- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.381
Ayy yavrum ya. Peki ne durumdasin su an? Kirmizilik ve sislik durumu nasil. Bende resmen morarma olmustu ve deri altinda kutleler olusmustu. 23 kere masallah iyi dayanmisin. Ben 8'de pes ettim en fazla.
Kizlar benim ohss belirtilerim gine tavan yapinca... mecbur dun aksam acile gittim... bu arada keselerimizide gormus olduk... UCUZ olcakmis... sasirdim kaldim uc kese gorunce... sanirim yumurtalardan biri bolunmus olabilir... ama ben hala inanamiyorum...
Yaradanima binlerce sukurler olsun hamileyim allahim ne olur sagsalim kucagima ver ve isteyen herkese nasip eyle
hayırlı olsun tedavin canıminşallah hayırlarla sonuçlanır ..
benim bildiğim çatlatma iğnesi 1 tane olur...çatlatmama iğnesi 2 tane olur yani en azından bende öyle oldu..
tüp bebek tedavısınde ıgnelerden sonra catlatmamak ıcın mı ovitralle kullanılıyor o zaman...bu ıgne tek kullanılırsa catlatıyor ıkı kullanılırsa catlatmıyor oyle mı
Canim başın sağ olsun öncelikle mekanı cennet olsun. İnşallah herşey yolunda gider görürsün keseleriKizlaaar nasilsiniz uzun zamandir yazamiyorum.yaa kayinpederim vefat etti onun.icin memleketteyim ve yogunum malesef sali gunu keseyi gormeye gidebilirsiniz dedi doktorum.ikiz olup olmadigi anlasiliuormu ilk kese gornede lutfrn bilgi verin meraktan catliycam brj
Maşallah Canim yaKizlar benim ohss belirtilerim gine tavan yapinca... mecbur dun aksam acile gittim... bu arada keselerimizide gormus olduk... UCUZ olcakmis... sasirdim kaldim uc kese gorunce... sanirim yumurtalardan biri bolunmus olabilir... ama ben hala inanamiyorum...
Yaradanima binlerce sukurler olsun hamileyim allahim ne olur sagsalim kucagima ver ve isteyen herkese nasip eyle
İnşallah düşmez Canim Allah yardimcin olsun, doz düşürme olayını çok duyuyorum içini ferah tutmaya çalış, bol bol dua et rahatlacanım E2degerim cok hızlı yukseliyo ama yumurtalar canuk buyumuyo2 gunde bir kan tahlili bakılıyo. cumartesi gidice tekrar E 2 duserse iyi değil dedi. doz azaltılınca E2 dusermiş. dua edin de dusmesin. ohss den korktuğu için dozu düşürdü
Canim ben Ank. Başkente gidiyorum yoğunluğu dışında çok memnunum. Henüz transferim olmadi ama konuştuğum çoğu kişi memnun. Tüm kontrollerini hoca yapiyo. Anatolia'yi da duyuyorum hakan hocayi gorememekten şikayetçi çogu, biraz da iç sesini dinle Canim o sana doğru seçimi yaptirir, hepsinden memnun olanda çok olmayan da... Allah yardimcin olsunselam kızlar bende bu ay gitcem ama karasızım merkez konusunda Anatolia yı çok duydum ama sizin bi fikriniz war mı
Sen 17 agustos transferi Ben 20 agustos.pztesi tekrar test olcak. Ikiz mi dedim kese girmeden birsey diyemem dedi aglamaktan konusamadik mi dra. Sen dun test yapcaktib kac cikti pzartesi oglen okuldan cikinca merkeze gitcem orda olacaksan goruselim mutlaka ilac asamadinda karsilastik
aslında ben o kadarda cesur değilim :) hastaneye normalde aç ve susuz gitmek gerekiyo biliyosun anestezi olabilmesi için... ama ben o gün yanlışlıkla unuttuğum için 1 bardak su içtim ve anestezi uzmanı anestezi veremeyeceğini söyledi ve benim o gün mutlaka yumurtalarım toplanması gerekiyodu bende kabul ettim anestezi vermeden toplayın dedim.. saolsun anestezi uzmanı hep yanıbaşımda kaldı operasyon boyunca sohbet etti benle.. evet çok acı veren bi operasyon ama sonunda 14 tane topladık deyince doktorum o acılara değdi :)
çarşamba günü yumoşlarım toplandı 2 gündür giremedim çünkü çok sancım vardı..üstelik anestezi olmadan yumurtalarım toplandı o nedenle biraz sıkıntı yaşadım ama şimdi herşey yolunda 14 yumurta toplandı 8 tanesi 5. gün embriyosu olacak allah kısmet ederse p.tesi transferim olacak..
inanmıyorum sana fatoş, anestezi almadan mı yaptırdın?? vallahi bravo. maşallah 14 tane yumoşun toplanmış çok sevindim, bölüne bölüne 5. güne sağlıkla gelsinler inşallah. ikinci çocuk düşünürsen ileride fazla embriyo kalırsa aynı tüpte dondurma hepsini. bi arkadaş 5 tane cillop gibi embriyosunu tek kullanımlık tek kovada dondurmuş tabi kimse uyarmamış onu. transfer zamanı 2'sini kullanmışlar, diğerleri çöpe gitmiş. mesela 4 tane falan kalırsa ki inşallah daha çok olur seninki, 2 ayrı 2 ayrı dondurmak istiyorum de. tabi dondurma ücreti ona göre alıyorlar.
alev hanımmı yaptı yumoş toplama işini? benim alev hamından yana kısmetim yok heralde. yarın kalp atışları için randevu aldım, alev hanım yurt dışında olacakmış, yine tanımadığım başka doktora muayene olacam:)) napalım herşey nasip kısmet, yeterki birileri vesile olsun.
Kizlar bugün embriyologla konuştum Allah nasip ederse ptesi (5. Gün) transfer olacak ama bende 5,5 cm çikolata kisti var o yüzden ikiz gebeliği kaldiramayabilirmişim tek transfer etmeyi düsünüyo (yasal durumdan değil yani ) açılcasi bende hayirlisi tabi ama riskleri ve bakimindan dolay ikiz olmasini istedigimden değil şansımı arttırmak için birisi tutmazsa diğerinin tutma ihtimali var diye 2 istiyodum. Hocaya bu konuda ısrarcı olmalı mıyim ? Tekte şans çok mu azaliyor (hoş Rabbim ol dedikten sonra) ? Bugüne kadar geldik şükürler olsun ama bu tek olayı kafamı karıştırdı:44: sizlerden de birşeyler duymaya ihtiyacım var
Cok tesekkur ederim canim benim. .cok sagol
Sen de tedaviye basladin demek inşallah bebegin sımsıkı tutunacak sana da canim..
Nerede basliyorsun..
canım ben urfadayım zaten burda pekde secim imkanın yok tek tüp merlkezi var bende orda yaptırcaktım fakatt bir ay ertelendi bugün başlicaktık kist var die bi ay ertelendi ilaç verdi bu ay inş erirse eylül adetiyle başlicaz bende bu arada rahim filmi cektirip rapor cıkaracaz raporlu yaptıralım bari beklioken boşa geçmesin zaman
bende artık çok istiyorum cnm yaa kaç yıldır bekle beklee anamız agladı
sen nerde yaptırdın nasıl geçti tedavin nasılsın
Cok gecmis olsun! Nelere katlanıyoruz anne olabilmek için...dogum falan basit gelecek bize:)
Benimde Çarşamba 13 yumurtam toplandı fakat dün konuştum embriyologla ve 4 embriyo gelişme gösterdi belki 1 tanede sonradan katılabilir dedi. Moralim bozuldu az mı embriyom oldu diyenormalde 5. gun embriyosu transfer edilecekti ama 5. Güne inşallah yasarlar...yarın tekrar hastaneyi arayıp bilgi alacağım.
Senin 8 tanesi mı gelişme göstermiş? Başka bir açıklama yaptılar mı?
kızlar bulantıları başlayan var mı??benim başlıyo sanırım
Canım dün 12. Günüydü test sonucum 196 çıktı yarın ve Pazartesi tekrar yapacağım katlanıyorum diye Merkez'den öyle söylediler ben ilk testlerimi çalıştığım hastanede yaptırdığım için diğerleride aynı yerde olsun dediler her merkezde farklı olabiliyormuş ama keseyi görmeyegittiğimizde zaman yada başka zaman mutlaka karşılaşırız diye düşünüyorumçünkü transfer günlerimiz çok yakın bide benimki 3 . Gün seninki 5. Gün hesaplayınca tek gün farkı var gibi hadi bakalım inşallah birbirimize hep güzelhaberler veririz
canım hayırlı olsun tedavin.. biliyosun biz bir tane embriyoyla hamile kalıyoruz o nedenle kendini üzme inşallah güzel haberler alacaksın.. başka bir açıklama yapmadılar sadece 8 tanenin 5. gün embriyosu olabileceğini söyledi embriyolog.. ama yine söylüyorum önemli olan tek bir tane ama sağlıklı bir embriyo haaa bide allahın ol emri alllaha emanet olsun bebişlerimiz :)
Şiş hala canım akşam yağ ile bezeleri dağıtmaya çalıştı annem.
doktora desem bırak jele devam et diyecek ama ben acabalara başlıy am bı on gun daha dayanırım heralde o kadar acı cektım
Ayyyy canım benim gözün aydın.
Ağrıların ne durumda
Canım gözün aydın artık stres yok :)
canım aynen dediğin gibi rabbim ol desin yeterki.. tek yada çift embriyo olmasının ne önemi varki helede engel bi durum varsa ısrar etme canım.. benimde pazartesi transferim olacak kısmetse.. rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah..
canım ben dun gıttım işte kese görmeye. keseler büyüyo mu dıye haftaya carsamba bı daha bakalım dedı.ama kalp atısını 20 gun sonra duyarız dedı. bence cok gec. ama alttan bakmak ıstemıyo heralde... hayırlısı artık. dua edıp beklıcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?