- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.261
Canlar bıraz once hemsıre aradı 8 tane dun yumurtam toplanmıştı 2 sı olgun cıkmsı 7sı dollenmıs .İyi mi sizce olgun çıkması ne demek?bu konuları arastırmamısım hiç
oh ne güzel işte..2 tanesi iyi kalitede demkki..inşallah hepsiyle 5. güne gidersin...
benimde 12.gün 264.5 15.gün624 .yani değerlerle alakalı mı diye sorguluyorum ama pekte değil sanki.senin değerlerinde bazılarına göre düşük.onların mesela 12.gün 800 olanlar bile var.yani bakalım yarin benim bu değerlerle kaç çıkacak.:)teşekkürler
kizlar birsey sorucam 5 haftalikken sadece keseyimi gordunuz bebegi gordunuz mu bn sadece keseyi gorduk normal mi
bu endişeler hiç bitmiycek zaten canım hamilelik boyunca elimizden geldiğince iyi düşünmeye çalışalım ki bebeğimizde sağlıklı büyüsün inşallah
sen ne kadarlik sin cnm bnm transferm 5 agustosta oldu dun doktora gittim 5+5 dedi bana cnmnormal cnm.bızde keselerı gorduk sadece:)
Slm kızlar ben salı doktora gittim... Kalp atışı göremedik duyamadik. Doktor.bazen boyle olabiliyor dedi bi hafta sonra yine bakcaz.dedi.. acik konuşmak.gerekirse kalp.atışı duyamayinca beyninden sıcak.sular.aktı.sanki.. ama.Suan daha.sakinim... Kalbin.atma ihtimalide var atmama ihtimalide... Sanırım bu iki.gerçeğe de alıştım.. kalp atışı duyamazsak ve kürtaj olmak.zorunda kalırsam elbette uzulecegim.. ama rabbimin hikmetinden sual olmaz... O neylerse guzel eyler.. yinede benim icin dua ederseniz sevinirim.. kimbilir ki kimin duası kabul olacak.. umarım ilk muayenede kalp atislarinizi duyarsınız...sağlıcakla kalın kızlar...
Slm kızlar ben salı doktora gittim... Kalp atışı göremedik duyamadik. Doktor.bazen boyle olabiliyor dedi bi hafta sonra yine bakcaz.dedi.. acik konuşmak.gerekirse kalp.atışı duyamayinca beyninden sıcak.sular.aktı.sanki.. ama.Suan daha.sakinim... Kalbin.atma ihtimalide var atmama ihtimalide... Sanırım bu iki.gerçeğe de alıştım.. kalp atışı duyamazsak ve kürtaj olmak.zorunda kalırsam elbette uzulecegim.. ama rabbimin hikmetinden sual olmaz... O neylerse guzel eyler.. yinede benim icin dua ederseniz sevinirim.. kimbilir ki kimin duası kabul olacak.. umarım ilk muayenede kalp atislarinizi duyarsınız...sağlıcakla kalın kızlar...
sen ne kadarlik sin cnm bnm transferm 5 agustosta oldu dun doktora gittim 5+5 dedi bana cnm
ben bu testlerde pozitifi göremicekmiyim ya hiç
benımde 8 agustosda oldu. 5+2 yım . aramızda üç gün var.:))
Ben de Hulusi Beyin hastasıyım, dün ben de hastanedeydim
Super Canim ben öğleden sonra oradaydim belki karşılaşmışızdır diyicem ama ben varken pek kimse yoktuBu arada tebrikler sen hamişsin değil mi Rabbim sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin Memnun kaldın mı Canim başkentten kaçınci denemendi? dondurulmuşların var mi ? (Sanki başkentte dondurulmuş pek rastlamiyorum da) ayyy çok soru sordum ama son olarak progestan kapsül (fitil olarak) mü iğne mi kullandin? Ben kapsül kullaniyorumda geri çikmasin diye afedersin parmağimla mümkün olduğunca itiyorum sonrada yatiyorum biraz Doğru mu yapiyorumki itmenin özellikle transfer sonrası bir zarari olur mu diye danismak istedim
Benimde 7 ağustos :)
kzılar mide bulantınız var mı?
fazla yok canım daha.sen ne durumdasın
canım yıne mı ıdrar testı yaptın sen
cnm napayım ben telefondan takıp edıyom sızı ama yazacagım zaman genelde pc ye gecıyom pc basında pek durmuyom acıkcası ama gozum uzerınızdeCnm nerlerdeydin sen... bende seni merak ediyordum... =) canini sikma insqllah bi dahaki gittigindr duyarsin kalp atisini.... =)
cnm ben gıttıgımde bılgısayar hesabına gore 6+5 gorunuyordum ama moralım bozuldugu ıcın doktora nekadarlık dıye sormayı unuttum.. oda kotu bısey demedı bazen boyle vakalar oluyo dedı ama kafadan asagı kaynar su boşalıyo bıkere.. ınsallah haftaya gıttıgımde sekızıncı hafta ıcınde olcak ınşallah duyarımcnm ne kadarlıktı da kalp atısı duyulmadı. alttan mı baktı. bana 8. haftadan once duyamayız erkenden duymayı bekleme dedı.işallah duyarsınnnnnnnn
amın cnm ınşallah dedıgın gıbı olcak benımde umudum varda artık ne yazıldıya onu gorcez duaların ıcın saol rabbım cumlemıze guzel haberler nasıp etsınCanıımm dualarım seninle inş haftaya duyacaksın bebeğinin kalp atışlarını canım kötü düşünme geç duyulabiliyormuş bazen endişe etme rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş haftaya bize müjdeyi vereceksin canımm...
vilmaa canım sen hamilemisin gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
10.gün değerinin 1,20 negaitif olduğunu yazınca ben olmadığını sanıp üzülmüştüm neyseki tutunmuşmuş bebeğin sonraki değerlerin kaç çıktı :26::26::26::26::26: kalbini ferah tut inşallah bi dahaki sefere kalp atışınıda duyarsınız ama muhakkak yaz tamam mı merak ederim
Arkadaslar 10.gumki degerim 1.20 negatif...bu maceramda sona erdi.3.gum emriyosuydu dondurulmuslarimda yok
....birdaha neazamn yaparim bilmiyorum.
cnm ne desem bılemıyorum rabbım sabrını versın ve ınsallah bebegın sana kendılıgınden gelır
bu mesajı görmüştim canım sanırım alıntılar karışmışo arkadaş için üzüldüm ama senşn adına sevindim bazen 6 - 7 haftalık olmadan kalp atışı duyulamayabiliyor içini ferah tut inşallah bebeğin senledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?