2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

kızlar OPUdan cıktım. 30 yımurta toplanmış ama kacı olgun bilmiyoruz henuz. dualarınızı esirgemeyin kızlar

Öncelikle tedavin hayırlı olsun, Rabbim sonunda yüzünü güldürsün. Canım açıkçası ben anlayamadım sonucu??? 2,0? 1,00? ne demek... 1 milyon mu toplam acaba? ama içini rahat tut tüp bebekte her yumurtaya sağlam 1 sperm lazım canım, tedavinin başındaymışınız eşinde beslenmesine dikkat etsin bu aralar inşallah sorun olmaz sen yeterki stressiz olmaya çalış ...

Arkdaslar opudan kac gun sonra transfer islemi oluyor acaba.ben cumartesi opu oldum.hastane dun dollenen umurtalarin akibetini soylediler.bide bu yumurtalarin bolunmesi lazimmis arayacagiz sizi dedilwr ama kimse henuz aramadi.;((( transferime gore izin almayi planliuorumda is yerinden hangi gunler olabiliyor acaba bilginiz varmi

canım en erken salı en geç perşembe cuma olur snırım. hayırlı olsun

Amin Canım Allah Herkezin Yüzünü Güldürsün normalde 14 milyon sperm var fakat yıkandıktan sonra geriye kalan sperm sayısı 1 milyon Doktor Kontrol Etti 5 Yumurta Görünüyordu Bende Sıkıntı Yok Eşimin Sperm Az Oldugundan Biraz Endişeliyim

Allah yardımcın olsun.inşallah bebişlerin sımsıkı tutunsun sana

kızlar ya lütfen yardım bu crınone jel içerde birikinti yapıyor biraz çıkardım ama içerde var sanırım hala ve bu benim rahatsız ediyor kendiliğinden çıkıyormu bunlar sonra bebeğe zararı olurmu

anladığım kadarıyla bu jel herkesi rahatsız ediyor.kızlar iğne isteyin doktorunuzdan jel yerine.ben öyle yaptım.

Kızlar merhaba transferden sonra e2 testı yaptıranlar varmı aranızda ve kaç çıkmıştı ?bu tutunmayla ilgili mi değilmi doktorum değil dedı ama yıne de sızın doktorlarla görüşmenız olduysa dıye merak ettım kafama çok taktım sanırım 290.9 çıktı benım

canım çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin.sizdeki sorun neydi?bizde eşimin sperm hızı ve morfoloji 0.laboratuarı iyi mi canım?

amin canım.sebepsiz inft. bizimki 3 yıldır olmuyordu. bir anda karar verdik deneyelim dedik. labaratuarı konusunda bir bilgim yok malesef ama sonuçta bir tüp bebek merkezi olduğuna göre iyi olduğunu tahmin ediyorum.

yarın kontrole gideceğiim yumurta gelişimine bakılacak .inşallah hüsranla sonuçlanmaz her zamanki gibi.yoruldum artık uğraşmaktan.

Transferden sonrakı e2 testi
Kızlar merhaba transferden sonra e2 testı yaptıranlar varmı aranızda ve kaç çıkmıştı ?bu tutunmayla ilgili mi değilmi doktorum değil dedı ama yıne de sızın doktorlarla görüşmenız olduysa dıye merak ettım kafama çok taktım sanırım 290.9 çıktı benım

amin canım.sebepsiz inft. bizimki 3 yıldır olmuyordu. bir anda karar verdik deneyelim dedik. labaratuarı konusunda bir bilgim yok malesef ama sonuçta bir tüp bebek merkezi olduğuna göre iyi olduğunu tahmin ediyorum.

inşallah bende mutlu haberlerle ayrılırım ordan.sorunlar olunca hep kafamda acabalar var işte canım.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.

kızlar OPUdan cıktım. 30 yımurta toplanmış ama kacı olgun bilmiyoruz henuz. dualarınızı esirgemeyin kızlar

Hayırlı olsun canım. Umarım bol bol bölünürler. :)

En rahati progrsteron kapsul kasinti akinti leke yapmiyor Ben jel istemistim Dr ozellikle vermedu.kasinti ve cok akinti yapiyor dedi.kapsule devam dedi

İğne en iyiside bende vurulacak yer kalmadı kalçama yaptığım masajı başka yerime yapsam dünya güzeli seçilirdim :))))

canım gebelikle ilgilideğildir ence o cok erken cunku. OHSS degerlendirmesi yapmıştır

Kuzum bu galiba progestoron hormonunu ölçmek icin galiba ben bugun aradim benim cok düşük çıktı 11.6 çıktı doktor ivmesini vurulmami istedi ben bu sonuçla hamile lik olmusmudur diye sordum alakasi yok dedi

Kuzum bu galiba progestoron hormonunu ölçmek icin galiba ben bugun aradim benim cok düşük çıktı 11.6 çıktı doktor ivmesini vurulmami istedi ben bu sonuçla hamile lik olmusmudur diye sordum alakasi yok dedi

anladım canım çok teşkkür ederim cevabın için senin kaçıncı gun transferden sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…