- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.061
Kızlar benim sonucun 5 çıkmıştı ya bile olupta artan varmı içinizde yardım edin lütfen
merhaba arkadaşlar benim transferim ertelendide ertelendi hemen hemen 9 aydırr tüp bebek tedavisindeyim ama nasip bu aya inşallah yarın transferim olucaak donmus bebişlerimle ve hayırlısıylada sonucumu burda hamileyimmmmmm diyee haykırmak istiyorummm listede varım bu arada
Canim merhaba benimde transfrrim dundu. ilk ayim ve ilk denemem ama rahim uygun bulunmadi istenenden daha kalinmis. Adrt donemim bitince gidice bakacaklar doktorlar.bisey sormak istiyorum. Daha sonra nasil karar veriyorlar okeylenmesine. Ilac kismini.nasil yapiyorsun mesela.nezman transfer olacagini belli olmadigindan her ay ilac mi aldin?
canım öncelilke tedavin hayırlı olsun benim ertelenme sebebim yumurta toplandıktan sonra yumurtalıklarımın şişmesi ve inmemesi yani su toplama riskiydi ve tam 2 adet dönemi geçirdim ve anca normale döndü bu 2 ay boyunca estofem iacını bıraktım corasprin -folicasit ve troit iacımı kullandım ama zaten emriyolarım dondurulmuştu en son adetimle kontrole gittiğimde evet normale dönmüş artık basslıyalım dedi doktorum ve o gün iğne yazdı banayumurtlama olmasın diye baskılama iğnesi 10 gün kadar kullandım tabi esrofem tekrar başladı yanı sıra pregestan fitil vs birkaç ilaç daha günde içtiğim ilaçsayısıı 12 nerdeyse bugünde transfer günüm inşallah bebeklerime öğleden sonra kavusucam haber bekliyorum şuan sabırsızlıkla emriyolarımın son durumu ve kesin transfer saatim hakkında
Canım, bence tam yok olarak düşünme. Bu arada sen hcg iğnesi olmuş muydun transferden sonra? Çatlatma iğnesi diyorlar hani. Ovitrelle. Mesela benim, perşembe transfer oldu. Sonraki salı bir tane ovitrelle verdiler. Bilmiyorum tam olarak nedenini ama, içerde büyüyen yumoş varsa çatlasın da kist oluşturmasın diye verdiler sanırım.
Hcg iğnesi olanlar erken test yaptıklarında değer yüksek olabiliyormuş. O yüzden belki de, testi taa 15. güne verdiler. Belki şu an idrar testi yapsam çift çizgi görürüm. Hcg iğnesiden dolayı. Senin böyle bir şeyin var mıydı?
Bir de canım, çok üzme ne olur kendini. Yarın tekrar yaparsın testi.
Bir de senin yazılarını okudukça yurtdışında çektiğin zorlukları görüyorum. Bizim şu aşamalarda mümkün olduğunca stresten uzak olmamız lazım. Eğer sonucun negatife dönecek olursa, ki 5 negatif olarak değerlendirilmiyor, bir dahaki denemende Türkiyede kalma imkanın yok mu canım? Bu şekilde çok stres oluyorsun. İnşallah sonucun yükselir bir dahaki denemeye ihtiyacın olmaz. Ama şayet olursa şartlarını zorla derim tatlım.
Bu arada sonucun yükselirse kese görmek için dr a gitmeyi ihmal etme sakın. Kimyasal gebelik riskini de yüksek oranda taşıyoruz çünkü tüp bebekte. Kendine iyi davran. Allaha emanet ol.
bende sana bakmak için girmiştim. bugün merkezden aradılar ve yarın transferimin olacağını söylediler. ve hemen aklıma sen geldin. cathee de yarın transfer olacaktı inşallah ikimiz için güzel haberler için bi başlangıçtır diye düşündüm. benim de yarın 16 da transferim. senin için çok dua edicem, kendimle birlikte, bende inanıyorum duaların gücüne.... Allah yar ve yardımcımız olsun. isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin....
allah yardımcın olsun arkadaşım...
bende sana bakmak için girmiştim. bugün merkezden aradılar ve yarın transferimin olacağını söylediler. ve hemen aklıma sen geldin. cathee de yarın transfer olacaktı inşallah ikimiz için güzel haberler için bi başlangıçtır diye düşündüm. benim de yarın 16 da transferim. senin için çok dua edicem, kendimle birlikte, bende inanıyorum duaların gücüne.... Allah yar ve yardımcımız olsun. isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin....
Hepinize çok rahat bir transfer diliyorum bebişlerinizi alın gelinbenim de transferim yarın 10.30'da laylaylom
temmuzdan beri gördüğüm tedaviyi nihayet tamamına erdiriyorum :)
canım öncelilke tedavin hayırlı olsun benim ertelenme sebebim yumurta toplandıktan sonra yumurtalıklarımın şişmesi ve inmemesi yani su toplama riskiydi ve tam 2 adet dönemi geçirdim ve anca normale döndü bu 2 ay boyunca estofem iacını bıraktım corasprin -folicasit ve troit iacımı kullandım ama zaten emriyolarım dondurulmuştu en son adetimle kontrole gittiğimde evet normale dönmüş artık basslıyalım dedi doktorum ve o gün iğne yazdı banayumurtlama olmasın diye baskılama iğnesi 10 gün kadar kullandım tabi esrofem tekrar başladı yanı sıra pregestan fitil vs birkaç ilaç daha günde içtiğim ilaçsayısıı 12 nerdeyse bugünde transfer günüm inşallah bebeklerime öğleden sonra kavusucam haber bekliyorum şuan sabırsızlıkla emriyolarımın son durumu ve kesin transfer saatim hakkında
geldım canım ikiz :))) biri arakaya saklanmıs.
birinin kalp atışını duydum :) bozuk diliş makinesi gibi :)))
diğeri henüz küçük yok :) haftaya persembe gıdecegım
agrılarımda cok yormusum kendımı ondan dedı
canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin saklanmış demişsin ilk keseyi görmeye gittiğinde görünmemişmiydi
valla bende hesaplamama göre 7.haftaya yeni girdim pek bir farkımız yok aslında benimde 3 ağustosta transfer olmuştu 5.gün trasferi
Kızlar bugün transferimin henüz 6. Günü ve adet dönemim yaklaştığındaki durumu yaşıyorum, biliyorum bazılarınız adet sancısı gibi yaşayip pozitif sonucu aldi ama benimki birebir ayni ve sancı değil yada öyle batma değil karnımda buruk pis bi his sanki mide bozulmuş gibive hep böyle başlar birkaç güne geçer sonra tekrar başlar ve adet olurum... Bu kadar adet dönemi ile ayni olup pozitif alan var mi ki Canim sıkıldı, daha hic kan testi bile yaptiramadim evlendigimden beri aşılamalarımda da erken adet olmuştum Rabbim yardim et sen ol dersen kim engel olabilir...
Cnm hic endiselenme.. bu cok dogal... bende transferden sonra cok yasadim bunu.. hatta bi keresinde sabah kosa kosa tuvalete gittim... beyaz akintimda vardi oaralar.. dedimki tamam kesin adet oluyorum.. ama rabbime sukurler olsunki adet olmadim.. insallah sende olmiycan... =)
Kızlar bugün transferimin henüz 6. Günü ve adet dönemim yaklaştığındaki durumu yaşıyorum, biliyorum bazılarınız adet sancısı gibi yaşayip pozitif sonucu aldi ama benimki birebir ayni ve sancı değil yada öyle batma değil karnımda buruk pis bi his sanki mide bozulmuş gibive hep böyle başlar birkaç güne geçer sonra tekrar başlar ve adet olurum... Bu kadar adet dönemi ile ayni olup pozitif alan var mi ki Canim sıkıldı, daha hic kan testi bile yaptiramadim evlendigimden beri aşılamalarımda da erken adet olmuştum Rabbim yardim et sen ol dersen kim engel olabilir...
Hepinize çok rahat bir transfer diliyorum bebişlerinizi alın gelinAllah'in izni ile 9 ay boyunca size sıkı sıkı tutunsunlar dualarımız sizlerle...
Bugün transferi olan arkadaşlar bebeklerinizi alin gelin.
Sımsıkı tutunsunlar inşallah size
Cnm hic endiselenme.. bu cok dogal... bende transferden sonra cok yasadim bunu.. hatta bi keresinde sabah kosa kosa tuvalete gittim... beyaz akintimda vardi oaralar.. dedimki tamam kesin adet oluyorum.. ama rabbime sukurler olsunki adet olmadim.. insallah sende olmiycan... =)
Çok teşekkür ederim hepinize, sabah kalktığımda vardi geçti sankiçok teşekkürler tatlım, inşallah senin ağrılarında bir an evvel geçer, bebişin sana sıkı sıkı tutunmaya çalıştığındandır ağrıların canım. benimde dualarım isteyen herkese :)))) üzülüp gerilmemeye çalış lütfen.dediğim gibi ağrı değil de buruk buruk pis bi his midem bozulmuş gibi, normalde de adetten önce böyle olur adet sonrası ise ağrı olur. Bu kadar birebir aynı olması endişelendirdi, yoksa hiç belirtilere takılmıycam herkeste bambaşka oluyor demiştim İnşallah bebişlerim benimledir, anneleri şimdiden onları çok seviyor kendilerine yer açmak için ağrım falan olacaksa hiiiç sorun değil yeterki onlar rahat olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?