2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

bende 150 ile başlamıştım doktor baktı kıpırtı yok 187,5 yaptı hatta sonra "Menagon" diye iğne ekledi sonra patladı gitti maşallah

canım benim yatmaktan değil neden oldu bilmiyorum. ben zaten 6 haftalık da hamileyim. ama çok acı çekiyorum

seninle aramız iki gün, ben kalp atımını duydum çok şükür dokto 6hafta 3günlük hamilesin dedi (transfer gününe 2 hafta ekledi)
sen naptın ne gibi rahatsızlıkların oluyor

Üslubuna dikkat et arkadaşım zaten ben kendim girmek istediğim içi. Telden giriyorum eşim kadınlar kulübünden etkileniyorum diye kaldırdı birde zararı olabilir diye .zaten seminer kadar gereksiz bir şey yok bence sen biraz abartmissin zaten hassas donemdeyim benle ilgili yorum yspma

pıtpıt pıtpıt ptıptı
28 temmuzda trasnferim olmuştu, 3. gün emriyosuydu, bu gün yaniiii 31 gün sonra pıt pıt ları duyduuuuuummmm
herkese nasip olsun hayırlısıyla

Rabbim kucağımıza alacağımız günü de nasip etsin inşallah olmayan herkese de nasip etsin allahım

Son düzenleme:
seninle aramız iki gün, ben kalp atımını duydum çok şükür dokto 6hafta 3günlük hamilesin dedi (transfer gününe 2 hafta ekledi)
sen naptın ne gibi rahatsızlıkların oluyor

canım benim bel fıtığım var şu an çok fenayım oturup kalkarken, yatarken,hapşırırken falan çok fena oluyorum.ilaç korse kullanamadığım için de geçmiyo hiç. bazen boğazıma su falan kaçıyo öksürük tutuyo öksüremiyorum çok acı çekiyorum.hatta akşamüstü biraz uzandı bacaklarımı da kırdım kendime doğru çektim sağ ayağım yerdeyken sol ayağımı sağ ayağımın üstüne atamadım acıdan ağladım artık

arkadaşlar tüp bebekte kaç tane embriyo nakledileceği hastanın yaşına göre değişiyormuş sanırım 35 yaşından küçüklerde tek embriyo 35 yaşından büyüklerde 2 veya 3 embriyo transferi yapılabiliyormuş bu doğru mu benim yaşım 30 daha öncesinde aşılama yaptırmadık raporumuz yok şimdi bana tek embriyo nakli mi yapılacak

Cnm evet normalde kural oyle ama hic belli olmuyo... hastanin durumuna gore degisebilio..ben 24 yasinda olmama ragmen bana iki embryo transfer edildi... benm esimde sperm cok az ve ameliyatla bulunuyo... neyseki bizde bi kac tane bulundu... ama transfer gununde 5 dollenmis yumurtadan sadece 2 si iyi cikicinca... doktorlar ikisinide transfer etme karari aldilar. yani dondurmak icin kalmadi... bi dahada ameliyat olma sansimiz olmadigi icin doktorlar o kurali rededebildiler... yanlis hatirlamiyorsam burda 30 yasinda bi bayana iki tane transfer edilmisti... yani dedigim gibi hic belli olmaz... doktorlar duruma gore karar vereceklerdir.

Kizlar wranizda transferden sonra vucut sicakliginda degisiklik oldugunu hissedenler var mi? Ben bunu yaşıyorum. Dokundugumda hic bu kadar sicak oldugumu hatırlamıyorum. Normal birsey mi?

Hamiyet inşallah yükselir sende hiç belirti oldu mu kimi akıntı oluyor kimi kahverengi leke uyor dedi bende de hiç bir belirti yok.sadece ilk üç gun kasik ağrısı olmustu

bendede kasık agrısı var...renksiz beyaz akınntı var...hatta son iki gündür karnın davul gibi şiş ve gergin..bilmiyorum belkide herşey farklıdır o yüzden ben test günüme kadar herşeye devam edicem...hyırlısı artık...

Slm kızlar ben salı doktora gittim... Kalp atışı göremedik duyamadik. Doktor.bazen boyle olabiliyor dedi bi hafta sonra yine bakcaz.dedi.. acik konuşmak.gerekirse kalp.atışı duyamayinca beyninden sıcak.sular.aktı.sanki.. ama.Suan daha.sakinim... Kalbin.atma ihtimalide var atmama ihtimalide... Sanırım bu iki.gerçeğe de alıştım.. kalp atışı duyamazsak ve kürtaj olmak.zorunda kalırsam elbette uzulecegim.. ama rabbimin hikmetinden sual olmaz... O neylerse guzel eyler.. yinede benim icin dua ederseniz sevinirim.. kimbilir ki kimin duası kabul olacak.. umarım ilk muayenede kalp atislarinizi duyarsınız...sağlıcakla kalın kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…