2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Cnm nerlerdeydin sen... bende seni merak ediyordum... =) canini sikma insqllah bi dahaki gittigindr duyarsin kalp atisini.... =)

Ya cildircam ben de hiçbir belirti yok akıntı kaşık agrisi ,göğüs ağrısı kahverengi leke yok sanki tüp bebek yaptirmamis gibiyim kesin benimki olmucak zaten embriyomda orta kalite .bir arkadadasinin tüp bebeği var göğüs ucu büyüyor o halka çok genişliyor dedi yok o da yok hiçbirşey yok

cnm ne kadarlıktı da kalp atısı duyulmadı. alttan mı baktı. bana 8. haftadan once duyamayız erkenden duymayı bekleme dedı.işallah duyarsınnnnnnnn

valla benimki 1. kalite olduda ne oldu...bak yok bişey...ben yinede tam gaz pazatesiye kadar devam edicem ilaçlara felan...olmazsada bir dahakini ne zaman yapıcam bilmiyorum...sanırım seneye ertelicem...

Dayanabiliyorsan devam et canim.igne daha etkili ben ncede.ama kalp stisina kadar da uzun olmus sanki.cok aciyodur artik:26:
Az kalmistir kalp atisini dinlemeye ondan sonra rshstlsrsin inşallah

Vallahi dayanamıyorum artık 25 gün oldu. sağolsun tulish kontrol et dedi beze oluşmasın akşam baktım sol tarafımda oluşmuş zaten bacağım çok ağrıyor. buz kompleksi uyguladım biraz dağıldı öğle tatilinde yine yapacağım
Haftaya kısmetse duyaya gideceğim canım

11 eylul de cnm insallh sen ne zmn gidicen

benimde 9 eylül ama ben 7 eylülde gideceğim hafta sonu

Dondurulmus 5. Gun embiryosu...8. Gün...ve sonuc koca bir negatif...hemairemi aradim test icin erken pazartesiyi beklemelisin aynen devam ilaclara dedi...sizce pazartesi pozitif cikma olasiligi ne?

erken yapmışsın cnaım bi günde bile değerler değişiyor

pıtpıt pıtpıt ptıptı
28 temmuzda trasnferim olmuştu, 3. gün emriyosuydu, bu gün yaniiii 31 gün sonra pıt pıt ları duyduuuuuummmm
herkese nasip olsun hayırlısıyla

Gözün aydın canım hayırlı olsun

12.gun 208 14.gun 704 16.gun 1426 18.gun 2846... :)) benım 3.gun embrıyosu

benimde 12.gün 264.5 15.gün624 .yani değerlerle alakalı mı diye sorguluyorum ama pekte değil sanki.senin değerlerinde bazılarına göre düşük.onların mesela 12.gün 800 olanlar bile var.yani bakalım yarin benim bu değerlerle kaç çıkacak.:)teşekkürler

senden baştan öyle yaparsan tutacağı varsada tutmazki..neden bu kadar strestesin.bende de olmadı belirti.sadece 8. gecesi lekelendim o kadar.herkeste aynı belirti olacak diye bişey yok ki

valla benimki 1. kalite olduda ne oldu...bak yok bişey...ben yinede tam gaz pazatesiye kadar devam edicem ilaçlara felan...olmazsada bir dahakini ne zaman yapıcam bilmiyorum...sanırım seneyee ertelicem...

Offfofff ne yapalim biz elimizden geleni yaptik benimki zaten orta kalite bile değil offf ben iki ay ilaçları aticam vücuttan hemen başlıcaları ara verirsem tekrar cesaret edemem bir de o ünlü bitki uzmanına gidicemde bana fsh yuksekken tüp yapsan bile olmaz dedi fsh yi dusurcem

canım dur daha sende hiçbirşey belli değil..işte 1. kalite 2. kalite önemlş değil..nasip kısmet meselesi...benim herşey mükemmeldi..transfere kadar tıkır tıkır işledi herşey...ama bak 0 a 0 elde vaar 0....demekki nasip değilmiş...ben 2. yi hemen yapamam zaten...ilaçlar yüzündende çok kilo aldım..bu sene endimi düzene sokarı heralde...seneye yaparım diye düşünüyorum ama bilemiyorum yinede...doktor ne der...eşim ne der...

Benim rezervim bitmeden hemen yapmam lazım bekleyemem ben de kilo aldım üç kilo aldım zaten okul başlasın veririm sen kaç kilosunu kaç kg aldin

Benim rezervim bitmeden hemen yapmam lazım bekleyemem ben de kilo aldım üç kilo aldım zaten okul başlasın veririm sen kaç kilosunu kaç kg aldin

68 dim 74 oldum ve çok moralim bozuk bu yüzden ama dedim yeterki olsun hiç önemli değil senin kaçıncı denemendiki bu..ya da dondurulmşun yokmu? tekrarmı op olacak..

68 dim 74 oldum ve çok moralim bozuk bu yüzden ama dedim yeterki olsun hiç önemli değil senin kaçıncı denemendiki bu..ya da dondurulmşun yokmu? tekrarmı op olacak..

Benim ilk denemem.biliyorsun iki tanesi beşinci güne ulaştı biz ikisini koyfurduk zaten biri dondurulscak gibi değilmiş.sıkma canını kolay kilo verirsin ben 62 den 65 e

çok geçmiş olsun, Allah sabır versin, inş geçicidir azalır geçer, ikizlerinin pıt pıt ları unuttursun sana, ben zırlıcaktım nerdeyse duyduğumda ki daha geçen ay yok ya o kadar duygusal olunmaz diyordum

ok
kablosuz netin zararı nedeniyle kapatılmasının saçma olduğunu anlatmak istedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…