- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.201
Kızlaarr 3 gün gonalf 150 kullandım ve bugün muayeneye gittim pko var bende ve henüz pek bir gelişme yok dedi dizu azcik arttırıp yavaş yavaş gelişmesini bekliycez süreç uzayabilir ama dikkatli gitmemiz gerek dedi inş güzel güzel gelişirler ya.:26:
canım benim yatmaktan değil neden oldu bilmiyorum. ben zaten 6 haftalık da hamileyim. ama çok acı çekiyorum
Üslubuna dikkat et arkadaşım zaten ben kendim girmek istediğim içi. Telden giriyorum eşim kadınlar kulübünden etkileniyorum diye kaldırdı birde zararı olabilir diye .zaten seminer kadar gereksiz bir şey yok bence sen biraz abartmissin zaten hassas donemdeyim benle ilgili yorum yspmaii de abartmasınlar lütfen komşuların kablosuz interneti evde çekiyo zaten kendi evindekini kapatsan da farkeden bişey yok
laptopları saklasa ne fark eder, ben bilg öğretmeniyim haftaya okuldayım oh oh gelsin bilgisayarlar yapcak bişe yok
abartmayalım
bu arada net açık hala galiba ha ha ha evde kablosuz internet varken bilg niye kaldırılıyor hiçbir mantığı yok
o kadar içi rahat edecekse internetin wi-fi ni kapatsın kablolu bağlan bilgisayardan daha mantıklı
zararlı olan bilg değil kablosuz bağlantı alanı o da mümkün değil komşularına da kapattırması lazım
Yok cnm0,1 den küçük çıktı...bilemiyorum...pazaryesiye kadar devam edicem...
pıtpıt pıtpıt ptıptı
28 temmuzda trasnferim olmuştu, 3. gün emriyosuydu, bu gün yaniiii 31 gün sonra pıt pıt ları duyduuuuuummmm
herkese nasip olsun hayırlısıyla
pıtpıt pıtpıt ptıptı
28 temmuzda trasnferim olmuştu, 3. gün emriyosuydu, bu gün yaniiii 31 gün sonra pıt pıt ları duyduuuuuummmm
herkese nasip olsun hayırlısıyla
seninle aramız iki gün, ben kalp atımını duydum çok şükür dokto 6hafta 3günlük hamilesin dedi (transfer gününe 2 hafta ekledi)
sen naptın ne gibi rahatsızlıkların oluyor
ikiz bebişe hamile olanlar beta hcg değerleriniz kaç tı?
canım benim 5. gün embriyosu 11. gün 913, 13. gün de 1919 çıktı artık tekrar yaptırmadım
ikiz bebişe hamile olanlar beta hcg değerleriniz kaç tı?
Hoşgeldinnn canimminşallah bu son denemen olur, benim de çarşamba yumurta toplamam Allah nasip ederse sizde problem neydi nerede yaptiriyorsun tedavini ? Peşpeşe pozitif haberini vermek dileği ile inşallah
inşallah son denememiz olur. Bİzde sorun sperm azlığı. ANkaradayım ,transferim HRS de olacak.yarın opu olacam. Bugün heralde yumurtaların toplandı ,umarım hersey istediğin gibi olur. Sİzde sorun neydi, nerde yaptırıyonuz tedavinizi. hepimize bol sanslar
Bende çikolata kisti var Canim, Ankara Başkent Üni. Hulusi hocaya gidiyorum. Çok sağol evet bugün opum oldu çok heyecan ve korku vardi ama rahat geçti şükür. Sadece anestezi midemi çok bulandirdi afedersin çıkarttım baya. Asıl yumoşlarin yarinki durumu önemli inşallah güzel gelişir . Yarın için sana da bol şans Allah yardimcin olsun
arkadaşlar tüp bebekte kaç tane embriyo nakledileceği hastanın yaşına göre değişiyormuş sanırım 35 yaşından küçüklerde tek embriyo 35 yaşından büyüklerde 2 veya 3 embriyo transferi yapılabiliyormuş bu doğru mu benim yaşım 30 daha öncesinde aşılama yaptırmadık raporumuz yok şimdi bana tek embriyo nakli mi yapılacak
kızlar,test gününzden önce tahlil yaptırmayın.hem kendinizi üzüyosunuz hem bizi.senelerdir sabrediyoruz,bi kaç gün daha sıkalım dişimizi.
Hamiyet inşallah yükselir sende hiç belirti oldu mu kimi akıntı oluyor kimi kahverengi leke uyor dedi bende de hiç bir belirti yok.sadece ilk üç gun kasik ağrısı olmustu
Kizlar wranizda transferden sonra vucut sicakliginda degisiklik oldugunu hissedenler var mi? Ben bunu yaşıyorum. Dokundugumda hic bu kadar sicak oldugumu hatırlamıyorum. Normal birsey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?