- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.861
kizlar jel kullananlar nekadar iceri sokuyordunz bn hepsini zarar verirmi acaba mercimegime:)
Slm kizlar... Beni merak edenler icin yaziyorum.. bebek gelismemis kslbide atmadi.. alscsklar rabbimin taldirinden ote yol yok.. uc gunluk dunyada bu aciyida tatmak varmis kaderimde.. mutlaka.o benim icin en Hayirlisini bilir. Hepinizin bahtin Guzel olsun ins. Kucaklariniza almak nasip olur.. Allaha emanet olun...
ilk değerdi. dünkü 12. gün değeri.. bi arkadaşım cok düşük dedi de biraz endişelendim bugün de kanama olunca korktum
Transfer yaptiran arkadaslarim 3.gun 5. Gun ....emriyolari bunlain hangisi daha iyi .yada bir fark varmi arasinda
Arkadaslar yardim lutfen.cumartesi opum oldu.bugun3.gun karnimda hafif sislik ve ara ara kasiklarimda batma oluyor.dayanilmayacak bi agri dehil boyle adet agrisi gibi ama ne yapmaliyim bilmiyorum normalmi acaba??
Slm kizlar... Beni merak edenler icin yaziyorum.. bebek gelismemis kslbide atmadi.. alscsklar rabbimin taldirinden ote yol yok.. uc gunluk dunyada bu aciyida tatmak varmis kaderimde.. mutlaka.o benim icin en Hayirlisini bilir. Hepinizin bahtin Guzel olsun ins. Kucaklariniza almak nasip olur.. Allaha emanet olun...
bende öyle yapıyorum canım endişelenme mercimeğimiz oldukça ilerde jelin boyutu zarar vermez birda birikme yapmasa bu jel
bn 3 gundur kullaniyorum neden bnden geri gelenler olmuyor
daha yeni başlamışsın canım ondan çok gelmesi sorun değil zatende içerde birikiyor ve bu beni rahatsız ediyor
Sizlere moral ve umut olmak adına yazmak istedim ben 4 senelik evliyim 1 senedir tedavi olmaya başladım rahim filminin ardından tüplerim tıkalı çıktı sol tüpümde sorun daha fazlaydı ameliyat oldum sol tüpüm alındı 2 ay geçti tüp bebek yaptık rabbime binlerce şükürler olsun dün test günümdü yaptırdım ve pozitif çıktı rabbim herkeze bu güzel duyguyu tattırsın inş hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin...
kizlar jel kullananlar nekadar iceri sokuyordunz bn hepsini zarar verirmi acaba mercimegime:)
Sizlere moral ve umut olmak adına yazmak istedim ben 4 senelik evliyim 1 senedir tedavi olmaya başladım rahim filminin ardından tüplerim tıkalı çıktı sol tüpümde sorun daha fazlaydı ameliyat oldum sol tüpüm alındı 2 ay geçti tüp bebek yaptık rabbime binlerce şükürler olsun dün test günümdü yaptırdım ve pozitif çıktı rabbim herkeze bu güzel duyguyu tattırsın inş hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin...
tatlım bende 6 tane, yarın opum var. bunu duyunca da aklımdan sadece şu geçti, Rabbim bi tane bile olsa, kaliteli olsun, bana tutunsun yeter..... önceleri illaki 2 tane transfer edilsin diyodum şans daha fazla diye, ama düşündüm ve önce birini bulalım da diye geçirdim içimden. zaten miyomumda var, 2 tane riskli benim için. şimdi sadece bu 6 tanenin kaliteli olmasını ve transfer edilecek (inşallah transfer edilecek) olanın bana tutunmasını diliyorum Rabbimden. ve tabi sağlıklı bi hamilelik geçirip onu kucağıma alabilmeyi...
bence endişelenme, önce sakin olmayı ve öyle kalmayı öğrenmemiz gerekiyor galiba. Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşallah dilediğin gibi olur sonuç
Kızlar slm bişi sorucam ya ..yumurta toplama yaptıran arkadaşlardan yardım istiyorum.pazartesi yapıldı ama kasıklarım da bir sancı var otururken fln batma hissediyorum.bu şikayetleri yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?