- Konu Sahibi karauslu34
-
canım ben 8 gün Gonal F 150 ml vurdum Cuma itibariyle 3 gün orgavutran (yanlış yazmış olabilirim) igne vurundum bugünde sadece yine bu iğneyi vurundum toplam 4 oldu ve bitti. bugün E2 sonucum 2104 çıktı. folüküller 18-20-21 mm gibi hemşireye sordum 4 folükül varmış ama ultrasonda görülen ile opu da çıkacak sayı aynı olmazmış. daha fazla olabilir dedi. bu gece 23.00 de 2 adet çatlatma iğnesi olacağım perşembe günü saat 9 da toplanacaklar inşallaah. benimde korkum yumurta kalitesi :18: inşallah kaliteli yumoşlarım vardır.
bundan sonra iğne olmayacak dedi hemşire upudan sonra başka ilaçlara transferden sonra başka ilaçlara başlayacamışım jel ve tablet şeklinde.
bizim en çok sperm perhizinde kafamız karıştı ayarlamak zor oldu yani yinede isteğimiz güne denk getiremedik. hayırlısı bakalım. Rabbim alnımıza yazmışsa her şekilde olur zaten. İnşaah yazmıştır.
yarın büyük gün bebişlerimi alıp geleceğim evime.dua edin embriyolar çözülsün sağlıklı bir şekilde ve bebklerim bana tutunsun.çok heyecanlıyım
ARADIK KIZLAR DR U BİŞE OLMAZ DEDİ 8 MİLYON SPERM ARASINDA BULURUM DEDİ.ÖSEN YUMURTALARINa dikkat et dedi cuma opu olmayabilir dedi belki
cnm sperm perhizi derken bize hiç birşey denilmedi.. ne yapacaktıkki.bize sadece ilişki yasak denildi..ve tam 10 gündür perhizde garibim
yarın büyük gün bebişlerimi alıp geleceğim evime.dua edin embriyolar çözülsün sağlıklı bir şekilde ve bebklerim bana tutunsun.çok heyecanlıyım
ARADIK KIZLAR DR U BİŞE OLMAZ DEDİ 8 MİLYON SPERM ARASINDA BULURUM DEDİ.ÖSEN YUMURTALARINa dikkat et dedi cuma opu olmayabilir dedi belki
günaydın kızlar bugun şahın beye kontrole gideceğim bakalım yumuşler ne alemde.... bide akıntım çok fazla oluyor bu normal mi iğneleri vurulurken sizde de oldumu????
yanlış tanı tedavi ama allah iyi bir doktorla karsılastırdı da su an çok mutluyummmmmmmmmmmm...
günaydın kızlar bugun şahın beye kontrole gideceğim bakalım yumuşler ne alemde.... bide akıntım çok fazla oluyor bu normal mi iğneleri vurulurken sizde de oldumu????
sizin problem neydi bende şahin beyin hastasıyım 3. dondurulmuş embriyolarla transferim sonrası beklemedeyim 6.günüm ama hiç ümidim yok bizde sorun sperm azlığı
kızlar,
benim 8 yumurtam gelişime devam ediyomuuuuşş :)
muhtemelen 5. günü bekleyeceğiz transfer için , her şey yolunda dediler , çok mutlu oldum!
yanlış tanı tedavi ama allah iyi bir doktorla karsılastırdı da su an çok mutluyummmmmmmmmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?