- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.961
Canim 500 tl odedik . Inşallah herşey yolunda gider canım. Herşeyden önemlisi teslimiyet ve tevekkül. Rabbim yardımcımız olsun.
Tebrikler canim Allah tamamını erdirsin sağlıkla sihhatle
kızlar yarın transferim var dua edin olur mu
kızlar yarın transferim var dua edin olur mu
Amiiin Canimb
canim benim sorabilirsin tabiki:) 14 yumurta toplandı. 8 tanesi dollendi. 4 tanesi 5. Gün embriyosu oldu.ebriyoskopsa embriyolari kapalı ortamda 24 saat gözlenen bi makine. Biz
Kendimiz istedik canım 500 tl ücreti var. Ikimizde inşallah güzel haberler alicaz allahın izniyle. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin.
Canim inşallah hayirlisi ile olur transferin, Rabbim emeklerini boşa çıkartmasın.... Allah yardimcin olsun, güzel haberlerini bekliyoruzArkadaslarrr yarn transferim var ...olacakmi olmayacakmi?ertelenirmi ?? Heyecan korku sevinc hersey var icimde
Canim merhaba benimde yarin transfer gunum..endometrium uygun gorulurse transferim yapilacak insallh.rabbim ikimizede yardimci olsun
ya kızlar benim 3. günde olacak transferim erken değildir değil mi. bide ne yemek lazım acaba bebeğin tutunması için
amn canım. inşallah güzel haberler alırız. benim 3. gün olacak erken değildir değil mi
Canım allah sabır versin. İnşallah kısa sürede atlatırsın üzüntünü . Yeni gün yeni umutlar rabbim dualrımızı kabul etsin. İnşallah tekrar hamile kalıp bebişinin kalp atışlarını duyacaksın
Aynı ağrı ben dün çok yaşadım. Doktorumu aradım dinlen geçmezse yarın gel dedi.
Ben riske atmamak için bugüne randevu aldım gideceğim. Herşeyden şüphelenir oldum.
Arkadaslarrr yarn transferim var ...olacakmi olmayacakmi?ertelenirmi ?? Heyecan korku sevinc hersey var icimde
Allaha güven gerisini merak etme sen Allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah canim
Canim benim 3.gun 5.gunle alakali bilgim yok ama benim opu cumartesi oldu. Yani 5.gun embriyosu oluyor.hos bende endometrium kalinligi var ertelenme olasiligi %60 .ama %40 umut icin neler olmazki)) inssallh transferlerimiz guzel gecerde hayirli haberleri paylasiriz.
Bugun beni emriyolog aradi. Yarin 1 de transferim.gelmeden 2-3 bardak su icin dedi. Burada sikisik olmaniz lazim oyle alicaz isleme dedi. Kahvaltinizi yapin normal kuayeneye gelir gibi gelin dediler. Yanliz bugun nasil uyurum bilmem))
canım inşallah sağlıkla tutunur bebeğin. Rahim kalınlığı e2 nin yükselmesiyle alakalı mı oldu benimde pek kalınm değildi östrojen yüksek olduğu halde sınırdaydı son kontrolde ama transfere kadar kaç olmuştu bilmiyorum negatif oldu benim. Aman canım çok su içme 1 lt bile yeterli olur bana çok fazla içirdiler 2 lt fian içtim artık yürüyemiyorum dedikçe hemşireler iç daha iyice baskı olacak dediler sondayle veririz yoksa dediler içtim. Ama sancıdan trasnferi zor geçirdim sonda ile boşaltacaktı dr az daha ama hemşire normal diyordu salak. Transferden sonra ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen sancıdan yatağın kenarlarına tutundım yarım saat dayandım yarım saat sonra gittim lavaboya ttam 3 kez kalktım. Çok pişman oldum o kadar içtiğime. Merak etme transfer çok basit hiç smear aldırdın mı bilmiyorum ama onun gibi aynen muayene gibi. Çok rahat ol bol bol dua et
arkadaşlar transferden sonra 12. gün 139.80 di 14. gün 440 çıktı değerim... nasıl sizce iyi gidiyor mu.... acaba 1 mi 2 mi ne dersiniz ...
Arkadaslar birsey soracagom transfer oncesi muayene yapiliyormu ? Benim kontrollerim ve yumrta gelisimim ayri doktorla transfer ve opum baska bir doktorla olacak. Kendi doktorum rahim duvarimfa kalinlik gordu .tup bebek ekibi muayene eder onlar karar verirler dedi transfer olup olmayacgina..ama surekli soyluyorum biz bakicaz ona gore transfer olacak diyorlar ..ee benim transfer yarin ne zman bakacaklar) anlamadim gittim.olumsuz olmasindansa birdhaki aylara kalmasi daha iyi olur ama iste iki ayri doktor olunca boyle paramparca oluyorsun..bu durumu yasayan kimse oldumu yada nasil transfere alindiniz yazarmisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?