2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Amiiin Canim ben ilk defa duydum her merkezde var midir ki hic bahsetmediler, böylece hangi embriyolar daha çabuk bölünüyor vs gözlenme ve doğru embriyoyu seçme şansı oluyordur...2 tane de dondurdunuz mu? Peşpeşe mutluluktan uçalım inşallaah
Arkadaslarrr yarn transferim var ...olacakmi olmayacakmi?ertelenirmi ?? Heyecan korku sevinc hersey var icimde
Canim inşallah hayirlisi ile olur transferin, Rabbim emeklerini boşa çıkartmasın.... Allah yardimcin olsun, güzel haberlerini bekliyoruz

benimde bende bu ay transfer olacak ama günü daha belli degil dondurulmuş bnmkiller hayırlı haberler alırız inş çifte bayram yaşarız:26:

ya kızlar benim 3. günde olacak transferim erken değildir değil mi. bide ne yemek lazım acaba bebeğin tutunması için

ben içmiştim rahmi kalınlaştırıyor benm ilki tutmuştu etkisi vardır herhalde bende ararştırmıştm o zaman ama şuan içmiyom neden bilmiyom tekrar olumsuzluklardan korkuyorum ama iç bence sen

amn canım. inşallah güzel haberler alırız. benim 3. gün olacak erken değildir değil mi

Canim benim 3.gun 5.gunle alakali bilgim yok ama benim opu cumartesi oldu. Yani 5.gun embriyosu oluyor.hos bende endometrium kalinligi var ertelenme olasiligi %60 .ama %40 umut icin neler olmazki)) inssallh transferlerimiz guzel gecerde hayirli haberleri paylasiriz.

Bugun beni emriyolog aradi. Yarin 1 de transferim.gelmeden 2-3 bardak su icin dedi. Burada sikisik olmaniz lazim oyle alicaz isleme dedi. Kahvaltinizi yapin normal kuayeneye gelir gibi gelin dediler. Yanliz bugun nasil uyurum bilmem))

canım,sen hamilesin sanırım.doktorunla görüşünce banada bilgi verirsen sevinirim.ben doktorumla farklı şehirlerdeyim

canım inşallah sağlıkla tutunur bebeğin. Rahim kalınlığı e2 nin yükselmesiyle alakalı mı oldu benimde pek kalınm değildi östrojen yüksek olduğu halde sınırdaydı son kontrolde ama transfere kadar kaç olmuştu bilmiyorum negatif oldu benim. Aman canım çok su içme 1 lt bile yeterli olur bana çok fazla içirdiler 2 lt fian içtim artık yürüyemiyorum dedikçe hemşireler iç daha iyice baskı olacak dediler sondayle veririz yoksa dediler içtim. Ama sancıdan trasnferi zor geçirdim sonda ile boşaltacaktı dr az daha ama hemşire normal diyordu salak. Transferden sonra ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen sancıdan yatağın kenarlarına tutundım yarım saat dayandım yarım saat sonra gittim lavaboya ttam 3 kez kalktım. Çok pişman oldum o kadar içtiğime. Merak etme transfer çok basit hiç smear aldırdın mı bilmiyorum ama onun gibi aynen muayene gibi. Çok rahat ol bol bol dua et

Arkadaslar birsey soracagom transfer oncesi muayene yapiliyormu ? Benim kontrollerim ve yumrta gelisimim ayri doktorla transfer ve opum baska bir doktorla olacak. Kendi doktorum rahim duvarimfa kalinlik gordu .tup bebek ekibi muayene eder onlar karar verirler dedi transfer olup olmayacgina..ama surekli soyluyorum biz bakicaz ona gore transfer olacak diyorlar ..ee benim transfer yarin ne zman bakacaklar) anlamadim gittim.olumsuz olmasindansa birdhaki aylara kalmasi daha iyi olur ama iste iki ayri doktor olunca boyle paramparca oluyorsun..bu durumu yasayan kimse oldumu yada nasil transfere alindiniz yazarmisiniz..

Doktorumin dedigine gore progestorn uormonu ile alakali bi durum kalin olmasi bi kenarda kalinlik varmis ama tup bebek ekibi bunu sorun edrrmi bilmiyorim dedi. Progestoron testi yapildi bugun sonuci alacaktim doktorum ben alir tup ekibi ile konusurum dedi. Yani yarin basima ne gelecek bu suphe heyecan vssss karmasik duygularla sabah nasil olur bilmiyorum...evet smear yaptirdim bisey anlamamistim. 2-3 bardak su ic sknra burada iyice icip sikisirsin dedi bakalim canim hakkiizda hayirlisi

arkadaşlar transferden sonra 12. gün 139.80 di 14. gün 440 çıktı değerim... nasıl sizce iyi gidiyor mu.... acaba 1 mi 2 mi ne dersiniz ...

canım değerlere çok takılma. benim 12. gün 208.-14.gün 704-16.gun 1481 çıktı. şimdi ikizlerimin kalp atışını duymayı bekliyorum.hakkında hayırlısı olsun

çatlatma iğnesini vurdunmu canım onu vurdularsa sana iptal edilirmi sanmıyorum direk transfere alıyor öncesinde bir kontrol falan olmadı bende sıkışık bir şekilde gitmen gerek tuvaletini tutabileceğin kadar su içi rahmi iyi görmek için öyle istiyorlar yoksa sıkıntılı oluyor beklemek zorunda kalıyorsun zaten çok kısa bir işlem biraz yatırıyorlar sonra evine gidiyorsun biraz ağrı ve sancın olabilir ama ilk 3 gün kendine çok dikkat et cnaım

kızlar ya jel kullandığınızda birikim oluyormu içierde sizinde bir kaç gün sora geri çıkıyor ama sıyah sıyah neden olduğunu biliyormusnuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…