2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım belirtilere takılma.herkesin vücudu farklı.kiminde hiç bi belirti olmuyor tutuyorr.kimisi bir sürü belirti yaşıyor tutmuyor.dua et kalbini ferah tut.inşallah iyi olacak.

erken olduğu için negatiftir.tabiki devam et test gününe kadar.inşallah sonucun güzel olur.erken yapınca strese giriyoruz,onun için dedim ben.senin sonucunu merek attiğim için gece kalkıp nete girdim.

ya artık strese girmeninde bi manası yk..yoksa yoktur..ben yinede test günüme kadar ilaçlara devam edicem vicdanım rahat etsin iye..herşey çok iyi iken tutmamasındada vardır heralde bi hayır...

kızlar embriyosu 1. kalite olmayıp da tutanlar var mı? sanırım benm öyle olacak çok mutsuzum kızlar henüz takip ediliyolar ama öyle olacak sanırm .sanki yıkıldım eğer yazan olursa sevinirm

Selam kızlar ya bu iğneler çok mu acıtıyor ne yada benmi öyle hissediyorum

bır sag bır sol vur aynı yere vurmamaya çalış ben yaklaşık 20 tane vurdum çatlatma ıgnesı dahıl olmak uzere hıc canım acımadı kanayan ve moraranlar olmasına rağmen sıkma kendını rahat bırak bırde vuracağın yerı ıkı parmağının arasında hafıfce sıkıştır canım

cevaplarınız için teşekkürkerler..bnm bugün 7. iğnem ama yaklaşık 13 tane delik oldu :) kendimi deli gibi hissediyorum hızlı vurmaya cesaret edemiyorum.Birde o kalem olanlar değilde son 2 gündür ilave olarak enjektör gibi olanlar da var ama zor giriyor

canım hangı ıgnelerı kullanıyorsun benımde 6.gunde ıgneme çatlatma onleyıcı eklenmıstı cok kafaya takmamak lazım iğnelerı kasma kendını benım en rahat gecen kısım ıgnelerdı dıyebılrıım hatta hap içmekten nefret eden ben 5-6 tane hap içerken keşke bunların yerıne de ıgne vursam dıyordum.Zaten ıgneyı batırdığın andan ıtıbaren yavaş yavaş enjekte etmelısın doğrusu da bu bıttıkten sonra da 4/5 sanıyede cekıp alkollü pamukla temızle az kalmış canım cogu gıtmıs ha gayret:))

aynı durumdayız ben de 3 gun 150 2 gun 112 kullandım pcoluyum. bugun kontrol var. Allah yardımcımız olsun
İlk 3 gün sonrası gittim canım bir kıpırtı yok dedi 2 gün daha aynen devam doza dedi yine kıpırtı olmazsa arttıracak sanırım doktorlarda temkinli davranıyor mecburen..Amiin canımmm...
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım bende endişeliyim yeterli yumurta olacak mı 5.güne kalacak mı dondurabilecekmiyim sonucum ne olacak pofffff:18::18:Ve benimde eğer olmazsa 2014 yazına kalacak dilerim gelir bebişlerimizz....
bende 150 ile başlamıştım doktor baktı kıpırtı yok 187,5 yaptı hatta sonra "Menagon" diye iğne ekledi sonra patladı gitti maşallah

Canım sen kaç gün 150 kullandın?Benimde ilk 3 dozumdan sonra baktı kıpırtı yok ama 2 gün daha devam dedi yarın yine gidicem bakalım ne yapacak inş hareketlenirler artık endişeliyim ya olmazsa vsBirde hipotroidim vardı oda yükselmiş tsh 24 çıktı endokrin doktorum normal aldığın hormon ilaçlarından ötürü endişe etme dedi dozunu arttırdı ama gelde bana sor renkten renge girdim tahlili elime alınca:18:
Buaradaaa pıt pıtt pıtt ları duymuşsun canımm gözün aydınn:)Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinn:))Ve tabiiki o müthiş sesi duymayı bizlere de nasip etsinn:))
Sen hangi hastanede görmüştün tedavini?Ayy ne çok sordum yaw

canım valla moral oldun..Malesef ki sadece yaşayan anlayabiliyor ..ilk iğnem pro (150) ile başlıyor :) diğeri ost(250 die başlıyor isimlerine bile bakmamışım..birde şimdi transferden sonra tutmazda streside ayrı oluyor.O kadar uğraşıyoruz inşallah herkez beklediği sonucu alır.Senin hangi aşamada şuan ? Birde 5. günümde solda 11 sağda 6 yumurta var 12 boyutları bu normalmi

canım ınan boyutları hakkında doktora sormadım bıle kafamı bulandırmak ıstemedım bırak hersey kendılıgınden olsun cok araştırmak ta bızım kafamızı karıştırıyor aslında .benım dun opum oldu canım 8 yumurtam toplanmıştı ıkısı olgun cıkmıs 7sı dollenmıs olgun ne dıye sormadım bıel hemsıreye:)))Ben kadercıyım canım rabbım verırse olur.1 tane yumurtayla hamıle kalanlar olduğu gıbı 30/40 yumurtayla kalamayanlarda var.inan sende böyle yap ıcın rahatlar ben kendımı böyle temkın edıyorum hep.Sana birazcık olsa da moral olabıldıysem ne mutlu bana

Allah gönlümüze göre versin..Ama inşallah versin :) öpüorm seni çok çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…