2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

çok geçmiş olsun vilmacım Allah sabır versin inşallah kendiliğinden gelir bebeğin

Canım nasıl üzüldüm anlatamamAma hayırlısı olsun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inş tez zamanda gelsin bebeğin ama önce sen toparla kendini hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun hakkımızda hayırlı olanı rabbim gönlümüze razı eylesin...

canım benim doktorum dışardan opu ve transferi orda yapıcak .emnriyoskopu herkese mi kullanıyorlar yoksa özel olarak siz mi istediniz canım?benim eşimin sperm değerleri baya kötü o yüzden sordum canım.

kızlar yarın transferim var dua edin olur mu
Canim Allah yardimcin olsun bebişlerini al gel annesi, onlarda sana inşallah 9 ay boyunca sıkı sıkı tutunur sağlikla kucağina alirsin
Allah'in izniyle güzel haberlerini bekliyoruz Canim, Allah yardımcın olsun mutluluk göz yaşları dökmen dileği ile
Bugün transferden sonraki 2. Gün. 2 tane 5. Gün embriyosu oldu. Kuzucuklarimi aldım geldim:)
Hoşgeldin Canimm bebişlerinle Allah'a emanet olun, bu embriyoskop dediğin şey nedir merak ettim :44: merkezin özelliği mi nasil bir işlem yapiliyor. Kaç embriyon vardi ve 5. Gune beklediler, kaci kaldi ? Çok soru sordum kusura bakma ama bende de 5. Güne bekleyip beklememe tereddütü yaşandi ya ondan merak ettim :26:

ay kizlar bugun iyice kotu oldu midem herseyden kalkiyor midem camasir asamadim yumusatici kokusu yuzunden buzdolabini acamiyorum kokusu midemi kaldiriyor mutfagin fanyasini camasir suyu dokuyum dedim demez olaydim ögure ögure bi hal oldum

ay kizlar bugun iyice kotu oldu midem herseyden kalkiyor midem camasir asamadim yumusatici kokusu yuzunden buzdolabini acamiyorum kokusu midemi kaldiriyor mutfagin fanyasini camasir suyu dokuyum dedim demez olaydim ögure ögure bi hal oldum

canım zorlu geçicek galiba senin benimde ara ara oluyor ...kaç haftalık oldu

Canim çok üzüldüm ama lütfen her seferinde böyle olacak gibi düşünüp umutsuzluğa kapilma, benim merkezde tanıştığım bi arkadaşın 4 yada 5. Denemesiydi hic transfer olamamis çünkü kalitesiz dahi olsa döllenme gerçekleşmemiş, sonuncu da transferi oldu hem de 1. Kalite şimdi sonuç bekliyor... Ona doktor bi ilaç vermişti kaliteyi arttirmak için (bieston gibi bi adı vardi) mutlaka doktorlarin bunun için birşey yaparlar, gerekirse başka doktorlarla da görüş Canim...

Canim gözün aydiin Rabbim inşallah ikisini de sağlıkla kucağina almayi nasip etsin

yok senin kullandıklarından hıç vermediler bana tamamaen farklı sen nerde yaptırıyorsun kaçıncı deneme?

ca
canım benim doktorum dışardan opu ve transferi orda yapıcak .emnriyoskopu herkese mi kullanıyorlar yoksa özel olarak siz mi istediniz canım?benim eşimin sperm değerleri baya kötü o yüzden sordum canım.

Canım tedavin hayırlı olsun. Embriyoskop sen istersen kullanıyorsun bizim spermlerde herhangibir sorun yoktu ama yinede istedik sende iste en azından elimden geleni yaptım dersin.

ca

Canım tedavin hayırlı olsun. Embriyoskop sen istersen kullanıyorsun bizim spermlerde herhangibir sorun yoktu ama yinede istedik sende iste en azından elimden geleni yaptım dersin.

doğru diyorsun canım bende istediğimi belirtiyim gidince.birde ne kadar ödediniz bu embriyoskoba canım.

inşallah cnaım duayrsın ...bende pazartesi gidicem kalp atışını duymaya inşallah sorun yoktur bazen hiç bir şey hissetmediğim için korkuyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun
aynen canim ama gun gunu tutmuyor cnm 3 gundur midem bulanmiyordu ama bugun cok kotu oldm hergun degisik geciyor belirti olnadigi gun cok korkuyorum

b canim benim sorabilirsin tabiki:) 14 yumurta toplandı. 8 tanesi dollendi. 4 tanesi 5. Gün embriyosu oldu.ebriyoskopsa embriyolari kapalı ortamda 24 saat gözlenen bi makine. Biz
Kendimiz istedik canım 500 tl ücreti var. Ikimizde inşallah güzel haberler alicaz allahın izniyle. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…