- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.041
Yumurta toplandıktan 14 gün sonra diye biliyorum ben Ayşeciğim. Senin ne zaman toplanmıştı?
Bu arada bugün 5 Eylül canım. Yarın da 6.
arkadaşlar
bugün sabah kalktım direk mutfağa gidip atıştırdım... sonra otururken birden elim ayağım titreyip başım döndü terleme geldi falan gittim bi daha yattım çok şükür geçti şimdi... normal mi bu kadar erken olması yoksa ciddiye almalımıyım
bu tür vücut ısısında değişimler olabiliyor benimde oluyor bir bakıyorsun ter basıyor bir bakıyorsun üşüyorsun
kızlar merhaba bugün iğnelerimin 5. günü.günde 225 doz vuruluyorum.bugün kontrolde 7-8 yumurta gözüktü dedi.aynı dozda devam ediyorum.opu ya kadar yumurta sayım artar mı?yumurta sayım az giibi geldi kızlar yaaaa.
Bence normal. Verilen doz son derece standard bir oran. Az olsun saglikli olsun. Bana birkeresinde cilgin bir doktor 300 menegon ayni gun 300 puregon vermisti. Birsuru yumurta olustu ama netice basarili degildi. Takma kisaca sayilara. Sonuca bak..
Kızlar sevinsemmi uzulsemmi şaşırdım bana yardım edin eşim aradi hamile degilmissin diye cok üzüldüm sonra turkiyedeki merkezi aradim değerini söyledim doktor bazi hamilelikler saklı oluyo sonra sonra değeri cikiyo dedi ilaçlarını lee devam et dedi bu arada degerim 5 mis doktorun dediğine göre 5 den sonrasına hamillelik olarak kabul ediylarmis böyle olanına varmı aranızda acaba sevielimiyim
Canim bende ara ara sana bakıyordum, transferden sonra kaçıncı günündü bugün? İnşallah değerin yükselir Canim 5 ve üstü hamilelik deniliyor, sonradan yükselenleri duyuyoruz... hep pozitif düsün bebisinde o enerjiyi alir bol bol da dua et annesi...
kızlar yarın saat 11 de transferim olacak kısmetse. Tabi embriyolar sağlıklı ise. dualarınızı esirgemeyin lütfen. duaların gücüne çok inanıyorum. bu defa Rabbim sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin inşallah (cümlemize)
kızlar yarın saat 11 de transferim olacak kısmetse. Tabi embriyolar sağlıklı ise. dualarınızı esirgemeyin lütfen. duaların gücüne çok inanıyorum. bu defa Rabbim sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin inşallah (cümlemize)
arkadaşlar
bugün sabah kalktım direk mutfağa gidip atıştırdım... sonra otururken birden elim ayağım titreyip başım döndü terleme geldi falan gittim bi daha yattım çok şükür geçti şimdi... normal mi bu kadar erken olması yoksa ciddiye almalımıyım
aynen tarif ettiğin gibi bi sabah bende böyle olmuştum soğuk soğuk terlemiştim
Kızlar benim sonucun 5 çıkmıştı ya bile olupta artan varmı içinizde yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?