- 8 Mart 2013
- 281
- 14
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.781
Cnm ben hep burdayım telden takip ediyorum aradada yazıyorum.iste... Benim ikinci kontrolün bugun gecen.hafta kalp.atışlarını alamamistim bu akşam yine.Gitcem bi yanım umutlu bi yanım olmadı diyor.. inşallah duyarım.. hic gidesim yok duyamiycam diye... Bu arada girmişken yazayım miracle cim ucuzlere cok.sevindim rabbim bağışlasın ınş..
benim de bu gün çok oldu arkadaşım...
Merhaba .. İnan tamda benim bugün yaşadığım şey bu.Ne regl sancısı nede başka bişey ,sağ kasıgımda devamlı bi sızıltı var.niye böyle sızlıyor anlamış değilim.
Dönemlerimiz neredeyse aynı sayılır.sen kalp atışı duydunmu bebeğinde yoksa sadece keseye mi baktılar?
ben de adet olacakmışım gibi bazen kasıklarım ağrıyoo aynı adet sancısı hamile olup da böyle olan var mı
Canımm allahın izni ile duyacaksın inşallah dualarımız seninle....
Kızlarr Ohss riskim çok fazlaymış protein ağırlıklı beslen bol su iç dedi sanırım haftasonuna doğru opum olacak ama yüksek risk altindayım dilerim ohss olmaz olsa bile hafif olur çok fazla minik yumurta birikmiş...Benim gibi olan var mı acaba??Ne gibi önlemler alıyorsunuz??
Birdee E2 lerimi sordum başlarda iyi değildi ama şimdi normale döndü meraketme dedi çokta kurcalamak istemiyorum zaten doktorda aklını karıstırma onunla dedi...
slm canım benimde transferin 5. günü oldu aynı sey bir üşüme bir üşüme resmen sıtma tuttu içim titriyordu ateşim yükseldi herhalde diye düşündüm dediğin gibi sonrada kan ter içinde kaldım yandım atesler bastı..sabaha kadar devam etti...insallah hayırlı bir haberin belirtisidir canım benmde öyle umut ediyorum benimde 8. günüm bugüm kacıncı gün embriyosu kac tane...nerde yaptırdın.
canımm hiç korkma benim de transferin 7.8. günleri ateşim vardı hatta hasta oldum üşüttüm zannetttim
Cnm ben hep burdayım telden takip ediyorum aradada yazıyorum.iste... Benim ikinci kontrolün bugun gecen.hafta kalp.atışlarını alamamistim bu akşam yine.Gitcem bi yanım umutlu bi yanım olmadı diyor.. inşallah duyarım.. hic gidesim yok duyamiycam diye... Bu arada girmişken yazayım miracle cim ucuzlere cok.sevindim rabbim bağışlasın ınş..
Günaydın arkadsim ateş basmasi ben normal diye biliyorum çünkü hamilelik olduğu zaman ateş basmasiı oluyo diye biliyorum ama nekadar doğru emin değilim bilgisi olanlar varsa yazsinlar lütfen
hayırlı olsun yumurta sayısı artablıyor bildiğim tedavının gidişine göre ama 10 da sayı olarak gayet güzel sayıdan çok kalitelı buyumelerı onemli o yuzden çok düşünmeyin benceSuan doktordan ciktim 10 tane yumurtam oldugunu soyledi bugun ilaçlarin 4. Gunu sunu merak ediyorum yumurtam artar mi yoksa 10 tane mi kalir ay doktora sormayi unuttum adamdan cekiniyorum geri dönüp soramadim da
hayırlı olsun yumurta sayısı artablıyor bildiğim tedavının gidişine göre ama 10 da sayı olarak gayet güzel sayıdan çok kalitelı buyumelerı onemli o yuzden çok düşünmeyin bence
Canımm allahın izni ile duyacaksın inşallah dualarımız seninle....
Kızlarr Ohss riskim çok fazlaymış protein ağırlıklı beslen bol su iç dedi sanırım haftasonuna doğru opum olacak ama yüksek risk altindayım dilerim ohss olmaz olsa bile hafif olur çok fazla minik yumurta birikmiş...Benim gibi olan var mı acaba??Ne gibi önlemler alıyorsunuz??
Birdee E2 lerimi sordum başlarda iyi değildi ama şimdi normale döndü meraketme dedi çokta kurcalamak istemiyorum zaten doktorda aklını karıstırma onunla dedi...
Bir maceranın hüzünle bitmesi sonucu buradayım..Dün 17,00 itibari ile kanama yaşayarak bebeğimi kaybettim insanları telkin etmek kolaydı belki ama yaşayınca telkin olmak daha zormuş öyle bir acı varki ciğerimde ne anlatabilirim ne paylaşabilirim belkide...Bizim için bu kadarmış bu hikaye demekki Rabbim bundan sonrası için 2 kat sabır ihsan eylesin şimdi negatifi görmekten daha çok yanıyor içim..
Bir maceranın hüzünle bitmesi sonucu buradayım..Dün 17,00 itibari ile kanama yaşayarak bebeğimi kaybettim insanları telkin etmek kolaydı belki ama yaşayınca telkin olmak daha zormuş öyle bir acı varki ciğerimde ne anlatabilirim ne paylaşabilirim belkide...Bizim için bu kadarmış bu hikaye demekki Rabbim bundan sonrası için 2 kat sabır ihsan eylesin şimdi negatifi görmekten daha çok yanıyor içim..
Saol allah razi olsun yumurtalarin kimi 8 kimi 6 mldi Ilk denememiz ondan korkuyorum cok sey okudum yarisi bos cikiyor transfer gunune kalmiyor diye ondan korktum sanirim sen hamilesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?