- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.821
Kızlar slm bişi sorucam ya ..yumurta toplama yaptıran arkadaşlardan yardım istiyorum.pazartesi yapıldı ama kasıklarım da bir sancı var otururken fln batma hissediyorum.bu şikayetleri yaşayan varmı
Bir maceranın hüzünle bitmesi sonucu buradayım..Dün 17,00 itibari ile kanama yaşayarak bebeğimi kaybettim insanları telkin etmek kolaydı belki ama yaşayınca telkin olmak daha zormuş öyle bir acı varki ciğerimde ne anlatabilirim ne paylaşabilirim belkide...Bizim için bu kadarmış bu hikaye demekki Rabbim bundan sonrası için 2 kat sabır ihsan eylesin şimdi negatifi görmekten daha çok yanıyor içim..
Kızlarr sağolun cevaplarınız için evet bende de PKO var.Anladıgım kadarı ile çok şukür ikinizde de başlamadı yani bu baana nasıl moral oldu anlatamamBanada protein dedi ama şunu anlamadım hic mi karbonhidrat tüketmiycez?sırf et,balık,yoğurt,yumurta,peynir mi yemeliyim ekmek vs yenebiliyor mu?Birde o içeceği demedi doktorum ama alayım şimdiden yani opu öncesi içmemin bir sakıncası olmaz dimi??
Miracle canım inşallah olmazda şimdiden sonra allahım sen koru bizleri...
Dejavu_one canım benim doktorum zaten transferi yapmayacak sanırım bu risk varken yapmaya yanaşnıyorlar...E2 değerim okadar yükselmedi hiç...Canım sende inş birdahaki transferinde olumlu sonuç alırsın bence ara verip ilaç kullanmadığın ay transfer olması daha avantajlı inş gelir bebeklerimiz....
Bir maceranın hüzünle bitmesi sonucu buradayım..Dün 17,00 itibari ile kanama yaşayarak bebeğimi kaybettim insanları telkin etmek kolaydı belki ama yaşayınca telkin olmak daha zormuş öyle bir acı varki ciğerimde ne anlatabilirim ne paylaşabilirim belkide...Bizim için bu kadarmış bu hikaye demekki Rabbim bundan sonrası için 2 kat sabır ihsan eylesin şimdi negatifi görmekten daha çok yanıyor içim..
çok teşekkür ederim cevap için senin durumun nedir şu an?bekleme aşamasındamısın?kaç embriyor koyulmuştu?
ayşenihal benim de transferim 13. günü 2 emriyo verilmişti beklemedeyim 2 hafta sonra doktora gidicm inşallah sağlıklı gebelik olur
acaba transferin kaçıncı günü kalp atışı belli oluyor bilen var mı
ayşenihal benim de transferim 13. günü 2 emriyo verilmişti beklemedeyim 2 hafta sonra doktora gidicm inşallah sağlıklı gebelik olur
acaba transferin kaçıncı günü kalp atışı belli oluyor bilen var mı
belli oldumu sonuç çok tebrik ederim çok güzel:)kaçıncı gün embriyosuydu...?
ikisi de 3. gün emriyosuydu inşallah sağlıklı devam eder önemli olan bundan sonrası senin durumun ne transfer oldu mu
ikisi de 3. gün emriyosuydu 9.gün sonuç 150 12.gün 450 çıktı acaba ikiz olabilir mi inşallah sağlıklı devam eder önemli olan bundan sonrası senin durumun ne transfer oldu mu
Canim sonradan çogalmasindan öte gözden kaçmis olabiliyor sanirsam. Bende 7 görünüyordu hep ama 9 toplandi 9 u da olgundu. 10 tane maşallah gayet iyi zaten Canim inşallah kaliteleri de iyidirSuan doktordan ciktim 10 tane yumurtam oldugunu soyledi bugun ilaçlarin 4. Gunu sunu merak ediyorum yumurtam artar mi yoksa 10 tane mi kalir ay doktora sormayi unuttum adamdan cekiniyorum geri dönüp soramadim da
Canim çok üzüldüm Rabbim sabir versin, en kisa zamanda sağlikla kucağına alacağın yavrunla mükafatlandirsin....
Canim sonradan çogalmasindan öte gözden kaçmis olabiliyor sanirsam. Bende 7 görünüyordu hep ama 9 toplandi 9 u da olgundu. 10 tane maşallah gayet iyi zaten Canim inşallah kaliteleri de iyidir
Merhaba can genelde doktor ne dediyse okadar cikiyo ama geriden gelenler iğneler sayesinde gelişebilir benim 3 yumurta vardı sadece 1 si normal büyüklüğe ulasdi insallahda hamilelikle sonuçlanır Allahım herkesi evlatsizlikla imtihan etmesin herkesin yüzü nu guldursun Rabbim
Merhaba can genelde doktor ne dediyse okadar cikiyo ama geriden gelenler iğneler sayesinde gelişebilir benim 3 yumurta vardı sadece 1 si normal büyüklüğe ulasdi insallahda hamilelikle sonuçlanır Allahım herkesi evlatsizlikla imtihan etmesin herkesin yüzü nu guldursun Rabbim
Yok cnm sade protein deil... istedigini yiyebilirsin ama protein agirlikli olsun.. ornegin her ogunde bi tur protein tuketmeye ozen goster... bu bi kase yogurt veya bi bardak ayran veya et olabilir... o sana kalmis nasil istersen oyle ayarla..
Icecegin bi zarari olacagini sanmiyorumm... o sadece electrolytelerini duzenliyo... bana cok iyi geldi... =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?