2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Tesekkur ederim cnm.. allahim hepimizin bebislerini bize bagislasin...Hayirli haberlerle gelirsin insallah... =)

bu gün sancı geçti çok şükür keseyi gördüm ben haftaya kalp atışı için gidcem umarım bir sorun yoktur

Cnm cok gecmis olsun... ohss gercekten cok zor... seni cok iyi anlaayabiliyorum... bende senin gibi ayni sorunu yasadim... doktorun dedigi gibi bol bol et tavuk balik gibi urunleri tuket... bide hani bu sporcu icecekleri varya... powerade vs. Migrosta satilio... ondan al ic ve tuzlu ayranda iyi geliomus... bunlarin hepsi benim doktorumun onerileriydi... ben bunlari uyguladim... ve allaha sukur simdilik belirtilerim yok... en kisa zamanda iyilesmen dilegiyle...

merhaba bugun 7.gunum 3 embriyo koydular bana centrum klinik Recai Papuccu doktorum 35 yaşındayım 3.gun embriyosu ıkısı ıyı kalıte bırı çok düşüktü cevap için teşekkür ederim cidden korkmuştum tek bende mi oluyor diye inşallah güzel şeylere delıldır bu, bu arada senın durumun nasıl nerde yaptırmıştın?

Evet Canim biliyorum o yüzden merak ettim, çok zor ama içini rahat tutmaya çaliş, senin için hayirli olacaksa mevlam mutlaka can verir, bol bol dua etmekten başka çare yok... İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz, bizi de merakta birakma bebişinle Allah'a emanet olun....

Suan doktordan ciktim 10 tane yumurtam oldugunu soyledi bugun ilaçlarin 4. Gunu sunu merak ediyorum yumurtam artar mi yoksa 10 tane mi kalir ay doktora sormayi unuttum adamdan cekiniyorum geri dönüp soramadim da

Suan doktordan ciktim 10 tane yumurtam oldugunu soyledi bugun ilaçlarin 4. Gunu sunu merak ediyorum yumurtam artar mi yoksa 10 tane mi kalir ay doktora sormayi unuttum adamdan cekiniyorum geri dönüp soramadim da
hayırlı olsun yumurta sayısı artablıyor bildiğim tedavının gidişine göre ama 10 da sayı olarak gayet güzel sayıdan çok kalitelı buyumelerı onemli o yuzden çok düşünmeyin bence

hayırlı olsun yumurta sayısı artablıyor bildiğim tedavının gidişine göre ama 10 da sayı olarak gayet güzel sayıdan çok kalitelı buyumelerı onemli o yuzden çok düşünmeyin bence

Saol allah razi olsun yumurtalarin kimi 8 kimi 6 mldi Ilk denememiz ondan korkuyorum cok sey okudum yarisi bos cikiyor transfer gunune kalmiyor diye ondan korktum sanirim sen hamilesin :)

Insallah hamile kalirsin fazla dusunme kafana takma sitresdendetutmaya biliyo Allah izin verirse bende iki ay sonra tupbebek tedavisine baslicam.Allahim olmayan herkese versin...

Bir maceranın hüzünle bitmesi sonucu buradayım..Dün 17,00 itibari ile kanama yaşayarak bebeğimi kaybettim insanları telkin etmek kolaydı belki ama yaşayınca telkin olmak daha zormuş öyle bir acı varki ciğerimde ne anlatabilirim ne paylaşabilirim belkide...Bizim için bu kadarmış bu hikaye demekki Rabbim bundan sonrası için 2 kat sabır ihsan eylesin şimdi negatifi görmekten daha çok yanıyor içim..

Canım ben varım. Pco var sende de sanırım bende de var çok yumurta olunca böyle oluyor. Bana ilk tedaviye başladığımda dr direkt görünce çok yumurta olduğunu vejeteryan beslen dedi e2 çok yükseldi benim ilk tedavinin sonuna doğru 2350 oldu bir gün ara ile yine ölçüldü 7700 olmuştu ilaçları kesti 7000 düştü çatlatma iğnemi yaptım. Çatlatma iğnemi vuracağım gün ve ertesi günü 10 ar yumurta yedim toplam 20 tane protein çok var diye ve şu powerade içecekleri var gazsız onlardan verdi hergün bir şişe. Transferim oldu aslında normalde bu değerle transfer olan pek yok ama benim dr yaptı 17 olgun yumurtadan 4 tanesi döllendi yüksek e2 yumurta kalitesini etkiliyor bir de rahim iç yapısını. Transferden sonra da o içeceğe ve proteine devam ettim dr 6 yumurta dedi ama hiç ohs olmadım şişmedim yumurta toplamadan bir gün sonra baya rahattım ama dr en küçüklerde dahil hepsini toplamış 33 yumurta toplanmıştı. Negatif aldım 2 transfer yapıldı biri iyi biri ora kalite bir iyi bir orta donduruldu. Kışa onları yaptırıcam ama iğneleri kullanmayacağım için e2 yükselmez sanırım şansım belki artabilir. E2 değerinde sorun yoksa kafana takma protein yumurta bol ye o içecekten al iç hergün bir şişe mineral var içinde. İnşallah olumlu sonuç alırsın.

canım Allah sabır versin ne diyebiliriz ki Rabbim ömür yazmamış. Umarım yeni ve güzel bir gebelikle bu yaşadıklarını unutursun canım. Yaşamayan bilemez elbet negatife bile üzülüyoruz ki benim direkt negatif çıktığı halde bile regl olurken düşük yapıyormuşum gibi hissettim bir nevi de öyle aslında ona bile çok üzüldüm hiç haberini bile alamadan sen tabii ki üzüleceksin ama geçecek canım yeni umutlarla tekrar başlayacaksın ve sonuna kadar sürecek kucağına alacaksın bu hayatta umut olmasa zaten yaşanmaz.

Canım allah yardımcın olsun çok zor. Dediğin gibi tesellisi bile zor ama güçlü bir kadınsın ve üstesinden gelirsin.
Rabbim tekrar hamile kalmanı nasip etsin sağlıklı sıhatli bebeklerini kucağına almanı.
Kelimelerin şu an hiç bir anlamı yok ama toparlaman lazım kendini.

Saol allah razi olsun yumurtalarin kimi 8 kimi 6 mldi Ilk denememiz ondan korkuyorum cok sey okudum yarisi bos cikiyor transfer gunune kalmiyor diye ondan korktum sanirim sen hamilesin :)

yazan ellerıne sağlık henuz beklıyorum 6 gun var öğrenmeme ınşallah Rabbım dileyen herkse ve bizede nasip eder inşallah

çok üzüldüm gerçekten Rabbim tez zamanda unutturup yenisin nasip etsin inşallah ...gerçekten çok üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…