- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.721
bende keseyi gördüm canım
aynen korkuyorum bende zaten hala hamilelik moduna giremedim inanmıyorum.
Benide 9 eylülde çağırdı.
Tuish yanılmıyorsam bu çarşamba gidecek. Kalp atışı duyarsa pazratesini beklemeyeceğim cumartesi gideceğim :)
canım ohss olana kadar ertelenmesı en guzelı ınan
bak ben 25 gun cektim biliyorsun öldüm öldüm dirildim geç olsun güç olmasın
ayyyy cnm insallh hepimiz duyariz insallh bide tuish ne zmn transfer olmustu cnm
kızlar birazdan OPU için hastaneye gidicem. inşallah yumurtalar iyi kalitede cıkar da 5. gune kadar gelebilirler. dua bekliyorum kızlar. Allaha emanet olun
Canım benim 9.günüm bugün 20den fazla yumurta var dedi en büyüğü şuan 15mm daha önce hiç sormamıştım e2 değerimi bugün hemşire arayınca sordum kafam karıştı niye düşük olur ki acaba?2 gün sonra çatlatma olacak dedi üstelik
Allahim yardimcin olmustur ins tez zamanda bebegini gobeginde hisset insallah :)
Amin Canım Allah Herkezin Yüzünü Güldürsün normalde 14 milyon sperm var fakat yıkandıktan sonra geriye kalan sperm sayısı 1 milyon Doktor Kontrol Etti 5 Yumurta Görünüyordu Bende Sıkıntı Yok Eşimin Sperm Az Oldugundan Biraz Endişeliyim
Canım benim 9.günüm bugün 20den fazla yumurta var dedi en büyüğü şuan 15mm daha önce hiç sormamıştım e2 değerimi bugün hemşire arayınca sordum kafam karıştı niye düşük olur ki acaba?2 gün sonra çatlatma olacak dedi üstelik
biz onunla aynı gün olduk canım 7 ağustos
benim 6 gün transferiydi
cnm o yanliz kesegimi gordu yoksa bebegide gordumu cnm tuish acaba o duyarsa bnde giderim belki
keseyı gordu canım kalp atısı ıcın çarşamba gidecek
anladım canım çok teşkkür ederim cevabın için senin kaçıncı gun transferden sonra?
Canım, kan gibi sıvı değil zaten. Jelin içinde kahverengi, beklemiş kana benzer, jel gibi kuru değil ama biraz o bölüm yapışkanımsı. Biraz önce bir arkadaşla konuştum. O normal dedi. Kan değilmiş, işlem yapıldığı için içinde kalan şeylermiş. Jel de içinde kala kala kahverengileşebiliyormuş. Onun 5. denemesi. Tecrübeli bu konuda.
Bakalım canım sorucam yarın..canım bence normal benimki anormaldi:) ssen canını sıkma
Canim hiiiiç kafana takma 1 milyon içinden 5 tane çok rahat bulurlar, hiç spermi olmayip teseyle birkaç tane bulunan ve hamile kalan onca kadin varken boşyere endişelenme....
Canim sadece bugunki değeri değil düzenli artmış olmasi da önemli 2 gün sonra degerin 3000'e yakin olur hatta geçebilir bile... İçini rahat tut ters giden birşey olsa haberin olurdu
pardon canım ya, halbuki konuşmuştuk biliyordum ama karıştı bir an hatlar Şimdiden yolu yarılattım sana inşallah o günleri de görürsün O sinir stres hepimiz de var en iyisi başka uğraşlar bulmak
Allahim yardimcin olmustur ins tez zamanda bebegini gobeginde hisset insallah :)
sağol tatlım, doktora gittim bende 5te. çatlatma iğnesini verdi bu gece 11 de vurulup çarşamba günü de yumurtaları toplayacaklar. boyutlar birbirinden çok farklıydı ama sonunda birbirlerine çok yakın değerlerdeler. umarım kaliteli de olurlar....
seybil seni de tebrik ediyorum, güldüşüm senin çok çok daha iyi haberlerini alırız inşallah. pıtpıtları da duyarsın inşallah. catheee umarım sen de güzel haberler verirsin buradan. ve daha kim varsa burada... hepimiz için güzel şeyler olsun, güzel haberler alalım, güzel haberler verelim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?