:)))) 2 tane minik :))) rabbim herkese nasip etsinnnnnnn. şimdi sıra kalp atışlarını beklemede....
Ben de 20 ağustosta transfer oldum. Benimkiletide birinci kalite değil. Umudum yok idrar tahlili yapmaya cesaretimi yok az önce isimden de oldum ek iş yaptığım yer canım sen bebek çok istiyorsun tedaviler uzun sürer dönem arasında çocuklar öğretmensiz kalmasın hiçbirşey diyemedim işten oldum bebek icin kredi çektik bebeğim sen tek geld e borçlar bizim olsun
Hamiyet sen ne cesursun idrar testi yapmışsın cuma yap kanı .benim cuma günü. Beni neden onuncu günde çağırdılar. Ben bugün çok kotuyum ablam gitti izni bitti eşim ışte gece çok kötü rüya gördüm isimden oldum hep ağlamak istiyorum salak gibi magazin programı izliyorum kırk yaşındaki ebru gündeş hamile.off ya bebeğim ne olur tut
keselerimizi gördük çok şükürrrrrrrrrrrrr:)))) 2 tane minik :))) rabbim herkese nasip etsinnnnnnn. şimdi sıra kalp atışlarını beklemede....
Hamiyet sen ne cesursun idrar testi yapmışsın cuma yap kanı .benim cuma günü. Beni neden onuncu günde çağırdılar. Ben bugün çok kotuyum ablam gitti izni bitti eşim ışte gece çok kötü rüya gördüm isimden oldum hep ağlamak istiyorum salak gibi magazin programı izliyorum kırk yaşındaki ebru gündeş hamile.off ya bebeğim ne olur tut
otçok üzüldüm, ne kadar en önemlisi bebişler olsa da, bunun bi maliyeti var ve iş çok önemli.... inşallah bebeğin seninledir cuma günü güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle. seni çok iyi anlıyorum bende de yumurta rezervi problemi var ve yaşım 32. henüz transfer yapılmadı, ama bazı geceler ağlayarak uyanıyorum. son kontrolümde doktor yumurtaların boyutları birbirinden çok farklı bu pek istediğimiz bir şey değil, hoşuma gitmedi dedi. bakalım ne olacak? çok korkuyorum ya hiç transfer yapılacak yumurta kalmazsa, kötü bişey olursa diye. sonra kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama ne kadar yararı oluyor? senin için de dua edicem.
artık bi yandan iğneler ilaçlar, bi yandan bal,polan, tarçın... bi yandan bol dua... Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılsın, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
bi kez gebelik testinde pozitifi gördüm, o da benim hormonların dengesizliğindenmiş. eşime söylediğim zamanki halini hatırlıyorum, 3 ay kadar önce.... henüz bu durumlardan haberimiz yokken. nasılda mutlu olmuştu ve bu malesef boşa çıkmıştı. sokakta bile gördüğü çocukları sever ve gözlerinin içi güler.... Rabbim bizi evlatsızlıkla sınamasın inşallah. çok korkuyorum. eşim, Allah razı olsun bana tek bi incitici laf söylememiştir, her defasında üzülmememi ve çok takılmamam gerektiğini söyler. ama biliyorum ki çocuğununek idimi olacağını duysa, çok mutlu olur. inşallah görürüz o günleri.....
cnm sıkma canını...aslında hayırlısını istememiz lazım..herşeyde vardır bi hayır...bende o bile boyle bu bile böyle onun bile var diye diye kendimi harab ediyodum..millet hamile olmim diye dua eder bende hamile olayım diye dua ediyorum.ne ztlıklar dünyası...allah hayırlısını nasip etsin diye dua et..çok mu canın sıkıldı ekle face den msnden kameralı akşama kadar konuşalım
ağlamak istiyosan ağla, kendini sıkma ve germe. inşallah senin bebeğin de seninle. güzel haberlerini alacağız inşallah. ve sakın bu arada gidip de gebelik testi alma. idrarla bakma..... içinden geçen ne varsa yaz buraya, ama sakinleş.... bebeğini düşünüp sakinleş.
bugün benimde 8. günüm..do durulmuş 1. kalite 5. gün embiryosu ama kan testi için erken değil mi?
bn 6.gun ogrendim 6.gun 33 8.gun 88 14.gun 888 cikti bugun kontrolum var insallh
Canım eşim bebeğe zararı olur diye evdeki labtoplari sakladı netin şifresini değiştigıcık şey .benim üst katta arkadsin netten telefonla giriyorum o yüzden kelimeleri yanlış ysxiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?