- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.841
İnşallah senin dedigin gibi ve senin yumurtalarin gibi olgunlasmis olur benim tek kafami karistiran ilaclardan önce 15 yumurtam vardi bundan 20 gun once filan simdi 10 deyince kalakaldim daha oncesinden Doktor 17 18 tane cikaririz diyordu :))) aman canim varya ne kadar memnuniyet sizim 2 tane olabilirdi senin durumun nedir transfer oldu mu
Bir maceranın hüzünle bitmesi sonucu buradayım..Dün 17,00 itibari ile kanama yaşayarak bebeğimi kaybettim insanları telkin etmek kolaydı belki ama yaşayınca telkin olmak daha zormuş öyle bir acı varki ciğerimde ne anlatabilirim ne paylaşabilirim belkide...Bizim için bu kadarmış bu hikaye demekki Rabbim bundan sonrası için 2 kat sabır ihsan eylesin şimdi negatifi görmekten daha çok yanıyor içim..
Amin canim rabbim bu duyguyu eşlerimize ve bize aratmasin. Insallah seni bebesinde sana sımsıkı sarılır gönlünce hamilelik geçirip kucagina alirsin
Allah hepimizinde gönlüne göre versin cok tesekkurvederim iyi dileklerinde icin
bu gün geçti çok şükür insan hemen korkuyor birşey olucak diye
Arkadaslar yardim lutfen.cumartesi opum oldu.bugun3.gun karnimda hafif sislik ve ara ara kasiklarimda batma oluyor.dayanilmayacak bi agri dehil boyle adet agrisi gibi ama ne yapmaliyim bilmiyorum normalmi acaba??
normal arkadaşım hiç korkma sakin ol... çok kötü olursan dr git serumla iyi olursun... benimde öyle olmuştu dr yumurtalıkların şişti şimdi ise geri dönmeye çalışıyor falan dedi ... bi de ilaçların da yan etkisiymiş... sakın fazla dolanma yat ...
merhaba arkadaşlar. bende transferi olan arkadaşlara sormak istiyorum. transferinizin olacağını ne zaman öğrendiniz acaba
Canim cok sagol icime su serptin..oturmak ne mumkun gun boyu ayaktayim.simdi eve geldim baktim karnim gozle gorulur bi sekilde sis.odum koptu.arada kasilma oldu ama cok dert etmiyorum gelip geciyor bide bisuru ilac var midem ondanda yaniyor zannedersem.bukadr ilaca dayanmadi) simdi forumu okurken yattim hakkaten karin agrim biraz daha azaldi ama sen yazana kadr buna yormamistim.allah razi olsun
tüp bebek merkezinden arayıp söylüyorlar.. sana hergün embriyoların durumunu anlatıyorlar...
iyi hadi geçmiş olsun arkadaşım... bende ki batma devam ediyor... hatta bu gün 2-3 damla kan bile geldi... görünce elim ayağım titredi ödüm koptu...hemen dr aradım... telaşlanma sakin ol dedi yerleşme kanaması olabilirmiş :) yat sakın işe gitme dedi... Allahtan rapor almıştım :) inşallah yarın bi daha test yaptırcam değerlerim artmış olur dua edin nolur çünkü biraz düşük geldi bana dünkü değer 139.80 çıkmıştı
doktor bugün dölleneneleri söyledi de. ama bölünme olup olmadığını söylemedi. yarın 2. günüm olacak. yarın acaba perşembe gel derler mi ki. biran önce olsun sağlıklı bi şekilde transferim diye bekliyorum da. bide embriyonun kaça bölünmesi sağlıklı acabaz
Slm kizlar... Beni merak edenler icin yaziyorum.. bebek gelismemis kslbide atmadi.. alscsklar rabbimin taldirinden ote yol yok.. uc gunluk dunyada bu aciyida tatmak varmis kaderimde.. mutlaka.o benim icin en Hayirlisini bilir. Hepinizin bahtin Guzel olsun ins. Kucaklariniza almak nasip olur.. Allaha emanet olun...
canım daha çok yeni bu batmalar normal dir zaten endişelenme kanamada yerleştği için kiminde olurmuş yorma kendini dinlen bu değerin ilk değermiydi düşük değil korkma
Slm kizlar... Beni merak edenler icin yaziyorum.. bebek gelismemis kslbide atmadi.. alscsklar rabbimin taldirinden ote yol yok.. uc gunluk dunyada bu aciyida tatmak varmis kaderimde.. mutlaka.o benim icin en Hayirlisini bilir. Hepinizin bahtin Guzel olsun ins. Kucaklariniza almak nasip olur.. Allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?