2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

arkadaşlar
bugün sabah kalktım direk mutfağa gidip atıştırdım... sonra otururken birden elim ayağım titreyip başım döndü terleme geldi falan gittim bi daha yattım çok şükür geçti şimdi... normal mi bu kadar erken olması yoksa ciddiye almalımıyım

Son düzenleme:

bu tür vücut ısısında değişimler olabiliyor benimde oluyor bir bakıyorsun ter basıyor bir bakıyorsun üşüyorsun

Bence normal. Verilen doz son derece standard bir oran. Az olsun saglikli olsun. Bana birkeresinde cilgin bir doktor 300 menegon ayni gun 300 puregon vermisti. Birsuru yumurta olustu ama netice basarili degildi. Takma kisaca sayilara. Sonuca bak..

Kızlar sevinsemmi uzulsemmi şaşırdım bana yardım edin eşim aradi hamile degilmissin diye cok üzüldüm sonra turkiyedeki merkezi aradim değerini söyledim doktor bazi hamilelikler saklı oluyo sonra sonra değeri cikiyo dedi ilaçlarını lee devam et dedi bu arada degerim 5 mis doktorun dediğine göre 5 den sonrasına hamillelik olarak kabul ediylarmis böyle olanına varmı aranızda acaba sevielimiyim

Bence normal. Verilen doz son derece standard bir oran. Az olsun saglikli olsun. Bana birkeresinde cilgin bir doktor 300 menegon ayni gun 300 puregon vermisti. Birsuru yumurta olustu ama netice basarili degildi. Takma kisaca sayilara. Sonuca bak..

sağol canım sonuda güüzel olsun inşallah.bende fsh yüksekliği var o yüzden hep takığım bu yumurta sayısına maalesef.

Canim bende ara ara sana bakıyordum, transferden sonra kaçıncı günündü bugün? İnşallah değerin yükselir Canim 5 ve üstü hamilelik deniliyor, sonradan yükselenleri duyuyoruz... hep pozitif düsün bebisinde o enerjiyi alir bol bol da dua et annesi...

Canim bugun 13 günüm gerçekten bole olan varmı uzulsemmi sevinsemmi bilmiyorum bu arada karnım alt kısmı ağrıyor bilmiyorum artik canim arkadaş hamilelik hic olmasaydı kaç çıkardı acaba buradakilere kalsa hemen ilaçları kescekmisim hamile değilmişim dua edin ne olur bile tecrübeleri olanlar varsa yazarsa sevinirim

kızlar yarın saat 11 de transferim olacak kısmetse. Tabi embriyolar sağlıklı ise. dualarınızı esirgemeyin lütfen. duaların gücüne çok inanıyorum. bu defa Rabbim sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin inşallah (cümlemize)

allah yardımcın olsun arkadaşım...

bende sana bakmak için girmiştim. bugün merkezden aradılar ve yarın transferimin olacağını söylediler. ve hemen aklıma sen geldin. cathee de yarın transfer olacaktı inşallah ikimiz için güzel haberler için bi başlangıçtır diye düşündüm. benim de yarın 16 da transferim. senin için çok dua edicem, kendimle birlikte, bende inanıyorum duaların gücüne.... Allah yar ve yardımcımız olsun. isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin....

aynen tarif ettiğin gibi bi sabah bende böyle olmuştum soğuk soğuk terlemiştim

aynen tarif ettiğin gibi bi sabah bende böyle olmuştum soğuk soğuk terlemiştim

normal o zaman... teşekkür ederim arkadaşım... 5 gün rapor aldım okula gitmedim seminerler için... eşim daha evdeyken böylesin okulda ne yapcaksın falan demeye başladı... tedirgin oldum... ama iyiyim şimdi

merhaba arkadaşlar benim transferim ertelendide ertelendi hemen hemen 9 aydırr tüp bebek tedavisindeyim ama nasip bu aya inşallah yarın transferim olucaak donmus bebişlerimle ve hayırlısıylada sonucumu burda hamileyimmmmmm diyee haykırmak istiyorummm listede varım bu arada

Kızlar benim sonucun 5 çıkmıştı ya bile olupta artan varmı içinizde yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…