2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

teşekkür ederim cevap için,yaptırmışmıydın sen de ? senın tedavı aşaman ne şu an ben yenı takıp edıyorum o yuzden ksuura bakma herkesle ılgılı çok bılgım yok ?

canım benim2. denemem. OPU oldu bugun 5 te sonuçları alacagız Allahın izniyle. kacı kaliteli onu öğreneceğiz kısmetse. senin de hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize

canım benim2. denemem. OPU oldu bugun 5 te sonuçları alacagız Allahın izniyle. kacı kaliteli onu öğreneceğiz kısmetse. senin de hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize

hayırlısı ınşallah güzel olur sonuç zor bir süreç benım ılk denemem heyecanlı karışık ve biraz da korku ıcındeyım ...ALLAHIM inşallah hepimizin yüzünü güldürür hayırlısıyla

Kızlaar gonalf kullanırken e2 değerinin kaç olması gerekiyor bende pko olduğu için fazla yumurta gelişmekte ilacımın dozu düştü mesela bugün ama e2 1384 normal mi düşük mü?

canım bende de pco vardı 6300 lerdeydi son gün E2 degerim. 4.gun1230 du

Canım benim 9.günüm bugün 20den fazla yumurta var dedi en büyüğü şuan 15mm daha önce hiç sormamıştım e2 değerimi bugün hemşire arayınca sordum kafam karıştı niye düşük olur ki acaba?2 gün sonra çatlatma olacak dedi üstelik

Kızlaar gonalf kullanırken e2 değerinin kaç olması gerekiyor bende pko olduğu için fazla yumurta gelişmekte ilacımın dozu düştü mesela bugün ama e2 1384 normal mi düşük mü?

canım benim 1000-2000-3000 olmuştu en son normal gibi. doktora sordun mu?

bn 5 agustos yaptm transferi arada bi kokulardan midem kalkiyor kusma yok sadece öguyorum

Allah kolaylık versin canım. bend ehenüz başlamadı umarım başlamaz ya su toplamasından yeni kurtulmuşken.
Sen ne zaman kalp atışı duymaya gideceksin.
Bende üzüm midemi ayağa kaldırıyor. Bir kaç kez denedim bugün yine bi kaç tane yedim acaba gerçekten gaz yapıyormu diye öğleden beri söylemesi ayıp geğiriyorum. bi daha töbe yemem.

Aslında başından beri kafamı karıstırmasın diye sormuyordum şimdi hemşire arayınca doz için aklıma geldi sordum doktora soramadım yani yarın gidince sorucam ama niye düşük yaww

Aslında başından beri kafamı karıstırmasın diye sormuyordum şimdi hemşire arayınca doz için aklıma geldi sordum doktora soramadım yani yarın gidince sorucam ama niye düşük yaww

canım panikleme sorun olsa derler
bak dozajı zaten düşürmüşler. fazla yumurtan olduğu için düşürüyorlar

canım panikleme sorun olsa derler
bak dozajı zaten düşürmüşler. fazla yumurtan olduğu için düşürüyorlar

Doğru olumsuz birşey olsa söylerler dimi canım ama ne bileyim yaw sorun üstüne sorun çıkiyor ohss den korkarken tsh problemi çıktı şimdi de E2 hay sormaz olaydım yaw

canım selam aklını karıştırmak istemem ama yumurta en az 18 mm boyutlu olması gerekiyor demişti doktorum.çatlatma iğnesinden önce ultrasonla bir kontrol iste bence...
herşey gönlünce olsun

canım selam aklını karıştırmak istemem ama yumurta en az 18 mm boyutlu olması gerekiyor demişti doktorum.çatlatma iğnesinden önce ultrasonla bir kontrol iste bence...
herşey gönlünce olsun

Selam canımm evet 18mm 19mm olunca verecek 2 güne kadar olur dedi oyüzden 2 gün sonra yazdım bu sabah 15mm di hergün gidiyorum zaten canım kontrole kan vermeye hergün ölçülüyor...

Doğru olumsuz birşey olsa söylerler dimi canım ama ne bileyim yaw sorun üstüne sorun çıkiyor ohss den korkarken tsh problemi çıktı şimdi de E2 hay sormaz olaydım yaw

aynen canım sorun olsa söyler zaten
dozajı düşürmüşler zaten çatlatma iğnenden önce kontrole gideceksin.
o zaman net bişeyler söyleyecekler

cnm gittim keseyi gorduk 11 eylul gel kalp atislarini dinleyelim dedi cok korkuyorum y insallh duyariz :) sen ne zamn gidicksn

cnm gittim keseyi gorduk 11 eylul gel kalp atislarini dinleyelim dedi cok korkuyorum y insallh duyariz :) sen ne zamn gidicksn

bende keseyi gördüm canım
aynen korkuyorum bende zaten hala hamilelik moduna giremedim inanmıyorum.
Benide 9 eylülde çağırdı.
Tuish yanılmıyorsam bu çarşamba gidecek. Kalp atışı duyarsa pazratesini beklemeyeceğim cumartesi gideceğim :)

aynen canım sorun olsa söyler zaten
dozajı düşürmüşler zaten çatlatma iğnenden önce kontrole gideceksin.
o zaman net bişeyler söyleyecekler

Ben çatlarım ozamana kadar yaw yarın sorucam hazır Semra hanıma gitmişken bakalım ne diyecek inş bu ay olur transferim yaw heyecan yaptım öbür aya kalırsa üzülecekmişim gibi hissediyorum...Tabiiki hayırlısı nasılsa öyle olsun...

canım ohss olana kadar ertelenmesı en guzelı ınan
bak ben 25 gun cektim biliyorsun öldüm öldüm dirildim geç olsun güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…