2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Günaydın kızlar,
Bendede sabahtan göbek deliğimin 5 parmak altında sank bıçak saplıyorlarmış gibi bir ağrı var yaşyan var mı bu belirtileri.

Allah tamamına erdirsin. saglıkla kucagına al inşallah. bizim gibi tedavide olanlar için de dua et:)) İnşallah biz de görürüz sağlıklı embriyoları ve ardındn pozitifleri. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Canim hoşgeldin altta adini gördüm de. inşallah güzel haberlerle geldin bende seni merak etmiştim?

Cnm ben hep burdayım telden takip ediyorum aradada yazıyorum.iste... Benim ikinci kontrolün bugun gecen.hafta kalp.atışlarını alamamistim bu akşam yine.Gitcem bi yanım umutlu bi yanım olmadı diyor.. inşallah duyarım.. hic gidesim yok duyamiycam diye... Bu arada girmişken yazayım miracle cim ucuzlere cok.sevindim rabbim bağışlasın ınş..

Günaydın arkadsim ateş basmasi ben normal diye biliyorum çünkü hamilelik olduğu zaman ateş basmasiı oluyo diye biliyorum ama nekadar doğru emin değilim bilgisi olanlar varsa yazsinlar lütfen

Günaydın kızlar bugun nasılsız ,benim 11 günüm hafif göğüslerin aciyo ama bide karnım cok sis acaba normalmi

normal canım ben de var karnım halaa şiş

işte insan merakta ediyor ama bi kac gün daha bekleyeyim bari sen hamilemisin ...ara ara kasıklarımda agrılar oluyo normalmi acaba..

kasık ağrısı aynı adet olacakmışım gibi oluyo bazen benimde transferin 14.günü

canımm hiç korkma benim de transferin 7.8. günleri ateşim vardı hatta hasta oldum üşüttüm zannetttim

kızlar meraba hamile olan arkadaşlar sağ kasık bölgenizin biraz üstüne sancı gibi giriyor mu bu gün sık sık bu oluyor sormak istedim

Merhaba .. İnan tamda benim bugün yaşadığım şey bu.Ne regl sancısı nede başka bişey ,sağ kasıgımda devamlı bi sızıltı var.niye böyle sızlıyor anlamış değilim.
Dönemlerimiz neredeyse aynı sayılır.sen kalp atışı duydunmu bebeğinde yoksa sadece keseye mi baktılar?

Bu arada kacinci gun embiryondu kac tane koydular ? Ben evde prova yapiom karin Kasımı kullanmadan nasil oturur kalkarim diye yapamiom

benim 5. gün embriyosuydu tek kondu..bana sadece ilk 2 gün dikkat et onun dısında normal bişekilde hayatına devam et dedi dr..hatta ben namazımı oturarakmı kılayım dedim dr da yok yok aynı sekilde devam et dedi bi sakıncası yok dedi..sadece agır kaldırma ve uzanma dedi o hemen ufacık bişeyde düşücek yerde değil merak etme dedi..hiç öyle karın kasını kullanmıycan gibi bişey yoktu yani...hayırlısıyla sende bebişlerini al bakalım ...

slm canım benimde transferin 5. günü oldu aynı sey bir üşüme bir üşüme resmen sıtma tuttu içim titriyordu ateşim yükseldi herhalde diye düşündüm dediğin gibi sonrada kan ter içinde kaldım yandım atesler bastı..sabaha kadar devam etti...insallah hayırlı bir haberin belirtisidir canım benmde öyle umut ediyorum benimde 8. günüm bugüm kacıncı gün embriyosu kac tane...nerde yaptırdın.

Canim benim sen hamileydin dimi yanlış hatirlamiyosam dikkat et kendine kuzum gecmis olsun tekrar

Çoook teşekkür ediyorum arkadaşım. Önce inşallah pozitifi göreceksin, sonra kese ve kalp atışını. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Bunca emeğimizin karşılığını umarım sağlıklı bir bebekle alırız. Sen de çook iyi bak kendine arkadaşım.

Amiiin arkadaşım. Allah hepimize kolaylık versin. İğneler acıtmasın canını inşallah. Rabbim gönlümüzdekini hayırlı eylesin inşallah.

Canımm allahın izni ile duyacaksın inşallah dualarımız seninle....

Kızlarr Ohss riskim çok fazlaymış protein ağırlıklı beslen bol su iç dedi sanırım haftasonuna doğru opum olacak ama yüksek risk altindayım dilerim ohss olmaz olsa bile hafif olur çok fazla minik yumurta birikmiş...Benim gibi olan var mı acaba??Ne gibi önlemler alıyorsunuz??
Birdee E2 lerimi sordum başlarda iyi değildi ama şimdi normale döndü meraketme dedi çokta kurcalamak istemiyorum zaten doktorda aklını karıstırma onunla dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…