2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

kızlar birazdan OPU için hastaneye gidicem. inşallah yumurtalar iyi kalitede cıkar da 5. gune kadar gelebilirler. dua bekliyorum kızlar. Allaha emanet olun

günaydın kızlar :) iyi haftalar herkese..... küçük bi kaçamaktan sonra yeniden işe döndüm. sabah kalkmak zor geldi ama evde de vakit artık geçmiyodu....1 hafta yetti, güzelce dinlendim

kızlar birazdan OPU için hastaneye gidicem. inşallah yumurtalar iyi kalitede cıkar da 5. gune kadar gelebilirler. dua bekliyorum kızlar. Allaha emanet olun

Allah yardincn olsun inşallah herşey istediğin gibi olur bol bol kaliteli yumurtalarin olur sana sımsıkı tutunurlar

Canim bilgim olmadigi için yazmamistim bende olmadı, doktorunla konuşup hemen kontrole gitsem hem eğer tedavine ara verecekse (başarisiz demeyelim bence) boş yere ilaçlarini kullanmazsin... Bizi de haberdar etmeyi unutma...
Canim Allah yardimcin olsun inşallah çok ve kaliteli embriyolarin olur
günaydın kızlar :) iyi haftalar herkese..... küçük bi kaçamaktan sonra yeniden işe döndüm. sabah kalkmak zor geldi ama evde de vakit artık geçmiyodu....1 hafta yetti, güzelce dinlendim
Günaydin Canim iyi yapmisin kafan dağılır... Bende öyle hep yatamiyorum daha 2. Günüm simdilik evin içerisinde dolaniyorum, bugunden sonra arada hava almaya da çikarim. Yolun yarisindan fazlasini geçmişin Canim inşallah güzel haberler paylasiriz

Arkadaşlar, transferin 5. günü bugün. Dün crinone jel kahverengi geldi. Normal mi acaba? Yumurta toplanmasının 7. günü. Yani adet olmam için en az 1 hafta daha var. Sizde de oldu mu 4-5inci günler kahverengi akıntı.

ben istanbul eurofertilde yaptırdım. başka merkezlerin kalitesini hizmetini bilemediğim için, burası fena sayılmaz bence fiyat açısından da. ilk denememde geçen yıl hiç tutmamıştı, ikincisini dondurulmuşlarımla denedik. şimdi 7 haftalık hamileyim. ara ara kanamalar lekelenmeler oluyor ama genelde benim için sıkıntılı bir süreç olmadı ama bu süreçte hep farklı doktorlara denk geldim. emre turgut beyi tavsiye ederim. çok detaylı açıklamalı bilgi veriyor. bu topicte fatos5353 arkadaş da istanbul eurofertilde bugün transferi gerçekleşecek, ona da sorabilirsin.

merhaba sanırım sizinle aynı gün transferimiz olmuş benımde bugun 5.gun e2 testı için kan verdim geldi,ben progestan kullanıyorum crinone vermedı doktor ama bence sakın olun stres olmanın bıle ters etkıledığını soyluyorlar malum benc ekorkmayın...sizin kaç adet transferiniz olmuştu,inşallah hayırlı haberleri alırız

devamı geldi mi ,kesildi mi?

Canım, kan gibi sıvı değil zaten. Jelin içinde kahverengi, beklemiş kana benzer, jel gibi kuru değil ama biraz o bölüm yapışkanımsı. Biraz önce bir arkadaşla konuştum. O normal dedi. Kan değilmiş, işlem yapıldığı için içinde kalan şeylermiş. Jel de içinde kala kala kahverengileşebiliyormuş. Onun 5. denemesi. Tecrübeli bu konuda.

Canım benim bu 3 denemem. 3 ünü de Ege Ünide yaptırdım. 1.de yumoşla erken çatladı. 2.de 3 yumoş toplandı hiçbiri döllenmedi. Bu sefe dr , işlem anında, defalarca yıkadık ama sadece 1 yumurta elde edebildik dedi. Bkalım çıkan sıvıdan başka yumurta çıkacak mı dedi. 1 tane daha çıkmış. 2 yuurta olmuş. Sadece biri döllendi. Lazerle delme hatching mi deniyor,onu yapmışlar yumoşu koymadan önce. Salı toplandı perşembe transfer oldu. 4 hücreli idi daha.
Bakalım artı,hayırlısı olsun demkten başka bir şey gelmiyor insanın elinden.
Ben hiç bir şey hissetmiyorum bu arada. Sende var mı bir hissiyat, farklı bir duygu?
Yani kasıklarım ağrıdı ama, 3 folikül olmasına rağmen sadece 1 tanesini alabildikleri için defalarca yıkama yapıldı. O ağrı o yüzden oldu sanırım.
sadece Cumayı cumartesiye bağlayan gece ateşim yükseldi. Çatlama zamanı değil tabi ki, belki de embriyo zarını eritip tutunmaya çalışmıştır diyorum kendimce. 2 gecedir de ayaklarım üşüyor. Ama kim bilir belki hava biraz serinlediğindendir.

Allah yardımcınız olsun benim ilk denemem çok tecrübeli değilim ama şunu biliyorum tevekkül etmek şart sağlıklıysalar zaten bize tutunurlar inşallah sizin için güzel haberler alırız burdan dualrım sizinle ve Rabbim isteyen herkese versin inşallah....

canım çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin.sizdeki sorun neydi?bizde eşimin sperm hızı ve morfoloji 0.laboratuarı iyi mi canım?

Canım inşallah hep birlikte paylaşırız bu mutluluğu. Hayırlısı neyse o artık. Dr lar da biz de elimizden geleni yapıyoruz sonuçta. Dediğin gibi bundan onrası tevekkül içinde bekleyiş.

selam arkadaşlar
az önce dr dan geldim... hamileyimmmmm... kan değerim 139 çıktı... cuma günü bi daha çağırdı kese görebilmek için...rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin...

selam arkadaşlar
az önce dr dan geldim... hamileyimmmmm... kan değerim 139 çıktı... cuma günü bi daha çağırdı kese görebilmek için...rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin...

tebrik ederim canım çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin.sizdeki problem neydi canım?bu güzel mutluluğu rabbim bizede nasip etsin.

selam arkadaşlar

Tebrikler. Hergangi bir belirti yasadinmi hamile olacagina dair? Yada neler degisti senin gozlemleyebildigin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…