2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kızlar slm bişi sorucam ya ..yumurta toplama yaptıran arkadaşlardan yardım istiyorum.pazartesi yapıldı ama kasıklarım da bir sancı var otururken fln batma hissediyorum.bu şikayetleri yaşayan varmı

canım asırı bir agrı olmaması gerekir ama bi şişlik hafif sancılar normal. yine de doktorunu bi ara istersen

canım acını anlıyorum Allah yardımcın olsun. bil ki zaman herşeyîn ilacı.Allahım en kısa zamanda tekrar, sağlıklı hamilelikler nesîp etsîn înşallah

Yok cnm sade protein deil... istedigini yiyebilirsin ama protein agirlikli olsun.. ornegin her ogunde bi tur protein tuketmeye ozen goster... bu bi kase yogurt veya bi bardak ayran veya et olabilir... o sana kalmis nasil istersen oyle ayarla..

Icecegin bi zarari olacagini sanmiyorumm... o sadece electrolytelerini duzenliyo... bana cok iyi geldi... =)

Belki inanmazsin ama bu haberini alir almaz oturdum agladim... gecerkten cok uzuldumm cnm bnm.. biz ne desekde senin acin dinmez biliyorum... ama uunutma ki allahtan umut kesilmez... insallah ilerde rabbim sana tekrar hamile kalmayi nasip edecektir... lutfen uzme tatli canini... kafa dagitacak biseyler yapmaya calis... yalniz kalma olur mu..

çok teşekkür ederim cevap için senin durumun nedir şu an?bekleme aşamasındamısın?kaç embriyor koyulmuştu?

ayşenihal benim de transferim 13. günü 2 emriyo verilmişti beklemedeyim 2 hafta sonra doktora gidicm inşallah sağlıklı gebelik olur

acaba transferin kaçıncı günü kalp atışı belli oluyor bilen var mı

canım inan okuyunca çok üzüldüm. rabbim sabır versin. inşallah en kısa zamanda rabbim tekrar nasip etsin

Transferin hayirli olsun... transferden 5 veya 6 hafta sonra duyuluyo ama burda daha erken duyanlarda var...

belli oldumu sonuç çok tebrik ederim çok güzel:)kaçıncı gün embriyosuydu...?

belli oldumu sonuç çok tebrik ederim çok güzel:)kaçıncı gün embriyosuydu...?

ikisi de 3. gün emriyosuydu 9.gün sonuç 150 12.gün 450 çıktı acaba ikiz olabilir mi inşallah sağlıklı devam eder önemli olan bundan sonrası senin durumun ne transfer oldu mu

Son düzenleme:
ikisi de 3. gün emriyosuydu 9.gün sonuç 150 12.gün 450 çıktı acaba ikiz olabilir mi inşallah sağlıklı devam eder önemli olan bundan sonrası senin durumun ne transfer oldu mu

gerçekten çok güzel tebrik ederim benım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin Allahım,benım 7.gunum bugun 3.gün embriyosuydu benımkilerde bugun ıdrar testı yaptım negatıfdı bu ateş basmalrı benı korkutuyor zaten olmayacak sanırımolmADI SANKİ

iki gündür konuyu takip etmiyordum
yazını okuyunca inan çok üzüldüm, inşallah bir an önce yeniden hamile olur ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsı

Canim çok üzüldüm Rabbim sabir versin, en kisa zamanda sağlikla kucağına alacağın yavrunla mükafatlandirsin....
Suan doktordan ciktim 10 tane yumurtam oldugunu soyledi bugun ilaçlarin 4. Gunu sunu merak ediyorum yumurtam artar mi yoksa 10 tane mi kalir ay doktora sormayi unuttum adamdan cekiniyorum geri dönüp soramadim da
Canim sonradan çogalmasindan öte gözden kaçmis olabiliyor sanirsam. Bende 7 görünüyordu hep ama 9 toplandi 9 u da olgundu. 10 tane maşallah gayet iyi zaten Canim inşallah kaliteleri de iyidir

Son düzenleme:

Allahım sabır versin.

27 ağustost opum oldu.30 ağustosta 2 bebişim transfer edildi.göbek deliğimden 4 parmak aşağıda ara ara bi sağ bi sol tarafım ağrı yapıyor.bugün hatta yukarlara çıktı ağrı.aynı ağrıyı yaşayan var mı içinizde.

İnşallah senin dedigin gibi ve senin yumurtalarin gibi olgunlasmis olur benim tek kafami karistiran ilaclardan önce 15 yumurtam vardi bundan 20 gun once filan simdi 10 deyince kalakaldim daha oncesinden Doktor 17 18 tane cikaririz diyordu :))) aman canim varya ne kadar memnuniyet sizim 2 tane olabilirdi senin durumun nedir transfer oldu mu

canım çok üzüldüm (((43: inşallah en yakın zamanda herhangi bir tedaviye gerek kalmadan hamile kalır ve sağlıcakla alırsın kucağına.... ne dense boş...

Amin canim rabbim bu duyguyu eşlerimize ve bize aratmasin. Insallah seni bebesinde sana sımsıkı sarılır gönlünce hamilelik geçirip kucagina alirsin

Amin canim rabbim bu duyguyu eşlerimize ve bize aratmasin. Insallah senin bebesinde sana sımsıkı sarılır gönlünce hamilelik geçirip kucagina alirsin

Anladım canım çooookk teşekkürler...İnş bana da iyi gelir cok korktum bugün allahım korusun inş olmaz korktuğum tablo hemen içeyim bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…