2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canim bi suru ilac verdiler arti igne vuruluyorum ama catlatmami bolmiyorum prognynex diye bi igne ve dusuk onleyici ilaclar vsss.ne bileyim bana bisey demediler maskara olduk doktorlarin elinde ol dese olecegiz.

Canim kendimi olmayip ertelenecegine alistirdim..tabi olursa dunyalar benim olacak.sevincten olurum)
Arkaaslar bisey soracagim transfer oncesi muayene oluyormu??

Benim transferim doktorla hemşire vardı doktor ikinmami istedi rahimin içini temisledi hemşire ultrosonu tutu ve doktor transferi gerçekleştirdi hic parfüm falan sürme tamammi canim ve cook sıkısik olman lazım gerçi söylemişlerdir sana Allah kolaylık vesin kuzum

Canim bi suru ilac verdiler arti igne vuruluyorum ama catlatmami bolmiyorum prognynex diye bi igne ve dusuk onleyici ilaclar vsss.ne bileyim bana bisey demediler maskara olduk doktorlarin elinde ol dese olecegiz.

başka adı varmı bilmiyorum ama oviletti miydi neydi benim vurulduğum çatlatma iğnesi oda zaten transferden 36 saat önce oluyor saat çok öenmli bir kaç kere arayıp hatırlatıyorlar dedimiz saate vurun diye

başka adı varmı bilmiyorum ama oviletti miydi neydi benim vurulduğum çatlatma iğnesi oda zaten transferden 36 saat önce oluyor saat çok öenmli bir kaç kere arayıp hatırlatıyorlar dedimiz saate vurun diye

Ccanim onu opu da vurilmustum.yani ona benzer bi ilaci. 36 saat sonra opu oldum ..transferde ilaclara normal devam et dediler baska bisey demediler

Ccanim onu opu da vurilmustum.yani ona benzer bi ilaci. 36 saat sonra opu oldum ..transferde ilaclara normal devam et dediler baska bisey demediler

işleyiş farklı o zaman bilemedim şimdi canım ne diyim bende ne yaşadıysam onu anlattım inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle

ya kızlar benim 3. günde olacak transferim erken değildir değil mi. bide ne yemek lazım acaba bebeğin tutunması için

canım genellikle 3. gün embriyosu koyuluyo zaten. 5.güne dayanırsa embriyo öyle 5.gün oluyo. rabbim ol dedikten sonra olur sen kafana takma. rahat ol. ben ananas yemiştim günde bi tane transfer sonrası 3 gün.

Arkadaslar merhaba pazartesi itibari ile gonal f 450 ye basladim reng li doneminin 4 uncu gununde rengli bitti normalde 7 gun surmesi gerekiyordu acaba gonal f 450 ye basladigim icinmi adetim kesildi lutfen yardimci olurmusunuz

Arkadaslar merhaba pazartesi itibari ile gonal f 450 ye basladim reng li doneminin 4 uncu gununde rengli bitti normalde 7 gun surmesi gerekiyordu acaba gonal f 450 ye basladigim icinmi adetim kesildi lutfen yardimci olurmusunuz

Arkasim benimde kisa surdu.ole bocak gibi kesmedi ama.surekli pihti geldi mesela hatirladigom kadariyla

kızlar Allah izin verirse yarın transfer yapılacak.5.gün embriyosu...Ne olurrrr dua edin benim için bu defa Rabbim benim de yüzümü güldürsün. dualarınızı bekliyorum.

herkese merhaba, bugun 9.gün transferde 7.ve 8.gün ateş basmalarım olmuştu geçti 7.gün birde gidip idrar testi yapıpnegatıfı gördüm,klınık psikoloğum kızdı bana pazartesiye kadar yasak test,ama korkularım endişelerimle nasıl baş ederim bilmiyorum..bu dönemi stressiz geçirdim diyen varsa şaşarım gerçekten..transferde 9.gün olan varmı aranızda arkadaşlar bu arada bende hiçççç belirti yok! artık aramıyorum da hoş kendımı olumsuza hazırlıyorum sanırım...Rabbim bu yolda ılerleyen herkese güç kuvvet ve sabır versin inşallah..gününüz aydın olsun..

valla canm gecen hafta doktira gittigimde 5+5 demisti bugunde 6+5 oluyor galiba 5 agustos transfer tarihim sen ne kadarliksn

Doktordan dokotra farkediyor galiba benim hesaplamama görede 7 ama doktor 5 dedi.

canım,sen hamilesin sanırım.doktorunla görüşünce banada bilgi verirsen sevinirim.ben doktorumla farklı şehirlerdeyim

evet cnm allah nasip ederse hamileyim.
yorgunluktan ağrılar oluşmuş. Birde süpriz ikinci kese gördük :) Birnin kalp atışı duyuldu ama diğer biraz daha küçük duyulmadı haftaya perşembe kontrole gideceğim

Canim verdin mi kanını? İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardimcin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…