- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.801
selam arkadaşlar
az önce dr dan geldim... hamileyimmmmm... kan değerim 139 çıktı... cuma günü bi daha çağırdı kese görebilmek için...rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin...
kızlar OPUdan cıktım. 30 yımurta toplanmış ama kacı olgun bilmiyoruz henuz. dualarınızı esirgemeyin kızlar
canım bence evlenme tarihini sil bebişin tarihini yaz bi de öyle dene bakalım
yaptığımda ben yen üyeydim ve guruplara da üye deildim oldubi yerde hata yapıyo olmayasın cnm
kızlarrrbugün değerim katlamış çokk mutluyumm allahım herkese nasip etsin bu 2. denemem 1.tüp bebek kürtajla sonuçlanmıştı inşallah bu kez sağlıklı gebelik olur nolurr dua edin çünkü tüp bebekte başarı hamile kalmakta değil sağlıklı bir bebeği kucağa almaktır
transferin 9.günü 150 çıkmıştı 12. gün 450 olmuş sizce nasıl değerim 2 emriyo verilmişti ikiz olma ihtimali var mı bir de bebeğin kalp atış ne zaman duyuluyor ne zaman doktora gitmeliyim bugün tranferin 12. günü ve 3.gün emriyosu verilmişti
kızlar meraba hamile olan arkadaşlar sağ kasık bölgenizin biraz üstüne sancı gibi giriyor mu bu gün sık sık bu oluyor sormak istedim
Cnm cok gecmis olsun... ohss gercekten cok zor... seni cok iyi anlaayabiliyorum... bende senin gibi ayni sorunu yasadim... doktorun dedigi gibi bol bol et tavuk balik gibi urunleri tuket... bide hani bu sporcu icecekleri varya... powerade vs. Migrosta satilio... ondan al ic ve tuzlu ayranda iyi geliomus... bunlarin hepsi benim doktorumun onerileriydi... ben bunlari uyguladim... ve allaha sukur simdilik belirtilerim yok... en kisa zamanda iyilesmen dilegiyle...
Kızlarr sağolun cevaplarınız için evet bende de PKO var.Anladıgım kadarı ile çok şukür ikinizde de başlamadı yani bu baana nasıl moral oldu anlatamamCanım ben varım. Pco var sende de sanırım bende de var çok yumurta olunca böyle oluyor. Bana ilk tedaviye başladığımda dr direkt görünce çok yumurta olduğunu vejeteryan beslen dedi e2 çok yükseldi benim ilk tedavinin sonuna doğru 2350 oldu bir gün ara ile yine ölçüldü 7700 olmuştu ilaçları kesti 7000 düştü çatlatma iğnemi yaptım. Çatlatma iğnemi vuracağım gün ve ertesi günü 10 ar yumurta yedim toplam 20 tane protein çok var diye ve şu powerade içecekleri var gazsız onlardan verdi hergün bir şişe. Transferim oldu aslında normalde bu değerle transfer olan pek yok ama benim dr yaptı 17 olgun yumurtadan 4 tanesi döllendi yüksek e2 yumurta kalitesini etkiliyor bir de rahim iç yapısını. Transferden sonra da o içeceğe ve proteine devam ettim dr 6 yumurta dedi ama hiç ohs olmadım şişmedim yumurta toplamadan bir gün sonra baya rahattım ama dr en küçüklerde dahil hepsini toplamış 33 yumurta toplanmıştı. Negatif aldım 2 transfer yapıldı biri iyi biri ora kalite bir iyi bir orta donduruldu. Kışa onları yaptırıcam ama iğneleri kullanmayacağım için e2 yükselmez sanırım şansım belki artabilir. E2 değerinde sorun yoksa kafana takma protein yumurta bol ye o içecekten al iç hergün bir şişe mineral var içinde. İnşallah olumlu sonuç alırsın.
Bir maceranın hüzünle bitmesi sonucu buradayım..Dün 17,00 itibari ile kanama yaşayarak bebeğimi kaybettim insanları telkin etmek kolaydı belki ama yaşayınca telkin olmak daha zormuş öyle bir acı varki ciğerimde ne anlatabilirim ne paylaşabilirim belkide...Bizim için bu kadarmış bu hikaye demekki Rabbim bundan sonrası için 2 kat sabır ihsan eylesin şimdi negatifi görmekten daha çok yanıyor içim..
Suan doktordan ciktim 10 tane yumurtam oldugunu soyledi bugun ilaçlarin 4. Gunu sunu merak ediyorum yumurtam artar mi yoksa 10 tane mi kalir ay doktora sormayi unuttum adamdan cekiniyorum geri dönüp soramadim da
ARKADAŞLAR öncelikle hayırlarla kucağınızada almayı nasip etsın Rabbim;
benım gibi bekleme sürecinde olanlar cevap verdi hamile olanlara da sormk ıstıyorum transferden sonra 7.gundeyım dün gece ateş basması yaşadım sabaha kadar halada çok geçmedi sizlerde buna benzer durumlar oldumu vücut ısım 37 ye cok yakın çıktın ? cevaplarsanız çok sevınırım..
merhaba kızlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin.sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.bende bugün 3. iğnemi yaptım.perşembe sabahı kontrole gidicem.ama benim karnımda ağrı var ara ara kasık ağrısı.bu süreçte karın ağrısı normal mi kızlar?yaşayan oldu mu?
Kızlar slm bişi sorucam ya ..yumurta toplama yaptıran arkadaşlardan yardım istiyorum.pazartesi yapıldı ama kasıklarım da bir sancı var otururken fln batma hissediyorum.bu şikayetleri yaşayan varmı
Kızlar slm bişi sorucam ya ..yumurta toplama yaptıran arkadaşlardan yardım istiyorum.pazartesi yapıldı ama kasıklarım da bir sancı var otururken fln batma hissediyorum.bu şikayetleri yaşayan varmı
Bendede ateş basmaları olmuştu. Bir kaç gün sonra geçiyor.
çok teşekkür ederim cevap ıcın Allahım hayırlarla kucağına almayı nasip etsin inşallah...umarım benım ateş basmamda senınkı gibi güzel haberlere gebedir ...
Bendede ateş basmaları olmuştu. Bir kaç gün sonra geçiyor.
çok teşekkür ederim cevap ıcın Allahım hayırlarla kucağına almayı nasip etsin inşallah...umarım benım ateş basmamda senınkı gibi güzel haberlere gebedir ...
Amin canım hepimizinkini.
Zor bir süreç stresli allah sabrını versin.
merhaba bugun 7.gunum 3 embriyo koydular bana centrum klinik Recai Papuccu doktorum 35 yaşındayım 3.gun embriyosu ıkısı ıyı kalıte bırı çok düşüktü cevap için teşekkür ederim cidden korkmuştum tek bende mi oluyor diye inşallah güzel şeylere delıldır bu, bu arada senın durumun nasıl nerde yaptırmıştın?
ben bursa acıbadem tek embriyo 5. gün yapıldı cok iyi kalitedeydi. insallah iyide sonuclanır..
tşkler cvplar için ..işteyim çok takmamaya çalışıyorum.Antibiyotik fln bi çok ilaç verdi.Kızlar bilginiz varmı bilmiyorum ama crino jeli sağlık ocağı yazıyor ben bir hata yapıp eczaneden aldım 75 TL .tüp bebek özel geçtiği için doktorda vermedi.Sağlık ocağına yazdırdım bugün 4 kutuya 10 TL ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?