2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Nekadar müthiş bir duygudur Allahım sağlıkla kucağını almaya nasip etsin kusum inşallah oduyguyu bisde yazaris MEVLAM neyler eyler enguselini eyler

anlatılmaz ancak yaşanır canım dualarım sizinle inşallah sizlerin de en güzel haberlerinizi alacağız

kızlar şu imza alanına hamilelik takvimini nasıl eklediniz yardımcı olabilir misiniz acaba ben naptıysam beceremedim olmadı

Son düzenleme:

Canim hayirli olsun Bende on gun boyunca hic belirti yoktu hatta Ben cok uxulmustum.ilk uc gun cok agrim olmustu.sonra hicbirsry yoktu. Senin ki iyi kslite Ben de 3 cc ysziyordu iyi demisti HALA aklima takiliyor . Belirti yok diye uzulme herkeste farkli oluyo

canım inşallah kaliteli yumurtalar olur sonuda bebiş olur.fsh yüksek benim o yüzden şüpheye düştüm ama doktorum yumurtamın ultrasondaki görüntüsünü beğendi.yaşım 25 canım.

Canim fsh ya takilma benimde fsh yuksekti Dr ultrasondaki yumurtalara onem veriyor. Icini ferah tut Ben fsh ve sut hormonu yuksekligine ragmen tuttu.allah yeterki ol desin

cok sag ol canim moral oldu o kadar uzuluyorumki tutmadi diye bide bende 2 gundur dayanilmaz kasinti yanma var doktorum crinone jelden dedi zaten doktorum cok ilgisiz senin doktorun kim ?bende faruk buyru bakalim neler oluyo hepimiz icin hayirlisi senin sonuc belli oldumu

Canim fsh ya takilma benimde fsh yuksekti Dr ultrasondaki yumurtalara onem veriyor. Icini ferah tut Ben fsh ve sut hormonu yuksekligine ragmen tuttu.allah yeterki ol desin

inşallah canım doktorumun bi bildiği vardır bencede.seninde hamileliğin hayırlı olsun.rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.hamilelik haberlerini okuyunca içim pırpır ediyo sanki heycanlanıyorum..

Benim ki otuz agustosta mutlulukla sonuclandi.Benimki de asiri soguk sormassan birsey demez isinin ehli diye guvendim pekte sorgulamadim zaten benim de pek bilgim yoktu trandferden sonra evde kslinca buraya yazmaya basladim.jel kasinti yapiyorsa dra de sans progestoran vajinal kapsul yazsin cnm hayirlisi olsun Ben cok kafama Tamil son uc gunu zehir drying.asla idrar testi yapma uzme kendini Ben tahlille gubumu bekledim

Canim sen de kafana birsey takma yarin gene test tekrarlanack tuttuktan sonra tedirginlik bitmiyor ki...allah herkese saglikli bebekler nasip drain.sen izmirde misin Canim hangi merkexde yaptirdin

canim ya cok sag ol konusmak iyi geliyo ben o kadar uzuluyorumki her gun tutmadi diye dusunuyorum artik deliricem inshallah bebegini saglicakla kucaina alirsin cook sevindim konusdum yapacak bi sey yok dedi mantar giderici jel kullan dedi kullaniyorum fakat bi faydasi yok belinde adet olucakmissin gibi ari oluyomuydu bide 13 gunde neler yasadin anlatirmisin cok ihdiyacim var

Canim sen de kafana birsey takma yarin gene test tekrarlanack tuttuktan sonra tedirginlik bitmiyor ki...allah herkese saglikli bebekler nasip drain.sen izmirde misin Canim hangi merkexde yaptirdin

umarım yine güzel haberlerle gelirsin.ben izmirdeydim canım ama eşimin tayini çıktı.keşke o zaman tedavimi olsaymışım.benim doktorum dışarda ama yumurta toplama ve transferim İstanbul eurofertilde yapılcak.eurofertil hakkındada hiç bilgim yok.orada yaptıran arkadaşlar var mı?doktorum iyi olduğunu söylüyor.

Canim Ben de izmirde symrnada yaptirdim.izmirde ulasim days kolay ve merkezlrr istanbula gore ucuz.demekki bebegin kismeti istanbulda..merkezleti cok arastirinca kafa karisiyor Ben eve yakin diye secmistim.aklina kotu sey getirme

Canim benim seni cok iyi snliyorum.Benimki besinci gun embriyoduydu merkez on gun sonra gel dedi. Asla man yada idrar testi yapma kabiz olma karin e kasini kullanmaellerinden destek alip Kali ilk uc gun yat dedi.benim ilk uc gun cok agriliydi.sonra yavascs yurudum.genelde oturdum uzandim. Esim cok tedirgin tedirgn icin

tekrar slm arkadaşlar,ben çok yazamıyorum ama takip ediyorum hergün sizleridün bi soru sormuştum ama kimse cvp yazmamış kızlar iğnenin 6.günü kanamam geldi daha yumoşların olgunlaşmasını bekliyo dr.sizlerde olmadı dimi böle bişey,kanama halada devam ediyoo sanırım tedavi başarısız olacakkk

Arkadasim doktorun ne diyo bu onemsiz birsey degil bence bide bu konuda bilgim yok Allah yardimcin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…