2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

aynı benimde öyle gerci benim 3. günüm bugün ilk gün biraz kasık agrım oldu simdi ise hiç bişey yok normal yasantıma devam ediyorum dediğin gibi sanki bişey yapılmamıs gibi bana senin kacıncı gün...

Canım ben yirmi ağustosta transfer oldum yarın merkezinde test yaptircsm

öncelikle teşekkü ederim darısı başına :)
3 yada 5 gün ben tam hatırlamıyorum ne kadar 150 gitti, başka bir rahatsızlığım olmadığı için hiç değerlerimi takip etmedim
doktor ne dediyse peki dedim
Ankara Başkent Hast.

ben bu testlerde pozitifi göremicekmiyim ya hiç

Canini sikma hersey allaha kaliyor . bizde elbet birgun Anne olacagiz .kayinvaliden geldi saolsun moral Verdi jersey allahtan sen uzulme sadece kizim guclu ol.kafani ragat tut olmasada dunyanin Sorun degil dedi maddiyati dusunme tutmsssa ikinciyi biz karsilayacagiz sixin sadece ev huzurunuz bozulmadin dedi.dusundum hakli uzulsekte sonic degismeyecek.strike herseyin hayirkisi

ama ben çok mutsuzum..tükenmiş ümitsiz..artık hayattan hiçbir beklentim kalamdı..bi ümitle pazartesiyi beklicem...o günde negatif çıkarsa hayatımda bu kadar olumsuzluk içinde umut olarak gördüğüm bu bebeğim gelmezse ben nasıl kalkıcam bu yıkılmışlıgın altından bilemiyorum...

Kızlar aklıma takılan bir şey var transfer öncesi sizlerde endometrium(rahim duvarı) Kalınlığı kaç mm di??Benim tedavi başlangıcı 7mm di 3gün iğne kullanıp gittiğimde kontrole 5mm dedi bunun ideali ne sizlerde nasıldı ve sonuç ne oldu??

Niye oyle diyorsun sagliklisin seni seven bir esin var isin var.by sikintida esler dahada kenetleniyor .belki ekonomik olarak daralacagiz ama ne yapalim..Ben herturlu olumsuzluga alistirdim .sabretmekten baska caremuz var mi.en azindan senin kaliteli yumurtalarin var Ben de yok benim sol yumurtalar rahmin cok ustunde.sen istedigin zaman yaparsin amma benim rezervim hergun axaliyo zamanim yok .ev araba tip bebek borcu var o yuzden canim sukret saglikli yumurtalarin var

Canim benim bildiğim 7-16 arasi ideali benim merkez 8 den ince istemiyor (ank. Başkent) baslangicta adetin tam sökülmemis demek ki regl dönemine göre kalinmis. O yüzden sonra olmasi gerektiği gibi incelmiş yumoslar büyüdükçe kalinlaşir merak etme doktor kalinlasmasi yavaş derse nar suyunun iyi geldiğini duymuştum.

evet haklsın daha kötü durumlar oabilrdi...ama işte allah vermeyince vermiyo caım ya..düşünüyorum ben kime ne yaptımda bununla imtihan ediliyorum diye..isyanın eşiğinden dönüyorum her an...sabrediyorum ama ne yaptımda hak ettim diiye dşünmeden yapamıyorum bu çocuk sadece annelik için değildi...çok faarklı anlamları vardı benim için ama olmadı işte

Tobe de neden oyle konuşuyorsun.. bak ben pozitif sonucu gordun kapl atışı duymadık.. sonradan duyanda var.ama hic atmadığı icin kürtaj olanda.. ben hangi.kategoriye gireceğimi bilmiyorum.. ama rabbim ne ederse guzel eder... Yaş 31 yumurta rezervin az.. bidaha deneyebilirmiyim belli degil.. boyle konuşarak yaradani gucendirme.. elbet olumsuz olursa bende oturup ağlar üzülürüm.. ama ümitsizlik olmaz... Ümitsizlik seytandandir.. ben cok sahit oldum tup bebeği tutmayan hatta doktor hayatta cocuk sahibi olamazsiniz dedigi halde kendiliğinden hamile kalan.. türki olmadı.. biz eşimle koruyucu aile olmaya karar verdik.. belki hic olmazsa yumurtam kalmazsa evlat ediniriz... Senin bu kadar karamsar olman iyi degil.. toparlan bakalım... Hayat çocukla guzel elbet a cocuksuzda yayaşanmaz degil

canim.tedaviye ilk basladigimda 7idi.
Transferdn bir gun once olculdu 9.1 cikti.transferde bilmiyorum..

Bnde 7 mm uzerinde olmasi gerektigini biliyorum.

Ama hic merak etme gittikce kalinlasiyor.

Son düzenleme:

Başlangıçta reglimin 1.günüydü canım aklıma takıldı valla önce incelip sonra tekrar kalınlaşacak yani bilmiyordum onu inş kalınlaşırda gerek kalmaz ama teşekkürederim canım aklımda olsun bol bol içerim artık:))

canim.tedaviye ilk basladigimda 7idi.
Transferdn bir gun once olculdu 9.1 cikti.transferde bilmiyorum..

Bnde 7 mm uzerinde olmasi gerektigini biliyorum.

Ama hic merak etme gittikce kalinlasiyor kalinlik.

Çok sağol canım demekki reglide inceliyor yumurtlamada kalınlaşıcak tekrar inş...5.iğnemi yapdım biraz önce yarın sabah kontrol var inş hareketlenme olmuştur artık yumurtişlerimde...Bu tedavinin her aşaması ayrı bir endişe ve merak dolu

evet çocuksuz yaşanmaz değil de işte bu çocuk benim için çok önemliydi..ama nasipden öteye geçilmiyomuş onu anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…