- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.001
Canim verdin mi kanını? İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzAllah yardimcin olsun...
Günaydın yol arkadaşlarım nasılsınız evet verdim geldim kanımı ama öğleden sonra sonucu söyleyecekler ben yurt dışındayım burada prosudurler biraz farklı turkiyedeki doktorum progesstan hormonun düşük dedi Igne yazdi ama reçetesiz alamıyorum doktorda yazmiyo yazamiyorlarmis artik iyice şaşırdım ama sonuç nasil olacak bilmiyorum Allah sonumuzu hayretsin hepimizin yüzü gülsün artik cilemiş tamamlansin hayırlısıyla kuzular
Crinone gel gunde en asagi iki tane kullan igne yerine?
Tesekkur ederim canim iyi dileklerinde icin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evet verdim kanımı canim sonuç hayırlısı artik
kızlar merhaba bugün iğnelerimin 5. günü.günde 225 doz vuruluyorum.bugün kontrolde 7-8 yumurta gözüktü dedi.aynı dozda devam ediyorum.opu ya kadar yumurta sayım artar mı?yumurta sayım az giibi geldi kızlar yaaaa.
Heyacanla bekliyoruzCanim Rabbim inşallah yüzünü güldürsün Bu arada ben de hic iğne kullanmadim, günde 3 kez 2 şer kapsül fitil olarak progestanı kullanıyorum...
kızlar merhaba bugün iğnelerimin 5. günü.günde 225 doz vuruluyorum.bugün kontrolde 7-8 yumurta gözüktü dedi.aynı dozda devam ediyorum.opu ya kadar yumurta sayım artar mı?yumurta sayım az giibi geldi kızlar yaaaa.
Canım Bende İgnemin 4 Üncü Günümdeyim Şimdi Kontrolden Geldim 250 doz vuruluyordum 14 adet yumurtam olmuş Doktor İyi Dedi Ama Ne Derece İyi Bilmiyorumkan verdim dozu ayarlamaları için birazdan telefon açacaklar dozu düşürelim veya çıkartalım gibisinden haber verecek sanırım
maşallah canım bebiş olarak dönsün bu yumurtalar bize inşallah. hayırlısıyla.
Canım neresi az, çok şükret ve bol bol dua et kaliteli olsunlar önemli olan o, daha önce de yazmıştım burada benim 7 görünüyordu hatta doktor 5 kesin dedi (yani ikisi biraz daha küçüktü) çok şükür 9 toplandi 9 u da döllendimutlaka bir kısmı boş çıkacak diye birşey yok, 2 kaliteli yumoş yeter boş yere stres yapma Canim, belki benim gibi ultrasonda gözden kaçan vardir senin de....
benden 32 yumurta toplandı 28 döllendi 10 tane kaldı 5. gün embriosu 2 si transfer edildi 4-4 donduruldu inşallah sizinkide en az bir kerelik dondurulur tekrar bu kadar ugraşmazsınız ben şimdi dondurulmuşla devam ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah hayırlı haberler veririz:26:Canım neresi az, çok şükret ve bol bol dua et kaliteli olsunlar önemli olan o, daha önce de yazmıştım burada benim 7 görünüyordu hatta doktor 5 kesin dedi (yani ikisi biraz daha küçüktü) çok şükür 9 toplandi 9 u da döllendimutlaka bir kısmı boş çıkacak diye birşey yok, 2 kaliteli yumoş yeter boş yere stres yapma Canim, belki benim gibi ultrasonda gözden kaçan vardir senin de....
Teşekkür ederim canim senin kaçıncı gun
ben kullanmistim ama ayni zamanda doğum kontrol hapi da almistim o yüzden adetim her zamankine göre biraz az olsa da normaldi, doktoruna bi danis istersen Canim ona gore 2. 3. Gününü belirlerler diğer iğneler için...arkadaşlar bende lucrin kullanıyorm adetm damla damla oluyo hatta olmuyo resmen aranızda kullanan varmı
sağol canım benim doktorumda görünen bu daha fazla olabilir daha sonra dedi.genelde çok yüksek yumurtalar okuyorum ya o yüzden bir an tedirgin oldum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?