- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.021
Günaydın yol arkadaşlarım nasılsınız evet verdim geldim kanımı ama öğleden sonra sonucu söyleyecekler ben yurt dışındayım burada prosudurler biraz farklı turkiyedeki doktorum progesstan hormonun düşük dedi Igne yazdi ama reçetesiz alamıyorum doktorda yazmiyo yazamiyorlarmis artik iyice şaşırdım ama sonuç nasil olacak bilmiyorum Allah sonumuzu hayretsin hepimizin yüzü gülsün artik cilemiş tamamlansin hayırlısıyla kuzular
kızlar bugün transferimin 5. günü ilk 2 gün çok kasık ve bel ağrım oldu ama son 3 gündür hiçbişey hissetmiyorum desem yeri var.7.günü idrar testi yapsam çıkarmı acaba gün yaklaştıkça stresleniyorum 3 gün boyunca çok rahattım
Canim Cumartesi transferim oldu o günü saymiyormuşum yani daha 5. Günümbebişlerim inşallah benimleyse tutunma gerçekleşip artik yavaştan kana geçme vakti Hiç birşey hissetmiyorum açıkçası belirtilere pek takılmak da istemiyorum zaten çok da erken. Rabbim inşallah yüzünüzü güldürsün...
canım sana kaç adet ve kaçıncı günü embriyosu koydurdun. ben 9. günümde direk beta h
cg den baktırıcam yoksa çok stres oluyorum
çok heyecanlandım senın adına inşallah güzel haberlerini paylaşacağız dualarım seninle:)
Kızlar biraz önce tuvalette cok acik pempe bir sey geldi endiseleeye başladım napabilirim
Böyle olan varmı içinizde kizlarrr
kızlar bugün transferimin 5. günü ilk 2 gün çok kasık ve bel ağrım oldu ama son 3 gündür hiçbişey hissetmiyorum desem yeri var.7.günü idrar testi yapsam çıkarmı acaba gün yaklaştıkça stresleniyorum 3 gün boyunca çok rahattım
Böyle olan varmı içinizde kizlarrr
KIZLAR merak ettım eğer tutmazsa yıne gününde reglımı oldunuz yada oluyormu benım yarın beklediğim adet gunum şimdi farkettımm 7 eylul olduğunu mideme sancılar girdi
Canım benim, ben Ege Üniversitesinde yaptırıyorum ve bize diyorlar ki, adet olsanız bile kan testini mutlaka yaptırın. İnşallah tutunma kanamasıdır. Arkası gelmezse korkma. İnşallah dilediğince olur herşey. Öğleden sonra sonuç alınca bildir bize.
Bugun transfrim vardi ve bekledigimiz gibi ertelendi.. yumoslarimi hastanedw biraktim geldim;(((
Rahim duvarim kalinmis doktor erteleme karari aldi..
Adet olup bitince gidicem kamera ile bakacaklarmis nerde sorun var diye...moralim bozuk.icim buruk..
Yumurta toplandıktan 14 gün sonra diye biliyorum ben Ayşeciğim. Senin ne zaman toplanmıştı?
Bu arada bugün 5 Eylül canım. Yarın da 6.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?