- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.341
kızlar okuyorumm da herkes tedavide birden fazla ilaç kullanıyo. bana sadece gonal-f 75 verdi neden kibu kadar az ilaçla yumoşlar nasıl büyüyecek? 125 di 75e dusurduk
Kizlaaar nasilsiniz uzun zamandir yazamiyorum.yaa kayinpederim vefat etti onun.icin memleketteyim ve yogunum malesef sali gunu keseyi gormeye gidebilirsiniz dedi doktorum.ikiz olup olmadigi anlasiliuormu ilk kese gornede lutfrn bilgi verin meraktan catliycam brj
merhaba kılzar bende tüp bebek tedavısınıne yenı basladım . iğnelere cumartesı baslıycam ınsallah. acaba ıgnelerden sonra kac tane catlatma ıgnesı vuruluyor. bır mı ıkı mı. kısıye gore mı degısıyor acaba....
CBen sadece icimden gevenleri sesli düşündühamiyet bence biraz sakinleşmelisin. burada ki herkes tüp bebek tedavisi görüyor. Allah hepimizi cezalandırıyor öyleyse..... bence şöyle düşün, Rabbim sevdiği kulları adını daha sık ansın diye, sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş (ne kadar doğrudur bilemem), inşallah sonucu mutlu olur hepimiz için. açıkcası ben uzun zamandır bu kadar çok dua ettiğimi hatırlamıyorum. ayrıca bu sıkıntının sadece müslümanlara ait bir durum olmadığını da düşünürsek, işin içinden çıkamayız :) o yüzden bence takdir-i ilahi demek, ve duayla açılmayacak kapı yoktur sözünü unutmamak gerekir. dualarınızda ısrarcı olunuz da denmiştir bildiğim kadarıyla. mümkün olduğunca sakin olmalıyız bence, Rabbim ol demeden olmaz diyebilmeliyiz, O "ol!" demiyorsa bizim bilemeyeceğimiz bir nedeni ve bizler için mutlaka bir hayrı vardır diyebilmeliyiz. isyan etmek istiyor insan, doğru; ama insan olmanın cgereklerinden biri de her istediğini yapmamak olmalı.
Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılsın ve nasip etsin inşallah, tvakitte. evlat özlemi çeken herkese hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. yeryüzündeki hiç kimse evlatsızlıkla veya evladıyla imtahan edilmesin inşallah.......
cnm dozu doktor yumoşlarına göre ayarlamıştır merak etme sen. herkesin durumu farklı
ben de 3 tane yerleştirilmesini istedim ama bunun hem kanunen yasak olduğunu hem de 10 yıldan fazladır bu işin içinde olmasına rağmen hiç 3 embriyo yerleştirmediğini söyledi.üçüz olduğu zaman gebeliğin çok sıkıntılı olacağını annenin de bebeklerin de çok zorluk çekeceğini söyledi.
Kizlar benim ohss belirtilerim gine tavan yapinca... mecbur dun aksam acile gittim... bu arada keselerimizide gormus olduk... UCUZ olcakmis... sasirdim kaldim uc kese gorunce... sanirim yumurtalardan biri bolunmus olabilir... ama ben hala inanamiyorum...
Çok şükür bugünkü kontrolümde yumurtalar coşmuşHımm daha 1. Günü olduğu için ilk başta kalin çıkmış. Canım incelik problemi yaşarsan iç çok kalın olmasi da iyi değil. Ben bir ara fazla mi kalin olacak diye tedirgin oldum. Allahtan ayni hızda kalinlaşmadi Opudan önce 11di henüz transfer olmadi ama tekrar bakmayacaklar herhalde :44:
Canımm bugün kan verirken üçüz bebiş resimlerine bakıyordum ve eşime topikte hic duymadım üçüz dedimKizlar benim ohss belirtilerim gine tavan yapinca... mecbur dun aksam acile gittim... bu arada keselerimizide gormus olduk... UCUZ olcakmis... sasirdim kaldim uc kese gorunce... sanirim yumurtalardan biri bolunmus olabilir... ama ben hala inanamiyorum...
merhaba kılzar bende tüp bebek tedavısınıne yenı basladım . iğnelere cumartesı baslıycam ınsallah. acaba ıgnelerden sonra kac tane catlatma ıgnesı vuruluyor. bır mı ıkı mı. kısıye gore mı degısıyor acaba....
Kizlar benim ohss belirtilerim gine tavan yapinca... mecbur dun aksam acile gittim... bu arada keselerimizide gormus olduk... UCUZ olcakmis... sasirdim kaldim uc kese gorunce... sanirim yumurtalardan biri bolunmus olabilir... ama ben hala inanamiyorum...
kızlar okuyorumm da herkes tedavide birden fazla ilaç kullanıyo. bana sadece gonal-f 75 verdi neden kibu kadar az ilaçla yumoşlar nasıl büyüyecek? 125 di 75e dusurduk
Yaradanima binlerce sukurler olsun hamileyim allahim ne olur sagsalim kucagima ver ve isteyen herkese nasip eyle
Yaradanima binlerce sukurler olsun hamileyim allahim ne olur sagsalim kucagima ver ve isteyen herkese nasip eyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?