2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Icini ferah tut bana transfer gunu soylediler Ben o zamana kadar besnci gun bloast transfetini bilmiyordum bile.sadece iki yumurtan kaldi besinci gune dedi.
biri orta kalite onu koycaz digeridr dondurulcak gibi degil Ben ne oldugunu anlamsya calisirken kendimi ameliysthanefe buldum ve tuttu allah yeterki ol desin.

Son düzenleme:

Kac yasindasin? 35 ustu ise kesin 2 embriyo derim ben!!

Genede seni tebrik etmek isterim. Cesaretinden oturu. Evet sana yapacak birsey kalmamis. Su icmekden ne zarar gelirdi diyecegim ama bu isin uzmani bilir genede. Ben hep merak ederdim bu is nekadar acilli diye zira cok kisa zamanda bitiyor diyorlardi. Hatta doktorun biri isi 5 dakikada tamamladigini soylemisti. Gecmis olsun. Emeklerinin karsiligini goresin insallah. Kolat degil valla cektiklerimiz. Bende yakinda OPU ve histeroskopi ayni operasyonda oldum. Tabi birsey hatirlamiyorum. Artik donmuslarla yola devam edicez yakinda.
Senin transfer bu hafta olacaktir ozaman? kac tanesi gelisti simdiye dek?

ben 32 yaşındayım ama 3. denemem olacağı 2 tane yerleştircekler.. ama eğer riskli bir durum olsaydı mesela çikolata kisti gibi bi durum tek isterdim zaten doktorlarda her hangibir risk durumunda söylüyorlar.. hayırlısı inşallah..

evet aslında hemen biten bi operasyon ama ayık olduğunda o kadarda kısa sürmüyo sanırım :) rabbim hepimizin emeğini karşılıksız bırakmasın inşallah.. benim transferim p.tesi günü olcak rabbim izin verirse.. 8 tanesi gelişmiş teyzesi :) rabbim sonunu hayırlı etsin inşallah .. seninde buz bebişlerin seninle kalır umarım... şu mübarek günde hepimizi sağlıklı sıhatli evlatlarla müjdelesin inşallah.....

Tesekkur ederim cnm... bana iki embryo transfer edildi.. ama bunlardan birisi ikiye bolunmus...

Arkadaslar hayırlı cumalar gec oldu ama sonunda girebildim nete nasılsınız
Yeni hamisler hayirli olsun transferimin 19. Gunu keseyi bugun gorduk rabbime sukurler olsun 5 ml dedi doktor haftaya pitpitlari duycaz kismetse

kızlar dr.geldim.bebişimizi gördük çok şükür kesenin içinde.1 tane.hayırlısını istemiştim .hayırlısı buymuş.kalp atışıyla ilgili bişey söylemedi.2 hafta sonra kontrole çağırdı.

Tek transfer mi oldu Canim. Çok sağol umut olduğun için tekrar tebrik ederim...

Canim 31 yaşındayım ama yasadan dolayı değil, doktorum 35 yaş altına da 2 embriyo koyuyor yasaya takılmıyor ama bende 5-6 cm kist olunca ikiz hamileliği kaldıramayacağımı düşünüyor anladigim kadariyla, yani 2 transfer etse ve ikiside tutarsa hamilelikte sorun yaşama ihtimalim sizlere göre fazla sanirsam. Açıkcası bende ikize çok sıcak bakmiyorum ama 2 embriyo koyarlarsa birisinin tutma şansı çok olacak. İşte bilemiyorum ki belki ben o riski ali yorum diyip ısrar etsem kabul eder ama bunda da ikisi de tutar ve hamileliğimin ilerleyen aşamasında Allah korusun kaybedersem daha çok üzülmem mi

Son düzenleme:
Arkadaslar hayırlı cumalar gec oldu ama sonunda girebildim nete nasılsınız
Yeni hamisler hayirli olsun transferimin 19. Gunu keseyi bugun gorduk rabbime sukurler olsun 5 ml dedi doktor haftaya pitpitlari duycaz kismetse

h.olsun canım.benim transferimin 28.günü keseyi gördük içinde minnacık bebeği de.ama 2 hafta sonra çağırdı.çok geç değil mi kalp atışı için

slmlarherkese nasılsınız arkadaşlarr..bende bu çarşamba transferim var allah isteyen herkese versin inşallah

Canim iki tame kondu .yasim 31 .biz ilk gittigimizde konustuk tamam eger olursa koyariz dediler.transfer gunu embriyolog yasa falan tutturdu esim Dr biliyor iki istiyorux dedi kosarak dry buldu Ben transferdeyken izledi.transfer cdsini verdiler orda belli oluyor.ama baba betokened evrakta bir yaziyor.zaten badari orani attain diye hep iki koyuyorkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…