- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.301
Ben yumutalarimin axaldiginu ilk kez iki ay once ogrendim.by soku atamadan tedavide buldum kendimi.o yuzden Ben bile yumurtalar azalmadina ragmen fsh yuksek olmasins ragmen genede allahim bende birgun anne olcam diyorum.evet haklsın daha kötü durumlar oabilrdi...ama işte allah vermeyince vermiyo caım ya..düşünüyorum ben kime ne yaptımda bununla imtihan ediliyorum diye..isyanın eşiğinden dönüyorum her an...sabrediyorum ama ne yaptımda hak ettim diiye dşünmeden yapamıyorumbu çocuk sadece annelik için değildi...çok faarklı anlamları vardı benim için ama olmadı işte
Başlangıçta reglimin 1.günüydü canım aklıma takıldı valla önce incelip sonra tekrar kalınlaşacak yani bilmiyordum onu inş kalınlaşırda gerek kalmaz ama teşekkürederim canım aklımda olsun bol bol içerim artık:))
Canim en test gunune kadar igne.
Ondan sonra jele gectim.
Bence igne daha etkili cunku kanamam oldu gecen hafta azck dr hemen bir gne verdi.
Doktoruna sor canim belk igneyi değiştirir.
arkadaşlar tüp bebekte kaç tane embriyo nakledileceği hastanın yaşına göre değişiyormuş sanırım 35 yaşından küçüklerde tek embriyo 35 yaşından büyüklerde 2 veya 3 embriyo transferi yapılabiliyormuş bu doğru mu benim yaşım 30 daha öncesinde aşılama yaptırmadık raporumuz yok şimdi bana tek embriyo nakli mi yapılacak
aa maaşallah ya..ben yarın gidecem.28 gün olacak duyulur mu acaba.
banada dayanbılyorsan aksamları ıgnee devam dedı kalp atısı duyana kadar
bende mecbur kabul ettım daha etkıli dedı
çok geçmiş olsun, Allah sabır versin, inş geçicidir azalır geçer, ikizlerinin pıt pıt ları unuttursun sana, ben zırlıcaktım nerdeyse duyduğumda ki daha geçen ay yok ya o kadar duygusal olunmaz diyordum
kizlar birsey sorucam 5 haftalikken sadece keseyimi gordunuz bebegi gordunuz mu bn sadece keseyi gorduk normal mi
canım en ıysıını doktor soyler
ben sabah jel akşam ıgne vuruluyorum
buguün tam23 gün oldu vurulacak yerim kalmadı
aysunnayyy cnm mrb hamile olduğunu gördüm cokkkkkkkkkkk sevindim hayırlı olsun cnm Allah tamamını erdirsin
canım aslında kanunen öyle ama doktorlar esnek davranabiliyorlar. benim de yaşım 29 ve 3. denemem olduğu için 2 tane yerleştirildi ama evraklarda 1 embriyo olarak gösterildi. onu doktorunla konuş ama 3 embriyonun tutma ihtimali daha düşükmüş sanırım.2 tane yerleştirmesini iste doktorundan.
Canimmmmmm cok tesekkur ederim...cok sagol.tedaviyle de olsa geldi bebegik sonunda binlerce sukur Allah'a
aysunay nasılsın canımm maşallah tutunmuş bebişinn nasıl geçioo hamilelik bende yarın başlıyorum kısmet olursa bakalım ilk deneme heyecanı var hiç bişe bilmiyorummm
Canimmmmmm cok tesekkur ederim...cok sagol.tedaviyle de olsa geldi bebegik sonunda binlerce sukur Allah'a
aysunay nasılsın canımm maşallah tutunmuş bebişinn nasıl geçioo hamilelik bende yarın başlıyorum kısmet olursa bakalım ilk deneme heyecanı var hiç bişe bilmiyorummm
Cok tesekkur ederim canim benim. .cok sagol
Sen de tedaviye basladin demek inşallah bebegin sımsıkı tutunacak sana da canim..
Nerede basliyorsun..
O kadar guzel ifade etmissiniz ki cok duygulandim Allah evladin bile hayirlidini versin dua ederken geo saglikli Allah korkusu olan ve hayirlihamiyet bence biraz sakinleşmelisin. burada ki herkes tüp bebek tedavisi görüyor. Allah hepimizi cezalandırıyor öyleyse..... bence şöyle düşün, Rabbim sevdiği kulları adını daha sık ansın diye, sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş (ne kadar doğrudur bilemem), inşallah sonucu mutlu olur hepimiz için. açıkcası ben uzun zamandır bu kadar çok dua ettiğimi hatırlamıyorum. ayrıca bu sıkıntının sadece müslümanlara ait bir durum olmadığını da düşünürsek, işin içinden çıkamayız :) o yüzden bence takdir-i ilahi demek, ve duayla açılmayacak kapı yoktur sözünü unutmamak gerekir. dualarınızda ısrarcı olunuz da denmiştir bildiğim kadarıyla. mümkün olduğunca sakin olmalıyız bence, Rabbim ol demeden olmaz diyebilmeliyiz, O "ol!" demiyorsa bizim bilemeyeceğimiz bir nedeni ve bizler için mutlaka bir hayrı vardır diyebilmeliyiz. isyan etmek istiyor insan, doğru; ama insan olmanın gereklerinden biri de her istediğini yapmamak olmalı.
Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılsın ve nasip etsin inşallah, tez vakitte. evlat özlemi çeken herkese hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. yeryüzündeki hiç kimse evlatsızlıkla veya evladıyla imtahan edilmesin inşallah.......
O kadar guzel ifade etmissiniz ki cok duygulandim Allah evladin bile hayirlidini versin dua ederken geo saglikli Allah korkusu olan ve hayirli
Olacak bir evlat diliyorum.herseyin mutlaka bir zamani var.yarin benim sonuc gunum fsh yukdekligi ve embryonun dusuk kalitesi yuzunden hic umudum yok ama allahim ne eylerse guzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?