2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canlar bıraz once hemsıre aradı 8 tane dun yumurtam toplanmıştı 2 sı olgun cıkmsı 7sı dollenmıs .İyi mi sizce olgun çıkması ne demek?bu konuları arastırmamısım hiç

hayırlısı olsun hakkında. bence degerlerle alakalı degıl gıbı:)

Canıımm dualarım seninle inş haftaya duyacaksın bebeğinin kalp atışlarını canım kötü düşünme geç duyulabiliyormuş bazen endişe etme rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş haftaya bize müjdeyi vereceksin canımm...

vilmaa canım sen hamilemisin gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

10.gün değerinin 1,20 negaitif olduğunu yazınca ben olmadığını sanıp üzülmüştüm neyseki tutunmuşmuş bebeğin sonraki değerlerin kaç çıktı :26::26::26::26::26: kalbini ferah tut inşallah bi dahaki sefere kalp atışınıda duyarsınız ama muhakkak yaz tamam mı merak ederim

Cnm nerlerdeydin sen... bende seni merak ediyordum... =) canini sikma insqllah bi dahaki gittigindr duyarsin kalp atisini.... =)
cnm napayım ben telefondan takıp edıyom sızı ama yazacagım zaman genelde pc ye gecıyom pc basında pek durmuyom acıkcası ama gozum uzerınızde
cnm ne kadarlıktı da kalp atısı duyulmadı. alttan mı baktı. bana 8. haftadan once duyamayız erkenden duymayı bekleme dedı.işallah duyarsınnnnnnnn
cnm ben gıttıgımde bılgısayar hesabına gore 6+5 gorunuyordum ama moralım bozuldugu ıcın doktora nekadarlık dıye sormayı unuttum.. oda kotu bısey demedı bazen boyle vakalar oluyo dedı ama kafadan asagı kaynar su boşalıyo bıkere.. ınsallah haftaya gıttıgımde sekızıncı hafta ıcınde olcak ınşallah duyarım
amın cnm ınşallah dedıgın gıbı olcak benımde umudum varda artık ne yazıldıya onu gorcez duaların ıcın saol rabbım cumlemıze guzel haberler nasıp etsın

saracım benı baskasıyla karıstırmıssın hayatım. benım 12. gun degerım 60 cıktı ıkı gun sonra 144 dort gun sonra 815 oldu doktor artık test yaptırmayın dedı.. ılk testten uc hafta sonra gelın dedı gıttık.. daha on ce kese gormek ıcın felan gıtmemıştım.. ıkısını bı arada cıkarırım dıye umut ettım.. kese vardı ıcınde bebekte var ama kalp atısı yok hareketsız bı halde duruyo.. doktor ılaclara devam et haftaya tekrar bakalım dedı.. zaten ıkı tane koymuşlardı sadece bırı kalmış.. onemlı degılde rabbım barı onu bagıslasın dıyorum... tekrar tup bebek denerım sorun değilde yumurta rezervım az.. bunda bıle okadar ılacla 4 tane elde edıldı ıkısı dollendı..ne dıyım kı rabbım lutfedıp nurundan uflerse canlanacak.. yoksa sınavımız bvu deyıp hayata devam etcez.. o ne derse o olur... ısyana luzum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…