- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.181
demekki her safhası bir sıkıntı ve stres desene..allah umutlarımızı boşa çıkarmasın
Bende kan verdim 2 saat sonra insallah hayirli sonuclar alirim..herkes dua etsin ne olur...bugun 8. Gunumdu ama ben dayanamadim:-(amin inşallah. doktordan geldm şimdi E2 yuksek cıkmış dozu90 s dusurdu. Allahın izniyle yumurta toplamaya kadar gelsem keske....
Hoşgeldinnn canimminşallah bu son denemen olur, benim de çarşamba yumurta toplamam Allah nasip ederse sizde problem neydi nerede yaptiriyorsun tedavini ? Peşpeşe pozitif haberini vermek dileği ile inşallah
inşallah son denememiz olur. Bİzde sorun sperm azlığı. ANkaradayım ,transferim HRS de olacak.yarın opu olacam. Bugün heralde yumurtaların toplandı ,umarım hersey istediğin gibi olur. Sİzde sorun neydi, nerde yaptırıyonuz tedavinizi. hepimize bol sanslar
Daha onceki denemelerimde ne zaman progynex igne kullansam vucudum tepki gosterdi. Birisinde serumla penisilin verilmisti. Ikinci defada ise vucudum soguk ve asiri sicak basmalar ve terlemeler olmustu. Bu igne bana yaramiyor hic. Ama herkes'de bunun jel'e gore daha etkin oldugunu soyluyor. Acisina falan ragziydim ama boyle zehirleniyormus gibi vucudum tepki verince birazda iyilik yapicam diye kotuluk ediyorum gibime geliyor. Sadece crinone jel kullansam diyorum. Hanimlar sizin deneyimlerinize gore hangisi etkili oldu encok?
amin inşallah. doktordan geldm şimdi E2 yuksek cıkmış dozu90 s dusurdu. Allahın izniyle yumurta toplamaya kadar gelsem keske....
Insallah hersy istedigin gibi olur...ben o asamalari allahin izniyle cok rahat gectim ama su test sonucu beklemek cok zormus...negatif cikarsada donmus 3 embiryom daha var...birinden biri tutar insallah...allah dualarimizi kabul etsin...sen nerde yaptieiyosjn tedavini
Inşallah olumlu sonuç alırsın. Bu.satte nerde YAPTIRDIN saat kaçta belli olacak ben dr heyecanlandım şimdi
Insallah hersy istedigin gibi olur...ben o asamalari allahin izniyle cok rahat gectim ama su test sonucu beklemek cok zormus...negatif cikarsada donmus 3 embiryom daha var...birinden biri tutar insallah...allah dualarimizi kabul etsin...sen nerde yaptieiyosjn tedavini
Hoşgeldinnn canimminşallah bu son denemen olur, benim de çarşamba yumurta toplamam Allah nasip ederse sizde problem neydi nerede yaptiriyorsun tedavini ? Peşpeşe pozitif haberini vermek dileği ile inşallah
inşallah son denememiz olur. Bİzde sorun sperm azlığı. ANkaradayım ,transferim HRS de olacak.yarın opu olacam. Bugün heralde yumurtaların toplandı ,umarım hersey istediğin gibi olur. Sİzde sorun neydi, nerde yaptırıyonuz tedavinizi. hepimize bol sanslar
HRS de doktorun kim canım
Bende kan verdim 2 saat sonra insallah hayirli sonuclar alirim..herkes dua etsin ne olur...bugun 8. Gunumdu ama ben dayanamadim:-(
Ozel hastanede yaptirdim canim...isten cikar cikmaz gittik esimle...birazdan jeli kullanip yuruyuse cikinca sonucuda alicam...ama cok heyecanliyim...anlatamam
Dondurulmus 5. Gun embiryosu...8. Gün...ve sonuc koca bir negatif...hemairemi aradim test icin erken pazartesiyi beklemelisin aynen devam ilaclara dedi...sizce pazartesi pozitif cikma olasiligi ne?
Canım sıkma canını en az on oniki gün geçmesi lazım yükselir değerin. Sakin ol isme kendini belki tutmuştur bak bebeğe zararı olur üzülme çok senin test günün ayın dördü.keşke yapmasaydin moralin bozulmazdi
Gözün aydın cnn darısı başımızapıtpıt pıtpıt ptıptı
28 temmuzda trasnferim olmuştu, 3. gün emriyosuydu, bu gün yaniiii 31 gün sonra pıt pıt ları duyduuuuuummmm
herkese nasip olsun hayırlısıyla
Inşallah kalbini karartma ben bu yüzden ne idrar ne kan testi yapıyorum .değerin kaç çıktı.on ve üzerinin olunca olumlu oluyorNe bilim herkes 8 de 9 da kanda cikiyo deyince dayanamadim...ama aynen devam edicem test gunune kadar...insallah bi mucize olur ama tutsa bugun o test negatif cikarmiydi:-( neyse...allah hayirlisini nasip etsin...
Canım eşim bebeğe zararı olur diye evdeki labtoplari sakladı netin şifresini değiştigıcık şey .benim üst katta arkadsin netten telefonla giriyorum o yüzden kelimeleri yanlış ysxiyorum
Inşallah kalbini karartma ben bu yüzden ne idrar ne kan testi yapıyorum .değerin kaç çıktı.on ve üzerinin olunca olumlu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?