- 8 Mart 2013
- 281
- 14
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.741
sakin kendini uzme canm rabbimin hediyeleri onlar senin bn keseyi gordum ama bebek gormedi cok koekuyorun ya gormezem diye
kızlarrrbugün değerim katlamış çokk mutluyumm allahım herkese nasip etsin bu 2. denemem 1.tüp bebek kürtajla sonuçlanmıştı inşallah bu kez sağlıklı gebelik olur nolurr dua edin çünkü tüp bebekte başarı hamile kalmakta değil sağlıklı bir bebeği kucağa almaktır
transferin 9.günü 150 çıkmıştı 12. gün 450 olmuş sizce nasıl değerim 2 emriyo verilmişti ikiz olma ihtimali var mı bir de bebeğin kalp atış ne zaman duyuluyor ne zaman doktora gitmeliyim bugün tranferin 12. günü ve 3.gün emriyosu verilmişti
kızlarrrbugün değerim katlamış çokk mutluyumm allahım herkese nasip etsin bu 2. denemem 1.tüp bebek kürtajla sonuçlanmıştı inşallah bu kez sağlıklı gebelik olur nolurr dua edin çünkü tüp bebekte başarı hamile kalmakta değil sağlıklı bir bebeği kucağa almaktır
transferin 9.günü 150 çıkmıştı 12. gün 450 olmuş sizce nasıl değerim 2 emriyo verilmişti ikiz olma ihtimali var mı bir de bebeğin kalp atış ne zaman duyuluyor ne zaman doktora gitmeliyim bugün tranferin 12. günü ve 3.gün emriyosu verilmişti
Kızlar ağutosun 7'sinde transfer oldum.
Hamile olup mide bulantısı yada başka belirtiler yaşayan var mı?
arkadaslar gecen hafta salı günü transferim oldu 5. gün embriyosuydu tahlil yaptırsam cıkarmı acaba ..idrar testi yapsam meraktan catlıycam ....
ben de adet olacakmışım gibi bazen kasıklarım ağrıyoo aynı adet sancısı hamile olup da böyle olan var mıkızlar meraba hamile olan arkadaşlar sağ kasık bölgenizin biraz üstüne sancı gibi giriyor mu bu gün sık sık bu oluyor sormak istedim
Selaaammmm.
Bugün doktora kalp atışımız için gittik. Duyduğumuz pıt pıt değil maşallah inşaat çalışması gibi haldır haldır sesti. Çok değişik bir duygu, acaip hissettiriyor. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Benim realist doktorum yine incilerini saçtı. Midem çok bulanıyor, kokulara tahammül edemiyorum, pek bir şey yiyemiyorum dedim. O da eğer dayanamayacaksan gebeliğini sonlandıralım dedi. Damardan giren bir yaklaşımı var. Kusmaktan çatlasan da yiyeceksin dedi. Dayanacağız artık. 6+3 günlükmüşüz. 1 ay sonra görüşeceğiz tekrar. Bu arada muayeneyi de vajinal olduk. Crinone beni rahatsız ediyor, başka bir şey kullanamaz mıyım dedim. En güçlüsü bu devam et dedi. Bulantı için de bileklik önerdi. Akapunktur bilekliği. En yakın zamanda alacağım artık. Havadisler bu kadar.
Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın inşallah. Amiiiin.
arkadaslar gecen hafta salı günü transferim oldu 5. gün embriyosuydu tahlil yaptırsam cıkarmı acaba ..idrar testi yapsam meraktan catlıycam ....
çıkma ihtimali var ama yok da belli olmaz canım
Bence yaptirma tabi benim başıma daha gelmediği için böyle söylüyor olabilirim ama forumda cok okudum erken yaptirip hayallerini yıkan bir sürü kisi olmus yaradana sigin bence canim
tabiki olursada olmazsada Allah'tan yapacak bişey yok benim ilk denemem.. ben cabamı gösterdim rabbim nasip ettiyse hayırlıysa olacak ...
tabiki olursada olmazsada Allah'tan yapacak bişey yok benim ilk denemem.. ben cabamı gösterdim rabbim nasip ettiyse hayırlıysa olacak ...
kızlar meraba hamile olan arkadaşlar sağ kasık bölgenizin biraz üstüne sancı gibi giriyor mu bu gün sık sık bu oluyor sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?