2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

çok heyecanlandım senın adına inşallah güzel haberlerini paylaşacağız dualarım seninle:)

merhaba benımde bugun9.gun 7.gun ıdrar testı yaptım pişman oldum negatif çıktı moralım bozuldu bence bekleyın daha erken zor bende çok zorlanıyorum aynen ılk 3 gun belırtıler vardı şimdi yok ama doktorum arama belirti daha olmaz dedi ALlah sabır ve güc versin hepimize ve inşallah güzel haberler paylaşırıs burada

canım sana kaç adet ve kaçıncı günü embriyosu koydurdun. ben 9. günümde direk beta h
cg den baktırıcam yoksa çok stres oluyorum

Amin kuzum inşallah hayırlı haberler alırız

Kızlar biraz önce tuvalette cok acik pempe bir sey geldi endiseleeye başladım napabilirim

Kızlar biraz önce tuvalette cok acik pempe bir sey geldi endiseleeye başladım napabilirim

Canim tutunurken böyle olabiliyor sanirim inşallah öyledir. Sonucun kacta cikacak yatarak bekle istersen kalkip yorma kendini, sonucun inşallah pozitif olur o zaman doktoruna danisirsin, kan sulandirici falan kullaniyorsan keser belki...

Canım, sen bilirsin ama bence biraz daha bekle. Bak benim 8. günüm ve testi taa 15. güne verdiler. Salı tekrardan bir çatlama iğnesi olmuştum. O yüzden sanırım 15. güne veriyorlar.

Kasık ağrılarına gelince sakın takılma derim. Onlar belirti falan değil. Ben 1. ye tüp diye başladım, opuya yattığımda yumoşlar çatlayınca dr hemen aşılma yaptı. 2. de de yumoşların hiçbiri döllenmedi. Ve her ikisinde de acaip kasık ağrılarım vardı. Yumurtalıkları hareketlendirecek o kadar iğne yedik. Artı rahmimiz işle geçirdi. Kasık ağrısı olması çok normal bizde. Tedavisiz geçen aylarımda bile oldu benim kasık ağrıları. Kist mi var ki diye şüphe bile duymuştum. Ama Allaha şükür kist falan çıkmadı. Ve 3. tedaviye başladık. 1 döllenmiş yumoşum transfer edildi. Heyecanla bekliyorum. Hepimizin yüzü gülsün inşallah. İsteyip te sahip olamamak çok zor bir şey. Anlatmaya bile gerek duymuyorum çünkü hepinizin beni anladığından eminim.
İşin tuhafı hiçbirşey hissetmiyorum. Öncekilerde belirti sayacağım şeyleri bile belirti olarak görmüyorum artık, çünkü hayal kırıklığına uğramaktan çoook korkuyorum.

Hiçbirşeyi kafaya takmadan stres yapmadan bekleme düşüyor bize. Yapabildiğimizce tabi ki.

KIZLAR merak ettım eğer tutmazsa yıne gününde reglımı oldunuz yada oluyormu benım yarın beklediğim adet gunum şimdi farkettımm 7 eylul olduğunu mideme sancılar girdi

Böyle olan varmı içinizde kizlarrr

Canım benim, ben Ege Üniversitesinde yaptırıyorum ve bize diyorlar ki, adet olsanız bile kan testini mutlaka yaptırın. İnşallah tutunma kanamasıdır. Arkası gelmezse korkma. İnşallah dilediğince olur herşey. Öğleden sonra sonuç alınca bildir bize.

KIZLAR merak ettım eğer tutmazsa yıne gününde reglımı oldunuz yada oluyormu benım yarın beklediğim adet gunum şimdi farkettımm 7 eylul olduğunu mideme sancılar girdi

Yumurta toplandıktan 14 gün sonra diye biliyorum ben Ayşeciğim. Senin ne zaman toplanmıştı?

Bu arada bugün 5 Eylül canım. Yarın da 6.

Son düzenleme:
Bugun transfrim vardi ve bekledigimiz gibi ertelendi.. yumoslarimi hastanedw biraktim geldim;(((
Rahim duvarim kalinmis doktor erteleme karari aldi..
Adet olup bitince gidicem kamera ile bakacaklarmis nerde sorun var diye...moralim bozuk.icim buruk..

İnşallah kuzum kanama gibi değil çoook açık pempeydi sürekli tuvaletede gitmek istiyorum saat4 de sonuç gelecek inşallah hayırlı haber veririm dualiniza ihtiyacım var sizinle yazismak morel oluyo benim dualarimda sizlerle kızlar

Vardır herşeyde bir hayir canim Rabbim onuda koymuştur yoluna belki simdi sırası değildi belki uzme tatlı canını ilk önce senin iyi olman lazım Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…