- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.601
Canim Allah yardimcin olsun, e2 kaç biliyor musun? Asagi yukari kaçının dolu cikacagi hakkinda bi bilgi veriyor. 20 taneden 10 tanesi işleme girse de maşallah gayet iyi bir sayı, inşallah kaliteleri iyi çıkar ve 5. Günü istediğin sayida embriyolarin olur
Allahim sen buyuksun evlat hasretiyle yanan gonlumuzu su serp allahim hayirlisiyla omutlu haberi duyur onlarin mis kokularini duyur bize saglikla sihhatle kucaklarimiza aldiayi nasib eyle senin gucun herseye yeter allahim kizlar rabbim gonlunusden ne geciyosa onu nasip etsin sizlere
dr. şu güne gel dediğinde ona göre davranıyoruz bir bildiği vardır diye..
Arkadaslar mrrhaba, dun opu islemim oldu.15yumurta toplanmis.bugun lab.tan arayacaklar.kaci kaliteli kaci buyuk boyutta ise yarar haber vereceklermis. Opudan sonra okadrrrrrr cok ilac verdilerki bunlardan biriyle alakali yardiminiza ihtiyacim var.
Progestan 200mg yumusak tablet prospektusunde agizdan alin diyor ama doktor bana vajinal yazmis..kullanan arkadaslar cevap yazabilirmi
arkadaslar mrrhaba, dun opu islemim oldu.15yumurta toplanmis.bugun lab.tan arayacaklar.kaci kaliteli kaci buyuk boyutta ise yarar haber vereceklermis. Opudan sonra okadrrrrrr cok ilac verdilerki bunlardan biriyle alakali yardiminiza ihtiyacim var.
Progestan 200mg yumusak tablet prospektusunde agizdan alin diyor ama doktor bana vajinal yazmis..kullanan arkadaslar cevap yazabilirmi
teşekkürler canım... 4 yıl boyunca test yapa yapa şaşı bak şaşır gibi 2. çizgiyi aradık... şimdi ise varsa da emin olamıyozpazartesi umarım sevinçli haber alırız...
teşekkürler canım... 4 yıl boyunca test yapa yapa şaşı bak şaşır gibi 2. çizgiyi aradık... şimdi ise varsa da emin olamıyozpazartesi umarım sevinçli haber alırız...
Oooo maşallah çok yüksek biraz şişlik vs olup rahatsiz edebilir seni dikkatli ol doktorun da zaten ekstra yapman gereken şeyleri anlatir. Olgun yumurta başina e2 200-600 arasi oluyormuş senin bence 10 dan fazla çıkar inşallah.canım benim en son E2 değerim 6300.Aminnnn inşallah
Canim öncelikle tedavin hayirli olsun, soruna gelince bu tamamen kadinin yaşina, sorunun kaynağına, yumurta rezervine göre değişecek bir durum. Gerektiğinden fazla doz almak da sayiyi arttirsa da yumurta kalitesini bozabiliyormuş. Doz az mı diye düşünüp yumurtalarina da o sinyali verme hic. Kaldiki dozun gayet normal ben 187.5 ganolf ve 75 menegon kullanmistim. Maşallah 9 yumurtam toplandi hepsi de olgundur...kızlar merhaba bende tüp bebek tedavisine başlıyorum.rabbim sonunu hayırlı kılsın.bebek müjdesi alan tüm anne adaylarını kutluyorum.rabbim banada nasip etsin.sizin müjdelerinizi okurken o kadar seviniyorum ki umutlarım artıyor.ben gonal f 225 dozla başladım.bu dozla başlayanlar kaç yumurta elde ettiler acaba?doz düşük geldi bana sanki.
Oooo maşallah çok yüksek biraz şişlik vs olup rahatsiz edebilir seni dikkatli ol doktorun da zaten ekstra yapman gereken şeyleri anlatir. Olgun yumurta başina e2 200-600 arasi oluyormuş senin bence 10 dan fazla çıkar inşallah.
Canim öncelikle tedavin hayirli olsun, soruna gelince bu tamamen kadinin yaşina, sorunun kaynağına, yumurta rezervine göre değişecek bir durum. Gerektiğinden fazla doz almak da sayiyi arttirsa da yumurta kalitesini bozabiliyormuş. Doz az mı diye düşünüp yumurtalarina da o sinyali verme hic. Kaldiki dozun gayet normal ben 187.5 ganolf ve 75 menegon kullanmistim. Maşallah 9 yumurtam toplandi hepsi de olgundur...
Oooo maşallah çok yüksek biraz şişlik vs olup rahatsiz edebilir seni dikkatli ol doktorun da zaten ekstra yapman gereken şeyleri anlatir. Olgun yumurta başina e2 200-600 arasi oluyormuş senin bence 10 dan fazla çıkar inşallah.
canım keşke ama bende polikistik over var. ondan dolayı yüksekmiş sanırımşişlik falan yok ilginç tarafı.doktorumda şaşırdı. patlayacak gibi hissediyor olman lazımdı dedi :) ama gayet normalim
kızlar merhaba bende tüp bebek tedavisine başlıyorum.rabbim sonunu hayırlı kılsın.bebek müjdesi alan tüm anne adaylarını kutluyorum.rabbim banada nasip etsin.sizin müjdelerinizi okurken o kadar seviniyorum ki umutlarım artıyor.ben gonal f 225 dozla başladım.bu dozla başlayanlar kaç yumurta elde ettiler acaba?doz düşük geldi bana sanki.
canım tedavin hayırlı olsun. az değil bence dozun. ben 123 ve 75 lik dozlar kullandım.20den fazla yumurtam oldu. tabi kaçtanesinin içi dolu onu yarın göreceğiz Allahın izniyle...sen gönlünü ferah tut.doktorun sana göre ayarlamıştır onu.ben de başta tedirgin olmuştum çünkü benim ki çok düşük bi dozdu.
canım inşallah o yumurtalar sana bebek olarak geri dönsünler.seninde tedavin hayırlı olsun.bakalım bekleyip görücez canım.hayırlısı olsun.
aBiraz gec oldu ama anca kendime gelebildm...sonuc negatif kizlar..moralim cok bozuk...doktor pazartesi cagirmisti aslinda tahlil icin ama gitsem mi gitmesem mi bilemedim. .. ilaclari kullanmaya devam etmelimiyim onu da bilmiyorum.8, gun cikmamasi gibi bi durum olabilir mi acaba
gözünaydın canım.
Allah bizlere de nasip eder inşallah...
çok çok tebrik ederim
isteyen herkese nasip olsun
hayırlısıyla tamamına erdirsin hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?