2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

selam arkadaşlar
az önce dr dan geldim... hamileyimmmmm... kan değerim 139 çıktı... cuma günü bi daha çağırdı kese görebilmek için...rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin...

Tebrikkkkkkkler Allahım tamamına erdisin sağlıkla inşallah bizde senin gibi yazarız canim Allah gönlüne göre versin

Iyiz canim sizler nasılsınız benim bugun transferin 10 günü hic belirtin yo az bi karın ağrısı dışında Allahım hayırlı haberler duyursun hepimize

canım benimde hiç belirti yoktu hala daya belirgin bir şeyimde yok 7 haftalık olmasına rağmen o yüzden endişelenmeyin

selam arkadaşlar
az önce dr dan geldim... hamileyimmmmm... kan değerim 139 çıktı... cuma günü bi daha çağırdı kese görebilmek için...rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin...

hayırlı olsun canım...Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

kızlar bgn iğnelerin 6.günü.ilk 3 gün gonal-f 150 yaptım.son 3gün gonal-f150 ye ek olarak cetrotide de vuruldum
doktorum bi tane yumurtamın fazla büyüdüğünü söyledi aşılamaya geçebiliriz tüp olmayabilir dedi.bgn akşam yine kontrolum var.
benim gibi olan var mı arkadaşlar?????
((((((((

tebrik ederim canım çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin.sizdeki problem neydi canım?bu güzel mutluluğu rabbim bizede nasip etsin.

Tebrikler. Hergangi bir belirti yasadinmi hamile olacagina dair? Yada neler degisti senin gozlemleyebildigin?

hayırlı olsun canım...Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

tebrikler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar... allah herkese nasip etsin inşallah...bizde problem olarak pco vardı bende bi de eşimde sperm azlığı ve kalite bozukluğu vardı... kasıklarım çok ağrıdı belirti olarak sağ kasığım battı... kokulara karşı hassasiyet vardı bi de son 3 gündür sabahları kalktığımda mide bulantısı vardı...

Merhaba arkadaşlar
hamiş haberlerı okudum cok sevındım Allah sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasıp etsın tum hamıslere
Benım de bugun transferım var oğleden sonra dua edın ne olur bana rabbım bu bebegı hayırlı kılsın ınsallah

selam arkadaşlar

Tebrikler canım. Tadını çıkar ilk günden anneliğin. Allah tamamına da erdirsin inşallah.

allah yardımcın olsun arkadaşım....inşallah senin de haberlerini okuruz :)

canım benim dualarımız seninle herşey oylunda gidicek inşallah endilşelenme

mutlu sona adım adım inşallah :))
ben transferi görebilecek miyim belirsiz

allah yardımcın olsun arkadaşım....inşallah senin de haberlerini okuruz :)

canım benim dualarımız seninle herşey oylunda gidicek inşallah endilşelenme

mutlu sona adım adım inşallah :))
ben transferi görebilecek miyim belirsiz

Çok teşekkür ederım can arkadaslarım
Bugüne kadar heyecan yoktu opuda bıle gram heyecanım yoktu ama su an kalbım pıt pıt 5.gun embrıyosu rabbım bugünlere gelmeyı nasıp ettı bınlerce şükür olsun
İnşallah güzel haberlerımı paylaşmak bana da nasıp olur

daha dur onların içine konduğunu görünce o heyecanı hiç unutmıycaksın tadını çıkart canım

Arkadaşlar Merhaba Bugün Reng 3 Günü GONAL F 450 İle İlk İgneme Başladım Bir Konu Hakkında Sorum Ve Ricam Olacak Aydınlatırsanız Memnun Olurum Eşimin Spremogram Sonucu Yıkama Sonrası BununLa Olumlu Sonuç Olurmu Olmazmı Bu Konuda Hiç Fikrim Yok Doktorumuz Selman Bey Sıkıntı Olmayacagını Söyledi Söylesede Merak İçindeyim..

yıkama sonrası kruger deger

volüm 0.5
sperm sayısı 2,0
toplaam sperm sayısı 1,00
totam motilite 60
ileri haraket (+4 %) 3
yavaş ileri haraketli (+3 %) 30
yerinde haraketli ( + 2 % ) 27
haraketsiz 40
Morfoloji % 1

TPMSS SONUÇ OLARAK 0,33 MİLYON Sizce İyimi Normalmi Yoksa Kötümü

teşekkürler tatlım, henüz yolun başında sayılırım çünkü henüz iğnelerime devam ediyorum, herhangi bir işlem olmadı. bende lucrin iğnelerin aşırı yan etkisi sonucu biraz fazla gerginlik oldu ve bu gerginliği eşime yansıtmıyayım derken işyerinde normalde daha kolay sinirlenir ve cevap verir oldum, bunun sonucu 4 gün izin aldım, 30 ağustosla birleşince 9 gün oldu. yoksa opu transfer falan değil yani....

bu arada yeni hamiş haberleri okudum, tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah. ayrıca oske55 arkadaşım, inşallah herşey yolunda gider ve seninde güzel haberlerini alırız buradan.....

kızlar ya lütfen yardım bu crınone jel içerde birikinti yapıyor biraz çıkardım ama içerde var sanırım hala ve bu benim rahatsız ediyor kendiliğinden çıkıyormu bunlar sonra bebeğe zararı olurmu

selam arkadaşlar
Canımm Tebrikleeeerrr)Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşHamiş haberi aldıkça çok mutlu oluyoruz allah bizlerede nasip etsin inş))
Canımm dualarım seninle rabbim seninde bebiş haberini almayı nasip etsin)

Iyiz canim sizler nasılsınız benim bugun transferin 10 günü hic belirtin yo az bi karın ağrısı dışında Allahım hayırlı haberler duyursun hepimize

Çok şükür canım iyi diyelim iyi olsun :)
Aynen test gününe az kaldı o zaman :)hadi bakalım

selam arkadaşlar

Canım hayırlı uğurlu olsun

kızlar ya lütfen yardım bu crınone jel içerde birikinti yapıyor biraz çıkardım ama içerde var sanırım hala ve bu benim rahatsız ediyor kendiliğinden çıkıyormu bunlar sonra bebeğe zararı olurmu

doğal canım korkma

selam arkadaşlar
canımmm gözün aydııınRabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin buarada kaçıncı gün embriyosuydu ve hücre sayısı kalitesi hakkında bilgin var mı :26: (bunlara hiiç takılmayım diyorum ama yine sormadan duramıyorum )
canım kısa protokol mü uygulanmıştı? yani direk adetle mi başladınız tedaviye öncesinde iğne kullandın mı? kısa protokolde sanıyorum yumurta boyutlarındaki dengesizlik daha çok olabiliyor, sorununuz neydi? protokole ona göre karar vermişlerdir muhtemelen... Üzücü tabi ama hayırlısı olsun, şimdi ilaçlara tepkini daha iyi biliyorlar ona göre ayarlarlar ve daha çok yumurtan olur....
Canım maşallah bak 5. güne gelmişler, ben transferden ne çok korkuyordum şükür rahat geçti, Rabbim sana da kolaylık versin inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur annelerine
pardon canım ya, halbuki konuşmuştuk biliyordum ama karıştı bir an hatlar Şimdiden yolu yarılattım sana inşallah o günleri de görürsün O sinir stres hepimiz de var en iyisi başka uğraşlar bulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…