- 24 Eylül 2011
- 1.844
- 550
- 398
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.921
Bugün transferden sonraki 2. Gün. 2 tane 5. Gün embriyosu oldu. Kuzucuklarimi aldım geldim:)
Merhaba arkadaşlar bugün transferimin üçüncü günü sabah tuvaletden sonra regli gibi sancım oldu kasıklarım ve belim kısa sürdü ama çok korktum transfer sonrası sizde böyle ağrılar oldumu
Bugün transferden sonraki 2. Gün. 2 tane 5. Gün embriyosu oldu. Kuzucuklarimi aldım geldim:)
kızlar yarın transferim var dua edin olur mu
dün doktora gittim ve sonuç tahmin ettiğim gibi.yine bana hüsran,yine bana esmer günler.yumurta gelişmemiş.bu yumurtalar ne istiyor anlamadım ya.vitamin veriyorum,macunlar,ananaslar yine banamısın demiyorlar.başa çıkamıyorum artık.
6+2 de gordum canim duyurmadi ozaman dr.
Kanamam oldugu icin 6+5 te acile gitmistim ozamanda duyurdu dr. Bak iyi bebegin diye.
Hemn hemen transferden 30 32 gun sonra yani.
canım ben daha transfer olmadım. embriyolar saglıklı olursa cuma transfer olacagım
geldım canım ikiz :))) biri arakaya saklanmıs.
birinin kalp atışını duydum :) bozuk diliş makinesi gibi :)))
diğeri henüz küçük yok :) haftaya persembe gıdecegım
agrılarımda cok yormusum kendımı ondan dedı
canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin saklanmış demişsin ilk keseyi görmeye gittiğinde görünmemişmiydi
ah canım ya çok üzüldüm neden gelişmemiş peki söyledimi doktor yapılcak birşey yokmu
geldım canım ikiz :))) biri arakaya saklanmıs.
birinin kalp atışını duydum :) bozuk diliş makinesi gibi :)))
diğeri henüz küçük yok :) haftaya persembe gıdecegım
agrılarımda cok yormusum kendımı ondan dedı
canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin saklanmış demişsin ilk keseyi görmeye gittiğinde görünmemişmiydi
Amin canım çok teşekkür ederim hepimizin inşallah
Evet ilkinde tek kese idi. Ben bugün sancılandığım için gittim normalde haftya pazartesi gidecektim kalp atışı duymaya.
Bi baktım iki tane yan yana:)aaa dedim ikiz dr maşallah dr oldun dedi :))))
birinin ilk görünenin yani kalp atışını duydum biraz diğer kese biraz daha küçük duyulmadı
haftaya perşembe gideceğim tekrar
iğneye jele devam ama
östrojen 25 ten 15 e düşmüş.östrojen yükselmiyor.o kadar östrojen içeren ilaçlar,yiyecekler yiyorum yükseleceğine düşüyor,anlamadım.herşeyi denedim.ne yapacağımı şaşırdım.yumurta gelişmezse yapılacak bir şey yok sanırım.
Evet ilkinde tek kese idi. Ben bugün sancılandığım için gittim normalde haftya pazartesi gidecektim kalp atışı duymaya.
birinin ilk görünenin yani kalp atışını duydum biraz diğer kese biraz daha küçük duyulmadı
iğneye jele devam ama
güzel bir süpriz olmuş çok sevindim senin adına ..eh artık onların hatrına jelede iğneyede katlanıyoruz yapıcak bir şey yok iyi olsunlar yeterki.
güzel bir süpriz olmuş çok sevindim senin adına ..eh artık onların hatrına jelede iğneyede katlanıyoruz yapıcak bir şey yok iyi olsunlar yeterki.
Evet canım sağolasın
ama 5 haftalık dedi benim hesabıma görede 7 ye girmek üzereyim. nasıl oluyor dedim ultrasondaki doğru dedi.
evet mecburda bugun 30 uncu ıgnem:)))beze olştu yer kalmadı :)
sen ne durumdasın cnm
canım hayırlı olsun kuzucukların sana sımsıkı tutunsun inşallah.canım birde sen eurofertilde yaptırdın sanırım.burası hakkındabivelaboratuarlar nasıl ?benimde opu ve transfer orda olcak kısmetse.sizdeki sorun neydi maşallah 5. güne kadar gidebilmiş.rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin.
iğneye jele devam ama
cokkk sevindim ya ikizmis 2 tanemi koymuslardi cnm bak kalp atisini duydun haftaya oburunude duyarsn insallh cnm dojtor kac haftalik dedi
Evet canım sağolasın
ama 5 haftalık dedi benim hesabıma görede 7 ye girmek üzereyim. nasıl oluyor dedim ultrasondaki doğru dedi.
evet mecburda bugun 30 uncu ıgnem:)))beze olştu yer kalmadı :)
sen ne durumdasın cnm
bende haftaya kalp atışını duymaya gdicem allahım izniyle bir sorun çıkmaz inşallah benimde iki tane koyulmuştu ama bir tane kese görüldü ondan şaşırdım seni okuyunca ...ben sadece jel kullanıyorum iğne yok ama jel bile sıkıntı yapmaya yetiyor rabbim yardımcımız olsun
cokkk sevindim ya ikizmis 2 tanemi koymuslardi cnm bak kalp atisini duydun haftaya oburunude duyarsn insallh cnm dojtor kac haftalik dedi
tekti canım. 5 haftalık dedi ama bana göre 7 :))))
bende haftaya kalp atışını duymaya gdicem allahım izniyle bir sorun çıkmaz inşallah benimde iki tane koyulmuştu ama bir tane kese görüldü ondan şaşırdım seni okuyunca ...ben sadece jel kullanıyorum iğne yok ama jel bile sıkıntı yapmaya yetiyor rabbim yardımcımız olsun
Belki seninkide süpriz yaapr canım ben hiç beklemiyrodum çünkü ağrılarım neden diye merak ediyordum süpriz oldu saklanmış arkaya :))))
iğne fena ama yapacak bısey yok
annem kadın her gun bebe yağı ıle, sıcak havlu ıle masaj yapıyor bıraz bıraz azalıyo agrılarım
tekti canım. 5 haftalık dedi ama bana göre 7 :))))
Belki seninkide süpriz yaapr canım ben hiç beklemiyrodum çünkü ağrılarım neden diye merak ediyordum süpriz oldu saklanmış arkaya :))))
iğne fena ama yapacak bısey yok
annem kadın her gun bebe yağı ıle, sıcak havlu ıle masaj yapıyor bıraz bıraz azalıyo agrılarım
rabbim hayırlısını göztersin artık iyi olsunlarda tekede razıyım....iğne işi zor senin evet canım rabbim sabrını versin acını azaltsın inşallah
tekti canım. 5 haftalık dedi ama bana göre 7
aaaa acaba bnimde ikiz olurmu acaba banada transfrde 1 tane koy
dular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?