- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.981
çatlatma iğnesini vurdunmu canım onu vurdularsa sana iptal edilirmi sanmıyorum direk transfere alıyor öncesinde bir kontrol falan olmadı bende sıkışık bir şekilde gitmen gerek tuvaletini tutabileceğin kadar su içi rahmi iyi görmek için öyle istiyorlar yoksa sıkıntılı oluyor beklemek zorunda kalıyorsun zaten çok kısa bir işlem biraz yatırıyorlar sonra evine gidiyorsun biraz ağrı ve sancın olabilir ama ilk 3 gün kendine çok dikkat et cnaım
Canim kendimi olmayip ertelenecegine alistirdim..tabi olursa dunyalar benim olacak.sevincten olurum)
Arkaaslar bisey soracagim transfer oncesi muayene oluyormu??
Canim bi suru ilac verdiler arti igne vuruluyorum ama catlatmami bolmiyorum prognynex diye bi igne ve dusuk onleyici ilaclar vsss.ne bileyim bana bisey demediler maskara olduk doktorlarin elinde ol dese olecegiz.
başka adı varmı bilmiyorum ama oviletti miydi neydi benim vurulduğum çatlatma iğnesi oda zaten transferden 36 saat önce oluyor saat çok öenmli bir kaç kere arayıp hatırlatıyorlar dedimiz saate vurun diye
Ccanim onu opu da vurilmustum.yani ona benzer bi ilaci. 36 saat sonra opu oldum ..transferde ilaclara normal devam et dediler baska bisey demediler
Amin canım çok teşekkür ederim hepimizin inşallah
Evet ilkinde tek kese idi. Ben bugün sancılandığım için gittim normalde haftya pazartesi gidecektim kalp atışı duymaya.
Bi baktım iki tane yan yana:)aaa dedim ikiz dr maşallah dr oldun dedi :))))
birinin ilk görünenin yani kalp atışını duydum biraz diğer kese biraz daha küçük duyulmadı
haftaya perşembe gideceğim tekrar
iğneye jele devam ama
cnm çok sevindim. hayırlı olsun . ne güzel mutluluk. bende acilde öğrenmiştim iki kese olduğunu.senin transfer tarihin 7 ağustostu dimi. kaçıncı gün embriyosuydu. bebişlerin ikisinede mi 5 haftalık dedi. benim senle aramda bir gün var heralde. benim 3.gün embriyosu. benim de 6 haftalık biri,diğeri 5 haftalık dedi. aralarında 3 gün varmış.haftaya çarşamba gel dedi kalp atışı için.rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
işleyiş farklı o zaman bilemedim şimdi canım ne diyim bende ne yaşadıysam onu anlattım inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle
ya kızlar benim 3. günde olacak transferim erken değildir değil mi. bide ne yemek lazım acaba bebeğin tutunması için
canım değerlere çok takılma. benim 12. gün 208.-14.gün 704-16.gun 1481 çıktı. şimdi ikizlerimin kalp atışını duymayı bekliyorum.hakkında hayırlısı olsun
Arkadaslar merhaba pazartesi itibari ile gonal f 450 ye basladim reng li doneminin 4 uncu gununde rengli bitti normalde 7 gun surmesi gerekiyordu acaba gonal f 450 ye basladigim icinmi adetim kesildi lutfen yardimci olurmusunuz
valla canm gecen hafta doktira gittigimde 5+5 demisti bugunde 6+5 oluyor galiba 5 agustos transfer tarihim sen ne kadarliksn
canım,sen hamilesin sanırım.doktorunla görüşünce banada bilgi verirsen sevinirim.ben doktorumla farklı şehirlerdeyim
cnm çok sevindim. hayırlı olsun . ne güzel mutluluk. bende acilde öğrenmiştim iki kese olduğunu.senin transfer tarihin 7 ağustostu dimi. kaçıncı gün embriyosuydu. bebişlerin ikisinede mi 5 haftalık dedi. benim senle aramda bir gün var heralde. benim 3.gün embriyosu. benim de 6 haftalık biri,diğeri 5 haftalık dedi. aralarında 3 gün varmış.haftaya çarşamba gel dedi kalp atışı için.rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok teşekür ederim canım benim. evet 7 ağustos 6 gün embriyosu idi.
5 haftalık dedi ama diğeri sanırım 4 :) haftaya perşembe gel dedi o zaman netleşecek sanırım.
birinin kalp atışını duydunmu yoksa ikisini birliktemi duyacaksın.
Doktordan dokotra farkediyor galiba benim hesaplamama görede 7 ama doktor 5 dedi.
evet cnm allah nasip ederse hamileyim.
yorgunluktan ağrılar oluşmuş. Birde süpriz ikinci kese gördük :) Birnin kalp atışı duyuldu ama diğer biraz daha küçük duyulmadı haftaya perşembe kontrole gideceğim
Çok teşekür ederim canım benim. evet 7 ağustos 6 gün embriyosu idi.
5 haftalık dedi ama diğeri sanırım 4 :) haftaya perşembe gel dedi o zaman netleşecek sanırım.
birinin kalp atışını duydunmu yoksa ikisini birliktemi duyacaksın.
ikisini birlikte duyarıs inşallah canım. daha duymadık
Doktordan dokotra farkediyor galiba benim hesaplamama görede 7 ama doktor 5 dedi.
yorgunluktan ağrılar oluşmuş. Birde süpriz ikinci kese gördük :) Birnin kalp atışı duyuldu ama diğer biraz daha küçük duyulmadı haftaya perşembe kontrole gideceğim
ayyy 2. kesemi çok güzellll.inşallah o da gelişir,çok sevindim.
ikisini birlikte duyarıs inşallah canım. daha duymadık
İnşallah canım sağolasın inş sende duyarsın değişik bişey :)
ayyy 2. kesemi çok güzellll.inşallah o da gelişir,çok sevindim.
Evet canım çok teşekkür ederim inşallah bakalım :)
Arkasim benimde kisa surdu.ole bocak gibi kesmedi ama.surekli pihti geldi mesela hatirladigom kadariyla
Kislar Allahım hayırlısıyla bebislerimuzin kokularını sağlıkla kucaklarimuza aldırmayi nasip eder inşallah benim bugun 12 günüm yarin test günü inşallah hayırlı habererle dönerim Allaha emanet olun kizzzlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?