- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.661
selam arkadaşlar
az önce dr dan geldim... hamileyimmmmm... kan değerim 139 çıktı... cuma günü bi daha çağırdı kese görebilmek için...rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin...
Iyiz canim sizler nasılsınız benim bugun transferin 10 günü hic belirtin yo az bi karın ağrısı dışında Allahım hayırlı haberler duyursun hepimize
selam arkadaşlar
az önce dr dan geldim... hamileyimmmmm... kan değerim 139 çıktı... cuma günü bi daha çağırdı kese görebilmek için...rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin...
selam arkadaşlar
tebrik ederim canım çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin.sizdeki problem neydi canım?bu güzel mutluluğu rabbim bizede nasip etsin.
Tebrikler. Hergangi bir belirti yasadinmi hamile olacagina dair? Yada neler degisti senin gozlemleyebildigin?
hayırlı olsun canım...Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
tebrikler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
selam arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
hamiş haberlerı okudum cok sevındım Allah sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasıp etsın tum hamıslere
Benım de bugun transferım var oğleden sonra dua edın ne olur bana rabbım bu bebegı hayırlı kılsın ınsallah
Merhaba arkadaşlar
hamiş haberlerı okudum cok sevındım Allah sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasıp etsın tum hamıslere
Benım de bugun transferım var oğleden sonra dua edın ne olur bana rabbım bu bebegı hayırlı kılsın ınsallah
Merhaba arkadaşlar
allah yardımcın olsun arkadaşım....inşallah senin de haberlerini okuruz :)
canım benim dualarımız seninle herşey oylunda gidicek inşallah endilşelenme
mutlu sona adım adım inşallah :))
ben transferi görebilecek miyim belirsiz
Tebrikler canım. Tadını çıkar ilk günden anneliğin. Allah tamamına da erdirsin inşallah.
Çok teşekkür ederım can arkadaslarım
Bugüne kadar heyecan yoktu opuda bıle gram heyecanım yoktu ama su an kalbım pıt pıt 5.gun embrıyosu rabbım bugünlere gelmeyı nasıp ettı bınlerce şükür olsun
İnşallah güzel haberlerımı paylaşmak bana da nasıp olur
Canim bilgim olmadigi için yazmamistim bende olmadı, doktorunla konuşup hemen kontrole gitsem hem eğer tedavine ara verecekse (başarisiz demeyelim bence) boş yere ilaçlarini kullanmazsin... Bizi de haberdar etmeyi unutma...
Canim Allah yardimcin olsun inşallah çok ve kaliteli embriyolarin olur
Günaydin Canimiyi yapmisin kafan dağılır... Bende öyle hep yatamiyorum daha 2. Günüm simdilik evin içerisinde dolaniyorum, bugunden sonra arada hava almaya da çikarim. Yolun yarisindan fazlasini geçmişin Canim inşallah güzel haberler paylasiriz
Canımm Tebrikleeeerrrselam arkadaşlar
Canımm dualarım seninle rabbim seninde bebiş haberini almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar
Iyiz canim sizler nasılsınız benim bugun transferin 10 günü hic belirtin yo az bi karın ağrısı dışında Allahım hayırlı haberler duyursun hepimize
selam arkadaşlar
kızlar ya lütfen yardım bu crınone jel içerde birikinti yapıyor biraz çıkardım ama içerde var sanırım hala ve bu benim rahatsız ediyor kendiliğinden çıkıyormu bunlar sonra bebeğe zararı olurmu
canımmm gözün aydııınselam arkadaşlar
canım kısa protokol mü uygulanmıştı? yani direk adetle mi başladınız tedaviye öncesinde iğne kullandın mı? kısa protokolde sanıyorum yumurta boyutlarındaki dengesizlik daha çok olabiliyor, sorununuz neydi? protokole ona göre karar vermişlerdir muhtemelen... Üzücü tabi ama hayırlısı olsun, şimdi ilaçlara tepkini daha iyi biliyorlar ona göre ayarlarlar ve daha çok yumurtan olur....kızlar bgn iğnelerin 6.günü.ilk 3 gün gonal-f 150 yaptım.son 3gün gonal-f150 ye ek olarak cetrotide de vuruldum
doktorum bi tane yumurtamın fazla büyüdüğünü söyledi aşılamaya geçebiliriz tüp olmayabilir dedi.bgn akşam yine kontrolum var.
benim gibi olan var mı arkadaşlar?????
((((((((
Canım maşallah bak 5. güne gelmişler, ben transferden ne çok korkuyordum şükür rahat geçti, Rabbim sana da kolaylık versin inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur annelerineMerhaba arkadaşlar
teşekkürler tatlım, henüz yolun başında sayılırım çünkü henüz iğnelerime devam ediyorum, herhangi bir işlem olmadı. bende lucrin iğnelerin aşırı yan etkisi sonucu biraz fazla gerginlik oldu ve bu gerginliği eşime yansıtmıyayım derken işyerinde normalde daha kolay sinirlenir ve cevap verir oldum, bunun sonucu 4 gün izin aldım, 30 ağustosla birleşince 9 gün oldu. yoksa opu transfer falan değil yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?