2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

hadi gözün aydın kuzucum

kızlar meraba hamile olan arkadaşlar sağ kasık bölgenizin biraz üstüne sancı gibi giriyor mu bu gün sık sık bu oluyor sormak istedim

canım bende de oluyo onu hafta sonu doktora gitmiştim sordum gördüğüm tedaviden dolayı sağ tarafta3, sol tarafta 2 tane kist oluşmuş ağrılar ondanmış.ama korkulacak bişey değilmiş bebekler büyüdükçe onlar da eriyip gidermiş

Kızlarr sağolun cevaplarınız için evet bende de PKO var.Anladıgım kadarı ile çok şukür ikinizde de başlamadı yani bu baana nasıl moral oldu anlatamamBanada protein dedi ama şunu anlamadım hic mi karbonhidrat tüketmiycez?sırf et,balık,yoğurt,yumurta,peynir mi yemeliyim ekmek vs yenebiliyor mu?Birde o içeceği demedi doktorum ama alayım şimdiden yani opu öncesi içmemin bir sakıncası olmaz dimi??
Miracle canım inşallah olmazda şimdiden sonra allahım sen koru bizleri...
Dejavu_one canım benim doktorum zaten transferi yapmayacak sanırım bu risk varken yapmaya yanaşnıyorlar...E2 değerim okadar yükselmedi hiç...Canım sende inş birdahaki transferinde olumlu sonuç alırsın bence ara verip ilaç kullanmadığın ay transfer olması daha avantajlı inş gelir bebeklerimiz....

ARKADAŞLAR öncelikle hayırlarla kucağınızada almayı nasip etsın Rabbim;
benım gibi bekleme sürecinde olanlar cevap verdi hamile olanlara da sormk ıstıyorum transferden sonra 7.gundeyım dün gece ateş basması yaşadım sabaha kadar halada çok geçmedi sizlerde buna benzer durumlar oldumu vücut ısım 37 ye cok yakın çıktın ? cevaplarsanız çok sevınırım..

Canım ne desem boş(Rabbim bundan sonra güldürsün inşallah yüzünü sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin...Vardır bir bildiği hayırlısı olsun hakkınızda canım...

merhaba kızlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin.sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.bende bugün 3. iğnemi yaptım.perşembe sabahı kontrole gidicem.ama benim karnımda ağrı var ara ara kasık ağrısı.bu süreçte karın ağrısı normal mi kızlar?yaşayan oldu mu?

Kızlar slm bişi sorucam ya ..yumurta toplama yaptıran arkadaşlardan yardım istiyorum.pazartesi yapıldı ama kasıklarım da bir sancı var otururken fln batma hissediyorum.bu şikayetleri yaşayan varmı

Suan doktordan ciktim 10 tane yumurtam oldugunu soyledi bugun ilaçlarin 4. Gunu sunu merak ediyorum yumurtam artar mi yoksa 10 tane mi kalir ay doktora sormayi unuttum adamdan cekiniyorum geri dönüp soramadim da

Merhaba can genelde doktor ne dediyse okadar cikiyo ama geriden gelenler iğneler sayesinde gelişebilir benim 3 yumurta vardı sadece 1 si normal büyüklüğe ulasdi insallahda hamilelikle sonuçlanır Allahım herkesi evlatsizlikla imtihan etmesin herkesin yüzü nu guldursun Rabbim

Bendede ateş basmaları olmuştu. Bir kaç gün sonra geçiyor.

Normal ağrıalrın hepsi. Yumurtalar geliştikçe ağrı yapar.

Kızlar slm bişi sorucam ya ..yumurta toplama yaptıran arkadaşlardan yardım istiyorum.pazartesi yapıldı ama kasıklarım da bir sancı var otururken fln batma hissediyorum.bu şikayetleri yaşayan varmı

Herkes yaşıyor o sorunu kafana takıp kendini fazla dinleme bu süreçte.

Bol bol su iç geçer canim doktor bana demişti sana antibiyotikum vermedilermu

tşkler cvplar için ..işteyim çok takmamaya çalışıyorum.Antibiyotik fln bi çok ilaç verdi.Kızlar bilginiz varmı bilmiyorum ama crino jeli sağlık ocağı yazıyor ben bir hata yapıp eczaneden aldım 75 TL .tüp bebek özel geçtiği için doktorda vermedi.Sağlık ocağına yazdırdım bugün 4 kutuya 10 TL ödedim

ben bursa acıbadem tek embriyo 5. gün yapıldı cok iyi kalitedeydi. insallah iyide sonuclanır..

Ptogesteton estrofem folik asiti vitamin ilsclarinin hepsini aile hekimi ysziyor bosyere para vermeyin. Yalniz estrofrmi iki kuru falan yazdirin.ayda birkere alma hakkimiz var.dodtinexu de aile hekimi ysziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…