- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.881
gerçekten çok güzel tebrik ederim benım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin Allahım,benım 7.gunum bugun 3.gün embriyosuydu benımkilerde bugun ıdrar testı yaptım negatıfdı bu ateş basmalrı benı korkutuyor zaten olmayacak sanırımolmADI SANKİ
Transfer yaptiran arkadaslarim 3.gun 5. Gun ....emriyolari bunlain hangisi daha iyi .yada bir fark varmi arasinda
Slm kizlar... Beni merak edenler icin yaziyorum.. bebek gelismemis kslbide atmadi.. alscsklar rabbimin taldirinden ote yol yok.. uc gunluk dunyada bu aciyida tatmak varmis kaderimde.. mutlaka.o benim icin en Hayirlisini bilir. Hepinizin bahtin Guzel olsun ins. Kucaklariniza almak nasip olur.. Allaha emanet olun...
27 ağustost opum oldu.30 ağustosta 2 bebişim transfer edildi.göbek deliğimden 4 parmak aşağıda ara ara bi sağ bi sol tarafım ağrı yapıyor.bugün hatta yukarlara çıktı ağrı.aynı ağrıyı yaşayan var mı içinizde.
Slm kizlar... Beni merak edenler icin yaziyorum.. bebek gelismemis kslbide atmadi.. alscsklar rabbimin taldirinden ote yol yok.. uc gunluk dunyada bu aciyida tatmak varmis kaderimde.. mutlaka.o benim icin en Hayirlisini bilir. Hepinizin bahtin Guzel olsun ins. Kucaklariniza almak nasip olur.. Allaha emanet olun...
Merhaba arkadaşlar bugün transferimin üçüncü günü sabah tuvaletden sonra regli gibi sancım oldu kasıklarım ve belim kısa sürdü ama çok korktum transfer sonrası sizde böyle ağrılar oldumu
kızlarrrbugün değerim katlamış çokk mutluyumm allahım herkese nasip etsin bu 2. denemem 1.tüp bebek kürtajla sonuçlanmıştı inşallah bu kez sağlıklı gebelik olur nolurr dua edin çünkü tüp bebekte başarı hamile kalmakta değil sağlıklı bir bebeği kucağa almaktır
transferin 9.günü 150 çıkmıştı 12. gün 450 olmuş sizce nasıl değerim 2 emriyo verilmişti ikiz olma ihtimali var mı bir de bebeğin kalp atış ne zaman duyuluyor ne zaman doktora gitmeliyim bugün tranferin 12. günü ve 3.gün emriyosu verilmişti
Şansa belki bugün kalp atışını duyarım.
ARKADAŞLAR öncelikle hayırlarla kucağınızada almayı nasip etsın Rabbim;
benım gibi bekleme sürecinde olanlar cevap verdi hamile olanlara da sormk ıstıyorum transferden sonra 7.gundeyım dün gece ateş basması yaşadım sabaha kadar halada çok geçmedi sizlerde buna benzer durumlar oldumu vücut ısım 37 ye cok yakın çıktın ? cevaplarsanız çok sevınırım..
insallah duyarsin cnm
erken gıbı gelıyor canım ama bakalım
umarım agrılarda hayra alamettir
bnce kotu birsey degildr bebek iyice yerlesiyordur rahim buyuyordur o yuzdn agri oluyordur
Insallah canım aksam dr aradım dınlen dedı umarım ıstırahat falan vermez bu aralar ızıne cıkamam
Seybilciğim seni hangi topicten hatırlıyorum acaba? Tebrik ederi bu arada. Test için erken değil miydi daha? Ben de 9. gün çıkıyormuş diye duymuştum ama bilmem ki ben de yaptırsam mı 10. gün.
Senin kaçıncı gün embriyosu idiler bebişlerin? Benim Salı toplandı, perşembe koyuldu.
İki tane bebiş koyulmuş, tabi ki ikiz olma ihtimali var, hatta topicte daha önce arkadaşın 2 embriyo transferi ve 3 kese çıkmış. Bizim bile var ikiz olma ihtimali, ki benim tek embriyo transfer edildi. Bildiğim kadarıyla 5. hafta sonunda, 6. hafta kalp atışı duyuluyor. Ama bazılarının geç de duyulabiliyor. Bu arada artışın güzel. Hadi bakalım hayırlısı.
Bir de, hiç belirti hissettin mi canım?
insallh cnm bebegin iyidir saat kacta randevun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?