- 8 Mart 2013
- 281
- 14
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.221
Slm kızlar ben salı doktora gittim... Kalp atışı göremedik duyamadik. Doktor.bazen boyle olabiliyor dedi bi hafta sonra yine bakcaz.dedi.. acik konuşmak.gerekirse kalp.atışı duyamayinca beyninden sıcak.sular.aktı.sanki.. ama.Suan daha.sakinim... Kalbin.atma ihtimalide var atmama ihtimalide... Sanırım bu iki.gerçeğe de alıştım.. kalp atışı duyamazsak ve kürtaj olmak.zorunda kalırsam elbette uzulecegim.. ama rabbimin hikmetinden sual olmaz... O neylerse guzel eyler.. yinede benim icin dua ederseniz sevinirim.. kimbilir ki kimin duası kabul olacak.. umarım ilk muayenede kalp atislarinizi duyarsınız...sağlıcakla kalın kızlar...
Ya cildircam ben de hiçbir belirti yok akıntı kaşık agrisi ,göğüs ağrısı kahverengi leke yok sanki tüp bebek yaptirmamis gibiyim kesin benimki olmucak zaten embriyomda orta kalite .bir arkadadasinin tüp bebeği var göğüs ucu büyüyor o halka çok genişliyor dedi yok o da yok hiçbirşey yokbendede kasık agrısı var...renksiz beyaz akınntı var...hatta son iki gündür karnın davul gibi şiş ve gergin..bilmiyorum belkide herşey farklıdır o yüzden ben test günüme kadar herşeye devam edicem...hyırlısı artık...
Slm kızlar ben salı doktora gittim... Kalp atışı göremedik duyamadik. Doktor.bazen boyle olabiliyor dedi bi hafta sonra yine bakcaz.dedi.. acik konuşmak.gerekirse kalp.atışı duyamayinca beyninden sıcak.sular.aktı.sanki.. ama.Suan daha.sakinim... Kalbin.atma ihtimalide var atmama ihtimalide... Sanırım bu iki.gerçeğe de alıştım.. kalp atışı duyamazsak ve kürtaj olmak.zorunda kalırsam elbette uzulecegim.. ama rabbimin hikmetinden sual olmaz... O neylerse guzel eyler.. yinede benim icin dua ederseniz sevinirim.. kimbilir ki kimin duası kabul olacak.. umarım ilk muayenede kalp atislarinizi duyarsınız...sağlıcakla kalın kızlar...
Ya cildircam ben de hiçbir belirti yok akıntı kaşık agrisi ,göğüs ağrısı kahverengi leke yok sanki tüp bebek yaptirmamis gibiyim kesin benimki olmucak zaten embriyomda orta kalite .bir arkadadasinin tüp bebeği var göğüs ucu büyüyor o halka çok genişliyor dedi yok o da yok hiçbirşey yok
Dayanabiliyorsan devam et canim.igne daha etkili ben ncede.ama kalp stisina kadar da uzun olmus sanki.cok aciyodur artik:26:
Az kalmistir kalp atisini dinlemeye ondan sonra rshstlsrsin inşallah
11 eylul de cnm insallh sen ne zmn gidicen
Dondurulmus 5. Gun embiryosu...8. Gün...ve sonuc koca bir negatif...hemairemi aradim test icin erken pazartesiyi beklemelisin aynen devam ilaclara dedi...sizce pazartesi pozitif cikma olasiligi ne?
pıtpıt pıtpıt ptıptı
28 temmuzda trasnferim olmuştu, 3. gün emriyosuydu, bu gün yaniiii 31 gün sonra pıt pıt ları duyduuuuuummmm
herkese nasip olsun hayırlısıyla
12.gun 208 14.gun 704 16.gun 1426 18.gun 2846... :)) benım 3.gun embrıyosu
Ya cildircam ben de hiçbir belirti yok akıntı kaşık agrisi ,göğüs ağrısı kahverengi leke yok sanki tüp bebek yaptirmamis gibiyim kesin benimki olmucak zaten embriyomda orta kalite .bir arkadadasinin tüp bebeği var göğüs ucu büyüyor o halka çok genişliyor dedi yok o da yok hiçbirşey yok
valla benimki 1. kalite olduda ne oldu...bak yok bişey...ben yinede tam gaz pazatesiye kadar devam edicem ilaçlara felan...olmazsada bir dahakini ne zaman yapıcam bilmiyorum...sanırım seneyee ertelicem...
çok sevindim canım ben de ikizlerimin pıt pıtlarını cumartesi günü duyacam inşallah
Offfofff ne yapalim biz elimizden geleni yaptik benimki zaten orta kalite bile değil offf ben iki ay ilaçları aticam vücuttan hemen başlıcaları ara verirsem tekrar cesaret edemem bir de o ünlü bitki uzmanına gidicemde bana fsh yuksekken tüp yapsan bile olmaz dedi fsh yi dusurcem
senden baştan öyle yaparsan tutacağı varsada tutmazki..neden bu kadar strestesin.bende de olmadı belirti.sadece 8. gecesi lekelendim o kadar.herkeste aynı belirti olacak diye bişey yok ki[/QUO
Ama gene de herkeste azda olsa belirti oluyor ben de olmadı artık hayırlısı diyorum ben istemezmiyim olumlu düşünmeyi fsh yüksek embriyo orta kalitebile bile değil ama pes etmeyeceğim elbet birgün olcak gene de umudumu kaybetmek istemiyorum
Benim rezervim bitmeden hemen yapmam lazım bekleyemem ben de kilo aldım üç kilo aldım zaten okul başlasın veririm sen kaç kilosunu kaç kg aldincanım dur daha sende hiçbirşey belli değil..işte 1. kalite 2. kalite önemlş değil..nasip kısmet meselesi...benim herşey mükemmeldi..transfere kadar tıkır tıkır işledi herşey...ama bak 0 a 0 elde vaar 0....demekki nasip değilmiş...ben 2. yi hemen yapamam zaten...ilaçlar yüzündende çok kilo aldım..bu sene endimi düzene sokarı heralde...seneye yaparım diye düşünüyorum ama bilemiyorum yinede...doktor ne der...eşim ne der...
Benim rezervim bitmeden hemen yapmam lazım bekleyemem ben de kilo aldım üç kilo aldım zaten okul başlasın veririm sen kaç kilosunu kaç kg aldin
senden baştan öyle yaparsan tutacağı varsada tutmazki..neden bu kadar strestesin.bende de olmadı belirti.sadece 8. gecesi lekelendim o kadar.herkeste aynı belirti olacak diye bişey yok ki[/QUO
Ama gene de herkeste azda olsa belirti oluyor ben de olmadı artık hayırlısı diyorum ben istemezmiyim olumlu düşünmeyi fsh yüksek embriyo orta kalitebile bile değil ama pes etmeyeceğim elbet birgün olcak gene de umudumu kaybetmek istemiyorum
Allah a sığın dua et.Rabbim nasip edecekse her koşulda eder.ol demesi yereli. Allah gönlüne göre versinn
68 dim 74 oldumve çok moralim bozuk bu yüzden ama dedim yeterki olsun hiç önemli değil senin kaçıncı denemendiki bu..ya da dondurulmşun yokmu? tekrarmı op olacak..
Benim ilk denemem.biliyorsun iki tanesi beşinci güne ulaştı biz ikisini koyfurduk zaten biri dondurulscak gibi değilmiş.sıkma canını kolay kilo verirsin ben 62 den 65 e
canım benim bel fıtığım var şu an çok fenayım oturup kalkarken, yatarken,hapşırırken falan çok fena oluyorum.ilaç korse kullanamadığım için de geçmiyo hiç. bazen boğazıma su falan kaçıyo öksürük tutuyo öksüremiyorum çok acı çekiyorum.hatta akşamüstü biraz uzandı bacaklarımı da kırdım kendime doğru çektim sağ ayağım yerdeyken sol ayağımı sağ ayağımın üstüne atamadım acıdan ağladım artık
Bende çikolata kisti var Canim, Ankara Başkent Üni. Hulusi hocaya gidiyorum. Çok sağol evet bugün opum oldu çok heyecan ve korku vardi ama rahat geçti şükür. Sadece anestezi midemi çok bulandirdi afedersin çıkarttım baya. Asıl yumoşlarin yarinki durumu önemli inşallah güzel gelişir . Yarın için sana da bol şans Allah yardimcin olsun
Ben de Hulusi Beyin hastasıyım, dün ben de hastanedeydim
Üslubuna dikkat et arkadaşım zaten ben kendim girmek istediğim içi. Telden giriyorum eşim kadınlar kulübünden etkileniyorum diye kaldırdı birde zararı olabilir diye .zaten seminer kadar gereksiz bir şey yok bence sen biraz abartmissin zaten hassas donemdeyim benle ilgili yorum yspma
yaptırdım işte....8. gün...ama negatif çıktı...ben yinede test günüme kadar herşeye devam edicem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?