- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.401
Icini ferah tut bana transfer gunu soylediler Ben o zamana kadar besnci gun bloast transfetini bilmiyordum bile.sadece iki yumurtan kaldi besinci gune dedi.Desteğin için çok sağol CanimHoca da hem benim için hem kendi adına pozitif sonucu almamı ister, demekki bi bildiği var, sadece hamile kalmamı değil sağlıkla devam ettirebilmemi düşünmesi bile güzel Senle opumuzda aynı gündü inşallah transferimiz de Allah'im peşpeşe güzel haberleri vermeyi de nasip etsin...
Evet canim daha fazla beklemeyin bence de..filmi cektirin tabi zaten ona bakmadan tedaviye baslamiyorlar.canım ben urfadayım zaten burda pekde secim imkanın yok tek tüp merlkezi var bende orda yaptırcaktım fakatt bir ay ertelendi bugün başlicaktık kist var die bi ay ertelendi ilaç verdi bu ay inş erirse eylül adetiyle başlicaz bende bu arada rahim filmi cektirip rapor cıkaracaz raporlu yaptıralım bari beklioken boşa geçmesin zaman
bende artık çok istiyorum cnm yaa kaç yıldır bekle beklee anamız agladı
sen nerde yaptırdın nasıl geçti tedavin nasılsın
Insallah bebegin gelick sana denizcim..
Bana da aklina tskilan ne olursa sorabilirsin her zaman..
Ben gecen sene tam arastirmadan tslihsiz bir secimle yanlis merkeze gitmistim ankarada ama bukez cok arastirdim canim.
Ve stanbul sisli memoriale gittim..iyikide gitmisim cok memnun kaldim.tadavinin her asamasi cok iyi gecti.ck sukur Allah'a.
Sen hangi sehirdeydin nereyi dusunuyorsun.
Vajinal usg nin hc bir zarari yokmus canim icin rahat olsun..doktorun bir açıklama yapmadı mı?vajinal ultrasonun bir zararı mı var acaba? ben yok diye biliyorum ama, geçen hafta ciddi bi kanama geçirdim, 2 gün sonra yakın bi hastanede alttan ultrasonla bakıldı, kalp atışlarını da duyduk çok şükür. yarın da tedavi gördüğüm merkeze gidiyorum kalp atışlarının orda da tescil edilmesi için ve 6-7. haftada olduğum için muhtemelen alttan ultrasonla bakacaklar. bi sakıncası olur mu diye tereddüte düştüm şimdi.
Evet cnm aynen oyle.. iki embryo transfer edildi.. ama teki ikiye bolunmus... yani ucuzlerin ikisi tek yumurta ikizleri olacak...
Kizlar bugün embriyologla konuştum Allah nasip ederse ptesi (5. Gün) transfer olacak ama bende 5,5 cm çikolata kisti var o yüzden ikiz gebeliği kaldiramayabilirmişim tek transfer etmeyi düsünüyo (yasal durumdan değil yani ) açılcasi bende hayirlisi tabi ama riskleri ve bakimindan dolay ikiz olmasini istedigimden değil şansımı arttırmak için birisi tutmazsa diğerinin tutma ihtimali var diye 2 istiyodum. Hocaya bu konuda ısrarcı olmalı mıyim ? Tekte şans çok mu azaliyor (hoş Rabbim ol dedikten sonra) ? Bugüne kadar geldik şükürler olsun ama bu tek olayı kafamı karıştırdı:44: sizlerden de birşeyler duymaya ihtiyacım var
aslında ben o kadarda cesur değilim :) hastaneye normalde aç ve susuz gitmek gerekiyo biliyosun anestezi olabilmesi için... ama ben o gün yanlışlıkla unuttuğum için 1 bardak su içtim ve anestezi uzmanı anestezi veremeyeceğini söyledi ve benim o gün mutlaka yumurtalarım toplanması gerekiyodu bende kabul ettim anestezi vermeden toplayın dedim.. saolsun anestezi uzmanı hep yanıbaşımda kaldı operasyon boyunca sohbet etti benle.. evet çok acı veren bi operasyon ama sonunda 14 tane topladık deyince doktorum o acılara değdi :)
Kac yasindasin? 35 ustu ise kesin 2 embriyo derim ben!!
Genede seni tebrik etmek isterim. Cesaretinden oturu. Evet sana yapacak birsey kalmamis. Su icmekden ne zarar gelirdi diyecegim ama bu isin uzmani bilir genede. Ben hep merak ederdim bu is nekadar acilli diye zira cok kisa zamanda bitiyor diyorlardi. Hatta doktorun biri isi 5 dakikada tamamladigini soylemisti. Gecmis olsun. Emeklerinin karsiligini goresin insallah. Kolat degil valla cektiklerimiz. Bende yakinda OPU ve histeroskopi ayni operasyonda oldum. Tabi birsey hatirlamiyorum. Artik donmuslarla yola devam edicez yakinda.
Senin transfer bu hafta olacaktir ozaman? kac tanesi gelisti simdiye dek?
selam kızlar bende bu ay gitcem ama karasızım merkez konusunda Anatolia yı çok duydum ama sizin bi fikriniz war mı
diye sormuştum ama kimse yanıtlamadı maalesef
Çok şükür bugünkü kontrolümde yumurtalar coşmuşve kalınlaşmaya başlamış iki gün önce 5mm di bugün 7mm olmuş tine yalnız TSH ım yüksek olduğu için opu sonrasına kadar düşmezse transferim ertelenecekmiş rahim kalınlığını etkileyebilir riske atamayız dedi düşmesini bekliycez azcık canım sıkıldı ama hayılısı olsun..
Canımm bugün kan verirken üçüz bebiş resimlerine bakıyordum ve eşime topikte hic duymadım üçüz dedimGeldim seni gördüm:)Hayırlı olsun canımmm rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsinn ayyy çook heycanlı Buarada sana kaç embriyo transfer edilmişti 2 mi?
Arkadaslar hayırlı cumalar gec oldu ama sonunda girebildim nete nasılsınız
Yeni hamisler hayirli olsun transferimin 19. Gunu keseyi bugun gorduk rabbime sukurler olsun 5 ml dedi doktor haftaya pitpitlari duycaz kismetse
Tek transfer mi oldu Canim. Çok sağol umut olduğun için tekrar tebrik ederim...Icini ferah tut bana transfer gunu soylediler Ben o zamana kadar besnci gun bloast transfetini bilmiyordum bile.sadece iki yumurtan kaldi besinci gune dedi.
biri orta kalite onu koycaz digeridr dondurulcak gibi degil Ben ne oldugunu anlamsya calisirken kendimi ameliysthanefe buldum ve tuttu allah yeterki ol desin.
Kac yasindasin? 35 ustu ise kesin 2 embriyo derim ben!!
Arkadaslar hayırlı cumalar gec oldu ama sonunda girebildim nete nasılsınız
Yeni hamisler hayirli olsun transferimin 19. Gunu keseyi bugun gorduk rabbime sukurler olsun 5 ml dedi doktor haftaya pitpitlari duycaz kismetse
Evet canim daha fazla beklemeyin bence de..filmi cektirin tabi zaten ona bakmadan tedaviye baslamiyorlar.
Insallah bebegin gelick sana denizcim..
Bana da aklina tskilan ne olursa sorabilirsin her zaman..
Ben gecen sene tam arastirmadan tslihsiz bir secimle yanlis merkeze gitmistim ankarada ama bukez cok arastirdim canim.
Ve stanbul sisli memoriale gittim..iyikide gitmisim cok memnun kaldim.tadavinin her asamasi cok iyi gecti.ck sukur Allah'a.
Sen hangi sehirdeydin nereyi dusunuyorsun.
Vajinal usg nin hc bir zarari yokmus canim icin rahat olsun..
canım bende işte urfadayım ilk deneme olacak burda yaptırcazz yaa kendi evimde rahat olurum die düşündüm git gel yapmim dedim..zaten izin problemimde varr bir aylık raporuda biraz zor verir doktorlar o yüzden burası benim için daaha iyi merkez konusunda hiç bilgim yok cnm yaa..doktorda acıkcası pek bişe anlatmadı ama urfada en iyi hastane en azından bunu biliozz:)
önümde bir aylık zaman var ne önerirsin o zamana dek ne kullansam folikasit birde başka bir vitamin kullanıyorum birde arısütü bal karışımı acaba ek ne yapsam
Çok sevindim allah hayırlısiyla kucağına aldırsin annesi o günleri ben de bir görsem yarabbim
Tek transfer mi oldu Canim. Çok sağol umut olduğun için tekrar tebrik ederim...
Canim 31 yaşındayım ama yasadan dolayı değil, doktorum 35 yaş altına da 2 embriyo koyuyor yasaya takılmıyor ama bende 5-6 cm kist olunca ikiz hamileliği kaldıramayacağımı düşünüyor anladigim kadariyla, yani 2 transfer etse ve ikiside tutarsa hamilelikte sorun yaşama ihtimalim sizlere göre fazla sanirsam. Açıkcası bende ikize çok sıcak bakmiyorum ama 2 embriyo koyarlarsa birisinin tutma şansı çok olacak. İşte bilemiyorum ki belki ben o riski ali yorum diyip ısrar etsem kabul eder ama bunda da ikisi de tutar ve hamileliğimin ilerleyen aşamasında Allah korusun kaybedersem daha çok üzülmem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?