2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kizlaaar nasilsiniz uzun zamandir yazamiyorum.yaa kayinpederim vefat etti onun.icin memleketteyim ve yogunum malesef sali gunu keseyi gormeye gidebilirsiniz dedi doktorum.ikiz olup olmadigi anlasiliuormu ilk kese gornede lutfrn bilgi verin meraktan catliycam brj

öncelikle başın sağolsun. mekanı cennet olsun.canım ben 8 inde transfer oldum. 28 inde kese görmeye cagırdı doktor.gittik. keselerimiz gözüktü :)

Son düzenleme:
CBen sadece icimden gevenleri sesli düşündü
H

m...ve sqdece kendi durumumu degerlendirdim...inasan herseyi bilir ama kendine bir turlu kabup ettiremezya...bnde o moddayim...belyoksa ben cezalandirildim sozu altinda sadece kendim var...kimse yanlis anlamasin...ilk denememdi...hersey cok iyidi ister istemez kendini kitiye alistiramiyosun...ve boyle yikiliyosun:-(

Son düzenleme:

Belki'de yasla ilgili birsey. 35 yasin altindaysan evet cogul gebelik olma sansi var. Ama ileri yasta sanirim cogul gebelik riski dusuyor. Ben ilk defa yaptirdigimda 3 transferden sadece birisi tutmustu.

Kizlar benim ohss belirtilerim gine tavan yapinca... mecbur dun aksam acile gittim... bu arada keselerimizide gormus olduk... UCUZ olcakmis... sasirdim kaldim uc kese gorunce... sanirim yumurtalardan biri bolunmus olabilir... ama ben hala inanamiyorum...

ayyy gercekten mi cok sevindm cnm vallahi ya :) bnde gordum 1 tane koymuslardi zaten bir tane kese gorduk vayyyy beee ucuz annesi geliyorrr:)

Çok şükür bugünkü kontrolümde yumurtalar coşmuşve kalınlaşmaya başlamış iki gün önce 5mm di bugün 7mm olmuş tine yalnız TSH ım yüksek olduğu için opu sonrasına kadar düşmezse transferim ertelenecekmiş rahim kalınlığını etkileyebilir riske atamayız dedi düşmesini bekliycez azcık canım sıkıldı ama hayılısı olsun..
Canımm bugün kan verirken üçüz bebiş resimlerine bakıyordum ve eşime topikte hic duymadım üçüz dedimGeldim seni gördüm:)Hayırlı olsun canımmm rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsinn ayyy çook heycanlıBuarada sana kaç embriyo transfer edilmişti 2 mi?

Arkadaslar merhaba ne güzel hamile arkadaslarimiz var.bende beklemedeyim transferimin 3.günü ankara centrum tup bebek merkezinde tedavim oldu.transfer olup bekleyen arkadaslarim var mı?

hayırlı olsun tedavin canıminşallah hayırlarla sonuçlanır ..
benim bildiğim çatlatma iğnesi 1 tane olur...çatlatmama iğnesi 2 tane olur yani en azından bende öyle oldu..

Masallah tebrikler. UCUZ olcakmis ne demek anlamadim ama. Yani iki embriyo transfer edildi ve sonra birisi bolundumu?

kızlar okuyorumm da herkes tedavide birden fazla ilaç kullanıyo. bana sadece gonal-f 75 verdi neden ki bu kadar az ilaçla yumoşlar nasıl büyüyecek? 125 di 75e dusurduk

Bende bu merak etmisimdir bunu. Bana'da bir sefer tek ilaca bir sefer iki degisik hormanlari costurucu ilaca vermislerdi. Her doktorun stratejisi degisik sanirim. Benim anladigim seninkisi az stimule ediyor. Belkide kan testleri sonuclarin bunu gerektiyor. 125 basladikdan sonra arada kan testi yaptilarda mi ondan osnra dusurduler. Yoksa senin yumurtalar hemen tedaviye cevap veren turdenmi? Bunun ortalama degeri aslinda 225 benim gozlemledigim. Bayagi dusuk degerlerden gidiyorsun sen aslinda iyi birsey vucudun iyi calisiyor bence.

Yaradanima binlerce sukurler olsun hamileyim allahim ne olur sagsalim kucagima ver ve isteyen herkese nasip eyle

Sta82 bende seni çok merak etmiştim hatta sabah symrna topğinden mesaj attım hayırlı uğurlu alsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kaç çıktı değerin acaba ikiside tutundu mu haberlerini bekliyoruz

Merhaba kızlar,
Benim 3. dnemem idi. İlkine yumoşlar erken çtladı, 2.de 3 yumoş toplandı ama hiçbiri döllenmedi. Bu üçüncüde 3 folikül vardı, sadece 1 yumoş çıktı önce. Sonra 2 olmuş. Ama sadece biri döllendi.
Veee, dün transfer oldu. Ege Üniversitesinde. 12 Eylül sonuç günüm. Neler yapıyorsunuz sizler transferden sonra. Dr bana normal hayatına devam et dedi, ama bazıları sadece wc için kalkıyormuş. Ben sabah kalkıp kahvaltı hazırladım, yedik, bulaşıkları makineye yerleştirdim ama yatmıyorum sürekli. Yatamam ki zaten. Sizler yatıyor musunuz?
Bir de ovitrelle iğne yapacağım ayın 3 ünde. Bir de folik asit, coraspin, crinone jel, tetra antibiyotik kullanıyorum şimdilik. Kabız olmayın dedi dr. Sabah 3 incir yedim zeytinyağlı. Sizler neler yiyip içiyorsunz. Bebeklerimiz için neler yapabiliriz?

Artı, dekort diye bir de ilaç alıyorum ve bu ilacı kullndığım sürece tuz kesinlikle yasak.Vücutta su toplamasına neden oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…