- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.941
Bugün transferden sonraki 2. Gün. 2 tane 5. Gün embriyosu oldu. Kuzucuklarimi aldım geldim:)
tekti canım. 5 haftalık dedi ama bana göre 7 :))))
rabbim hayırlısını göztersin artık iyi olsunlarda tekede razıyım....iğne işi zor senin evet canım rabbim sabrını versin acını azaltsın inşallah
amin canım aynen sağlıklı olsun gerisinin önemi yok
neys eçekeceğiz biraz daha :)
Slm kizlar... Beni merak edenler icin yaziyorum.. bebek gelismemis kslbide atmadi.. alscsklar rabbimin taldirinden ote yol yok.. uc gunluk dunyada bu aciyida tatmak varmis kaderimde.. mutlaka.o benim icin en Hayirlisini bilir. Hepinizin bahtin Guzel olsun ins. Kucaklariniza almak nasip olur.. Allaha emanet olun...
Slm kizlar... Beni merak edenler icin yaziyorum.. bebek gelismemis kslbide atmadi.. alscsklar rabbimin taldirinden ote yol yok.. uc gunluk dunyada bu aciyida tatmak varmis kaderimde.. mutlaka.o benim icin en Hayirlisini bilir. Hepinizin bahtin Guzel olsun ins. Kucaklariniza almak nasip olur.. Allaha emanet olun...
Amin canım saol. Ben telden giriyorum ro yüzden mesajları gec görüyorum. Lab. Konusunda bişey diyemicem çünkü benim embriyolarim 5. Güne kadar gidiyo tâbi embriyoskopta kullandık. Rabbim sonuçu hayırlı kilsin inşallah.senin dr lim
Canim Allah yardimcin olsunkızlar yarın transferim var dua edin olur mu
Allah'in izniyle güzel haberlerini bekliyoruz Canim, Allah yardımcın olsun mutluluk göz yaşları dökmen dileği ileKislar Allahım hayırlısıyla bebislerimuzin kokularını sağlıkla kucaklarimuza aldırmayi nasip eder inşallah benim bugun 12 günüm yarin test günü inşallah hayırlı habererle dönerim Allaha emanet olun kizzzlar
Bugün transferden sonraki 2. Gün. 2 tane 5. Gün embriyosu oldu. Kuzucuklarimi aldım geldim:)
Hoşgeldin CanimmAmin canım saol. Ben telden giriyorum ro yüzden mesajları gec görüyorum. Lab. Konusunda bişey diyemicem çünkü benim embriyolarim 5. Güne kadar gidiyo tâbi embriyoskopta kullandık. Rabbim sonuçu hayırlı kilsin inşallah.senin dr lim
ay kizlar bugun iyice kotu oldu midem herseyden kalkiyor midem camasir asamadim yumusatici kokusu yuzunden buzdolabini acamiyorum kokusu midemi kaldiriyor mutfagin fanyasini camasir suyu dokuyum dedim demez olaydim ögure ögure bi hal oldum
Canim çok üzüldüm ama lütfen her seferinde böyle olacak gibi düşünüp umutsuzluğa kapilma, benim merkezde tanıştığım bi arkadaşın 4 yada 5. Denemesiydi hic transfer olamamis çünkü kalitesiz dahi olsa döllenme gerçekleşmemiş, sonuncu da transferi oldu hem de 1. Kalite şimdi sonuç bekliyor... Ona doktor bi ilaç vermişti kaliteyi arttirmak için (bieston gibi bi adı vardi) mutlaka doktorlarin bunun için birşey yaparlar, gerekirse başka doktorlarla da görüş Canim...dün doktora gittim ve sonuç tahmin ettiğim gibi.yine bana hüsran,yine bana esmer günler.yumurta gelişmemiş.bu yumurtalar ne istiyor anlamadım ya.vitamin veriyorum,macunlar,ananaslar yine banamısın demiyorlar.başa çıkamıyorum artık.
geldım canım ikiz :))) biri arakaya saklanmıs.
birinin kalp atışını duydum :) bozuk diliş makinesi gibi :)))
diğeri henüz küçük yok :) haftaya persembe gıdecegım
agrılarımda cok yormusum kendımı ondan dedi
canım zorlu geçicek galiba senin benimde ara ara oluyor ...kaç haftalık oldu
valla canm gecen hafta doktira gittigimde 5+5 demisti bugunde 6+5 oluyor galiba 5 agustos transfer tarihim sen ne kadarliksn
Canım, benim o yanma 4. günü 5. güne bağlayan gece olmuştu. O günlerde bir de ayak ağrılarım vardı, gece ağrıyla uyanıp uyuyamıyordum, sonra da nye dönüp duruyorsun yatakta diye eşim kızıyordum. Oysa ki adam bir kere dönmüş, ben durmadan dönüyordum.
Güzel bir süreç aslında bu değil mi? Bir de pozitifi görürsem neler yaparım adama bilmiyorum. Bu arada benim pazartesi crinone jlden kahverengi şeyler geldi. salı da geldi. Bugün jel kavuniçi gibi geliyor. Hemşireye sordum, normal dedi. İşlemden kalma kandır dedi. Amakanamaya çevirecek diy o kadar korkuyorum ki anlatamam. Allah hayırlısını nasip etsin artık. Elden geleni biler yaptık. Gerisi ona kalmış. Bu arada sana hangi gün test verdiler? Bir de ben dün tekrar ovitrelle çatlama iğnesi yaptım. Sana da rmişler miydi ovitrelle?
canım benim doktorum dışardan opu ve transferi orda yapıcak .emnriyoskopu herkese mi kullanıyorlar yoksa özel olarak siz mi istediniz canım?benim eşimin sperm değerleri baya kötü o yüzden sordum canım.
valla bende hesaplamama göre 7.haftaya yeni girdim pek bir farkımız yok aslında benimde 3 ağustosta transfer olmuştu 5.gün trasferi
ca
Canım tedavin hayırlı olsun. Embriyoskop sen istersen kullanıyorsun bizim spermlerde herhangibir sorun yoktu ama yinede istedik sende iste en azından elimden geleni yaptım dersin.
2 gun var aramizda bnmde 5.gun embriyosu haftaya carsamba randevm var insallh kalp atisini duyarim
aynen canim ama gun gunu tutmuyor cnm 3 gundur midem bulanmiyordu ama bugun cok kotu oldm hergun degisik geciyor belirti olnadigi gun cok korkuyoruminşallah cnaım duayrsın ...bende pazartesi gidicem kalp atışını duymaya inşallah sorun yoktur bazen hiç bir şey hissetmediğim için korkuyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun
canim benim sorabilirsin tabiki:) 14 yumurta toplandı. 8 tanesi dollendi. 4 tanesi 5. Gün embriyosu oldu.ebriyoskopsa embriyolari kapalı ortamda 24 saat gözlenen bi makine. BizCanim Allah yardimcin olsunbebişlerini al gel annesi, onlarda sana inşallah 9 ay boyunca sıkı sıkı tutunur sağlikla kucağina alirsin
Allah'in izniyle güzel haberlerini bekliyoruz Canim, Allah yardımcın olsun mutluluk göz yaşları dökmen dileği ile
Hoşgeldin Canimmbebişlerinle Allah'a emanet olun, bu embriyoskop dediğin şey nedir merak ettim :44: merkezin özelliği mi nasil bir işlem yapiliyor. Kaç embriyon vardi ve 5. Gune beklediler, kaci kaldi ? Çok soru sordum kusura bakma ama bende de 5. Güne bekleyip beklememe tereddütü yaşandi ya ondan merak ettim :26:
aynen canim ama gun gunu tutmuyor cnm 3 gundur midem bulanmiyordu ama bugun cok kotu oldm hergun degisik geciyor belirti olnadigi gun cok korkuyorum
doğru diyorsun canım bende istediğimi belirtiyim gidince.birde ne kadar ödediniz bu embriyoskoba canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?