2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

ayyyy cnm insallh hepimiz duyariz insallh bide tuish ne zmn transfer olmustu cnm

canım ohss olana kadar ertelenmesı en guzelı ınan
bak ben 25 gun cektim biliyorsun öldüm öldüm dirildim geç olsun güç olmasın

Biliyorum canım ohss de olmayayım herşey normal giysin bebişim gelsinn ne çok şey istiyorum ya
Bencede ama öyle birşey olursa çok zor ya sende pko olmadığı halde oldu birde kimbilir bende nasıl olur allah yaşatmasın..Tamam peki ozaman hayırlısı nezamansa nasılsa öyle olsun transferim ama bennn çoook heycanlıyımmbugün ne oldu bana ya

canım kısa protokol mü uygulanmıştı? yani direk adetle mi başladınız tedaviye öncesinde iğne kullandın mı? kısa protokolde sanıyorum yumurta boyutlarındaki dengesizlik daha çok olabiliyor, sorununuz neydi? protokole ona göre karar vermişlerdir muhtemelen... Üzücü tabi ama hayırlısı olsun, şimdi ilaçlara tepkini daha iyi biliyorlar ona göre ayarlarlar ve daha çok yumurtan olur....

evet canım kısa protokolle başladık.benim miyomum var,eşimde de hareketli sperm azlığı
bilmiyorum yaa,hayırlısı artık
şimdi kontorole gicem bakalım ne diycek doktor ((((((

canım bence normal benimki anormaldi:) ssen canını sıkma

Canim hiiiiç kafana takma 1 milyon içinden 5 tane çok rahat bulurlar, hiç spermi olmayip teseyle birkaç tane bulunan ve hamile kalan onca kadin varken boşyere endişelenme....

Canim sadece bugunki değeri değil düzenli artmış olmasi da önemli 2 gün sonra degerin 3000'e yakin olur hatta geçebilir bile... İçini rahat tut ters giden birşey olsa haberin olurdu

Son düzenleme:

jel dura dura kahverengileşmez.anlamak istediğim benimde oldu ilkinde devamı geldiği için adat kanına döndü sonuç negatifti.ama bunda dediğin gibi oldu ve devamı gelmedi.yani büyük ihtimalle tutunma kanaması oluyor.

Yurtdışında yasayipta türkiyede tedavi gören arkadaşlar size bi sorum var siz ilaçları nasil temin ediyorsunuz normal eczaneler reçetesiz vermiyorlar bugun Igne olmam lazdi alamadım öğleden sonra kapalıydı bertaraf doktorun yazması gerekiyordu artik bir kan tahlili icin Bisuru proplem çıkardılar tek bende mi yasaniyo sorun yoksa herkezinmi ole bilmiyorum şaştım yarin arayacağız doktoru bakalim yazacakmi

kızlarrr bugün değerim katlamış çokk mutluyumm allahım herkese nasip etsin bu 2. denemem 1.tüp bebek kürtajla sonuçlanmıştı inşallah bu kez sağlıklı gebelik olur nolurr dua edin çünkü tüp bebekte başarı hamile kalmakta değil sağlıklı bir bebeği kucağa almaktır
transferin 9.günü 150 çıkmıştı 12. gün 450 olmuş sizce nasıl değerim 2 emriyo verilmişti ikiz olma ihtimali var mı bir de bebeğin kalp atış ne zaman duyuluyor ne zaman doktora gitmeliyim bugün tranferin 12. günü ve 3.gün emriyosu verilmişti

Son düzenleme:
Arkadaslarrr aradilar sonunda persembe transfer gunummm...transfeim buyuk ihtimal bidahaki aylara kalacak ama sukurler olsunki bu asamaya gelebildim..kendi doktorum rahim duvarinin ayri yerlerinde kalinlik var bu durumda transferin olmayabilir kendini hazirla dedi. Histeroskopi olabolrsin dedi. Persembe muayene olacagim yine son olarak tup bebek ekibi karar verecek.. bakalim rabbim neyler??

canım bence normal benimki anormaldi:) ssen canını sıkma
Bakalım canım sorucam yarın..

İnş canımm sorucam yarın hiiç sormamıştım E2 lerimi nerden geldiyse aklıma sorasım geldi ve kafam allak bullak oldu haha

pardon canım ya, halbuki konuşmuştuk biliyordum ama karıştı bir an hatlar Şimdiden yolu yarılattım sana inşallah o günleri de görürsün O sinir stres hepimiz de var en iyisi başka uğraşlar bulmak

sağol tatlım, doktora gittim bende 5te. çatlatma iğnesini verdi bu gece 11 de vurulup çarşamba günü de yumurtaları toplayacaklar. boyutlar birbirinden çok farklıydı ama sonunda birbirlerine çok yakın değerlerdeler. umarım kaliteli de olurlar....

seybil seni de tebrik ediyorum, güldüşüm senin çok çok daha iyi haberlerini alırız inşallah. pıtpıtları da duyarsın inşallah. catheee umarım sen de güzel haberler verirsin buradan. ve daha kim varsa burada... hepimiz için güzel şeyler olsun, güzel haberler alalım, güzel haberler verelim :))))

Allahim yardimcin olmustur ins tez zamanda bebegini gobeginde hisset insallah :)

amin canım inşallah. Allah bu yolda ilerleyen herkesin yanında olsun inşallah. umarım senin de bol bol kaliteli yumurtan olur. benimkilerin akıbetini yarın öğreneceğim ben de

aylardır beklediğim transfer günüm sonunda belli oldu

bu cuma bebişimi alıp eve getireceğim inşallah :)

inşallah ben de hamileler kervanına katılırım bu başlıkta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…