- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.761
Selaaammmm.
Bugün doktora kalp atışımız için gittik. Duyduğumuz pıt pıt değil maşallah inşaat çalışması gibi haldır haldır sesti. Çok değişik bir duygu, acaip hissettiriyor. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Benim realist doktorum yine incilerini saçtı. Midem çok bulanıyor, kokulara tahammül edemiyorum, pek bir şey yiyemiyorum dedim. O da eğer dayanamayacaksan gebeliğini sonlandıralım dedi. Damardan giren bir yaklaşımı var. Kusmaktan çatlasan da yiyeceksin dedi. Dayanacağız artık. 6+3 günlükmüşüz. 1 ay sonra görüşeceğiz tekrar. Bu arada muayeneyi de vajinal olduk. Crinone beni rahatsız ediyor, başka bir şey kullanamaz mıyım dedim. En güçlüsü bu devam et dedi. Bulantı için de bileklik önerdi. Akapunktur bilekliği. En yakın zamanda alacağım artık. Havadisler bu kadar.
Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın inşallah. Amiiiin.
Canim hoşgeldin altta adini gördüm de. inşallah güzel haberlerle geldin bende seni merak etmiştim?
Merhaba arkadaslar Bugün 7. Gunüm transferde dun gece önce üsüme sonra da sabaha kadar ates basması yasadım bana hiç normal gelmedi ölçtüm ateşim 37 ye Yakin ama benim icimde adeta alev topu vardı korkuyorum miniklerim benle değil gibi geldi bana , aramızda hiç böyle ateş basması uzun süreli yaşayan oldumu trabsferden sonra lütfen ilgilenirseniz cok sevinirim su an cok kötü hissediyorum dogrusu umutsuzluk
Günaydın kızlar bugun nasılsız ,benim 11 günüm hafif göğüslerin aciyo ama bide karnım cok sis acaba normalmi
işte insan merakta ediyor ama bi kac gün daha bekleyeyim bari sen hamilemisin ...ara ara kasıklarımda agrılar oluyo normalmi acaba..
Merhaba arkadaslar Bugün 7. Gunüm transferde dun gece önce üsüme sonra da sabaha kadar ates basması yasadım bana hiç normal gelmedi ölçtüm ateşim 37 ye Yakin ama benim icimde adeta alev topu vardı korkuyorum miniklerim benle değil gibi geldi bana , aramızda hiç böyle ateş basması uzun süreli yaşayan oldumu trabsferden sonra lütfen ilgilenirseniz cok sevinirim su an cok kötü hissediyorum dogrusu umutsuzluk
kızlar meraba hamile olan arkadaşlar sağ kasık bölgenizin biraz üstüne sancı gibi giriyor mu bu gün sık sık bu oluyor sormak istedim
Günaydın kızlar,
Bendede sabahtan göbek deliğimin 5 parmak altında sank bıçak saplıyorlarmış gibi bir ağrı var yaşyan var mı bu belirtileri.
Bu arada kacinci gun embiryondu kac tane koydular ? Ben evde prova yapiom karin Kasımı kullanmadan nasil oturur kalkarim diye yapamiom
grip oldumnefes alamiyorum
grip oldumnefes alamiyorum
merhaba kızlar benimde dün yumurtalarım toplandı. tranferi bekliyorum. transferi beklemek bile ne zor bi süreçmiş
aynı gun olmus opu benim de dundu. inşallah guzel transferlerimiz olur
ayyy cook duygulandım yaa kalp atıslarını duymussun ..rabbim saglıklı özürsüz kusursuz hayırlısıyla kucagına aldıgın zamanıda göstersin..bende duyabilecekmiyim acaba yaa..benimde transferin 7. günü..allah bizlerede nasip eder insallah..bebegine ve kendine cok cok iyi bak arkadasım..
Allah tamamına erdirsin. saglıkla kucagına al inşallah. bizim gibi tedavide olanlar için de dua et:)) İnşallah biz de görürüz sağlıklı embriyoları ve ardındn pozitifleri. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Cnm ben hep burdayım telden takip ediyorum aradada yazıyorum.iste... Benim ikinci kontrolün bugun gecen.hafta kalp.atışlarını alamamistim bu akşam yine.Gitcem bi yanım umutlu bi yanım olmadı diyor.. inşallah duyarım.. hic gidesim yok duyamiycam diye... Bu arada girmişken yazayım miracle cim ucuzlere cok.sevindim rabbim bağışlasın ınş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?