2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Bugün transferden sonraki 2. Gün. 2 tane 5. Gün embriyosu oldu. Kuzucuklarimi aldım geldim:)

canım hayırlı olsun kuzucukların sana sımsıkı tutunsun inşallah.canım birde sen eurofertilde yaptırdın sanırım.burası hakkında bilgi verir misin?laboratuarlar nasıl ?benimde opu ve transfer orda olcak kısmetse.sizdeki sorun neydi maşallah 5. güne kadar gidebilmiş.rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin.

Bugün transferden sonraki 2. Gün. 2 tane 5. Gün embriyosu oldu. Kuzucuklarimi aldım geldim:)

Merhaba,
Aranıza yeni katıldım.Sizinle aynı gün transferimiz olmuş.Benimde 2 tane transferim oldu ama 2.gün embriyosu.8 yumurtadan önce 3 adet embriyo oluşmuştu sonradan biri gelişimini durdurmuş.Eşimin spermlerinde sorun olduğundan döllenme az olmuş ama bunada şükür.
Hakkımızda hayırlısı.İnşallah hepimizin kucakları bu kez dolar.Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.Bu arada benim 3.denemem yaşımda 38.İnşallah aynı günde mutlu haberlerimizi birbirimize veririz.

dün doktora gittim ve sonuç tahmin ettiğim gibi.yine bana hüsran,yine bana esmer günler.yumurta gelişmemiş.bu yumurtalar ne istiyor anlamadım ya.vitamin veriyorum,macunlar,ananaslar yine banamısın demiyorlar.başa çıkamıyorum artık.

ah canım ya çok üzüldüm neden gelişmemiş peki söyledimi doktor yapılcak birşey yokmu

6+2 de gordum canim duyurmadi ozaman dr.
Kanamam oldugu icin 6+5 te acile gitmistim ozamanda duyurdu dr. Bak iyi bebegin diye.

Hemn hemen transferden 30 32 gun sonra yani.

geldım canım ikiz :))) biri arakaya saklanmıs.
birinin kalp atışını duydum :) bozuk diliş makinesi gibi :)))
diğeri henüz küçük yok :) haftaya persembe gıdecegım
agrılarımda cok yormusum kendımı ondan dedı

canım ben daha transfer olmadım. embriyolar saglıklı olursa cuma transfer olacagım

ınsallah hayırlısı olur cnm gozun aydın

gozun aydın cnaım sıkıca tutunsunlar annelerıne

ah canım ya çok üzüldüm neden gelişmemiş peki söyledimi doktor yapılcak birşey yokmu

östrojen 25 ten 15 e düşmüş.östrojen yükselmiyor.o kadar östrojen içeren ilaçlar,yiyecekler yiyorum yükseleceğine düşüyor,anlamadım.herşeyi denedim.ne yapacağımı şaşırdım.yumurta gelişmezse yapılacak bir şey yok sanırım.

canım hadi hayırlısı. inşallah güzel sonuçlar alırsın. beni de sabah doktor aradı yarın transfer olacağım 9.30 da bana da iki transfeer edecekler. senin neden 5. güne kadar beklemişler acaba benim transferi mi erken yapıyolar

öyle umutsuz olma eminim vardır bir yolu ne kadar zor şartlarda hamile kalanlar var allahtan umut kesilmez daha zamanı var demekki öyle düşün canım ve vazgeçme

Amin canım saol. Ben telden giriyorum ro yüzden mesajları gec görüyorum. Lab. Konusunda bişey diyemicem çünkü benim embriyolarim 5. Güne kadar gidiyo tâbi embriyoskopta kullandık. Rabbim sonuçu hayırlı kilsin inşallah.senin dr lim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…