- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.241
Ya cildircam ben de hiçbir belirti yok akıntı kaşık agrisi ,göğüs ağrısı kahverengi leke yok sanki tüp bebek yaptirmamis gibiyim kesin benimki olmucak zaten embriyomda orta kalite .bir arkadadasinin tüp bebeği var göğüs ucu büyüyor o halka çok genişliyor dedi yok o da yok hiçbirşey yok
Kizlar wranizda transferden sonra vucut sicakliginda degisiklik oldugunu hissedenler var mi? Ben bunu yaşıyorum. Dokundugumda hic bu kadar sicak oldugumu hatırlamıyorum. Normal birsey mi?
erken olduğu için negatiftir.tabiki devam et test gününe kadar.inşallah sonucun güzel olur.erken yapınca strese giriyoruz,onun için dedim ben.senin sonucunu merek attiğim için gece kalkıp nete girdim.
erken olduğu için negatiftir.tabiki devam et test gününe kadar.inşallah sonucun güzel olur.erken yapınca strese giriyoruz,onun için dedim ben.senin sonucunu merek attiğim için gece kalkıp nete girdim.
Selam kızlar ya bu iğneler çok mu acıtıyor ne yada benmi öyle hissediyorum
Selam kızlar ya bu iğneler çok mu acıtıyor ne yada benmi öyle hissediyorum
cevaplarınız için teşekkürkerler..bnm bugün 7. iğnem ama yaklaşık 13 tane delik oldu :) kendimi deli gibi hissediyorum hızlı vurmaya cesaret edemiyorum.Birde o kalem olanlar değilde son 2 gündür ilave olarak enjektör gibi olanlar da var ama zor giriyor
kizlar birsey sorucam 5 haftalikken sadece keseyimi gordunuz bebegi gordunuz mu bn sadece keseyi gorduk normal mi
İlk 3 gün sonrası gittim canım bir kıpırtı yok dedi 2 gün daha aynen devam doza dedi yine kıpırtı olmazsa arttıracak sanırım doktorlarda temkinli davranıyor mecburen..Amiin canımmm...aynı durumdayız ben de 3 gun 150 2 gun 112 kullandım pcoluyum. bugun kontrol var. Allah yardımcımız olsun
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım bende endişeliyim yeterli yumurta olacak mı 5.güne kalacak mı dondurabilecekmiyim sonucum ne olacak pofffff:18::18:Ve benimde eğer olmazsa 2014 yazına kalacak dilerim gelir bebişlerimizz....kuzlar cok canım sıkılıyor. kimseyle konusamamak dertleşememk cok zor. zaten tedavi süreci başlı başına zor. cok korkuyorum 5. gune embriyo kalacak mı yeterli kalitede yumurta topmanacak mı? pgt sonucu ne olacak? bu olmazsa seneye yaza kalacak cunkuAllaha sukur si varsınız birbirimizi anlıyoruz. dualarınızı eksik etmeyin ne olur. özellikle hamişler:) Allah hamilelerin dualarını kabul edermiş
bende 150 ile başlamıştım doktor baktı kıpırtı yok 187,5 yaptı hatta sonra "Menagon" diye iğne ekledi sonra patladı gitti maşallah
canım hangı ıgnelerı kullanıyorsun benımde 6.gunde ıgneme çatlatma onleyıcı eklenmıstı cok kafaya takmamak lazım iğnelerı kasma kendını benım en rahat gecen kısım ıgnelerdı dıyebılrıım hatta hap içmekten nefret eden ben 5-6 tane hap içerken keşke bunların yerıne de ıgne vursam dıyordum.Zaten ıgneyı batırdığın andan ıtıbaren yavaş yavaş enjekte etmelısın doğrusu da bu bıttıkten sonra da 4/5 sanıyede cekıp alkollü pamukla temızle az kalmış canım cogu gıtmıs ha gayret:))
normal canım merak etme benimde sadece kese görünmüştü
simdide en buyuk korkum oldu ya kalp atisini duymazsam diye
simdide en buyuk korkum oldu ya kalp atisini duymazsam diye
canım valla moral oldun..Malesef ki sadece yaşayan anlayabiliyor ..ilk iğnem pro (150) ile başlıyor :) diğeri ost(250 die başlıyor isimlerine bile bakmamışım..birde şimdi transferden sonra tutmazda streside ayrı oluyor.O kadar uğraşıyoruz inşallah herkez beklediği sonucu alır.Senin hangi aşamada şuan ? Birde 5. günümde solda 11 sağda 6 yumurta var 12 boyutları bu normalmi
canım ınan boyutları hakkında doktora sormadım bıle kafamı bulandırmak ıstemedım bırak hersey kendılıgınden olsun cok araştırmak ta bızım kafamızı karıştırıyor aslında .benım dun opum oldu canım 8 yumurtam toplanmıştı ıkısı olgun cıkmıs 7sı dollenmıs olgun ne dıye sormadım bıel hemsıreye:)))Ben kadercıyım canım rabbım verırse olur.1 tane yumurtayla hamıle kalanlar olduğu gıbı 30/40 yumurtayla kalamayanlarda var.inan sende böyle yap ıcın rahatlar ben kendımı böyle temkın edıyorum hep.Sana birazcık olsa da moral olabıldıysem ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?