2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım allah sabrını versin.üzüldüm.rabbim vakti gelince hepimiizi mutlu edecek.taktir onun.

cnm sni cok iyi anliyorum ilk gebeligimde aynisini bnim basimada geldi hep rabbimme dua ediyordum hayirli saglikli olacksa olsn diye sonra duyunca bebegimin oyle oldugunu coookkk agladm ama sonra ettigi m dua aklima geldi rabbimin bi bildigi vardir dedim sonra bir sene sonra hamile kaldm ayni korkular yine var icimde rabbim buyuk insallh en yakin zamnda hamile kalirsn saglikli bir sekilde cnm bmm

çok üzüldüm tatlım, söylenecek herşeyi sen söylemişsin zaten. inşallah seninde en yakın zaman da sağlıkla kucağına alacağın bebeğin sana gelir.... Rabbim yar ve yardımcın olsun

Sizlere moral ve umut olmak adına yazmak istedim ben 4 senelik evliyim 1 senedir tedavi olmaya başladım rahim filminin ardından tüplerim tıkalı çıktı sol tüpümde sorun daha fazlaydı ameliyat oldum sol tüpüm alındı 2 ay geçti tüp bebek yaptık rabbime binlerce şükürler olsun dün test günümdü yaptırdım ve pozitif çıktı rabbim herkeze bu güzel duyguyu tattırsın inş hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin...

tebrikler canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

kizlar jel kullananlar nekadar iceri sokuyordunz bn hepsini zarar verirmi acaba mercimegime:)

Canim benim hemşire dediki bana t olarak y sonra sık sıkılı biçimde geri çek dedi eğer sıkılı biçimde geri cekmezzen dedi verdiğin jeli geri vakumlar dedi
Allah hepimze kolaylık versin emeklerimizi boşa çıkartmasını

Tebrikler canim Allah tamamını erdirsin sağlıkla sihhatle

canım bugun hep üzücü haberler alıyoruz. çok üzüldüm. işallah en kısa zamanda kavusursun tekrardan. kendine dikkat et. sen iyi ol ki tekrar bebiş olsun. rabbim sabır versin. kalp atışını duymaya gıttıgınde mı ogrendın gelişmediğini. yoksa kanaman fılanmı başladı. sen keseyle bırlıkte bebeği görmüşmüydün

Amin insallah canim guzel dileklerin ve tesellin için teşekkür ederim yarin içinde allahim yardimcin olsun transfer gunune kadar en iyi en sagliklisini evine al gotur canim güzel haberlerini bekliyorum bebegin sana sımsıkı tutunsun insallah

Kızlar slm bişi sorucam ya ..yumurta toplama yaptıran arkadaşlardan yardım istiyorum.pazartesi yapıldı ama kasıklarım da bir sancı var otururken fln batma hissediyorum.bu şikayetleri yaşayan varmı

aynı şeyler bende de oldu canım tuvalete gitmeye korkuyordum o kadar ağrım vardı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…