2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

a.NergisGiriş tarihiMar 2012Mesajlar254Arkadaslar merhaba bugun ignemin 7.gunu idi.kontrole gittim bugunki ignenle beraber.doktor.orlagutron ignenide vur dedi.yumurtalarim 3-4 tane guzel kalite varmis ..ama rahim duvarimda kalinlik gordu.belki yumrtalarini dondurur daha sonra transfer ederuz ddi.ben cekmecede oturuyorum suan transferimi sislide istanbul cerrahide yapacaklar.oradaki ekip bi baksin dedi.yumurta toplamasni yaparlar transferin baska zamana kalabilir dedi.moralim bozuldu.rahim kalinlasmasi nedniyle transferi wrtelenen varmi acaba? Tup tup yapalim dedik onu bile yapamiyoruz moralim cok bozuk

bana geçensene sabah akşam olmak üzere crinone jel verdi iğne vermedi. şimdi ise pazartesi opu oldum daha transferim gerçekleşmedi ama önceden başladı 1 adet iğne 1 adet jel kağıdımdada test gününe kadar yazıo tutarsa nasıl devam eder bilimiyorum ama iğneyi genellikle hapa çeviriyorlarmış onu çok duydum

amin inşallah. doktordan geldm şimdi E2 yuksek cıkmış dozu90 s dusurdu. Allahın izniyle yumurta toplamaya kadar gelsem keske....

Insallah hersy istedigin gibi olur...ben o asamalari allahin izniyle cok rahat gectim ama su test sonucu beklemek cok zormus...negatif cikarsada donmus 3 embiryom daha var...birinden biri tutar insallah...allah dualarimizi kabul etsin...sen nerde yaptieiyosjn tedavini

Inşallah olumlu sonuç alırsın. Bu.satte nerde YAPTIRDIN saat kaçta belli olacak ben dr heyecanlandım şimdi

ankarada yaptırıyorum canım ben tedavimi

Dondurulmus 5. Gun embiryosu...8. Gün...ve sonuc koca bir negatif...hemairemi aradim test icin erken pazartesiyi beklemelisin aynen devam ilaclara dedi...sizce pazartesi pozitif cikma olasiligi ne?

Dondurulmus 5. Gun embiryosu...8. Gün...ve sonuc koca bir negatif...hemairemi aradim test icin erken pazartesiyi beklemelisin aynen devam ilaclara dedi...sizce pazartesi pozitif cikma olasiligi ne?

Canım sıkma canını en az on oniki gün geçmesi lazım yükselir değerin. Sakin ol isme kendini belki tutmuştur bak bebeğe zararı olur üzülme çok senin test günün ayın dördü.keşke yapmasaydin moralin bozulmazdi

Ne bilim herkes 8 de 9 da kanda cikiyo deyince dayanamadim...ama aynen devam edicem test gunune kadar...insallah bi mucize olur ama tutsa bugun o test negatif cikarmiydi:-( neyse...allah hayirlisini nasip etsin...

pıtpıt pıtpıt ptıptı
28 temmuzda trasnferim olmuştu, 3. gün emriyosuydu, bu gün yaniiii 31 gün sonra pıt pıt ları duyduuuuuummmm
herkese nasip olsun hayırlısıyla

Ne bilim herkes 8 de 9 da kanda cikiyo deyince dayanamadim...ama aynen devam edicem test gunune kadar...insallah bi mucize olur ama tutsa bugun o test negatif cikarmiydi:-( neyse...allah hayirlisini nasip etsin...
Inşallah kalbini karartma ben bu yüzden ne idrar ne kan testi yapıyorum .değerin kaç çıktı.on ve üzerinin olunca olumlu oluyor

Canım eşim bebeğe zararı olur diye evdeki labtoplari sakladı netin şifresini değiştigıcık şey .benim üst katta arkadsin netten telefonla giriyorum o yüzden kelimeleri yanlış ysxiyorum

ii de abartmasınlar lütfen komşuların kablosuz interneti evde çekiyo zaten kendi evindekini kapatsan da farkeden bişey yok
laptopları saklasa ne fark eder, ben bilg öğretmeniyim haftaya okuldayım oh oh gelsin bilgisayarlar yapcak bişe yok
abartmayalım

bu arada net açık hala galiba ha ha ha evde kablosuz internet varken bilg niye kaldırılıyor hiçbir mantığı yok
o kadar içi rahat edecekse internetin wi-fi ni kapatsın kablolu bağlan bilgisayardan daha mantıklı

zararlı olan bilg değil kablosuz bağlantı alanı o da mümkün değil komşularına da kapattırması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…