2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım inşlala her şey yoluna girer ateş benim de vardı bir de çok düşünme başka şeylerle uğraş takmazsan sanki daha iyi bebişler için canımmm

Merhaba arkadaşlar bugün transferimin üçüncü günü sabah tuvaletden sonra regli gibi sancım oldu kasıklarım ve belim kısa sürdü ama çok korktum transfer sonrası sizde böyle ağrılar oldumu

Canım allah sabır versin. İnşallah kısa sürede atlatırsın üzüntünü . Yeni gün yeni umutlar rabbim dualrımızı kabul etsin. İnşallah tekrar hamile kalıp bebişinin kalp atışlarını duyacaksın

Aynı ağrı ben dün çok yaşadım. Doktorumu aradım dinlen geçmezse yarın gel dedi.
Ben riske atmamak için bugüne randevu aldım gideceğim. Herşeyden şüphelenir oldum.

Canim ya çok üzüldüm Rabbim sabır versin En büyük dayanağımız inancımız, Dediğin gibi mutlaka Yaradanın bir bildiği vardır, en kısa zamanda inşallah hayirli sağlıkli evlatlarina kavuşursun...

Merhaba arkadaşlar bugün transferimin üçüncü günü sabah tuvaletden sonra regli gibi sancım oldu kasıklarım ve belim kısa sürdü ama çok korktum transfer sonrası sizde böyle ağrılar oldumu

o ağrılar opudan da kaynaklanıyor olabilir bu tür ağrılar normal canımm

Seybilciğim seni hangi topicten hatırlıyorum acaba? Tebrik ederi bu arada. Test için erken değil miydi daha? Ben de 9. gün çıkıyormuş diye duymuştum ama bilmem ki ben de yaptırsam mı 10. gün.
Senin kaçıncı gün embriyosu idiler bebişlerin? Benim Salı toplandı, perşembe koyuldu.
İki tane bebiş koyulmuş, tabi ki ikiz olma ihtimali var, hatta topicte daha önce arkadaşın 2 embriyo transferi ve 3 kese çıkmış. Bizim bile var ikiz olma ihtimali, ki benim tek embriyo transfer edildi. Bildiğim kadarıyla 5. hafta sonunda, 6. hafta kalp atışı duyuluyor. Ama bazılarının geç de duyulabiliyor. Bu arada artışın güzel. Hadi bakalım hayırlısı.

Bir de, hiç belirti hissettin mi canım?

Canım, benim o yanma 4. günü 5. güne bağlayan gece olmuştu. O günlerde bir de ayak ağrılarım vardı, gece ağrıyla uyanıp uyuyamıyordum, sonra da nye dönüp duruyorsun yatakta diye eşim kızıyordum. Oysa ki adam bir kere dönmüş, ben durmadan dönüyordum.
Güzel bir süreç aslında bu değil mi? Bir de pozitifi görürsem neler yaparım adama bilmiyorum. Bu arada benim pazartesi crinone jlden kahverengi şeyler geldi. salı da geldi. Bugün jel kavuniçi gibi geliyor. Hemşireye sordum, normal dedi. İşlemden kalma kandır dedi. Amakanamaya çevirecek diy o kadar korkuyorum ki anlatamam. Allah hayırlısını nasip etsin artık. Elden geleni biler yaptık. Gerisi ona kalmış. Bu arada sana hangi gün test verdiler? Bir de ben dün tekrar ovitrelle çatlama iğnesi yaptım. Sana da rmişler miydi ovitrelle?

Vilmammm cnm bnm... gecmis olsun... simdi yazini okuyunca sok oldum... gercekten cokkkkk uzuldum... allahtan sana sabir ve en kisa zamanda tekrar hamile kalmani diliyorum...

ben de seni hatırlıyorum canım şubat topiğinden olabilir bana 2 tane 3. gün emriyosu konuldu transferden 1 hafta sonra tatile çıkacaktım 10. günde tatilde olacağım ve için doktoruma 9.gün kan testi yaptırabilir miyim dedim testi yaptırıp tatile çıktım telefonla o gün sordum hastaneye. 150 dediler 3 günlük tatilim süper geçti hatta denize bile girdim o yüzden 9. gün yaptırdım yani 9.gün de belli oluyo ama aslında 10.günde yaptırmak lazım boş ver sen bekle bir gün için değmez bugün 14. gün ama hiç de belirtim yok normal hissediyorum kendimi bazen adet sanısı gibi bi şey oluyo ama çabuk geçiyoo bakalım inşallah sağlıklı çocuklar ve sağlıklı bir gebelik geçirrim
şubatta 2 emriyo verilmişti biri tuttu ama sağlıksız gebelikti kalbi atmadı kürtaj oldum çok üzüldüm allah kimsete yaşatmasın inşallah bi daha yaşamam şimdi kendimi çok kaptırmıyorum her şeyin hayırlısı diyorum
senin bugün transferin kaçıncı günü senin de ağrıların var mı nasıl gidiyoo

Sabahtan bu yana doktor ariyrum nasil bir yerde yasiyorsam dr yok.kucuk yerleri bu yizden hic sevmiyorum.

Baska bi ilcede buldjm sonunda.

Aslinda gecrn hafta sali gitmistim ama bir haftadir o kadar kotu seyler duydum ki.bir an evvel bebegime gormek istiyorum cok korktum.

Kendi doktorum baska sehirde ve ancak 12.haftada gidebilirim zamana oadsr dayanamicam.

Vilma cok ama cok üzüldüm canim.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…