- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.281
benımde 8 agustosda oldu. 5+2 yım . aramızda üç gün var.:))
Benimde 7 ağustos :)
kzılar mide bulantınız var mı?
Ya cildircam ben de hiçbir belirti yok akıntı kaşık agrisi ,göğüs ağrısı kahverengi leke yok sanki tüp bebek yaptirmamis gibiyim kesin benimki olmucak zaten embriyomda orta kalite .bir arkadadasinin tüp bebeği var göğüs ucu büyüyor o halka çok genişliyor dedi yok o da yok hiçbirşey yok
benim kokulardan migdem kalkiyor kusma yokta kokular cok etkiliyor
aynı benimde öyle gerci benim 3. günüm bugün ilk gün biraz kasık agrım oldu simdi ise hiç bişey yok normal yasantıma devam ediyorum dediğin gibi sanki bişey yapılmamıs gibi bana senin kacıncı gün...
Super Canim ben öğleden sonra oradaydim belki karşılaşmışızdır diyicem ama ben varken pek kimse yoktuBu arada tebrikler sen hamişsin değil mi Rabbim sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin Memnun kaldın mı Canim başkentten kaçınci denemendi? dondurulmuşların var mi ? (Sanki başkentte dondurulmuş pek rastlamiyorum da) ayyy çok soru sordum ama son olarak progestan kapsül (fitil olarak) mü iğne mi kullandin? Ben kapsül kullaniyorumda geri çikmasin diye afedersin parmağimla mümkün olduğunca itiyorum sonrada yatiyorum biraz Doğru mu yapiyorumki itmenin özellikle transfer sonrası bir zarari olur mu diye danismak istedim
ben dün öğleden sonra oradaydım 2de geldim 3:30 gibi çıktım
dün kalp atışlarını duydum çok güzeldi darısı başına isteyen herkesin hayırlısıyla ve sağlıkla tabi
benim ilk tüp bebek denemem 3 tane de dondurulmuş zulada
yani memnun kaldım tabi doktorları hemşireleri sekterleri hepsi çok ii çok cana yakın
ama çok yoğun ciddi vakit kaybı oluyor
progestanı fitil olarak kullanıyorum, o tedirginlik bende de oluyor ama şimdilik bişe olmadi çok şükür, yatmasamda bi süre fazla ayakta gezinmemeye çalışıyorum
benim daha önce normal gebeliğim olmuştu yaşamamıştı
sebepsiz interfilite diyelim onun için bir çok hastaya göre az ilaç kullandım sanırım
İlk 3 gün sonrası gittim canım bir kıpırtı yok dedi 2 gün daha aynen devam doza dedi yine kıpırtı olmazsa arttıracak sanırım doktorlarda temkinli davranıyor mecburen..Amiin canımmm...
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım bende endişeliyim yeterli yumurta olacak mı 5.güne kalacak mı dondurabilecekmiyim sonucum ne olacak pofffff:18::18:Ve benimde eğer olmazsa 2014 yazına kalacak dilerim gelir bebişlerimizz....
Canım sen kaç gün 150 kullandın?Benimde ilk 3 dozumdan sonra baktı kıpırtı yok ama 2 gün daha devam dedi yarın yine gidicem bakalım ne yapacak inş hareketlenirler artık endişeliyim ya olmazsa vsBirde hipotroidim vardı oda yükselmiş tsh 24 çıktı endokrin doktorum normal aldığın hormon ilaçlarından ötürü endişe etme dedi dozunu arttırdı ama gelde bana sor renkten renge girdim tahlili elime alınca :18:
Buaradaaa pıt pıtt pıtt ları duymuşsun canımm gözün aydınn:)Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinn:))Ve tabiiki o müthiş sesi duymayı bizlere de nasip etsinn:))
Sen hangi hastanede görmüştün tedavini?Ayy ne çok sordum yaw
ben bu testlerde pozitifi göremicekmiyim ya hiç
hayırlısı olsun hakkında. bence degerlerle alakalı degıl gıbı:)
Canini sikma hersey allaha kaliyor . bizde elbet birgun Anne olacagiz .kayinvaliden geldi saolsun moral Verdi jersey allahtan sen uzulme sadece kizim guclu ol.kafani ragat tut olmasada dunyanin Sorun degil dedi maddiyati dusunme tutmsssa ikinciyi biz karsilayacagiz sixin sadece ev huzurunuz bozulmadin dedi.dusundum hakli uzulsekte sonic degismeyecek.strike herseyin hayirkisi
ben dün öğleden sonra oradaydım 2de geldim 3:30 gibi çıktım
dün kalp atışlarını duydum çok güzeldi darısı başına isteyen herkesin hayırlısıyla ve sağlıkla tabi
benim ilk tüp bebek denemem 3 tane de dondurulmuş zulada
yani memnun kaldım tabi doktorları hemşireleri sekterleri hepsi çok ii çok cana yakın
ama çok yoğun ciddi vakit kaybı oluyor
progestanı fitil olarak kullanıyorum, o tedirginlik bende de oluyor ama şimdilik bişe olmadi çok şükür, yatmasamda bi süre fazla ayakta gezinmemeye çalışıyorum
benim daha önce normal gebeliğim olmuştu yaşamamıştı
sebepsiz interfilite diyelim onun için bir çok hastaya göre az ilaç kullandım sanırım
Sen geldiğinde ben tam opudaymişimilk denemem pek korktum ama şükür rahat geçti. Bende çok memnunum hepsinden dediğin gibi tek sıkıntı yoğunluk bu yoğunluğa rağmen her seferinde hocayla kontrol olmak süper ne güzel maşallah kalp atışlarini da duymuşun darisi hepimize bu arada takiplerine hulusi hocada mi devam etmeyi düşünüyorsun? Tek mi canim kac tane transfer yapilmisti ? Burarada Genelde iğne daha etkili diyorlar ama hocanin vardir bildiği acikcasi iğne olmadigina sevindim ama dediğim gibi itme olayina takildim demek sende öyle yapiyorsun. Bilgisi olan arkadaşlar yardimci olur belki... Bebisinle Allah'a emanet olun
ama ben çok mutsuzum..tükenmiş ümitsiz..artık hayattan hiçbir beklentim kalamdı..bi ümitle pazartesiyi beklicem...o günde negatif çıkarsa hayatımda bu kadar olumsuzluk içinde umut olarak gördüğüm bu bebeğim gelmezse ben nasıl kalkıcam bu yıkılmışlıgın altından bilemiyorum...
Kızlar aklıma takılan bir şey var transfer öncesi sizlerde endometrium(rahim duvarı) Kalınlığı kaç mm di??Benim tedavi başlangıcı 7mm di 3gün iğne kullanıp gittiğimde kontrole 5mm dedi bunun ideali ne sizlerde nasıldı ve sonuç ne oldu??
Niye oyle diyorsun sagliklisin seni seven bir esin var isin var.by sikintida esler dahada kenetleniyor .belki ekonomik olarak daralacagiz ama ne yapalim..Ben herturlu olumsuzluga alistirdim .sabretmekten baska caremuz var mi.en azindan senin kaliteli yumurtalarin var Ben de yok benim sol yumurtalar rahmin cok ustunde.sen istedigin zaman yaparsin amma benim rezervim hergun axaliyo zamanim yok .ev araba tip bebek borcu var o yuzden canim sukret saglikli yumurtalarin var
ama ben çok mutsuzum..tükenmiş ümitsiz..artık hayattan hiçbir beklentim kalamdı..bi ümitle pazartesiyi beklicem...o günde negatif çıkarsa hayatımda bu kadar olumsuzluk içinde umut olarak gördüğüm bu bebeğim gelmezse ben nasıl kalkıcam bu yıkılmışlıgın altından bilemiyorum...
Kızlar aklıma takılan bir şey var transfer öncesi sizlerde endometrium(rahim duvarı) Kalınlığı kaç mm di??Benim tedavi başlangıcı 7mm di 3gün iğne kullanıp gittiğimde kontrole 5mm dedi bunun ideali ne sizlerde nasıldı ve sonuç ne oldu??
Canim benim bildiğim 7-16 arasi ideali benim merkez 8 den ince istemiyor (ank. Başkent) baslangicta adetin tam sökülmemis demek ki regl dönemine göre kalinmis. O yüzden sonra olmasi gerektiği gibi incelmiş yumoslar büyüdükçe kalinlaşir merak etmedoktor kalinlasmasi yavaş derse nar suyunun iyi geldiğini duymuştum.
canim.tedaviye ilk basladigimda 7idi.
Transferdn bir gun once olculdu 9.1 cikti.transferde bilmiyorum..
Bnde 7 mm uzerinde olmasi gerektigini biliyorum.
Ama hic merak etme gittikce kalinlasiyor kalinlik.
Tobe de neden oyle konuşuyorsun.. bak ben pozitif sonucu gordun kapl atışı duymadık.. sonradan duyanda var.ama hic atmadığı icin kürtaj olanda.. ben hangi.kategoriye gireceğimi bilmiyorum.. ama rabbim ne ederse guzel eder... Yaş 31 yumurta rezervin az.. bidaha deneyebilirmiyim belli degil.. boyle konuşarak yaradani gucendirme.. elbet olumsuz olursa bende oturup ağlar üzülürüm.. ama ümitsizlik olmaz... Ümitsizlik seytandandir.. ben cok sahit oldum tup bebeği tutmayan hatta doktor hayatta cocuk sahibi olamazsiniz dedigi halde kendiliğinden hamile kalan.. türki olmadı.. biz eşimle koruyucu aile olmaya karar verdik.. belki hic olmazsa yumurtam kalmazsa evlat ediniriz... Senin bu kadar karamsar olman iyi degil.. toparlan bakalım... Hayat çocukla guzel elbet a cocuksuzda yayaşanmaz degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?