2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kızlar benim sonucun 5 çıkmıştı ya bile olupta artan varmı içinizde yardım edin lütfen

Canım, bence tam yok olarak düşünme. Bu arada sen hcg iğnesi olmuş muydun transferden sonra? Çatlatma iğnesi diyorlar hani. Ovitrelle. Mesela benim, perşembe transfer oldu. Sonraki salı bir tane ovitrelle verdiler. Bilmiyorum tam olarak nedenini ama, içerde büyüyen yumoş varsa çatlasın da kist oluşturmasın diye verdiler sanırım.
Hcg iğnesi olanlar erken test yaptıklarında değer yüksek olabiliyormuş. O yüzden belki de, testi taa 15. güne verdiler. Belki şu an idrar testi yapsam çift çizgi görürüm. Hcg iğnesiden dolayı. Senin böyle bir şeyin var mıydı?
Bir de canım, çok üzme ne olur kendini. Yarın tekrar yaparsın testi.
Bir de senin yazılarını okudukça yurtdışında çektiğin zorlukları görüyorum. Bizim şu aşamalarda mümkün olduğunca stresten uzak olmamız lazım. Eğer sonucun negatife dönecek olursa, ki 5 negatif olarak değerlendirilmiyor, bir dahaki denemende Türkiyede kalma imkanın yok mu canım? Bu şekilde çok stres oluyorsun. İnşallah sonucun yükselir bir dahaki denemeye ihtiyacın olmaz. Ama şayet olursa şartlarını zorla derim tatlım.
Bu arada sonucun yükselirse kese görmek için dr a gitmeyi ihmal etme sakın. Kimyasal gebelik riskini de yüksek oranda taşıyoruz çünkü tüp bebekte. Kendine iyi davran. Allaha emanet ol.

Son düzenleme:
Emla diyr bi krem var cogunuz biliyorsunuzdur benim canim sanirim biraz tatli artik ilactan 1 saat önce kremi sürüyorum sonra ignr hic aci hissetmiyorum))

Canim merhaba benimde transfrrim dundu. ilk ayim ve ilk denemem ama rahim uygun bulunmadi istenenden daha kalinmis. Adrt donemim bitince gidice bakacaklar doktorlar.bisey sormak istiyorum. Daha sonra nasil karar veriyorlar okeylenmesine. Ilac kismini.nasil yapiyorsun mesela.nezman transfer olacagini belli olmadigindan her ay ilac mi aldin?

canım öncelilke tedavin hayırlı olsun benim ertelenme sebebim yumurta toplandıktan sonra yumurtalıklarımın şişmesi ve inmemesi yani su toplama riskiydi ve tam 2 adet dönemi geçirdim ve anca normale döndü bu 2 ay boyunca estofem iacını bıraktım corasprin -folicasit ve troit iacımı kullandım ama zaten emriyolarım dondurulmuştu en son adetimle kontrole gittiğimde evet normale dönmüş artık basslıyalım dedi doktorum ve o gün iğne yazdı banayumurtlama olmasın diye baskılama iğnesi 10 gün kadar kullandım tabi esrofem tekrar başladı yanı sıra pregestan fitil vs birkaç ilaç daha günde içtiğim ilaçsayısıı 12 nerdeyse bugünde transfer günüm inşallah bebeklerime öğleden sonra kavusucam haber bekliyorum şuan sabırsızlıkla emriyolarımın son durumu ve kesin transfer saatim hakkında

hayırlı olsun, Allah yardımcın olsun....

Tesekkur ederim tatlım yazdıklarım icin cok moral oluyosunuz bana evet burada biraz prosudurler farklı artik napcami şaşırmış vaziyetdeyim hep pozitif düşünüyorum ama yinede negatif oluyo dün eşimi aramışlar hic değer söylemeden hamilelik oluşmadı diye hemen ilaçları kesin hamile değil o diye dünyam başıma yıkıldı artik saf gibi bişey oldum pazartesiye tekrar kan testi istedim nasil olduysa kabul ettiler turkiyedeki doktorun söylediği ilaçları kan tahlilerini yapmıyorlar izinden gelir gelmez eve uğramadan hastane doktor gezdik hani o çatlama ignesini vurulmak icin kan tahlili varya onu yapmadılar en sonunda kadın doktorum aldı kanı sonucuda pazartesi söylediler turkuyedeki doktorundan üçte birini vurulmami istedi hatta turkiyedeki hemşire nekadar zorluk çıkartılarak size diye söylemişti bilmiyorum artik işin sonu negatifmi olur pozitifmi MEVLAM NEYLER EYLER EN GUZELİNİ EYLER sabah sabah başınızı arittim dua edin lütfen benim dualarimda sizlerle canlar benim

Sizlerle yazısında ferahliyorum arkadaşlar hamilelik haberlerinie cik seviniyorum sanki kendim olmuş gibi sizin gibi bende heyacan duyyorum üzülen arkadaslarimusda var onlarida Allah en kuşa zamanda omuthis duyguyu tattirsin inşallah bende sonradan sevinenlerden olurum canların kendinize iyi bakın Allaha emanet olun

aminnn canım inşallah.duaların için de Allah bin kere razı olsun. ben de sana ayrıca dua edicem. Allahım sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inşallah

Bugün transferi olan arkadaşlar bebeklerinizi alin gelin.
Sımsıkı tutunsunlar inşallah size

benim de transferim yarın 10.30'da laylaylom

temmuzdan beri gördüğüm tedaviyi nihayet tamamına erdiriyorum :)
Hepinize çok rahat bir transfer diliyorum bebişlerinizi alın gelin Allah'in izni ile 9 ay boyunca size sıkı sıkı tutunsunlar dualarımız sizlerle...

Kızlar bugün transferimin henüz 6. Günü ve adet dönemim yaklaştığındaki durumu yaşıyorum, biliyorum bazılarınız adet sancısı gibi yaşayip pozitif sonucu aldi ama benimki birebir ayni ve sancı değil yada öyle batma değil karnımda buruk pis bi his sanki mide bozulmuş gibi ve hep böyle başlar birkaç güne geçer sonra tekrar başlar ve adet olurum... Bu kadar adet dönemi ile ayni olup pozitif alan var mi ki Canim sıkıldı, daha hic kan testi bile yaptiramadim evlendigimden beri aşılamalarımda da erken adet olmuştum Rabbim yardim et sen ol dersen kim engel olabilir...

Son düzenleme:

Allah yardimcin olsun canim saglikli bir sekilde emriyolarin tutunur insallh.yine ilaclar yine ilaclar bizi bekliyor desene;(( bendede hafif sislik ve agri var ben ilaclari birakinca hafif hafif normale doner dedim ama yok..agrim kasik agrisina dondu..vucudum yine birseylere sinyal veriyor galiba.
N
Transferin icin fua edecegim indallh hayirlisiyla tutunurlar ve artik test gunu heyecani ile gecer zamanin

canım korkma benim transferden 16. günü hamileyim ama hala adet görecekmişim gibi oluyor... stres yapma sakin ol pozitif düşün... allah ne dediyse o olur

Hepinize çok rahat bir transfer diliyorum bebişlerinizi alın gelin Allah'in izni ile 9 ay boyunca size sıkı sıkı tutunsunlar dualarımız sizlerle...

çok teşekkürler tatlım, inşallah senin ağrılarında bir an evvel geçer, bebişin sana sıkı sıkı tutunmaya çalıştığındandır ağrıların canım. benimde dualarım isteyen herkese :)))) üzülüp gerilmemeye çalış lütfen.

kızlar moralim çok bozuk. 12 embriyodan sadece 1 i saglıklı cıkmış şimdi transferden cıktım. Allah rızası için dua edin. bu embrîyo saglıklı olsun ve bana tutunsun.dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…