2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canim sen de bizim merkezdesin hatta ayni donemde tedavi olduk mutlaja gormusuzdur Canim cok gergindim sonucun cikmadini it's a bekledik fundamental hn benim drum o tilting suhendan hmm Verdi haberi
Bende fsh yusek oldugu icin umut yoktu agladim ama hickura hickira esimde agladi dr hanim ilk kez mutlu handed agkayan bir cift zaferiniz hayirli olsun bu tarihi ubutmayin dedi defer 330 pazartesi gene tester gidicem suhendan hn cok tatli bundan sonrasi allaha kaliyor Allah hayirlusi versin dedi progestrron kapsule devam dedim Ben ram yapamiyorum jel I biz vermiyoruz cok akinti ve kasinti yapiyor kapsule devam etcem

Bundan sonra tadını çıkar canım değerinde gayet ii hep güzel şeyler düşünelim ve bol bol şükredelim bu bize Allah'ın bir lütfu

canım E2degerim cok hızlı yukseliyo ama yumurtalar canuk buyumuyo 2 gunde bir kan tahlili bakılıyo. cumartesi gidice tekrar E 2 duserse iyi değil dedi. doz azaltılınca E2 dusermiş. dua edin de dusmesin. ohss den korktuğu için dozu düşürdü

ayyy cnm çok sevindim ne mutlu sana üçüz annesi olmak değişik bi duygu olsa gerek Rabbim sağlıklı sıhhatli bir gebelik nasip etsin inşaallah sorunsuz ...Dikkatli ol..

Canim cok saol benim icin mucize cunku fsh yuksekti biluyorsun. Allahim seninfe degerlerin yukselir insallah ve sende olumlu sonucu alirsin

ben çok ümitli değilim...ama en azından 3 embiryo daha var benim...senin hamile kalmanı çok istemiştim...inşallah bütün süreçleride sağlıkla sorunsuz atlatırsın..allah yardımcın olsun...ama irtibatı kesmeyelim...bütün süreçlerde beraber olalım:)

Bundan sonra tadını çıkar canım değerinde gayet ii hep güzel şeyler düşünelim ve bol bol şükredelim bu bize Allah'ın bir lütfu
Sen 17 agustos transferi Ben 20 agustos.pztesi tekrar test olcak. Ikiz mi dedim kese girmeden birsey diyemem dedi aglamaktan konusamadik mi dra. Sen dun test yapcaktib kac cikti pzartesi oglen okuldan cikinca merkeze gitcem orda olacaksan goruselim mutlaka ilac asamadinda karsilastik

Ball donfurulmuslarin var benim o ra yoktu. Insallah hepimiz saglikla sorunsux atlatirix tamam mutlaka gorusuruz Ben zaten symrna tup kismina Dan yaxiyorum bak allahin taktiri normalde Ben baska merkezden randevu aldim orda badlicaktim bunlar randevulari karisrtrdi crs gitmem gerekiken sali gibi neden gelmediniz dediler adimi soyadimi ynlis kaydettilet .icimden bir ses viral orayi dedi eve yakin site sectim,her seeded bir hayir varmis

çarşamba günü yumoşlarım toplandı 2 gündür giremedim çünkü çok sancım vardı..üstelik anestezi olmadan yumurtalarım toplandı o nedenle biraz sıkıntı yaşadım ama şimdi herşey yolunda 14 yumurta toplandı 8 tanesi 5. gün embriyosu olacak allah kısmet ederse p.tesi transferim olacak..

Zaten bu igneler E2 artirmak icin. Galiba test ediyor ediyor senin doktor. Bence yukseltecektir bir daha ki sefere. 75 bayagi bir az cunku.

Gercekdenmi anestezi olmadan yumurta toplanmasi mumkunmu? nasil dayandin o aciya!! ne kadar cesurmusun? Hayret ettim nedense. Niye boyle birsey yapildi anestesiz hemde 14 yumurta...

Gercekdenmi anestezi olmadan yumurta toplanmasi mumkunmu? nasil dayandin o aciya!! ne kadar cesurmusun? Hayret ettim nedense. Niye boyle birsey yapildi anestesiz hemde 14 yumurta...

aslında ben o kadarda cesur değilim :) hastaneye normalde aç ve susuz gitmek gerekiyo biliyosun anestezi olabilmesi için... ama ben o gün yanlışlıkla unuttuğum için 1 bardak su içtim ve anestezi uzmanı anestezi veremeyeceğini söyledi ve benim o gün mutlaka yumurtalarım toplanması gerekiyodu bende kabul ettim anestezi vermeden toplayın dedim.. saolsun anestezi uzmanı hep yanıbaşımda kaldı operasyon boyunca sohbet etti benle.. evet çok acı veren bi operasyon ama sonunda 14 tane topladık deyince doktorum o acılara değdi :)

Canim iyi dayanmissin o aciya.benim trandferde anrstezili oldu ve hemsire sabah.estrofemi ic gel dedi Ben de bir bardak suyla ictim merkeze gittim anestezi uzman ilaci verince hemen bayildim.

diye sormuştum ama kimse yanıtlamadı maalesef

Ucgun agrim oldu yattim dorduncu gun ayaklandim genelde oturdum uzandim uc tame kitap okudum bir suru lif ordum film izledim.tabiki bihteri kacirmadim.doktorlari bile izledim . Son uc gun gecmiyor kafanda kuruyirsun umutsuxluga dusuyorsun Ben hic test yapmadim hep metal oluyor o kadar hsg histereskopoi polio alindi igneler yapildi hic biri beklemek kadar zor degil hele bugun sonuc cikip drun bixi cagirmasini beklemek cok isin geldi kpss gibi hayati sinavda bile bu kadar heyecsnlanmamistim

diye sormuştum ama kimse yanıtlamadı maalesef

iki gün yatış istirahat, sonra evde gezinmeler, iş yapmadan, yorulmadan, kafayı yormadan
3. günden sonra akşamları 9-10 gibi yürüyüş yaptım çok şişkinlik olmuştu çünkü
kitap okumak bilgisayar vb
kendini fiziki olarak yorma kafanı da başka şeylerle meşgul et
ha bi de olumlu düşün kimsenin hiç bir şeyin keyfini kaçırmasına izin verme
hımmm şimdilik aklıma gelenler bunlar
benim eşim de izindeydi bir aydır onun için şanslıydım evde dört döndü ii oluyor

Canim iyi dayanmissin o aciya.benim trandferde anrstezili oldu ve hemsire sabah.estrofemi ic gel dedi Ben de bir bardak suyla ictim merkeze gittim anestezi uzman ilaci verince hemen bayildim.

benimki bir bardak su için kıyameti kopardı anestezi olmaz diye :) neyseki geldi geçti ..seni tebrik ederim canım rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah ..o haberi alınca insan hemen başka bir boyuta geçiyor değilmi hemen annelik duygusu başlıyo insanın içinde.. mutlu ol inşallah bebişinle beraber..darısı bize inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…