2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Hayırlı olsun cnm İnsallah bebeklerin sana tutunurlar.işin zor kısmı beklemek Benim 2 eylude oldu transferim 3 tane orta kalite embriyo transfer oldu. 3 tane pregly ignesi verdi. 2 sini yaptırdım bir tane kaldı.gebelik testim 13 eylulde sabırsızlıkla bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar moralim çok bozuk. 12 embriyodan sadece 1 i saglıklı cıkmış şimdi transferden cıktım. Allah rızası için dua edin. bu embrîyo saglıklı olsun ve bana tutunsun.dualarınızı bekliyorum

Canim moralini yüksek tutmaya çalış 12 tane arasindan en güçlü en inatçısı annesi için sağlıkla gelişmiş şimdi de Allah'ın izni ile mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine sana sıkı sıkı tutunsun

Canim çok sağol senin de transferin hayirli olsun benim de 12 eylül test günüm peşpeşe inşallah güzel haberler veririz... Sonra kuzucuklarımız 9 ay boyunca sıkı sıkı annelerine tutunur ve kırklarımız karışır

canım korkma benim transferden 16. günü hamileyim ama hala adet görecekmişim gibi oluyor... stres yapma sakin ol pozitif düşün... allah ne dediyse o olur

Doğru Canim Rabbim ne dediyse o olacak, şuanda belki de hamileyim kuzucuklarım içimde büyüyo aksi ıspatlanana kadar tadini çıkartmak lazım, hayirlisi ile inşallah 12 eylülde mutluluk göz yaşlari dökmek nasip olur Rabbim sana da sağlıklı bir hamilelik geçirip kucagina almayi nasip etsin

amin canım aminn inşallah. Rabbim bu defa guldürsün yüzümü

kızlar gonal f yanında cetrotide yapmaya başlıycam.ama arka arkaya mı yapılıyor yoksa biraz ara vermemiz mi gerekiyor bilgim yok.bide bu ilacıda kendimiz yapabilir miyiz?iğnesi bana biraz büyük geldi.

kızlar moralim çok bozuk. 12 embriyodan sadece 1 i saglıklı cıkmış şimdi transferden cıktım. Allah rızası için dua edin. bu embrîyo saglıklı olsun ve bana tutunsun.dualarınızı bekliyorum

aksuya katılıyorum tatlım.inşallah sana sıkı sıkıya tutunurlar....

Cnm sen moralini hic bozma... bende senin gibiydim... 6 embryodan 2 tane saglikli kalmisti.. ama sayi hic onemli deil.. o bir tane saglikli embryo yetercektir .. dualarim seninle.. insallah tutunur annesine...

amin canım aminn inşallah. Rabbim bu defa guldürsün yüzümü

Canim benden onbir yumurta toplanmıştı.bir aradılar iki tanesi döllenmiş.biri iyi diğeri fondurulcak gibi bile değildi bu yüzden donduramadik ama tuttu hamileyim SIMDI seni cok iyi aiyorum üzülme.ama üç gün yataktan çıkma ilk ucgun tutunma gunuymus.hep yattim sırtüstü uyudum.merkezde ilk dort saat sırtüstü kıpırdamadan yatırıp eve yolladılar.bazı merkezler bir saat sonra eve yolluyornus.ilk saatlerde embriyo yerleşecek yer ararmis.ucgunden sonrada yavas yavas gezindim ama genede yatkta uzandım.ben cok üzülmüştüm o kadar yumurtadan iki kaldi diye ama allah il dedikten sonra olur Dua edicem sana.inşallah bebeklerimizi kuzularimizi kucagimiza aliriz

kızlar hepinizden Allah razı olsun. dualrınız için teşekkürler. Şimdi biraz iyiyim. Rabbim ne eylerse güzel eyler yapabileceğim bişey yok beklicem. siz yine de duslarınızı eksik etmeyin . Allaha emanet olun.

kızlar gonal f yanında cetrotide yapmaya başlıycam.ama arka arkaya mı yapılıyor yoksa biraz ara vermemiz mi gerekiyor bilgim yok.bide bu ilacıda kendimiz yapabilir miyiz?iğnesi bana biraz büyük geldi.

Canim gonalf yapicaksin once...sonra tak 1 saat sonra cedroditeyi yapacaksin.
Yani bana oyle dediler ve oyle yaptim.

Cetotide da 2 uç olması lazım. Büyük ucu karıştırmak için, küçüğü de kendine enjekte etmek için kullanıyorsun. Beklemene gerek yok. Ben hep birlikte yapmıştım. Uygulanışı aynı. Diğerini kedin yapıyorsan bunu da kendin yapabilirsin canım.

amin canım... bende bugün dr gittim 12. gün 139.80 14. gün 440 tı 16. gün değerim ise 580 çıktı... burdaki dr büyümesi yavaşlamış dedi.. pazartesi günü bi daha gel dedi.. tüp merkezdeki dr ise saçmalamış kafanı karıştırma korkulacak bi şey yok dedi... kafam karıştı sıkıntıdan uçuk cıktı su 2 saat içinde ... inşallah benim ve hepimizin için herşey yolunda gider ...

kendim yapıyorum canım.aynıysa bunuda kendim yaparım.sonu güzel olsunda.

Bence degerin gizel canim..
Beni degerim114 ten 137 ye cikmisti doktor kimyasal gebelik dedi.
Ama olmadi cok sukur.degerim birdn firladi
Seni de oyle olacsk.illede 2 kat artacak diye birsey yok onemli olan artis olmasi oda olmus zatrn.

Canim içini ferah tut Allah'in izni ile hiç biseycik olmaz annesi, aysunay'in da dediği gibi burada yükselişler de bu tarzda şeyler çok duyuyoruz. Ayni yerde yaptin değil mi tahlilini? Buarada dudağına krem vs kullanma sakın krem olunca sanki kullanilabilir diye düşünülebiliyor da söyleyim dedim Canim...

tedavi süeci,bekleme sürecinin yanında hiç bişeymiş.11inde test günüm ve ben zamanı geçiremiyorum.belirti arıyorum.yok.çok zorrr,hayırlısıyla güzel sonuca kavuştursun rabbim hepimizi.

tedavi süeci,bekleme sürecinin yanında hiç bişeymiş.11inde test günüm ve ben zamanı geçiremiyorum.belirti arıyorum.yok.çok zorrr,hayırlısıyla güzel sonuca kavuştursun rabbim hepimizi.

Benimde test gunüm 11 Eylül! Dün cok şiddetli bir ağrı girdi sag tarafıma. Ufak tefek adet ağrılarım ayrıca cok fazla şeffaf akıntım var. Birde dudaklarım bembeyaz ve gözlerimin altı cukurlasti. İnsan bunların hepsi belirti olabilir mı diye düşünüyor...ilk tüp bebek denememde 9. gun leke gelmeye başlamıştı. Su anda bende cok heyecanlıyım...biraz korku ve merak var...inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı gebelik haberlerimizi veririz birbirimize...

cnm hayirli olsn dua et rabbim insallh nasip edecek bnimde 1 tane transfer edildi suan hamileyim cnm rabbim cok buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…