2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

cnm sperm perhizi derken bize hiç birşey denilmedi.. ne yapacaktıkki.bize sadece ilişki yasak denildi..ve tam 10 gündür perhizde garibim

Son düzenleme:
yarın büyük gün bebişlerimi alıp geleceğim evime.dua edin embriyolar çözülsün sağlıklı bir şekilde ve bebklerim bana tutunsun.çok heyecanlıyım

Ya ben tedaviye başlayalı bana hep cinsel perhiz denildi.şimdi de düşünüyorumda dogru bukadar beklememeli sanırsam ayyy Ne olur akıl verin

ARADIK KIZLAR DR U BİŞE OLMAZ DEDİ 8 MİLYON SPERM ARASINDA BULURUM DEDİ.ÖSEN YUMURTALARINa dikkat et dedi cuma opu olmayabilir dedi belki

ARADIK KIZLAR DR U BİŞE OLMAZ DEDİ 8 MİLYON SPERM ARASINDA BULURUM DEDİ.ÖSEN YUMURTALARINa dikkat et dedi cuma opu olmayabilir dedi belki

Canım dr dogru dedi bulurlar onlar cinsel ilşki olmayacak ama yumurta toplama işleminin olduğu gün eşindende sperm alıyorlar genelde bu sperm örneği vermeye gelirken2-4 gunluk perhiz olmasını istiyorlar kaliteli spermi bulmak için

mrh ark ben ılk defa yazıyorum agustosta bende tup bebek yaptırmayaı dusunuyorum azerbaycandayım aılem ızmırde oldugu ıcın ızmıre gıtmeyı dusunuyorum ızmırde bıldıgınız ıyı bır merkez var mı

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugun şahın beye kontrole gideceğim bakalım yumuşler ne alemde.... bide akıntım çok fazla oluyor bu normal mi iğneleri vurulurken sizde de oldumu????

cnm sperm perhizi derken bize hiç birşey denilmedi.. ne yapacaktıkki.bize sadece ilişki yasak denildi..ve tam 10 gündür perhizde garibim

canım eşin örnek vereceği zaman genelde 2 günden az 5 günden de fazla olmayacak şekilde perhiz gerekir. Ayarlamak zor tam olarak yumurta toplama günü belli olmadığından ama 10 gün çok çok fazla ilişki anlamında değil afedersin kendini tatmin anlamında da bir şey olmamalı birikmiş sperm gerekiyor örneği verirken. Mesela çatlatma iğneni yarın vurursun derse doktorun o günden itibaren perhize girse 36 saat sonrada zaten yumurta toplanıyor yeterli olur daha öncesine gerek yok.

yarın büyük gün bebişlerimi alıp geleceğim evime.dua edin embriyolar çözülsün sağlıklı bir şekilde ve bebklerim bana tutunsun.çok heyecanlıyım

inşallah güzelce çözünürler ve rahmin en güzel yerine kurarlar kampı

iyi canım birşey olmayacak dediyse doktorun, takılma sen de buna... strese de girme, ne zaman büyürlerse o zaman toplanacaklar, varsın 2 gün fazla iğne olalım, yeter ki sağlıklı yumurta olsun

biliyorum canın acıyor ama az daha sabır

günaydın kızlar bugun şahın beye kontrole gideceğim bakalım yumuşler ne alemde.... bide akıntım çok fazla oluyor bu normal mi iğneleri vurulurken sizde de oldumu????

inşallah büyüyorlardır güzelce... benim de akıntım arttı bu dönemde...sanırım artan östrojen yüzünden olabilir

sizin problem neydi bende şahin beyin hastasıyım 3. dondurulmuş embriyolarla transferim sonrası beklemedeyim 6.günüm ama hiç ümidim yok bizde sorun sperm azlığı

sizin problem neydi bende şahin beyin hastasıyım 3. dondurulmuş embriyolarla transferim sonrası beklemedeyim 6.günüm ama hiç ümidim yok bizde sorun sperm azlığı

ümitsizliğe kapılma Allah büyüktür... bizde azospermi var yani hiç sperm yok eşim de ameliyatla sperm arayacaklar.. yani bizim yolumuz çok uzunnnnn ..

bende olmadı, ama tedavinin başında şahin bey kültür almıştı benden..
istersen gittiğinde bi sor yine de...

kızlar,
benim 8 yumurtam gelişime devam ediyomuuuuşş :)
muhtemelen 5. günü bekleyeceğiz transfer için , her şey yolunda dediler , çok mutlu oldum!

Yumurta toplamı işlemi yapıldı 3 gün sonra transfer işlemi yapılacak.Ramazan ayında olduğumuz için oruç tutuyorum. Doktorum gebelik testine kadar günde 3 defa 1ere tane progestan(vajinadan) ve estrofem kullanmamı söyledi. Progestanı sabah öğle akşam düzenli olarak kullanıyorum fakat estrofemi akşam 21:00 gece 00:00 gece 03:30 olarak alıyorum. Yani 6 saate yaymış oluyorum.Doktorum oruç tutmamamın daha doğru olacağını ama kararın bana kaldığını söyledi. Bunun bir sakıncası olabiir mi? Varsa alternatif dozaj önerebilir misiniz?

Kızlar yumurta toplamam oldu zaten 2 tane yumurtam vardı topladılar dölllenirse eğer cumaya transferim olacak çok bekletmiyorlar az yumurta olanlarda neyse dua edin kızlar ne olur döllenebilsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…