2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

merhaba herkeze bende ekim ayında inşallah tüp bebek için tedaviye başlayacağım burada bir çoğunuz bu tedaviyi ilaçları kullanmış kişilersiniz benim eşim azospermi ege üniversitesinde tese oldu sperm bulundu dondurulmuş sperm ile tüp bebek olacak. Bana adet oldugunda gel kontrolleri yapalım rahimini inceleyelim diğer ay adet oldugunda ilaçlara başlarız dedi benim adetim 35 günde bir farklı bir işlemi varmı orada söyledim ama aklıma takıldı çünkü dosyaları tek tek incelemiyorlar adeti 35 günde olup tedavisini olan varmı acaba biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın. bu arada tedavisi tamamlanıp evladını hisseden annelere kucağınada almayı nasip eder inşallah o özlemi tüm isteyen herkez yaşar inşallah.

Içini rahat tut ben de sabah kotuydum. Yasin okudum rahatladım üstüne bir güzel ağladım rahatladım.iyi şeyler dusun iyi olsun ve olmasssda dünyanın sonu değil .herşey allahtan o ol derse olacak

Benim 8. Gün de çıktı.Allaha şükür yaptırın gitsin burda yazan arkadaşları görünce cesaret geldi yaptırdım Allah herkesin gönlüne göre versin umarım güzel haber alırsınız

sanırım ben bugün kan testi yaptırıcam ya..bugün 8. günüm..dondurulmuş 5. gün embiryosu ve iyi kalitedeydiler...tahlil günümü eylül 4 de vermişlerdi...bana fikir verin kızlar

Merhaba, test için galiba çok uzun süre verilmiş neden acaba... :44:

Benim: 17'sinde OPU gerçekleşti, 22'sinde transfer yapıldı (opuyu da sayarsak 6.gün sabahı)
Ve 22'den sayarsam benim 7. günüm ve TAHLİL için 1 Eylül dediler... Senin 8. günü ise niye 2 Eylül değil de 4'ü?

Gönlünüzden geçenler gerçek olsun.. Henüz hamilelik haberlerini almışlara kocaman tebrikler... Sorunsuzca ilerlesin hamileliğiniz ve sağlıkla doğsun bebeğiniz, bebekleriniz...

Sevgiler

bende bilemiyorum neden o kadar uzun süre verdiler...ama ben dayanamayıp bugün yaptırıcam..çünkü bi çok kişi 5. gün dondurulmuş embiryolarda 8. günde çıkar dedi..inşallah pozitif olur

arkadaslar dün trasferim yapıldı dün kasık agrılarım vardı ama bugün hiç agrım yok yatıyorum dinlenıyorum insallah hayırlısıyla tutunur bebegim..

Tesekkur ederim arkadasim. Bende acikcasi yatalak hasta gibi yatilma fikrine karsiyim. Insan dogasina aykiri cunku. Normal yontemlerle hamile kalanlar sanki surekli yatiyormu diye dusunuyorum. Ben ancak 3 gun dinlenecegim galiba. Ama genede ucaga binmek konusunda suphem vardi ama icim rahat etti simdi.

Daha onceki denemelerimde ne zaman progynex igne kullansam vucudum tepki gosterdi. Birisinde serumla penisilin verilmisti. Ikinci defada ise vucudum soguk ve asiri sicak basmalar ve terlemeler olmustu. Bu igne bana yaramiyor hic. Ama herkes'de bunun jel'e gore daha etkin oldugunu soyluyor. Acisina falan ragziydim ama boyle zehirleniyormus gibi vucudum tepki verince birazda iyilik yapicam diye kotuluk ediyorum gibime geliyor. Sadece crinone jel kullansam diyorum. Hanimlar sizin deneyimlerinize gore hangisi etkili oldu encok?

saol cnm bnde biliyordum ama iste gonul hepsini bir anda istiyor 5 haftalik dedi cnm

canım en ıysıını doktor soyler
ben sabah jel akşam ıgne vuruluyorum
buguün tam23 gün oldu vurulacak yerim kalmadı

Son düzenleme:

Ne kadar dogru soz. Basindan sonuna kadar bir endise ve bekleyisle gececek bir yasam. O yuzden heyecanli birsey anne olmak galiba.

Canim en test gunune kadar igne.
Ondan sonra jele gectim.
Bence igne daha etkili cunku kanamam oldu gecen hafta azck dr hemen bir gne verdi.

Doktoruna sor canim belk igneyi değiştirir.

Canim en test gunune kadar igne.
Ondan sonra jele gectim.
Bence igne daha etkili cunku kanamam oldu gecen hafta azck dr hemen bir gne verdi.

Doktoruna sor canim belk igneyi değiştirir.

banada dayanbılyorsan aksamları ıgnee devam dedı kalp atısı duyana kadar
bende mecbur kabul ettım daha etkıli dedı

banada dayanbılyorsan aksamları ıgnee devam dedı kalp atısı duyana kadar
bende mecbur kabul ettım daha etkıli dedı

Dayanabiliyorsan devam et canim.igne daha etkili ben ncede.ama kalp stisina kadar da uzun olmus sanki.cok aciyodur artik:26:
Az kalmistir kalp atisini dinlemeye ondan sonra rshstlsrsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…