2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

tatlım bende 6 tane, yarın opum var. bunu duyunca da aklımdan sadece şu geçti, Rabbim bi tane bile olsa, kaliteli olsun, bana tutunsun yeter..... önceleri illaki 2 tane transfer edilsin diyodum şans daha fazla diye, ama düşündüm ve önce birini bulalım da diye geçirdim içimden. zaten miyomumda var, 2 tane riskli benim için. şimdi sadece bu 6 tanenin kaliteli olmasını ve transfer edilecek (inşallah transfer edilecek) olanın bana tutunmasını diliyorum Rabbimden. ve tabi sağlıklı bi hamilelik geçirip onu kucağıma alabilmeyi...

bence endişelenme, önce sakin olmayı ve öyle kalmayı öğrenmemiz gerekiyor galiba. Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşallah dilediğin gibi olur sonuç

Allah sabır versin canim inşallah tekrar hamilelik yaşarsın sağlıkla kucağını aldırır MEVLAM herşeyde vardır bir hayir kusum zaman en güzel ilaç MEVLAM NEYLER EYLER ENGUZELİNİ EYLER

Arkadaslar yardim lutfen.cumartesi opum oldu.bugun3.gun karnimda hafif sislik ve ara ara kasiklarimda batma oluyor.dayanilmayacak bi agri dehil boyle adet agrisi gibi ama ne yapmaliyim bilmiyorum normalmi acaba??

bu gün geçti çok şükür insan hemen korkuyor birşey olucak diye

iyi hadi geçmiş olsun arkadaşım... bende ki batma devam ediyor... hatta bu gün 2-3 damla kan bile geldi... görünce elim ayağım titredi ödüm koptu... hemen dr aradım... telaşlanma sakin ol dedi yerleşme kanaması olabilirmiş :) yat sakın işe gitme dedi... Allahtan rapor almıştım :) inşallah yarın bi daha test yaptırcam değerlerim artmış olur dua edin nolur çünkü biraz düşük geldi bana dünkü değer 139.80 çıkmıştı

Arkadaslar yardim lutfen.cumartesi opum oldu.bugun3.gun karnimda hafif sislik ve ara ara kasiklarimda batma oluyor.dayanilmayacak bi agri dehil boyle adet agrisi gibi ama ne yapmaliyim bilmiyorum normalmi acaba??

normal arkadaşım hiç korkma sakin ol... çok kötü olursan dr git serumla iyi olursun... benimde öyle olmuştu dr yumurtalıkların şişti şimdi ise geri dönmeye çalışıyor falan dedi ... bi de ilaçların da yan etkisiymiş... sakın fazla dolanma yat ...

Canim cok sagol icime su serptin..oturmak ne mumkun gun boyu ayaktayim.simdi eve geldim baktim karnim gozle gorulur bi sekilde sis.odum koptu.arada kasilma oldu ama cok dert etmiyorum gelip geciyor bide bisuru ilac var midem ondanda yaniyor zannedersem.bukadr ilaca dayanmadi) simdi forumu okurken yattim hakkaten karin agrim biraz daha azaldi ama sen yazana kadr buna yormamistim.allah razi olsun

ben opu transfer falan toplam 1 hafta yattım... karnım acıyordu inanılmaz bir şişlik... ona rağmen o ağrıdan dolayı dr a gitmek zorunda kaldım... ve serumla kendime geldim... dikkat et kendine arkadaşım...

tüp bebek merkezinden arayıp söylüyorlar.. sana hergün embriyoların durumunu anlatıyorlar...

doktor bugün dölleneneleri söyledi de. ama bölünme olup olmadığını söylemedi. yarın 2. günüm olacak. yarın acaba perşembe gel derler mi ki. biran önce olsun sağlıklı bi şekilde transferim diye bekliyorum da. bide embriyonun kaça bölünmesi sağlıklı acabaz

Son düzenleme:
Slm kizlar... Beni merak edenler icin yaziyorum.. bebek gelismemis kslbide atmadi.. alscsklar rabbimin taldirinden ote yol yok.. uc gunluk dunyada bu aciyida tatmak varmis kaderimde.. mutlaka.o benim icin en Hayirlisini bilir. Hepinizin bahtin Guzel olsun ins. Kucaklariniza almak nasip olur.. Allaha emanet olun...

canım daha çok yeni bu batmalar normal dir zaten endişelenme kanamada yerleştği için kiminde olurmuş yorma kendini dinlen bu değerin ilk değermiydi düşük değil korkma

bölünme sayısını hatırlamıyorum arkadaşım ya... umarım hersey yolunda gider ...

ah canım ya çok üzüldüm gerçekten bende kalp atışını dinlemeye gidicem haftaya ve çok korkuyorum allah sabrını versin yapabiliceğimiz bireşy varsa söyle lütfen ne olursa

canım daha çok yeni bu batmalar normal dir zaten endişelenme kanamada yerleştği için kiminde olurmuş yorma kendini dinlen bu değerin ilk değermiydi düşük değil korkma

ilk değerdi. dünkü 12. gün değeri.. bi arkadaşım cok düşük dedi de biraz endişelendim bugün de kanama olunca korktum

Arkadasim cok gecmis olsun rabbim yar ve yardimcin olsun kendini dua ve namaza ver canim acini ancak rabbim dindirebilir.rabbim yuzunu kisa surede tekrar guldurur insallh

aaaa canım ya inan çok üzüldüm. başja bi doktora daha falan gitseydin ya bi daha!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…