- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.161
sanırım ben bugün kan testi yaptırıcam ya..bugün 8. günüm..dondurulmuş 5. gün embiryosu ve iyi kalitedeydiler...tahlil günümü eylül 4 de vermişlerdi...bana fikir verin kızlar
kuzlar cok canım sıkılıyor. kimseyle konusamamak dertleşememk cok zor. zaten tedavi süreci başlı başına zor. cok korkuyorum 5. gune embriyo kalacak mı yeterli kalitede yumurta topmanacak mı? pgt sonucu olacak? bu olmazsa seneye yaza kalacak cunkuAllaha sukur si varsınız birbirimizi anlıyoruz. dualarınızı eksik etmeyin ne olur. özellikle hamişler:) All dualarını kabul edermiş
sanırım ben bugün kan testi yaptırıcam ya..bugün 8. günüm..dondurulmuş 5. gün embiryosu ve iyi kalitedeydiler...tahlil günümü eylül 4 de vermişlerdi...bana fikir verin kızlar
Merhaba, test için galiba çok uzun süre verilmiş neden acaba... :44:
Benim: 17'sinde OPU gerçekleşti, 22'sinde transfer yapıldı (opuyu da sayarsak 6.gün sabahı)
Ve 22'den sayarsam benim 7. günüm ve TAHLİL için 1 Eylül dediler... Senin 8. günü ise niye 2 Eylül değil de 4'ü?
Gönlünüzden geçenler gerçek olsun.. Henüz hamilelik haberlerini almışlara kocaman tebrikler... Sorunsuzca ilerlesin hamileliğiniz ve sağlıkla doğsun bebeğiniz, bebekleriniz...
Sevgiler
keselerimizi gördük çok şükürrrrrrrrrrrrr:)))) 2 tane minik :))) rabbim herkese nasip etsinnnnnnn. şimdi sıra kalp atışlarını beklemede....
allah yardımcın olsun canım..aslında kelin ilacı olsa başına sürer ama sakin ol ve olumlu düşün...benimde transferin 8. günü..inan bunu beklemek daha zor
canım benim bu 2. ilki pozitifti ama 20 haftalık kaybettim. o yüzden biraz daha stres oluyo insan. dokunsalar aglayacak gibiyim yani
canım benim doktorum transferden 2 saat sonra bi hastasını uçakla kanadaya gönderdiğini ve pozitif sonuç aldığını söylemişti. yatma işine gelince ben bundan önceki 2 denememde de 12 gün boyunca sırt üstü yattım yatmaktan her yanım tutuldu ama yine tutmadı bu seferki doktorum farklıydı. bana yatarak bu işin olmayacağını sadece 2 günün önemli olduğunu söyledi o iki günü de yatalak hasta gibi değil de genel anlamda dinlenerek geçirmemi söyledi
hadı cnm hayrlı olsun kalp atısı duymak ıcın erken dıyecektım ama gonlun kırılmasın dıye demedım
tabi ki normal ılk once kese gorulur sonra kalp atısı benımde aynısı oldu
kac haftalık hamıle oldugunu soyledımı doktor 6 hafta degıl 4 haftalık olması lazım
Daha onceki denemelerimde ne zaman progynex igne kullansam vucudum tepki gosterdi. Birisinde serumla penisilin verilmisti. Ikinci defada ise vucudum soguk ve asiri sicak basmalar ve terlemeler olmustu. Bu igne bana yaramiyor hic. Ama herkes'de bunun jel'e gore daha etkin oldugunu soyluyor. Acisina falan ragziydim ama boyle zehirleniyormus gibi vucudum tepki verince birazda iyilik yapicam diye kotuluk ediyorum gibime geliyor. Sadece crinone jel kullansam diyorum. Hanimlar sizin deneyimlerinize gore hangisi etkili oldu encok?
saol cnm bnde biliyordum ama iste gonul hepsini bir anda istiyor 5 haftalik dedi cnm
gözün aydın tatlımmmm, bu beklemeler 9 ay devam edecek galiba; hatta ömrün boyunca, bi konuşsa, bi dişi çıksa, bi adım atsa, okula başlasa bi iş bulsa bi mürvedini görsek diye diye devam ediyo :) hayatının devamında sürekli beklemek isteyenler anne olmak istiyo galiba
Daha onceki denemelerimde ne zaman progynex igne kullansam vucudum tepki gosterdi. Birisinde serumla penisilin verilmisti. Ikinci defada ise vucudum soguk ve asiri sicak basmalar ve terlemeler olmustu. Bu igne bana yaramiyor hic. Ama herkes'de bunun jel'e gore daha etkin oldugunu soyluyor. Acisina falan ragziydim ama boyle zehirleniyormus gibi vucudum tepki verince birazda iyilik yapicam diye kotuluk ediyorum gibime geliyor. Sadece crinone jel kullansam diyorum. Hanimlar sizin deneyimlerinize gore hangisi etkili oldu encok?
Canim en test gunune kadar igne.
Ondan sonra jele gectim.
Bence igne daha etkili cunku kanamam oldu gecen hafta azck dr hemen bir gne verdi.
Doktoruna sor canim belk igneyi değiştirir.
banada dayanbılyorsan aksamları ıgnee devam dedı kalp atısı duyana kadar
bende mecbur kabul ettım daha etkıli dedı
dogrudur banada pazartesı baktı 4 haftalık dedi aynıyız cunku senınle
kontrolun ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?