- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.321
duyulur canım
inşallah guzel sonuçlar alırsın
arkadaşlar yarın transferim var.dualarınızı bekliyorum.2tane minik kuşum var hastanede.salı günü toplandı yumurtalarım.bugün perşembe gecesi hep beraber dua edlim.Allahım büyük,inşallah dualarımızı kabul eder.çok sıkıntı yaşıyoruz maddi manevi,fiziki.yediğimiz iğnelerin acısını unuturuz inşallah alacağımız güzel haberlerle.
ewet :) cnm insallh kucagimiza almayi nasip eder nezamn kalp atislarini duyucn bni doktor 11 eylul gel dedi
merhaba kılzar bende tüp bebek tedavısınıne yenı basladım . iğnelere cumartesı baslıycam ınsallah. acaba ıgnelerden sonra kac tane catlatma ıgnesı vuruluyor. bır mı ıkı mı. kısıye gore mı degısıyor acaba....
Bak bunuda yeni duydum. 3 transfer edilmesinin daha dusuk ihtimal oldugunu! Halbuki nekadar cok embriyo koyarsan okadar sansin artmasi gerekiyor. Benim doktor'da tersi nekadar varsa kullanmakdan yana yani. Senin doktorun soylediginin gerekcesi nedir merak ettim simdi?
catlatma ıgnesı 1 tane canım. ovıtrelle verıyorlar genellıkle. o da hazır tek sırınga oluyo. ben bundan kullandım
merhaba kılzar bende tüp bebek tedavısınıne yenı basladım . iğnelere cumartesı baslıycam ınsallah. acaba ıgnelerden sonra kac tane catlatma ıgnesı vuruluyor. bır mı ıkı mı. kısıye gore mı degısıyor acaba....
canım ben dun gıttım işte kese görmeye. keseler büyüyo mu dıye haftaya carsamba bı daha bakalım dedı.ama kalp atısını 20 gun sonra duyarız dedı. bence cok gec. ama alttan bakmak ıstemıyo heralde... hayırlısı artık. dua edıp beklıcez
Gunlerdir biseyler yaziom hic cevap alamiomcarsamba gecesi hastalandim dk cuma gel dedi 3 gun sonra cagirmiyorlar mi kafam karisti carsambayi sayma persembe 1 gun cuma 2, gun olacak....gonal f ve menagon die ilac verdi recetede var ilk denemem aklimi yicem meraktan heyecandan yarin 11 de randevu var ne soracami bile bilmiom ; (
arkadaşlar yarın transferim var.dualarınızı bekliyorum.2tane minik kuşum var hastanede.salı günü toplandı yumurtalarım.bugün perşembe gecesi hep beraber dua edlim.Allahım büyük,inşallah dualarımızı kabul eder.çok sıkıntı yaşıyoruz maddi manevi,fiziki.yediğimiz iğnelerin acısını unuturuz inşallah alacağımız güzel haberlerle.
O kadar guzel ifade etmissiniz ki cok duygulandim Allah evladin bile hayirlidini versin dua ederken geo saglikli Allah korkusu olan ve hayirli
Olacak bir evlat diliyorum.herseyin mutlaka bir zamani var.yarin benim sonuc gunum fsh yukdekligi ve embryonun dusuk kalitesi yuzunden hic umudum yok ama allahim ne eylerse guzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?