- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.681
Arkadaşlar Merhaba Bugün Reng 3 Günü GONAL F 450 İle İlk İgneme Başladım Bir Konu Hakkında Sorum Ve Ricam Olacak Aydınlatırsanız Memnun Olurum Eşimin Spremogram Sonucu Yıkama Sonrası BununLa Olumlu Sonuç Olurmu Olmazmı Bu Konuda Hiç Fikrim Yok Doktorumuz Selman Bey Sıkıntı Olmayacagını Söyledi Söylesede Merak İçindeyim..
yıkama sonrası kruger deger
volüm 0.5
sperm sayısı 2,0
toplaam sperm sayısı 1,00
totam motilite 60
ileri haraket (+4 %) 3
yavaş ileri haraketli (+3 %) 30
yerinde haraketli ( + 2 % ) 27
haraketsiz 40
Morfoloji % 1
TPMSS SONUÇ OLARAK 0,33 MİLYON Sizce İyimi Normalmi Yoksa Kötümü
5+5 im arkadaslar dunden beri vajinal bolgede yanma kasinti var yesile yakin akintim var sizinde boyle olan varmi
Arkdaslar opudan kac gun sonra transfer islemi oluyor acaba.ben cumartesi opu oldum.hastane dun dollenen umurtalarin akibetini soylediler.bide bu yumurtalarin bolunmesi lazimmis arayacagiz sizi dedilwr ama kimse henuz aramadi.;((( transferime gore izin almayi planliuorumda is yerinden hangi gunler olabiliyor acaba bilginiz varmi
canımmm gözün aydııınRabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin buarada kaçıncı gün embriyosuydu ve hücre sayısı kalitesi hakkında bilgin var mı :26: (bunlara hiiç takılmayım diyorum ama yine sormadan duramıyorum )
teşekkür ederim canım.... 4. gün embriyosuydu.. kalitesi hakkında pek bi şey demediler sadece kaliteli 2 embriyo veriyoruz dediler o kadar...
Öncelikle tedavin hayırlı olsun, Rabbim sonunda yüzünü güldürsün. Canım açıkçası ben anlayamadım sonucu??? 2,0? 1,00? ne demek... 1 milyon mu toplam acaba? ama içini rahat tut tüp bebekte her yumurtaya sağlam 1 sperm lazım canım, tedavinin başındaymışınız eşinde beslenmesine dikkat etsin bu aralar inşallah sorun olmaz sen yeterki stressiz olmaya çalış ...
Merhaba arkadaşlar
hamiş haberlerı okudum cok sevındım Allah sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasıp etsın tum hamıslere
Benım de bugun transferım var oğleden sonra dua edın ne olur bana rabbım bu bebegı hayırlı kılsın ınsallah
kızlar ya lütfen yardım bu crınone jel içerde birikinti yapıyor biraz çıkardım ama içerde var sanırım hala ve bu benim rahatsız ediyor kendiliğinden çıkıyormu bunlar sonra bebeğe zararı olurmu
canım çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin.sizdeki sorun neydi?bizde eşimin sperm hızı ve morfoloji 0.laboratuarı iyi mi canım?
En rahati progrsteron kapsul kasinti akinti leke yapmiyor Ben jel istemistim Dr ozellikle vermedu.kasinti ve cok akinti yapiyor dedi.kapsule devam dedianladığım kadarıyla bu jel herkesi rahatsız ediyor.kızlar iğne isteyin doktorunuzdan jel yerine.ben öyle yaptım.
amin canım.sebepsiz inft. bizimki 3 yıldır olmuyordu. bir anda karar verdik deneyelim dedik. labaratuarı konusunda bir bilgim yok malesef ama sonuçta bir tüp bebek merkezi olduğuna göre iyi olduğunu tahmin ediyorum.
kızlar OPUdan cıktım. 30 yımurta toplanmış ama kacı olgun bilmiyoruz henuz. dualarınızı esirgemeyin kızlar
En rahati progrsteron kapsul kasinti akinti leke yapmiyor Ben jel istemistim Dr ozellikle vermedu.kasinti ve cok akinti yapiyor dedi.kapsule devam dedi
Transferden sonrakı e2 testi
Kızlar merhaba transferden sonra e2 testı yaptıranlar varmı aranızda ve kaç çıkmıştı ?bu tutunmayla ilgili mi değilmi doktorum değil dedı ama yıne de sızın doktorlarla görüşmenız olduysa dıye merak ettımkafama çok taktım sanırım 290.9 çıktı benım
Transferden sonrakı e2 testi
Kızlar merhaba transferden sonra e2 testı yaptıranlar varmı aranızda ve kaç çıkmıştı ?bu tutunmayla ilgili mi değilmi doktorum değil dedı ama yıne de sızın doktorlarla görüşmenız olduysa dıye merak ettımkafama çok taktım sanırım 290.9 çıktı benım
Kuzum bu galiba progestoron hormonunu ölçmek icin galiba ben bugun aradim benim cok düşük çıktı 11.6 çıktı doktor ivmesini vurulmami istedi ben bu sonuçla hamile lik olmusmudur diye sordum alakasi yok dedi
canım gebelikle ilgilideğildir ence o cok erken cunku. OHSS degerlendirmesi yapmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?