- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.081
Kizlar dün merkez 5. Günü bekleriz iyi gidiyor demişti yine de sabah arayin demislerdi bugün 3. Gun Ve yapmaya karar vermişler kalitesi iyiymiş şükür bikaçinin yavaşlamiş riske atmak istemediler herhalde. Dün o kadar tek konulacak diye kafaya takarken bugün 2 koymaya karar verdiler. Sanirim 5. Güne kalsa ikisinin tutma ihtimali daha çok diye (ikiz gebelik bende sorunlu olurmuş çikolata kistinden) Rabbimden hayirlisini diliyorum. Sizden ricam msjimi okuyunca yazan arkadaşımıza kolaylik ver hayirlisi ile rahat bir transfer geçirip kuzuşuna kavuşsun der misinizdualariniza çok ihtiyacim var transferden korkuyorum aşılamada zorlanmiştim da. Hepimiz Allah'a emanet olalim....
kızlar moralim çok bozuk. 12 embriyodan sadece 1 i saglıklı cıkmışşimdi transferden cıktım. Allah rızası için dua edin. bu embrîyo saglıklı olsun ve bana tutunsun.dualarınızı bekliyorum
Hayırlı olsun cnm İnsallah bebeklerin sana tutunurlar.işin zor kısmı beklemek Benim 2 eylude oldu transferim 3 tane orta kalite embriyo transfer oldu. 3 tane pregly ignesi verdi. 2 sini yaptırdım bir tane kaldı.gebelik testim 13 eylulde sabırsızlıkla bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım korkma benim transferden 16. günü hamileyim ama hala adet görecekmişim gibi oluyor... stres yapma sakin ol pozitif düşün... allah ne dediyse o olur
Canim moralini yüksek tutmaya çalış 12 tane arasindan en güçlü en inatçısı annesi için sağlıkla gelişmiş şimdi de Allah'ın izni ile mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine sana sıkı sıkı tutunsun
kızlar moralim çok bozuk. 12 embriyodan sadece 1 i saglıklı cıkmışşimdi transferden cıktım. Allah rızası için dua edin. bu embrîyo saglıklı olsun ve bana tutunsun.dualarınızı bekliyorum
aksu81 .!.:Canim moralini yüksek tutmaya çalış 12 tane arasindan en güçlü en inatçısı annesi için sağlıkla gelişmiş şimdi de Allah'ın izni ile mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine sana sıkı sıkı tutunsun
amin canım aminn inşallah. Rabbim bu defa guldürsün yüzümü
kızlar gonal f yanında cetrotide yapmaya başlıycam.ama arka arkaya mı yapılıyor yoksa biraz ara vermemiz mi gerekiyor bilgim yok.bide bu ilacıda kendimiz yapabilir miyiz?iğnesi bana biraz büyük geldi.
kızlar gonal f yanında cetrotide yapmaya başlıycam.ama arka arkaya mı yapılıyor yoksa biraz ara vermemiz mi gerekiyor bilgim yok.bide bu ilacıda kendimiz yapabilir miyiz?iğnesi bana biraz büyük geldi.
Doğru Canim Rabbim ne dediyse o olacak, şuanda belki de hamileyim kuzucuklarım içimde büyüyo aksi ıspatlanana kadar tadini çıkartmak lazım, hayirlisi ile inşallah 12 eylülde mutluluk göz yaşlari dökmek nasip olurRabbim sana da sağlıklı bir hamilelik geçirip kucagina almayi nasip etsin
Canim gonalf yapicaksin once...sonra tak 1 saat sonra cedroditeyi yapacaksin.
Yani bana oyle dediler ve oyle yaptim.
Cetotide da 2 uç olması lazım. Büyük ucu karıştırmak için, küçüğü de kendine enjekte etmek için kullanıyorsun. Beklemene gerek yok. Ben hep birlikte yapmıştım. Uygulanışı aynı. Diğerini kedin yapıyorsan bunu da kendin yapabilirsin canım.
Bence degerin gizel canim..amin canım... bende bugün dr gittim 12. gün 139.80 14. gün 440 tı 16. gün değerim ise 580 çıktı... burdaki dr büyümesi yavaşlamış dedi.. pazartesi günü bi daha gel dedi.. tüp merkezdeki dr ise saçmalamış kafanı karıştırma korkulacak bi şey yok dedi... kafam karıştı sıkıntıdan uçuk cıktı su 2 saat içinde ...inşallah benim ve hepimizin için herşey yolunda gider ...
amin canım... bende bugün dr gittim 12. gün 139.80 14. gün 440 tı 16. gün değerim ise 580 çıktı... burdaki dr büyümesi yavaşlamış dedi.. pazartesi günü bi daha gel dedi.. tüp merkezdeki dr ise saçmalamış kafanı karıştırma korkulacak bi şey yok dedi... kafam karıştı sıkıntıdan uçuk cıktı su 2 saat içinde ...inşallah benim ve hepimizin için herşey yolunda gider ...
tedavi süeci,bekleme sürecinin yanında hiç bişeymiş.11inde test günüm ve ben zamanı geçiremiyorum.belirti arıyorum.yok.çok zorrr,hayırlısıyla güzel sonuca kavuştursun rabbim hepimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?