2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım benim en son E2 değerim 6300.Aminnnn inşallah

canımm hepimizin gönlünden geçeni yazmışsın. aminn inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.SAğlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder bize

Arkadaslar mrrhaba, dun opu islemim oldu.15yumurta toplanmis.bugun lab.tan arayacaklar.kaci kaliteli kaci buyuk boyutta ise yarar haber vereceklermis. Opudan sonra okadrrrrrr cok ilac verdilerki bunlardan biriyle alakali yardiminiza ihtiyacim var.

Progestan 200mg yumusak tablet prospektusunde agizdan alin diyor ama doktor bana vajinal yazmis..kullanan arkadaslar cevap yazabilirmi

dr. şu güne gel dediğinde ona göre davranıyoruz bir bildiği vardır diye..

"2 hafta bekleyemem sanırsam.buralarda bi gidip duyarım belki."

demişsin ya onun için dedim, beni doktorum kese için ayrı çağırmadı direk kalp atımına çağırdı
herkes gibi ben de o çağrıldıkça gidiyorum :))

aynen ben de vajinal kullanıyorum

canım vajınadan ıttırebıldıgın kadar ıttır bu dusugu engrlkemek ıcın. Gebelıkte bıle devam edeceksın. Ben progeston 100 luk sabah ıkı ogle ıkı aksam ıkı kullanıyorum.ben ılk basta yapamazdım ama zananla orası kayganlasuyor lıpstıck oluyor. Ben yapamayınca jel ıstemıstım drum bız artık jel vermıyoruz cok akıntı kasıntı leke yapıyor

teşekkürler canım... 4 yıl boyunca test yapa yapa şaşı bak şaşır gibi 2. çizgiyi aradık... şimdi ise varsa da emin olamıyoz pazartesi umarım sevinçli haber alırız...

aynen bende sen gibiydim 9 yıldır hiç pozitifi göremediğim için çıktığı halde inanamamıştım.ama ben öncü olarak söylüyorum.tebriklerrD

kızlar merhaba bende tüp bebek tedavisine başlıyorum.rabbim sonunu hayırlı kılsın.bebek müjdesi alan tüm anne adaylarını kutluyorum.rabbim banada nasip etsin.sizin müjdelerinizi okurken o kadar seviniyorum ki umutlarım artıyor.ben gonal f 225 dozla başladım.bu dozla başlayanlar kaç yumurta elde ettiler acaba?doz düşük geldi bana sanki.

Son düzenleme:
slm kizlar ne olur yardimci olun bana ayin 29 unda 6 gunluk iki tane 1(2aa)morulec kalitel embiryo tRANSFERI OLDU simdi 5 gunundeyim ama hic bir sey hiss etmiyorum sadece belimde cok az agri var baska hic bi sey sizde belirtiler varmiydi bide 1(2aa)iyi kalitelimi hic bi bilgim yok doktorum hic konusmuyo insanla arayinca kiziyo konusunca sanki olucek gibi sinir

canım benim en son E2 değerim 6300.Aminnnn inşallah
Oooo maşallah çok yüksek biraz şişlik vs olup rahatsiz edebilir seni dikkatli ol doktorun da zaten ekstra yapman gereken şeyleri anlatir. Olgun yumurta başina e2 200-600 arasi oluyormuş senin bence 10 dan fazla çıkar inşallah.
Canim öncelikle tedavin hayirli olsun, soruna gelince bu tamamen kadinin yaşina, sorunun kaynağına, yumurta rezervine göre değişecek bir durum. Gerektiğinden fazla doz almak da sayiyi arttirsa da yumurta kalitesini bozabiliyormuş. Doz az mı diye düşünüp yumurtalarina da o sinyali verme hic. Kaldiki dozun gayet normal ben 187.5 ganolf ve 75 menegon kullanmistim. Maşallah 9 yumurtam toplandi hepsi de olgundur...

canım inşallah kaliteli yumurtalar olur sonuda bebiş olur.fsh yüksek benim o yüzden şüpheye düştüm ama doktorum yumurtamın ultrasondaki görüntüsünü beğendi.yaşım 25 canım.

canım tedavin hayırlı olsun. az değil bence dozun. ben 123 ve 75 lik dozlar kullandım.20den fazla yumurtam oldu. tabi kaçtanesinin içi dolu onu yarın göreceğiz Allahın izniyle...sen gönlünü ferah tut.doktorun sana göre ayarlamıştır onu.ben de başta tedirgin olmuştum çünkü benim ki çok düşük bi dozdu.

canım inşallah o yumurtalar sana bebek olarak geri dönsünler.seninde tedavin hayırlı olsun.bakalım bekleyip görücez canım.hayırlısı olsun.

a
Herseyde vardır bir hayir kuzum bugun kaçıncı gunun bence ilaçlarını kesme devam et kontrolunede git kuzum 8 günü sen neicin tahlil yaptirdin anlamadım doktorlarmi söyledi Allah herşeyi gonlune göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…