- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.901
12 :30 da cnm
sımdıde sankı bırı bıcak saplıyor gıbı hayır olsun ıns
oncedn banada oluyrdu korkma allahin izniyle birsey olmaz12 :30 da cnm
sımdıde sankı bırı bıcak saplıyor gıbı hayır olsun ıns
Ilk haftalarda bende de oldu cnm özellikle ayaga kalkarken sanki bcak saplaniyor gibi ani bi sey.
Ama sonra gecti.olmuyor artik.
Bence hareketlenme olmasi güzel bisey. Kanaman olmadigisurecr korkma cnm.
kuzlar dunden beri midem acayîp şiş! alt karın da şîş ama midem beni daha fazla rahatsız ediyo( ohss mi oldum acaba ((
ben de seni hatırlıyorum canım şubat topiğinden olabilir bana 2 tane 3. gün emriyosu konuldu transferden 1 hafta sonra tatile çıkacaktım 10. günde tatilde olacağım ve için doktoruma 9.gün kan testi yaptırabilir miyim dedim testi yaptırıp tatile çıktım telefonla o gün sordum hastaneye. 150 dediler 3 günlük tatilim süper geçti hatta denize bile girdim o yüzden 9. gün yaptırdım yani 9.gün de belli oluyo ama aslında 10.günde yaptırmak lazım boş ver sen bekle bir gün için değmez bugün 14. gün ama hiç de belirtim yok normal hissediyorum kendimi bazen adet sanısı gibi bi şey oluyo ama çabuk geçiyoo bakalım inşallah sağlıklı çocuklar ve sağlıklı bir gebelik geçirrim
şubatta 2 emriyo verilmişti biri tuttu ama sağlıksız gebelikti kalbi atmadı kürtaj oldum çok üzüldüm allah kimsete yaşatmasın inşallah bi daha yaşamam şimdi kendimi çok kaptırmıyorum her şeyin hayırlısı diyorum
senin bugün transferin kaçıncı günü senin de ağrıların var mı nasıl gidiyoo
Sabahtan bu yana doktor ariyrum nasil bir yerde yasiyorsam dr yok.kucuk yerleri bu yizden hic sevmiyorum.
Baska bi ilcede buldjm sonunda.
Aslinda gecrn hafta sali gitmistim ama bir haftadir o kadar kotu seyler duydum ki.bir an evvel bebegime gormek istiyorum cok korktum.
Kendi doktorum baska sehirde ve ancak 12.haftada gidebilirim zamana oadsr dayanamicam.
Vilma cok ama cok üzüldüm canim.:26:
aynen canım ozellıkle ayaga kalkarken sankı popo tarafında yırtılma oluyor gibi
dün göbek altının 5-6 parmak aşağısı ağrıyordu bugünde sankı içime bıçak salıyorlar.
Kanama yok şükür ama jel iğne kullanıyorum sanırım onlar kesiyor.
sen kalp atıiını ne zaman duymuştum canım transferden kaç gün sonra
Doktoruna sordunmu kaçıncı günün transferden sonra
arkadaşlar transferden sonra 12. gün 139.80 di 14. gün 440 çıktı değerim... nasıl sizce iyi gidiyor mu.... acaba 1 mi 2 mi ne dersiniz ...
kan değerleriyle anlaşıldığnı sanmıyorym.benim değerlerim sizde yüksekti ama tek.benle aynı değere yakın olanlarında çift.ultraonda belli olur.
Canım çok endişelenme, herşey yolundadır Allahın izniyle. İçini rahat tut canım. Endişelenmene neden oluyorsa nete de fazla girme canım. Zaten nette vakit geçirirken de radyasyon alıyoruz, bir de endişeye neden olmasın. Psikolojin çok önemli. Bebişin de seni hissedip edişelenmesin.
Bugün transferden sonraki 2. Gün. 2 tane 5. Gün embriyosu oldu. Kuzucuklarimi aldım geldim:)
arkadaşlar transferden sonra 12. gün 139.80 di 14. gün 440 çıktı değerim... nasıl sizce iyi gidiyor mu.... acaba 1 mi 2 mi ne dersiniz ...
Hiçbiriniz hayırlısı ile böyle bişey yaşamazsınız inşaallah ama sadece bilginiz olsun amacı ile bunları yazıyorum...
düşük yapmadan bir gece önce 1 saat kadar göbek çevremde bıçak kesiği gbi bir karın ağrısı yaşadım her zamanki ağrıdır diye yormadm ertesi gün öğleden sonraya kadar hiçbişey yoktu öğle sonu aniden kasıklarım ve belim adet ağrısı gibi şiddetli bi şekilde ağrıdı ve ben o zaman anladım sanırım....bu ağrıdan 1 saat sonra kanamam oldu ve düşük yaptım eğer böyle karnınızda kesik kesik bir ağrı olursa sakın ihmal etmeyin ve hemen ya en yakın bir hastaneye yada doktorunuzu arayın beni uyarmışlardı ama ben uyanamadım tabi aklıma getirmediğim için Rabbim tüm gebelere sağlık sıhhat versin hayırlısı ile kucağınızda görmeyi nasip etsin şimdiden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?