2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

arkadaşlar yarın transferim var.dualarınızı bekliyorum.2tane minik kuşum var hastanede.salı günü toplandı yumurtalarım.bugün perşembe gecesi hep beraber dua edlim.Allahım büyük,inşallah dualarımızı kabul eder.çok sıkıntı yaşıyoruz maddi manevi,fiziki.yediğimiz iğnelerin acısını unuturuz inşallah alacağımız güzel haberlerle.

Yarinda benim sonuc gunum var insallah transfetin sorunsuz gecer ve bebegine kavusursun en zor olani beklemek .Allah hepimize saglikli hayirli evlatlsr versin benim icin de dua edin benimki tutsa mucize olacak ama umudum yok

ewet :) cnm insallh kucagimiza almayi nasip eder nezamn kalp atislarini duyucn bni doktor 11 eylul gel dedi

canım ben dun gıttım işte kese görmeye. keseler büyüyo mu dıye haftaya carsamba bı daha bakalım dedı.ama kalp atısını 20 gun sonra duyarız dedı. bence cok gec. ama alttan bakmak ıstemıyo heralde... hayırlısı artık. dua edıp beklıcez

merhaba kılzar bende tüp bebek tedavısınıne yenı basladım . iğnelere cumartesı baslıycam ınsallah. acaba ıgnelerden sonra kac tane catlatma ıgnesı vuruluyor. bır mı ıkı mı. kısıye gore mı degısıyor acaba....

catlatma ıgnesı 1 tane canım. ovıtrelle verıyorlar genellıkle. o da hazır tek sırınga oluyo. ben bundan kullandım

ben de 3 tane yerleştirilmesini istedim ama bunun hem kanunen yasak olduğunu hem de 10 yıldan fazladır bu işin içinde olmasına rağmen hiç 3 embriyo yerleştirmediğini söyledi.üçüz olduğu zaman gebeliğin çok sıkıntılı olacağını annenin de bebeklerin de çok zorluk çekeceğini söyledi.

catlatma ıgnesı 1 tane canım. ovıtrelle verıyorlar genellıkle. o da hazır tek sırınga oluyo. ben bundan kullandım

evet bılıyorum onu bende asılamalarda kullandım daha once. ama arkadasıma ıkı tane catlatma ıgnesı yapılmısta ondan sordum hep ıkıde bana mı eksık verdı eczane dıye. demek degısıklıkler oluyor ole...tesekkurederım..

Ben iki tane kullandim canim.merkez herkese iki kullandirtiyordu.merkeze gore degisiyor sanirim
Ayni saatte birini sagdan birinisoldan vurdum.

Son düzenleme:

banada 2 hafta sonra gel dedi heyecnla bekliyorum :) ne olcak bilmiyorum insallh duyariz

kizlar mayis aynda tup bebek yaptiranlarn yazilarini okudum hepsi cinsiyetini ogrenmeye baslamis ne kadar guzel ya bizimde konusacagimiz zamnlar gelick insallh

Gunlerdir biseyler yaziom hic cevap alamiom carsamba gecesi hastalandim dk cuma gel dedi 3 gun sonra cagirmiyorlar mi kafam karisti carsambayi sayma persembe 1 gun cuma 2, gun olacak....gonal f ve menagon die ilac verdi recetede var ilk denemem aklimi yicem meraktan heyecandan yarin 11 de randevu var ne soracami bile bilmiom ; (

canım kişiden kişiye değişir.bende 2tane kullandım.yumurtaların durumuna göre dr gerekirse bi tane daha ister

kısa prtokolde adetin 3.günü iğnelere başlanıyo.sana nasıl kullanacağını gösterirler iğneleri.aslında ne soracam diye hiç düşünme.herşeyi anlatıyolar.hiç kasma kendini.yumurta rezervin iyi değilse,ek besinler(incir vs.)yiyebilirmiyim diye sor.hayırlı olsun şimdiden.

Kizlar bisi.sorcam size.. ya Ben son bi haftadi cok.kasiniyorum.. kollarim bacaklarim gogsum kafam ellerim... Uyuz oldum sandim ilk ama uyuz ellere ve boyun yukarisina bulasmaz... Kullandigim ilaclarmi dokunuyo bebekle ilgili bi terslikmi var anlamadim.. sizden baska kasinan varmi..

hadi bakalım hayırlı olsun

kızlar okuyorumm da herkes tedavide birden fazla ilaç kullanıyo. bana sadece gonal-f 75 verdi neden ki bu kadar az ilaçla yumoşlar nasıl büyüyecek? 125 di 75e dusurduk

biliyorum tatlım, bugün merakla sonucunu yazmanı bekleyeceğim. inşallah pozitif olur, ama olmazsa da fazla yüklenme kendine, fazla üzülme....

ben de dün kontrole gittim. bir önceki kontrolüm pazartesiydi, lucrin iğnelerin enjektörleri bitmişti, 14 taneydi ilk verdikleri, enjektörlerimin bittiğini söyledim, kalçadan iğnelerin dozunu arttırmıştı.. sadece kalçadan iğne mi olcam diye de sordum. ama bi yanlış anlaşılma oldu herhalde benim lucrinlere devam etmem gerekiyormuş ama ben üç gün yapmadım. dün yeniden vurdular göbekten lucrini, enjektör de verdiler ve devam et dediler. pazartesi tekrar gideceğim. uzadıkça sıkıntı basıyo, ve bu lucrinler bende aşırı derece de duygusal bozukluğa sebep oluyo, artık bir an evvel bitsin istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…